Trinity College Dublin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Trinity

Trinity College Dublin , University of Dublin, grundlagt i 1592, er Irlands premiere universitet og konsekvent rækker som en af verdens mest prestigefyldte universiteter. I over 400 år har dette historiske universitet været verdensleder inden for højkvalitets internationalt anerkendt uddannelse. Krydsning gennem den ikoniske Trinity Arch, ind i de brostensbelagte stier i Trinitys historiske campus, følger du i fodsporene af fire århundreder af alumner, der har formet, og fortsætter med at forme Irlands og verdens bredere historie. I dag understøtter denne tradition of excellence hvert foredrag, ethvert eksperiment og hvert gennembrud i vores moderne faciliteter.

Universitetet samler et levende og varieret fællesskab med næsten 17.000 studerende og 2.860 medarbejdere. Universitetets historiske campus sidder sammen med sine topmoderne faciliteter og verdensberømte ekspertcentre, hvor der foregår banebrydende forskning med global indvirkning. Trinitys 24 akademiske skoler tilbyder kurser i discipliner lige fra sprog og litteratur til nanovidenskab og biomedicinsk teknik.

Studieliv

Universitetet samler et varieret, nysgerrig og støttende fællesskab af studerende og fakulteter i hjertet af Dublin by. De virkelig tilgængelige og dedikerede professorer opfordrer eleverne til at engagere sig i kollegialivet og at engagere sig med byen, landet og kontinentet ud over campusportene. Studentlivet ved Trinity handler om meget mere end uddannelse: med over 170 sportsforeninger og samfund, der spænder fra atletik til tennis, debatterer for at investere og drama til science fiction, er der noget, der passer til enhver interesse.

Trinity er en af verdens eneste universiteter for at give alle bachelorstuderende en personlig vejledning - et dedikeret fakultet, der kan tilbyde faglig, personlig og faglig vejledning gennem hele fireårsprogrammet. En bred vifte af elevtjenester, herunder læringsudvikling og support, peer mentoring, rådgivning og karriere rådgivning sikrer, at alle elever har den støtte, de har brug for til at lykkes i Trinity og videre.

Trinity har strategiske relationer med nogle af de mest prestigefyldte universiteter i verden, herunder disse partnerskaber giver Trinity-studerende med enestående udveksling og studere i udlandet muligheder overalt i verden

Karriere

Trinity's misundelsesværdige placering placerer universitetet lige i hjertet af centrum for global forretningsvirksomhed - Irlands Silicon Valley - hvor eleverne rekrutteres til praktikophold, sommerjob og graduate karriere fra arbejdsgivere, der ser til Trinity som en vigtig udbyder af topkvalitets kandidater. Efter en vellykket gennemførelse af et bacheloruddannelses- eller postgraduate-program ved Trinity har eleverne mulighed for at blive i Irland for at arbejde i et år på Tredje Niveau Graduate Scheme. Trinity's Career Service blev rangeret 2 ndi Europa (ISB 2015) med 95% af Trinity-kandidater i beskæftigelse eller yderligere studier inden for 6 måneder efter afslutningen af deres studier. I 2019 rangerede Trinity først i Irland for graduate employment rate og alumni resultater (QS World University Rankings for Graduate Employability 2019). Hjemme til det europæiske hovedkvarter for virksomheder som Google, eBay, AirBnB, Microsoft, PayPal, LinkedIn og Facebook, Dublin er et ideelt sted for studerende og kandidater, der er interesserede i at arbejde i disse verdensledende virksomheder.

En Trinity Uddannelse

I løbet af deres tid ved Trinity har vores studerende mulighed for at udvikle og bevise opnåelse af en række graduate attributter, der understøtter deres akademiske vækst. Kernen Trinity graduate attributter af at handle ansvarligt, tænke uafhængigt, kommunikere effektivt og udvikle kontinuerligt kan opnås i akademiske og co-og ekstra-curricular aktiviteter.

Dublin

Trinitys travle 47-acre campus er en oase i hjertet af Dublin, en levende og sikker europæisk hovedstad. Universitetets bymidte beliggenhed giver eleverne en unik mulighed for at blande et stramt akademisk program med et uovertruffen udvalg af kulturelle, sociale og faglige oplevelser. Et væld af museer, teatre, gallerier, cafeer, restauranter og historiske turiststeder ligger lige ved Trinitys dørtrin.

Placeringer

Dublin

Trinity College Dublin

Address
Trinity College Dublin, College Green, Dublin 2
Dublin 2 Dublin, County Dublin, Irland
Telefonnummer
+353 1 896 1000

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited