Royal College of Surgeons Ireland

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For over 200 år RCSI har spillet en stor rolle i medicinsk uddannelse i Irland. Grundlagt i 1784 at træne kirurger i dag kollegiet giver en omfattende uddannelse i sundhedsfagene på bachelor-og kandidatniveau.

Bachelor uddannelse Den medicinske skole i RCSI er en af ​​verdens førende internationale medicinske skoler og er den største medicinske skole i Irland. Kollegiet giver også bachelor kurser i farmaci og fysioterapi.

Postgraduate uddannelse RCSI leverer postgraduate uddannelse gennem sin Fakulteter Radiologi, Tandpleje, Sports & Exercise Medicine, School of Postgraduate Studies, Institut for Ledelse og National Kirurgisk Training Centre.

Research Institute Den RCSI Research Institute er en af Irland'S førende forskningscentre. RCSI er forpligtet til at udføre høje niveauer af forskningsaktivitet, at kommercialisere intellektuel ejendomsret, der fremkommer fra sin forskning, og udvikle samarbejdsrelationer med erhvervslivet, uddannelses-og forskningsinstitutioner både nationalt og internationalt.

International Mere end 60 lande er repræsenteret på RCSI'S international studerende. Kollegiet har en stærk international tilstedeværelse med skoler i Malaysia, Dubai og en University i Bahrain. Den Royal College of Surgeons i Irland er uafhængig, international og progressiv.

Se MSc » Se Health MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

MSc i ledelse

på universitet Deltid 2 - 5 år September 2019 Irland Dublin

I betragtning af de udfordringer står moderne organisationer, er lederskab fremstår som det vigtigste element i fastsaettelse der vil lykkes, og der vil mislykkes. De ledelsesmæssige kvaliteter du viser, vil ikke kun bestemmende for succes i din organisation, men også ... [+]

MSc i ledelse

I betragtning af de udfordringer står moderne organisationer, er lederskab fremstår som det vigtigste element i fastsaettelse der vil lykkes, og der vil mislykkes. De ledelsesmæssige kvaliteter du viser, vil ikke kun bestemmende for succes i din organisation, men også karakteren af ​​din karriere bane. Dette MSc i Leadership program er designet til at øge dit lederskab kapacitet, så du kan fungere med øget tillid og maksimere din gennemslagskraft og indflydelse.

Er dette program for dig?

Kandidatuddannelsen i Leadership program er designet til sundhedspersonale, der søger at markant udvikle deres lederskab kapacitet, øge deres selvindsigt og maksimere deres indvirkning på andre og deres organisationer.... [-]