Læs den officielle beskrivelse

For over 200 år RCSI har spillet en stor rolle i medicinsk uddannelse i Irland. Grundlagt i 1784 at træne kirurger i dag kollegiet giver en omfattende uddannelse i sundhedsfagene på bachelor-og kandidatniveau.

Bachelor uddannelse Den medicinske skole i RCSI er en af ​​verdens førende internationale medicinske skoler og er den største medicinske skole i Irland. Kollegiet giver også bachelor kurser i farmaci og fysioterapi.

Postgraduate uddannelse RCSI leverer postgraduate uddannelse gennem sin Fakulteter Radiologi, Tandpleje, Sports & Exercise Medicine, School of Postgraduate Studies, Institut for Ledelse og National Kirurgisk Training Centre.

Research Institute Den RCSI Research Institute er en af Irland'S førende forskningscentre. RCSI er forpligtet til at udføre høje niveauer af forskningsaktivitet, at kommercialisere intellektuel ejendomsret, der fremkommer fra sin forskning, og udvikle samarbejdsrelationer med erhvervslivet, uddannelses-og forskningsinstitutioner både nationalt og internationalt.

International Mere end 60 lande er repræsenteret på RCSI'S international studerende. Kollegiet har en stærk international tilstedeværelse med skoler i Malaysia, Dubai og en University i Bahrain. Den Royal College of Surgeons i Irland er uafhængig, international og progressiv.

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: