Trinity College Dublin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Trinity College Dublin Trinity College Dublin, University of Dublin, der blev grundlagt i 1592, er en af ​​verdens førende universiteter og er konsekvent placeret i top 1% af institutioner på verdensplan. For over 400 år har denne historiske universitet været en af ​​verdens førende inden høj kvalitet, internationalt anerkendt uddannelse. Med et globalt ry for ekspertise, Trinity fremmer kreativitet og nytænkning i de studerende.
Universitetet samler en levende internationale samfund på næsten 17.000 studerende og 2.860 medarbejdere. Universitetets fantastiske campus af historiske bygninger og brostensbelagte gangbroer er sammenstillet med sin state-of-the-art faciliteter og verdenskendte videncentre, hvor banebrydende forskning finder sted. Med 24 akademiske skoler, Trinity tilbyder kurser i discipliner lige fra sprog og litteratur til nanovidenskab og biomedicinsk teknik.

studieliv Universitetet samler et mangfoldigt, nysgerrig og støttende fællesskab af studerende og fakultetet i hjertet af byen. De virkelig tilgængelige og dedikerede professorer opfordre eleverne til at engagere sig aktivt i College liv og byen ud over campus porte. Studieliv på Trinity handler om meget mere end uddannelse: med over 200 sportsklubber og foreninger lige fra atletik til tennis, debattere til at investere, og drama til science fiction, der er noget for enhver interesse.

Trinity er en af ​​verdens eneste universiteter til at give alle studerende med en personlig Tutor - en dedikeret fakultet medlem, der kan tilbyde akademiske, personlig og professionel vejledning i hele den fireårige uddannelse. En bred vifte af tjenester for studerende, herunder læring udvikling og support, peer mentorordninger, rådgivning og karriererådgivning, sikrer, at alle elever har den støtte, de behøver for at lykkes i Trinity og videre.

Universitetet er en af ​​kun to og tyve 'Best Buy' offentlige gymnasier i verden (Fiske Guide til Colleges 2015).

Trinity har strategiske relationer med nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden, herunder Fudan University, Peking University og Tsinghua University i Kina; Indian Institute of Management i Bangalore, Indien; Brown University og University of Notre Dame i USA.

Forretning, Innovation & Entrepreneurship Trinity Business School er rangeret som en af ​​de Top 30 Business Schools i verden (Eduniversal 2015/16) og har været banebrydende banebrydende forskning, undervisning og læring i ledelse og iværksætteri i næsten et århundrede. Trinity selv har produceret flere iværksættere end nogen anden universitet i Europa, genererer 180 virksomheder, der producerer 192 iværksættere og hæve 2166 millioner $ i løbet af de sidste ti år (Pitchbook Universiteter Rapport 2016-2017), så er det ideelle sted for studerende at gennemføre deres forretning grad .

Trinity Business School for nylig lanceret en innovativ ny business kursus for studerende, Bachelor i Business Studies Degree. Dette er et unikt program, der er designet til studerende, der ønsker at fokusere på business fra starten af ​​deres grad. Innovation, iværksætteri og erfaringsbaseret læring er vigtige søjler i denne dynamiske nye program. Programmet lægger vægt på blended learning, hvor akademisk ekspertise møder brancheerfaring. Eleverne får første hånd praktiske business-færdigheder i hele programmet ved at gennemføre praktikophold, udvikle en start-up eller tage en ledende rolle i en af ​​Trinity forretning studerende samfund. Studerende har også mulighed for at studere i udlandet på en af ​​vores top-ranking partnerinstitutioner. For yderligere information besøg: https://www.tcd.ie/business/undergraduate/bbs/

Karriere Trinity er misundelsesværdig beliggenhed placerer universitetet lige i hjertet af centrum for globale forretningsaktiviteter - Irlands Silicon Valley - hvor de studerende rekrutteres for praktikophold, sommer job og graduate karriere fra arbejdsgivere, der ser til Trinity som et centralt leverandør af top kvalitet kandidater. Efter en vellykket gennemførelse af en bachelor eller postgraduate program på Trinity, studerende har mulighed for at bo i Irland for at arbejde i et år på tredje niveau Graduate Scheme. Trinity s Career Service blev rangeret nummer 2 i Europa (ISB 2015) med 95% af Trinity kandidater i beskæftigelse eller videre studier inden for 6 måneder efter afslutning af deres studier. Den europæiske hovedkvarter for virksomheder som Google, eBay, Airbnb, Microsoft, PayPal, LinkedIn og Facebook, Dublin er et ideelt sted for studerende og kandidater interesseret i at arbejde i disse verdens førende selskaber.

Dublin Trinity travle 47-acre campus er en oase i hjertet af Dublin, en levende og sikker europæisk hovedstad. Universitetets beliggenhed i bymidten giver de studerende en unik mulighed for at blande en streng akademisk program med en uovertruffen vifte af kulturelle, sociale og faglige erfaringer. Et væld af museer, teatre, gallerier, caféer, restauranter og historiske seværdigheder ligger lige på Trinity dørtrin.

Trinity Rankings

• I verdens top 100, og nummer et universitet i Irland. 1 • En række af vores specifikke underlagt placeringer funktionen i verdens top 50 og 100, som forstærker vores verdensklasse stående. 2 • Vi har vist særlige styrker inden for områderne internationale studerende repræsentation, fakultet repræsentation og forskning citationer per fakultet medlem. 3 World Class Research i hjertet af en treenighed uddannelse • Forskning-ledede undervisning er et af de særlige faktorer af Trinity uddannelse. • Trinity forskere vinder konkurrencedygtig forskningsfinansiering på europæisk og globalt plan med betydelig international anerkendelse. • Irland er den anden mest succesfulde nation i EU at tiltrække forskning og finansiering til støtte spændende nye fremskridt og opdagelser, som igen påvirkninger globale ændringer. Næsten 50% af disse midler er blevet tildelt Trinity. • Otte ud af de ti 2016 forsknings gennembrud i Irland er forbundet med Trinity College i henhold til Silicon Republik. 4.

Innovation og Iværksætteri • Vi er rangeret nummer 1 i Europa til fremstilling af iværksættere og er den eneste europæiske universitet at optræde i verdens top 50. 5 • Trinity fremmer kreativitet og nytænkning i de studerende. • Trinity er forpligtet til at skabe et miljø, der muliggør innovation og iværksætteri på tværs af universitetet. Trinity har etableret en række initiativer som Innovation og Entrepreneurship Hub, Launchbox, Blackstone LaunchPad og Launchlabs at opbygge og understøtte et samfund, der leverer de økonomiske, sociale og kulturelle værdier.

Beskæftigelsesegnethed og Career Service • 95% af Trinity kandidater er i beskæftigelse eller videre studier inden for 6 måneder efter endt studium. • Trinity s Career Service er rangeret nummer 2 i Europa6. Trinity studerende kan forvente den højeste kvalitet af støtte, når forfølge deres post-kollegium udsigter. • Ud over Trinity oplevelse, en treenighed uddannelse giver en vej til at blive en verdensklasse graduate. • Top internationale arbejdsgivere aktivt målrette Trinity kandidater. • Placering er en stor fordel, når det kommer til at planlægger en karriere efter Trinitatis. Dublin er hjemsted for De europæiske hovedkvarter mange af verdens førende internationale virksomheder. • Investering i Academic Excellence • Trinity har afsat 16 mio € til en international rekruttering kampagne for at fylde 40 nye Ussher adjunkter indlæg på tværs af flere discipliner. Mulighederne spænder fra videnskab, teknik og medicin til kunst og humaniora. • Trinity fortsætter med at tiltrække globale talenter fra udlandet for at styrke universitetets globale udsigter og forbindelser i uddannelse og forskning. 40% af vores fakultet er international.

bilag

1 Trinity er i Top 1% af universiteter, med alle prestigefyldte jævnaldrende såsom Cambridge, Oxford og St. Andrews. QS placeringer 2016/17. 2 World Top 50 eksempler omfatter engelsk sprog og litteratur, Moderne Sprog, statskundskab og sygepleje og i verden Top 100 eksempler inkluderer Biologisk Institut, apotek og Farmakologi, Kemi og Materialer videnskab, historie, lovgivning & Legal Studies, sociologi, socialpolitik & Administration. 3 Ydeevne har været usædvanlig i bestemte nøgleindikatorer, outranking andre prestigefyldte jævnaldrende: • international fakultet repræsentation (98), Cambridge (97,6) og Kings College London (97,6) • internationale studerende repræsentation (85,9), Harvard (70) og Stanford (74 ). 4 https://www.siliconrepublic.com/innovation/irish-breakthroughs-2016-so-far 5 Trinity har genereret 180 virksomheder, produceret 192 iværksættere og rejste 2,166 $ millioner over de sidste ti år (Pitchbook Universiteter Rapport 2016-2017) 6 International Student Barometer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Health MSc » Se Health Diplomas » Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Civilingeniør (efter modul)

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

MSc (efter modul) er designet til at give en fleksibel rute til en kandidats kvalifikation for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad. Graden spænder over en række discipliner. Hver elev samler en sammenhængende gruppe af moduler med fokus på et bestemt tema med vejledning og godkendelse af et studieudvalg. Dette letter en tværfaglig tilgang til deres studier og især deres forskningsprojekt. [+]

kursus beskrivelse

MSc (efter modul) er designet til at give en fleksibel rute til en kandidats kvalifikation for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad. Graden spænder over en række discipliner. Hver elev samler en sammenhængende gruppe af moduler med fokus på et bestemt tema med vejledning og godkendelse af et studieudvalg. Dette letter en tværfaglig tilgang til deres studier og især deres forskningsprojekt.

MSc (efter modul) har en bredere appel til EU-studerende og ikke-EU-studerende, der ønsker at udføre en underviset kandidatgrad på andre områder end de specialiserede masteruddannelser, der i øjeblikket tilbydes. Strukturen vil appellere til studerende, der ønsker at gøre en generel grad, og også til dem, der kommer med et bestemt interesseområde, der kræver en mere fleksibel og tværfaglig tilgang.... [-]


Civilingeniør (Miljø)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kursus designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af ​​miljøteknologi; Strukturteknik; eller transportteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør. [+]

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kursus designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af ​​miljøteknologi; Strukturteknik; eller transportteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør.

Kursusorganisation

MSc-uddannelsen kan udføres som enten et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kurs.

Uddannelsen er opdelt i tre dele: To semestre af undervisede kurser (september - april inklusive) med i gennemsnit 18 forelæsninger om ugen. En større afhandling udføres i løbet af anden halvdel af kurset (april - september inklusive).... [-]


Civilingeniør (Strukturel og Geoteknisk)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kursus designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af ​​miljøteknologi; Strukturteknik; eller transportteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør. [+]

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kursus designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af ​​miljøteknologi; Strukturteknik; eller transportteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør.

Kursusorganisation

MSc-uddannelsen kan udføres som enten et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kurs.

Uddannelsen er opdelt i tre dele: To semestre af undervisede kurser (september - april inklusive) med i gennemsnit 18 forelæsninger om ugen. En større afhandling udføres i løbet af anden halvdel af kurset (april - september inklusive).... [-]


Civilingeniør (Transport)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kursus designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af ​​miljøteknologi; Strukturteknik; eller transportteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør. [+]

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kursus designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af ​​miljøteknologi; Strukturteknik; eller transportteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør.

Kursusorganisation

MSc-uddannelsen kan udføres som enten et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kurs.

Uddannelsen er opdelt i tre dele: To semestre af undervisede kurser (september - april inklusive) med i gennemsnit 18 forelæsninger om ugen. En større afhandling udføres i løbet af anden halvdel af kurset (april - september inklusive).... [-]


M.Phil. i interkulturel teologi og interreligiøse studier [FT / PT}

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Interkulturel teologi og interreligiøse studier integrerer en række teologiske og andre discipliner for at udforske betydelige og komplekse relationer inden for og mellem religiøse samfund og deres traditioner. Disse fagområder følger tæt på de forbindelser og spændinger, der opstår som religionerne møder alternative sociale, politiske og kulturelle ressourcer af betydning og identitet. [+]

Introduktion

Interkulturel teologi og interreligiøse studier integrerer en række teologiske og andre discipliner for at udforske betydelige og komplekse relationer inden for og mellem religiøse samfund og deres traditioner. Disse fagområder følger tæt på de forbindelser og spændinger, der opstår som religionerne møder alternative sociale, politiske og kulturelle ressourcer af betydning og identitet. Dette kursus fokuserer på de praktiske og teoretiske muligheder, der er forbundet med den interkulturelle dialog, og på udfordringerne ved at opretholde samfund, hvor fredens og forsoningens praksis med andre gives konkret udformning.

En række moduler tilbydes hvert år, trukket fra listen nedenfor. Et modul om forskning og metoder er obligatorisk; studerende vælger yderligere 5 moduler til bedømmelse og skrive en afhandling.... [-]


M.Phil. i internationale fredsstudier [FT / PT]

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Internationale fredsstudier undersøger kilder til krig og væbnet konflikt og foreslår metoder til forebyggelse og løsning af dem gennem fredsprocesser og fredsopbygning. Kurset kombinerer perspektiver fra internationale relationer, etik og konfliktløsning for at reflektere kritisk på den brede vifte af sociale, politiske og økonomiske spørgsmål i forbindelse med fred og politisk vold. En uges lang mediationskole giver mulighed for at udvikle praktiske færdigheder inden for konfliktløsning og mægling. Der er også mulighed for at deltage i forskellige udflugter i Irland og i udlandet. [+]

Internationale fredsstudier undersøger kilder til krig og væbnet konflikt og foreslår metoder til forebyggelse og løsning af dem gennem fredsprocesser og fredsopbygning. Kurset kombinerer perspektiver fra internationale relationer, etik og konfliktløsning for at reflektere kritisk på den brede vifte af sociale, politiske og økonomiske spørgsmål i forbindelse med fred og politisk vold. En uges lang mediationskole giver mulighed for at udvikle praktiske færdigheder inden for konfliktløsning og mægling. Der er også mulighed for at deltage i forskellige udflugter i Irland og i udlandet.

Studerende skal tage de to kerne moduler samt fire moduler fra modulet. Et tilstrækkeligt antal valgfrie moduler skal tages for at opfylde kreditkrav.... [-]


M.Phil. i international historie

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

M. Phil kursus i international historie giver eleverne mulighed for at forfølge historisk forskning uden for nationalstatens grænser. Studerende vil blive uddannet i tværnationale, komparative og internationale tilgange til historie og have mulighed for at studere fremmedsprog, kulturer og samfund. Mulige emner i fokus er bevægelse af kultur, mennesker og ideer på tværs af landegrænser og emner som imperialisme, globalisering, sociale bevægelser og rødder af international krig og konflikt. [+]

M. Phil kursus i international historie giver eleverne mulighed for at forfølge historisk forskning uden for nationalstatens grænser. Studerende vil blive uddannet i tværnationale, komparative og internationale tilgange til historie og have mulighed for at studere fremmedsprog, kulturer og samfund. Mulige emner i fokus er bevægelse af kultur, mennesker og ideer på tværs af landegrænser og emner som imperialisme, globalisering, sociale bevægelser og rødder af international krig og konflikt. I løbet af kurset vil eleverne opfordres til at reflektere over de historiske rødder af aktuelle spørgsmål, der krydser landegrænser som flygtningekrisen, spredningen af ​​radikale politik, sikkerheds- og efterretningstjenester, den internationale økonomi og andre kritiske spørgsmål for at forberede karriere på områder som global politik, ngo'er, journalistik eller for videre ph.d.-studier.... [-]


M.Phil. i kinesiske studier

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Kinesiske studier er et tværfagligt fagområde, der tegner og integrerer discipliner som historie, lingvistik, politik, socialpolitik, kulturstudier og oversættelsesstudier. Kurset fokuserer på Kina i dag og Kina i løbet af det sidste århundrede. Dette kursus tilbyder en unik og livlig uddannelsesmæssig oplevelse, der giver sine studerende mulighed for at være globale borgere. [+]

Kursusdetaljer

Kinesiske studier er et tværfagligt fagområde, der tegner og integrerer discipliner som historie, lingvistik, politik, socialpolitik, kulturstudier og oversættelsesstudier. Kurset fokuserer på Kina i dag og Kina i løbet af det sidste århundrede. Dette kursus tilbyder en unik og livlig uddannelsesmæssig oplevelse, der giver sine studerende mulighed for at være globale borgere. M.Phil. Programmet giver mulighed for at engagere sig med centrale aspekter af nutidens Kina, herunder dets politiske og økonomiske landskab, moderne historie, samfund, populærkultur og sprog. I betragtning af Kinas økonomiske indvirkning og internationale rækkevidde uddanner dette kursus sine kandidater til at engagere sig dybt med nutidens Kina. Kursets tværfaglige karakter kan rumme elever fra en bred vifte af baggrunde.... [-]


M.Phil. i kristen teologi

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Denne MPhil i kristen teologi giver eleverne mulighed for at få et indgående kendskab til teologiens kerneområder og at udvikle evner til kritisk tænkning i forhold til dem. Dets fokus på pluralistiske og kritisk konstruktive teologiske studier af højeste akademiske stående vil give eleverne mulighed for at bidrage til offentlige debatter om religiøse / teologiske spørgsmål i nutidige samfund. [+]

Religiøse spørgsmål er en vigtig del af den offentlige debat i nutidige pluralistiske samfund. Mange vigtige sociale og politiske forhold påvirkes af religiøse bekymringer, og centrale politiske debatter kræver ekspertise og læsefærdighed i religiøse og teologiske begreber, traditioner og praksis. På det globale, europæiske og irske niveau er en kritisk forståelse af den kristne tradition afgørende i betragtning af den traditionelle og fortsatte indflydelse af denne tradition.

Denne MPhil i kristen teologi giver eleverne mulighed for at få et indgående kendskab til teologiens kerneområder og at udvikle evner til kritisk tænkning i forhold til dem. Dets fokus på pluralistiske og kritisk konstruktive teologiske studier af højeste akademiske stående vil give eleverne mulighed for at bidrage til offentlige debatter om religiøse / teologiske spørgsmål i nutidige samfund.... [-]


M.Phil. i musik- og medieteknologier

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Et særligt træk ved dette program er en afbalanceret tilgang til musikalske og teknologiske emner. Musisk set lægges der stor vægt på udvikling af tilpasningsevne kompositionsfærdigheder, mens teknologiske emner behandles fra både en praktisk arbejdsstation / studieeksponering og et grundlæggende matematisk og videnskabeligt grundlag, der fokuserer på musikalsk relevante spørgsmål. [+]

Som anerkendelse af en fælles interesse for informationsteknologi og en voksende bevidsthed om dets relevans for musik, indledte Elektronik og Elektroteknik og Musik et masterprogram i musik og medieteknologi i Trinity i 1996.

Et særligt træk ved dette program er en afbalanceret tilgang til musikalske og teknologiske emner. Musisk set lægges der stor vægt på udvikling af tilpasningsevne kompositionsfærdigheder, mens teknologiske emner behandles fra både en praktisk arbejdsstation / studieeksponering og et grundlæggende matematisk og videnskabeligt grundlag, der fokuserer på musikalsk relevante spørgsmål.

De to første semestre udgør et selvstændigt Postgraduate Diploma kursus, der giver de nødvendige musikalske og teknologiske færdigheder for at give kreative personer mulighed for at deltage i computerassisteret komposition og produktion, anvende softwareværktøjer til musik og New Media industrier og / eller gå ind i arenaen af musik på skærmen; produktion til New Media produkter.... [-]


M.Phil. i race, etnicitet og konflikt

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

Dette kursus gennemgår kritisk de teknikker, som staterne bruger til at styre befolkningsbevægelse og konflikt, deres sociale og kulturelle indvirkning og de reaktioner, de fremkalder. Det er unikt i den måde, det anvender racekritiske, kulturelle og postkoloniale teorier til racisme, befolkningsbevægelse, konflikt og fredsskabelse. Det er designet til personer, som arbejder eller ønsker at arbejde på et af disse områder, og / eller som tænker på ph.d.-forskning. Der er fokus på Irland, Europa (herunder Balkan), USA og Mellemøsten. [+]

Dette kursus gennemgår kritisk de teknikker, som staterne bruger til at styre befolkningsbevægelse og konflikt, deres sociale og kulturelle indvirkning og de reaktioner, de fremkalder. Det er unikt i den måde, det anvender racekritiske, kulturelle og postkoloniale teorier til racisme, befolkningsbevægelse, konflikt og fredsskabelse. Det er designet til personer, som arbejder eller ønsker at arbejde på et af disse områder, og / eller som tænker på ph.d.-forskning. Der er fokus på Irland, Europa (herunder Balkan), USA og Mellemøsten.

Kurset har tre komponenter:

Tre kernemoduler: race-kritisk teori, forskningsmetoder og kolonialisme, konflikt og liberal intervention.Valgfrie moduler, der dækker emner som etnisk udrensning og tvungen migration; etnicitet og socialpolitik menneskerettigheder og internationale spørgsmål; køn, race og konflikt migration og det europæiske arbejdsmarked migration og uddannelse repræsentation og modstand sociale bevægelser og international solidaritet. (Emnerne kan variere fra år til år).En 20.000-ordsafhandling undersøges og skrives under ledelse af et medarbejder med relevant ekspertise.... [-]

MPhil i Filosofi

på universitet Fuldtid 1 - 1 år September 2019 Irland Dublin

Denne et-årige fuldtids kursus giver grundlaget for avanceret forskning i filosofi. Den MPhil i Filosofi er et bredt og intellektuelt udfordrende postgraduate kursus for studerende med en baggrund i filosofi eller relaterede discipliner med en stærk filosofi komponent. [+]

Institut for Filosofi er glade for at meddele, at en Faculty of Arts, vil Humaniora og Samfundsvidenskab Masters Studentship blive tildelt en indkommende studerende i MPhil i Filosofi program i skoleåret 2016/17.

Værdien af ​​studentship er en 5000 € bidrag til MPhil i Filosofi studieafgift (EU eller uden for EU) for 2016/17 akademiske år. Fakultetets studentship har til formål at støtte og udvikle talentfulde ph.d.-studerende inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab.

Berettigelse Denne studentship er tilgængelig for nytilkomne (EU og ikke-EU) til MPhil i Filosofi program, for optagelse i september 2016. For at være støtteberettigede skal ansøgerne holde og har officielt godkendt et Ubetinget Tilbud om en plads i dette program senest den 15. juni 2016.... [-]


MSc. i biodiversitet og bevarelse

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

Dette program er designet til at give de studerende en sund teoretisk og praktisk grundforbindelse i videnskaben om biologisk mangfoldighed og bevarelse. Programmet er undervist i moduler, og disse er grupperet i teoretiske komponenter, praktiske forskningsfærdigheder og moduler, der beskæftiger sig med individuelle desk-baserede og eksperimentelle forskningsprojekter. [+]

Dette program er designet til at give de studerende en sund teoretisk og praktisk grundforbindelse i videnskaben om biologisk mangfoldighed og bevarelse. Programmet er undervist i moduler, og disse er grupperet i teoretiske komponenter, praktiske forskningsfærdigheder og moduler, der beskæftiger sig med individuelle desk-baserede og eksperimentelle forskningsprojekter. Kurset læres gennem en række forskellige metoder - forelæsninger, praktiske klasser, feltbaseret læring, guidet læsning og diskussionsgrupper og web-baserede metoder. En række bedømmelsesprocedurer anvendes - essay writing, mundtlige præsentationer, web-baserede tests, eksamener og afhandlinger. Tilgangen er gradvist at udvikle en høj grad af selvstændig tænkning og akademisk ekspertise hos elever, der gennemfører kurset.... [-]


MSc Computer Science - Intelligent Systems

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

Den nye MSc i Computer Science har et fælles sæt indgangskriterier og fører til en kandidatgrad i Computing med speciale i et af fire spændende områder: Data Science, Intelligent Systems, Graphics and Vision Technologies og Future Networked Systems. Kurset er designet og undervist af medarbejdere, som er kendte forskerledere inden for deres fagområder. Kursusindholdet er inspireret af deres banebrydende arbejde samt deres kontakter med førende industriforskere rundt om i verden. [+]

Den nye MSc i Computer Science har et fælles sæt adgangskriterier og fører til en kandidatgrad i Computing med speciale i et af fire spændende områder: TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / data-science-strand.php "mål = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> data Science , TCD .dk / postgraduate / msc-cs / potentielle / intelligente systemer-strand.php" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> intelligent Systems , TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / grafik og vision-teknologier-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Grafik og Vision Technologies og TCD .ie / postgraduate / msc-cs / potentielle / fremtidige netværkssystemer-streng.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Fremtidige netværkssystemer .... [-]


MSc i Computer Science - Augmented og Virtual Reality

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Den nye MSc i Computer Science har et fælles sæt indgangskriterier og fører til en kandidatgrad i Computing med speciale i et af fire spændende områder: Data Science, Intelligent Systems, Augmented og Virtual Reality og Future Networked Systems. [+]

Kursus Url

https: //www.scss. TCD .ie / postgraduate / msc-cs /

Kursdirektør

Prof. Donal O'Mahony

Telefon nummer

353-1-896 3692

Kursus Email

postgraduate @ SCSS. TCD .ie

Næste indtagelse

September 2018

Lukkedato31. juli 2018Muligheder

Den nye MSc i Computer Science har et fælles sæt adgangskriterier og fører til en kandidatgrad i Computing med speciale i et af fire spændende områder: TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / data-science-strand.php "mål = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> data Science , TCD .dk / postgraduate / msc-cs / potentielle / intelligente systemer-strand.php" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener"> intelligent Systems , TCD .ie / postgraduate / msc-cs / prospective / grafik og vision-teknologier-strand.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Augmented og Virtual Reality og TCD .ie / postgraduate / msc-cs / potentielle / fremtidige netværkssystemer-streng.php "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Fremtidige netværkssystemer .... [-]


MSc i elektronisk informationsteknologi

på universitet Fuldtid 2 semestre September 2019 Irland Dublin

Dette kursus tager sigte på at udstyre kandidater med en dyb viden og forståelse af designværktøjer til moderne computationalprodukter og systemer. Kandidater specialiserer sig i grundlæggende teori og applikationer vedrørende generering, distribution, analyse og brug af information inden for ingeniørvidenskab og videnskab. [+]

Dette kursus tager sigte på at udstyre kandidater med en dyb viden og forståelse af designværktøjer til moderne computationalprodukter og systemer. Kandidater specialiserer sig i grundlæggende teori og applikationer vedrørende generering, distribution, analyse og brug af information inden for ingeniørvidenskab og videnskab.

Vi er i den næste industrielle revolution, og den udfordring, som kandidater står overfor, er at lykkes i en alder af automatisering. Der er ikke noget aspekt af det moderne liv, der nu ikke ændres af informationsbehandlingsmotorer. Eksempler er undervisning (online læring og vurdering), bilindustrien (førerkøretøjer og elektroniske kontrolsystemer), økonomien (højhastighedsautomatiseret handel), underholdning og shopping (virtuelle assistenter og anbefalingsmotorer), sundhed (automatiseret diagnostik og ikke-invasiv body scanning ) og de digitale humaniora.... [-]


MSc I Energi Videnskab

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Dette kursus er designet til studerende fra naturvidenskab og ingeniørvidenskab, der er interesseret i videnskab og samfundsøkonomi af den globale energiforbrug. Dette kursus vil især fokusere på, hvordan denne efterspørgsel bliver opfyldt, og hvordan konventionelle energiressourcer og teknologier kan eller ikke kan erstattes af mere bæredygtige ressourcer og teknologier. [+]

Dette kursus er designet til studerende fra naturvidenskab og ingeniørvidenskab, der er interesseret i videnskab og samfundsøkonomi af den globale energiforbrug. Dette kursus vil især fokusere på, hvordan denne efterspørgsel bliver opfyldt, og hvordan konventionelle energiressourcer og teknologier kan eller ikke kan erstattes af mere bæredygtige ressourcer og teknologier.

Studerende skal færdiggøre seks obligatoriske undervisede moduler, der begynder med introduktionsmodulet "Introduktion til energividenskab" inden virksomhed Konventionelle energikilder og teknologier, elproduktion og distribution, bæredygtige energikilder og teknologier I og II og styring af virkningen af ​​energiforbrug. Hvert undervist modul indeholder løbende bedømmelses- og undersøgelseskomponenter. Studerende udarbejder også en afhandling baseret på forskning udført af en forskergruppe i en af ​​Fysik, Kemi eller Institut for Geologi, Naturvidenskab.... [-]


MSc i ingeniørvidenskab (bæredygtig energi)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Irland Dublin + 1 mere

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate masteruddannelse, der er designet til at give graduate ingeniører en specialiseret forståelse inden for en af ​​miljøteknik; Strukturteknik; Transport Engineering; eller bæredygtig energiteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør. [+]

Dette er et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate masteruddannelse designet til at give graduate ingeniører med specialiseret forståelse i en af: Environmental Engineering; Strukturteknik; Transport Engineering; eller bæredygtig energiteknik. Derudover giver kurset eleverne mulighed for at opnå viden inden for gratis fagområder inden for civilingeniør.

Kursusorganisation

MSc-uddannelsen kan udføres som enten et års fuldtidsuddannelse eller en toårig deltid postgraduate kurs.

Uddannelsen er opdelt i tre dele: To undervisningsperioder (september - april inklusive) med i gennemsnit 18 forelæsninger om ugen. En større afhandling udføres i løbet af anden halvdel af kurset (april - august inklusive). Det er muligt at arbejde på fuld tid og gøre kurset som deltid mulighed, forudsat at du har aftalt din arbejdsgiver.... [-]


MSc i interaktive digitale medier

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

Denne M.Sc. Kurset giver et fundament i teknologier og medier, der er relevante for den digitale mediesektor. Kurset kører heltid over en tolvmåneders periode. Formel undervisning er opdelt i to tolv-ugers semester. [+]

Denne M.Sc. Kurset giver et fundament i teknologier og medier, der er relevante for den digitale mediesektor. Kurset kører heltid over en tolvmåneders periode. Formel undervisning er opdelt i to tolv-ugers semester.

Hver studerende vælger og påbegynder et forskningsprojekt, som skal indsendes i form af en afhandling på 12.000 ord inden midten af ​​marts. Studerende vil også afslutte et afsluttende projekt, som kan være en samarbejdsudvikling med en række studerende fra klassen. Der er stor vægt på teori snarere end på medier eller software applikationer. Der gives et specielt laboratorium til klassen, hvor eleverne kan blive fortrolige med softwareapplikationer.

Udbudte kurser omfatter: Introduktion til programmering; XML / HTML; Audio Technologies; sensorer; Interaktiv forfatter Grafisk design; Billedbehandling; Kulturelle og kritiske studier; Forskningsmetoder; Client / Server Technologies and Networking; Interaktiv fortælling; Mobilcomputing; Billedbehandling og 3-D modellering; Spiludvikling og produktion; Juridiske spørgsmål i Digital Publishing .; Digital Media Enterprises... [-]


MSc i maskinteknik

på universitet Fuldtid 2 semestre September 2019 Irland Dublin

MSc i maskinteknik er designet til at give en fleksibel rute til en kandidatkvalifikation for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad. Det omhandler avancerede emner inden for en bred vifte af Mekaniske og Produktionstekniske emner. [+]

MSc i maskinteknik er designet til at give en fleksibel rute til en kandidatkvalifikation for studerende, der har afsluttet en bachelorgrad. Det omhandler avancerede emner inden for en bred vifte af Mekaniske og Produktionstekniske emner. Inden for kandidatuddannelsen er der en bred vifte af modulvalg og en fremragende mulighed for at engagere sig i aktuel forskning med ledende forskningsgrupper inden for Ingeniørhøjskolen, da en vigtig del af dette program er en forskningsafhandling, der bygger direkte på nogle af de indhold af modulerne.

Kursusstruktur

Den M.Sc. i maskinteknik består af undervisede moduler og et projekt på i alt 90 ECTS. Den lærte komponent består af moduler på i alt 50 ECTS. I 1. semester skal eleverne tage moduler på mindst 20 studiepoeng og balancen i kreditterne i andet semester. M.Sc. studerende vil også gennemføre et betydeligt forskningsprojekt og indsende en afhandling, der tegner sig for yderligere 40 point for at være berettiget til tildeling af graden. De, der ikke gennemfører afhandlingen (eller som delvis har gennemført det) kan med godkendelsen af ​​kursusdirektøren tage det alternative Engineering Project-modul (10ECTS) for at være berettiget til tildeling af Postgraduate Diploma.... [-]


MSc i miljøvidenskab

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

Kurset giver eleverne en bred vifte af viden og færdigheder i forbindelse med det voksende emne inden for miljøvidenskab. Det sigter mod at give en solid videnskabelig forståelse af aktuelle miljøproblemer, der vil være relevante for dem, der er interesserede i miljøledelse og beslægtede områder. Kurset giver et fundament for forståelse af aktuelle miljøpolitikker og lovgivning og bygger på dette med praktiske og teoretiske kurser, der omfatter emner som hav- og kystforvaltning, vandressourcer og forurening, klimaændringer og miljøpåvirkninger. [+]

Den undervisede M.Sc. grad i miljøvidenskab, som den første af sin art i Irland, har en etableret stamtavle, der tiltrækker studerende med forskellig akademisk baggrund fra Irland og i udlandet. Dette fuldtidsintensive kursus er beregnet til administrative og videnskabelige medarbejdere og nye kandidater med en passende miljøvidenskabelig baggrund, selv om ansøgninger fra kandidater med forskellige baggrunde også hilses velkommen. Den omfatter en række undervisede moduler, der omfatter en række aktuelle miljøtermer, efterfulgt af et fem måneders forskningsprojekt. Der er også mulighed for at vælge et eksamensbevis i miljøvidenskab, der kun består af de lærte moduler.

Kurset giver eleverne en bred vifte af viden og færdigheder i forbindelse med det voksende emne inden for miljøvidenskab. Det sigter mod at give en solid videnskabelig forståelse af aktuelle miljøproblemer, der vil være relevante for dem, der er interesserede i miljøledelse og beslægtede områder. Kurset giver et fundament for forståelse af aktuelle miljøpolitikker og lovgivning og bygger på dette med praktiske og teoretiske kurser, der omfatter emner som hav- og kystforvaltning, vandressourcer og forurening, klimaændringer og miljøpåvirkninger. Teori og praksis er tæt knyttet til udvikling af felt-, analytiske og præsentationsfærdigheder, herunder dedikerede moduler vedrørende dataanalyse og geografiske informationssystemer. Kurset giver mulighed for at udvikle interesser inden for særlige områder inden for miljøvidenskab gennem tutorials, seminarer og en udvidet desk studie.... [-]


MSc i neurovidenskab

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Irland Dublin

Dette etårige M.Sc. Kurset sigter mod at give en tværfaglig uddannelse i neurovidenskab, i emner lige fra molekylære til adfærdsmæssige. Kurset er ideelt for studerende, der ønsker at udvide deres specialiserede viden, og for dem, der ønsker at konvertere fra deres oprindelige fagdisciplin. Programmet vil udstyre deltagere med de færdigheder, der er nødvendige for at udvikle sig til en karriere inden for biomedicinsk, farmaceutisk eller neuropsykologisk forskning. [+]

Neurovidenskab er en disciplin involveret i den videnskabelige undersøgelse af nervesystemet i sundhed og sygdom. Forskningen i neurovidenskaben har en betydelig klinisk virkning i betragtning af de svækkende og kostbare virkninger af neurologisk og psykiatrisk sygdom. I den henseende er et vigtigt mål for moderne neurovidenskabsforskning at belyse de bagvedliggende årsager (genetiske eller miljømæssige) af større hjerne sygdomme og at producere mere effektive behandlinger for større psykiatriske lidelser som skizofreni og depression og neurologiske lidelser såsom multipel sklerose , Parkinsons sygdom, Alzheimers sygdom, motor neuron sygdom og epilepsi. Forbedrede behandlingsstrategier for hjernesygdomme er helt afhængige af øget forståelse opnået fra forskning, der integrerer molekylære, cellulære og kliniske aspekter af sygdom. I den forbindelse er det klart, at tværfaglige tilgange er nødvendige for at forstå de komplekse processer, som ligger til grund for hjernefunktionen i sundhed og sygdom. Denne tværfaglige filosofi er vedtaget under levering af vores M.Sc. program i neurovidenskab, som understøttes af den forskelligartede forskningskompetencer, der findes inden for Trinity College. Den M.Sc. Kurset i neurovidenskab afholdes i Institut for Fysiologi, School of Medicine, der ligger inden for Trinity College Institute of Neuroscience (TCIN) og Trinity College Biomedical Sciences Institute (TBSI).... [-]


Videoer

TCD

Kontakt

Trinity College Dublin

Adresse, linje 1 Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
Hjemmeside http://www.tcd.ie/
Telefon +353 1 896 1000