University College Cork Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University College Cork (UCC) er dedikeret til at sikre sine studerende er de allerbedste de kan være; et løfte understøttet af sine prisbelønnede pædagogiske teknikker, banebrydende forskning legitimationsoplysninger og lang historie af selvstændig tænkning fra matematisk geni George Boole og videre. Alle på UCC, fra underviserne til administrative personale, er forpligtet til at støtte de studerende, at give dem det brændstof at udnytte deres potentiale og forme den verden, vi lever i. Efter at have afsluttet et program på UCC, er studerende ikke bare arbejde klar, men verden er klar.

Rankings og Awards

Klassificeret i top 2% af universiteter verden over, er baseret på kvaliteten af ​​sin forskning og peer agtelse Irlands første fem-stjernede universitet (QS Stars 2011) CWTS Leiden Ranking 2015: holder nu det 16. position i Europa og 52. position på verdensplan. U-Multirank placeringer (marts 2015): UCC var den mest effektive universitet internationalt baseret på at opnå det højeste antal af 'A' scoringer. QS World University Rankings by Subject (april 2015): 13 emneområder byder på det øverste niveau på verdensplan og Farmaci & Farmakologi opført inden for top 50 på verdensplan. Den eneste irske universitet, der skal tildeles University of the Year af The Sunday Times fire gange, herunder en i 2016.

Online Graduate Programmer

UCC online-programmer er blevet udviklet til at give både forskning-ledede og praktisk læring til at give de studerende de færdigheder og tillid, de behøver for at lykkes i den virkelige verden miljø.

BSc Sygepleje og Kvalitetsmodel Improvement

Online BSc Sygepleje og Kvalitetsmodel Improvement program fra UCC tilbyder sygeplejersker og jordemødre et fleksibelt middel til at mestre de centrale principper i sygepleje afgørende for dagens sygepleje praksis, der giver den nødvendige forskning-ledede og praktiske færdigheder, de behøver for at lykkes i den virkelige verden patientpleje indstilling.

MSc Sygepleje og Kvalitetsmodel Improvement

Den online MSc Sygepleje og Kvalitetsmodel Improvement program fra UCC tilbyder sygeplejersker en fleksibel mulighed for at udvikle de nødvendige for at opnå mere velstående og opfylder lederroller færdigheder. En afgørende del af programmet er udviklingen af ​​kritiske-vurdering færdigheder og innovation i klinisk praksis. Et dedikeret team af undervisere hjælper næring disse færdigheder, hvilket er nøglen til at optimere undersøgelse tid og i sidste ende, så succesrige studerende drage fordel af de mange muligheder for dygtige sygeplejersker globalt.

Master of Public Health

Den online Master of Public Health tilbyder den nødvendige evidensbaseret teori og real-life anvendelse af den offentlige sundhed at give de studerende de praktiske færdigheder og selvtillid, der er nødvendige for at gøre en forskel for befolkningens sundhed.

MSc i Arbejdsmiljøinstituttet

Kandidatuddannelsen i Arbejdsmiljøinstituttet fra UCC tager et unikt integreret tilgang til arbejdsmiljø og sikkerhed, udforske psykologiske faktorer sammen med mere traditionelle fysiske risikofaktorer, for at hjælpe eleverne med at udvikle strategier til at opfylde behovene i den moderne arbejdsplads. Dette 100% online program giver et fleksibelt middel for studerende at tilegne sig de nødvendige forsknings--ledede og praktiske færdigheder, de behøver for at udvikle deres karriere i den multi-industri og tværfagligt områderne sundhed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Online MSc » Se Health MSc » Se Health Master »