St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

St. Angela College, Sligo, Et kollegium for National University of Ireland, Galway, er en udbyder af universitetsuddannelse og forskning i det nordvestlige Irland. Som et kollegium i den bredere National University netværk vi er en dynamisk, hurtigt voksende uddannelsesinstitution, der anerkender vores strategiske placering i Sligo og Nordvest. Vi er fuldt ud lydhøre over for de lokale / regionale behov, og bevidste om vores bidrag ikke kun til University-niveau uddannelse, men til den sociale og økonomiske udvikling i regionen.

Studerende på St. Angela College, Sligo der ydes en høj kvalitet i Universitetsuddannelse med små klasser, state of the art ressourcer inden for et stærkt fællesskab miljøet, samtidig fået de bredere muligheder for at blive registreret studerende på NUI Galway.

St. Angela College, Sligo, Bygger på over 400 års uddannelse tradition. Det er en tradition, som værdsætter både kristne idealer og akademisk ekspertise. Som et kollegium i den bredere National University of Ireland-netværk er der et stærkt fællesskab miljø, som er anerkendt for sin venlige, omsorgsfulde, atmosfære præget af respekt for den enkelte.

St. Angela College, Sligo, Har et velfortjent ry for at levere programmer af høj kvalitet på både bachelor-og postgraduate niveauer på tværs af de faglige afdelinger i Sygepleje og Sundhedsvidenskabelige Studies, Hjem Økonomi og Uddannelse. Kollegiet tilbyder en bred vifte af Access, Voksenuddannelse og faglig udvikling programmer.

Selvom etableret som en Seminarium for Home Economics lærere i de seneste år kollegiet har udvidet langt ud over dens oprindelige mandat og i øjeblikket sin profil af akademiske uddannelser omfatter også: Sygepleje & Sundhed Studies, Uddannelse, Specialundervisning, Teologi, fødevarer og Forbruger Studies, Videnskab, irsk, Økonomi og samfundsfag.

Den irske regerings beslutning om at nævne St. Angela College, Sligo som den eneste udbyder af Home Economics læreruddannelsen i Irland (2003) og Department of Health godkendelse af nye School of Nursing og Sundhedsvidenskabelige Studier har resulteret i en dramatisk stigning i antallet af studerende i de seneste fem år. Aktuelle antal studerende, der deltager i kollegiet er cirka 900.

Tilvejebringelsen af ​​en sådan vifte af akademiske tilbud på både bachelor og postgraduate niveauer kombineret med sin unikke geografiske position som den eneste udbyder af Universitetsuddannelse i det nordvestlige har ført til en dramatisk stigning i antallet af studerende regionalt og nationalt med en stadigt stigende interesse internationalt . Det forudses, at der vil være en betydelig vækst i antallet af studerende i de kommende år.

Modern Day Campus & Miljø

I 1952 blev St. Angela College, Sligo grundlagt af Ursuline Order. Det var omkring dette unikke cut stenbygning, den smukke 19. århundrede Clogherevagh Hus, at vores moderne campus, med udsigt over søen har udviklet sig.

I de senere år kollegiet har gennemgået en periode med hurtig infrastrukturelle udvikling. Den skelsættende nye Aras Michael Building er hjemsted for det veludstyrede McKeown Bibliotek og Institut for Sygepleje & Sundhed Studies inkorporerer tilstand af de kliniske faciliteter art. St. Angelas Student Residences er luksus kollegieværelser støder op til St. Angelas Campus, med udsigt over Lough Gill og er til rådighed for studerende, der besøger akademikere og internationale gæster. På stedet support inkluderer et vaskeri, motionsrum, en dagligvarebutik med ATM og parkeringsplads. (se www.sasr.info)

Den nye Sygepleje Building, Bibliotek og Student Residences viser klart akademiets forpligtelse til modernisering af anlæg og infrastruktur. Alle infrastrukturelle udvikling afspejler nye akademiske og indskrivning vækst. Investeringsplaner og udviklinger i gang for at foretage betydelige projekter af bygning og modernisering i de kommende år, som vil omfatte: yderligere opgradering af klasseværelser, forelæsninger faciliteter og specialiserede laboratorier, indendørs og udendørs sport og rekreative faciliteter.

Vi anerkender og er stolte af, at vores College campus er beliggende i et af de mest naturskønne områder i landet på bredden af ​​Lough Gill. Vores College Green Team overvåger og vedligeholder, hvordan vi interagerer med vores idylliske omgivelser, som vi fortsætter med at udvikle og tage højde for en øget studerende befolkning. Formålet med Green Team er at fokusere på bevarelse af ressourcerne og øge genanvendelsen så en miljøvenlig campus kan nydes af studerende, personale, samfundet og besøgende.

Mission Statement

St. Angela College, Sligo, er et kollegium for National University of Ireland, Galway, med kurser valideret gennem NUI Galway. Det er en katolsk College grundlagt af Ursuline menigheden i 1952. Kollegiet ligger i Co. Sligo, Irland.

Vi leverer bachelor og postgraduate programmer for en række professionelle roller i uddannelse og sundhedspleje. Vi leverer også specialiserede bacheloruddannelser inden for humaniora og samfundsvidenskab. Vi søger at opfylde behovene hos den regionale, nationale og internationale samfund gennem uddannelse, anvendt forskning og rådgivning.

Vores pædagogiske filosofi er at udvikle det fulde potentiale af vores studerende ved at reagere på deres personlige, akademiske og faglige behov. Denne filosofi har til formål at give studerende som reflekterende elever. Vi er forpligtet til kvalitet i uddannelse, innovativ praksis og til begrebet livslang læring.

Vi fremmer en retfærdig, deltagende, inklusiv og ikke-diskriminerende samfund miljø for medarbejdere og studerende. Vi forsvarer de værdier social retfærdighed, lighed, respekt for mangfoldighed og omsorg for det naturlige miljø.

Placeringer

Sligo

St. Angela's College Lough Gill Sligo

Address
St. Angela's College,
Lough Gill
Sligo

F91 C634 Sligo, Amt Sligo, Irland
Telefonnummer
+353 71 914 3580

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig