RCSI Institute of Leadership

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om RCSI Institute of Leadership

RCSI har udviklet ledere inden for medicin og sundhedsydelser siden grundlæggelsen i 1784. RCSI er forpligtet til at føre verden til bedre sundhed og er verdensledende inden for sundhedsuddannelse.

Vores programmer er kendetegnet ved fleksibilitet, responshastighed, kundeservice og en blandet læringsmetode, der giver vores studerende mulighed for at lære, mens de fortsætter med at arbejde.

Institute of Leadership er Irlands eneste institution på tredje niveau, der udelukkende er dedikeret til at udvikle ledelses- og ledelseskapacitet hos sundhedspersonale. Mens han arbejder som en akademisk institution, opretholder Institute of Leadership nære forbindelser med verdenen af levering af sundhedsydelser, og vores team forstår den faglige udvikling og uddannelsesmæssige behov hos sundhedspersoner.

På campusser i Dublin, Dubai og Bahrain kan vi tilbyde studerende en mulighed for at få reel international indsigt fra fakultet og medstuderende. Over 1.000 sundhedsmedarbejdere registreres årligt på vores akkrediterede akademiske og Executive Development-programmer, der er fokuseret på ledelse, sundhedsstyring, human resource management, kvalitet og procesforbedring og patientsikkerhed.

Hvorfor RCSI Institute of Leadership ?

  • Udelukkende sundhedsfokuseret
  • Nedsat i levering af sundhedsydelser nationalt og internationalt, med campus i Dublin, Dubai og Bahrain
  • Dybt indsigt i sundhedssektoren
  • Personlig uddannelseserfaring
  • Sikker, understøttet, sundhedsorienteret miljø
  • Fleksibel levering, der er lydhør over for de travle sundhedspersonaleDoctor with a stethoscope Online marketing / Unsplash

Placeringer

Dublin

Address
RCSI Reservoir House
Ballymoss Road
Sandyford
Dublin 18

Dublin, County Dublin, Irland

Dubai

Address
Mohammed Bin Rashid Academic Medical Center
Building 14, Office 203
PO Box 505095
Dubai Healthcare City

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Busaiteen

Address
PO Box 15503
Building 2441
Road 2835
Block 228
Busaiteen

Busaiteen, Muharraq Governorate, Bahrain

Programmer

Denne skole tilbyder også: