Setanta College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Setanta College , et internationalt anerkendt center for ekspertise i alle aspekter af styrke

Grundlagt i 2006 er vores passion for at hjælpe folk med at realisere deres fulde potentiale gennem skræddersyede kurser, hvor vi leverer både de tekniske og interpersonelle færdigheder, der gør det muligt for vores folk at skinne i deres karriere.

Kom med os - og se hvad vi kan opnå sammen.

En kort historie af Setanta College

45764_1.jpgDr. Liam Hennessy, akademisk direktør for Setanta College

Dr. Liam Hennessy FRAMI er en træningsfysiolog, styrke- og konditionstræner og tidligere international atlet. Liam tog stilling til direktør for fitness med IRFU i 2000 med ansvar for at skabe strukturer og integrere metoder til at hjælpe irske rugby med at konkurrere i den professionelle æra. Den rolle, der omfattede tilsyn med fitness og styrke og konditionering af elitkampen og også rekrutterer personale til at skabe og arbejde inden for akademier for at udvikle yngre spillere i hele landet.

Under rekruttering af det krævede 30 plus personale viste det sig svært at finde fagfolk med både den faglige og praktiske coachoplevelse, der kræves for disse nøgleroller. For at implementere Dr Hennessys filosofi og fokusere på langsigtet spillerudvikling, havde medarbejderne brug for at forstå nøgleprincipperne i Performance Science and Strength and Conditioning, men har også evnen til at anvende disse principper og coach.

Løsningen

45765_2.jpg

Dr. Hennessy udviklede en række træningsmoduler indeholdende den seneste tænkning i Performance Science and Strength and Conditioning, men også med fokus på praktisk anvendelse og coaching. Under mentor og vejledning af Dr. Hennessy blev personalet uddannet ved hjælp af disse unikke moduler. Mange af kandidaterne fra dette IRFU-system er ved med at deltage i Premier League, NFL, World Rugby og mange andre globale professionelle sportsorganisationer.

Setanta College blev grundlagt

45766_3.jpg

Ved hjælp af de træningsmoduler, han udviklede og udviklede sig, mens han var ved IRFU, etablerede Dr. Hennessy Setanta College i 2006. Disse moduler blev derefter akkrediteret til certifikat og gradeniveau for deltidsblandet læring via QQI (Quality and Qualifications Ireland), som er internationalt anerkendt akkrediteringsorgan.

Gennem et partnerskab med World Rugby er skræddersyede online moduler blevet udviklet og bruges nu som World Rugby's Global Gold Standard for Coaching and Strength and Conditioning. Til dato har 35.000 deltagere over hele verden tilmeldt sig disse programmer.

Den National Strength and Conditioning Association baseret i Colorado USA med 30.000 plus medlemmer og Titleist Performance Institute baseret i Californien USA med over 15.000 certificerede fagfolk anerkender og støtter Setanta College programmer.

Setanta College har indgået partnerskab med globalt etablerede sportsteknologibedrifter som Orreco, StatSports, ForceDeck og Organic Motion og har en rådgivende bestyrelse under ledelse af Padraig Harrington og bestående af verdensberømte eksperter og praktikere.

Performance Science and Strength

45767_4.jpg

Performance Science and Strength and Conditioning bliver globalt anerkendt som en professionel Pathway i sport og generelle velværeindustrier. Vores programmer dækker en bred vifte af emner fra funktionel screening, modstandstræning og grundlæggende bevægelse gennem ernæring, coaching færdigheder og sportsteknologi.

Programmerne, både fuld tid og deltid (online) er designet til at dække den nyeste akademiske tænkning og forskning, men med fokus på praktisk anvendelse. Modulerne opdateres hvert andet år, hvilket er unikt i uddannelsesindustrien.

Samt at tilbyde online-programmer Setanta College samarbejder med universiteter både i Irland og internationalt for at levere fuldtids akademiske programmer. Vi arbejder også med akademiske institutioner og teknologibedrifter rundt om i verden, der gennemfører forskning og validering og testning af den nyeste teknologi.

Brandvæsenet i Irland har sponsoreret en masterstudent for at forstå, hvordan S

Kvalitetssikring på Setanta College

Setanta College tilbyder et uddannelsesprogram og både mindre og specielle formål kvalifikationer, der er valideret og tildelt af Quality and Qualifications Ireland (QQI).

Kollegiet har udviklet detaljerede og strenge politikker og procedurer for at sikre kvaliteten af sine programmer og andre tjenester. Samlet betegnes disse som kvalitetssikringsmanualen (QA Manual).

QA-politikken indeholder kollegiums forpligtelse til at offentliggøre oplysninger om kvalitetssikringspolitikker og rapporter på en tilgængelig måde.

Eventuelle tilbagemeldinger om de politikker og procedurer, der er indeholdt i manualen, hilses velkommen og skal sendes til e-mail til admin@setantacollege.com under registratorens opmærksomhed med kvalitetssikring som e-mail-titel.

Din Pathway til succes

Uanset hvilken sport du er involveret i eller interesseområde, har vi en række kurser, der giver dig den kvalifikation, du har brug for.

Placeringer

Ireland Online

Address
The SportsLab, Thurles
Jimmy Doyle Road, Co. Tipperary, Ireland

E41 T6K5 Ireland Online, Irland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: