Trinity College Dublin - Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Trinity Business School . Vores kandidater drager fordel af at have tjent en banebrydende business grad fra et universitet, der er både kendt og højt anerkendt over hele verden.

Trinity College Dublin er ranket 1 i Irland og 104 i de bedste universiteter i verden ved QS World University Rankings, og vi er ikke så overraskede over at se vores fantastiske campus, der er opført i Lonely Planets Top 500 Bedste Pladser på Planet, som vi har over 160.000 turister besøger hvert år.

tcd

Trinity College Dublin har et solidt ry som et førende internationalt universitet, der strækker sig over fire århundreder. Trinity Business School blev grundlagt i 1925 og har haft en innovativ rolle inden for ledelsesuddannelse og forskning, der både tjener og påvirker industrien. I løbet af årene har vores skole spillet en banebrydende rolle i at bringe MBA til Europa og har skabt en af ​​Europas mest eftertragtede bachelor-erhvervsuddannelser. Vi har en række toprangerede kandidatuddannelser og vores innovative nye bachelor-erhvervsgrad (Bachelor of Business Studies, BBS) vil tage sine første studerende i 2016/17. Vi har også et pulserende ph.d.-program med succesfulde kandidater, der arbejder over hele kloden og genererer effekt gennem deres forskning.

Vores tilgang til uddannelse er unik, høj kvalitet og noget, vi konstant forbedrer. Vi er drevet af et ønske om at levere fem hovedmål, der er baseret på vores passion for at være en del af en business school af konsekvens:

Uddannelse fokuseret på karriere og forretningsresultater. Programmer, der skaber gode karriere for vores kandidater og fremragende præstation for de virksomheder, de er involveret i. Vores kandidater lærer banebrydende real-world management fra både førende forskere og højtydende forretningsledere og iværksættere.

Et sæt værdier - "indsæt mere end du tager ud". Vi tager en dyb og ansvarlig opfattelse af begrebet "forretningspræstation", som skaber en bevidsthed uden overskud for at inkludere virkningen af ​​forretninger på den bredere økonomi og samfundet. Vi forventer, at vores kandidater skal "sætte mere end de" ud af økonomien og samfundet i hele deres karriere.

tcd

Vores studerendes personlige udvikling og velfærd. Vi giver mulighed for, at vores studerende kan udforske og udvikle deres forretningsmæssige og personlige potentiale på vores uddannelser og forberede dem på en sund karriereforståelse i dagens dynamiske men ofte stressende arbejdsmiljø.

Et real-business uddannelsesmiljø. Universitetet ligger lige i centrum af den pulserende og venlige Dublin City. Vi støder op til det irske Financial Services Centre (IFSC), Europas digitale industrikapital, regeringens og det offentlige ledelses hovedkvarter, byens detailhandel, professionelle servicesektorer og Irlands kulturindustri. Helt enkelt har vi banebrydende globale virksomheder og højtydende nye virksomheder på vores dørtrin. Vi er baseret på et stærkt iværksætteruniversitet og giver de studerende den uddannelse, som de har brug for at udmærke sig i etablerede og nye virksomheder. Et iværksætterkern vil være placeret i kernen i vores nye business school bygning, og vi giver allerede studerende gode muligheder for at udvikle nye ventures.

Rigorøs forskning, der tjener og kritiserer en virksomhed. Oprettelse og formidling af forskning, der omhandler spørgsmål, som både tjener og kritiserer med real business praksis og offentlig politik.

campus

Placeringer

Dublin

Trinity Business School

Address
Trinity College Dublin, the University of Dublin
College Green
Dublin 2, Ireland

Dublin, County Dublin, Irland
Telefonnummer
+353 1 896 1000