Læs den officielle beskrivelse

Uddannelse en generation af eksperter for en bæredygtig verden

Island School of Energy udnytter den ekspertise erfaringer fra at forstå og udnytte geotermisk energi, vandkraft og vindenergi, der driver det islandske samfund.

Missionen er at tilbyde en høj kvalitet lærerig oplevelse. Tilbyder muligheder for forskning, design og forvaltning af systemer til vedvarende energi, vi stræber efter at producere eksperter på området for det globale samfund.

Island School of Energy er en del af og akkrediteret af School of Science and Engineering ved Reykjavik Universitet i Island.

I en verden står over for øgede energibehov, faldende reserver af fossile brændstoffer og et presserende behov for at løse CO2-udslip, der er et klart behov for fremsynet træning og uddannelse.

Partnere

Island School of Energy er i tæt samarbejde med ledere på området for vedvarende energi, der samler tre vigtige organisationer som vigtigste partnere:

Reykjavík Energy Island GeoSurvey Reykjavik Universitet

Akkrediteret af School of Science and Engineering ved Reykjavik Universitet Island School of Energy er en del af og akkrediteret af School of Science and Engineering ved Reykjavik Universitet i Island.

Reykjavik Universitet lægger vægt hands-on læring, der forbereder de studerende til de udfordringer, de vil opfylde efter endt uddannelse. Det betyder at arbejde med andre studerende, der gennemfører konkrete, virkelige verden opgaver og projekter, ofte i samarbejde med virksomheder og institutioner. Det er en måde, hvorpå de studerende drage fordel af RUC omfattende forbindelse til industrien. Klasser holdes små til at tilskynde interaktioner mellem elever og lærere.

En kort historie I april 2007, Reykjavik Energi, Reykjavik Universitet og Islands Universitet underskrevet en aftale om at etablere en international kandidatuddannelse til undersøgelser bæredygtig energi, kaldet Reykjavik Energy Graduate School for bæredygtige systemer. REYST tiltrædelsesforelæsning klasse begyndte undersøgelser i august 2008 og dimitterede sine førsteklasses 1st februar 2010.

Adgangskrav Generelt

Alle ansøgere skal have gennemført, eller være i det sidste år af en bachelorgrad for at ansøge om vores kandidatuddannelser. For dem i det sidste studieår, vil tilfredsstillende gennemførelse af graden være en betingelse for indrejse.

program specifikke

De forskellige programmer, der tilbydes af ISE har lidt forskellige sæt af mere specifikke krav.

MSc Bæredygtig Energi MSc Energiteknik Bæredygtig Sommer skole

Engelsk sprogkrav

Ansøgere skal dokumentere deres færdigheder i engelsk.

Et minimum TOEFL test score på 550 er påkrævet (213 i computer-baserede test, 79 i internet-baseret test) IELTS score på mindst 6,0 (både generelt og akademiske accepteret).

afkald Sprog krav

Vi vil afkald på kravet om en engelsksproget certifikat i følgende tilfælde:

Sagsøgerens første sprog er engelsk Hvis ansøgeren har studeret mod en videregående uddannelse og undervisningssproget var engelsk (minimumskrav 3 år på fuld tid). Et certifikat fra universitetet vil være forpligtet til at bekræfte dette.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Iceland School of Energy – Reykjavik University

... [+]

Ansøgningsfrister

[-]
Island Reykjavík
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Iceland School of Energy – Reykjavik University

Verden bliver meget bevidste om det presserende behov for at løse de mange problemer, der er forbundet med energiforbrug og klimaforandringer.Den begrænsede tilgængelighe ... [+]

MSc i Bæredygtig Energiteknik

Undervisningssprog: Engelsk

Startdato: August

Verden bliver meget bevidste om det presserende behov for at løse de mange problemer, der er forbundet med energiforbrug og klimaforandringer. Den begrænsede tilgængelighed af fossile brændstoffer og behovet for at reducere udledningen af ​​drivhusgasser kræver fundamentale ændringer i den globale energi-landskab. Dette program vil gøre dig i stand til at tilslutte sig den nye generation af professionelle på forkant af den energi revolution.

Kandidatuddannelsen i Sustainable Energy Engineering er beregnet til studerende med en baggrund som ingeniør eller fysiske videnskaber, der ønsker at tage et mere teknisk perspektiv på udvikling og maskinindustrien bæredygtige energisystemer. ... [-]

Island Reykjavík
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Iceland School of Energy

Iceland School of Energy - a student's perspective