University Centre of the Westfjords

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetscenteret på Vestfjordene er en nonprofitorganisation etableret i marts 2005. Den har 40 stiftende medlemmer, herunder alle landets højere læreanstalter. Centret startede driften i Vestrahus i Ísafjörður i januar 2006. I samme bygning er der blandt andet kontorer fra Havforskningsinstitutet, de Islandske Fiskeraboratorier og Det Iskanske Skovhvalforskningscenter. Vestfjords Regionaludviklingscenter ligger også her, og alle de organisationer, der er repræsenteret i bygningen, deler fælles modtagelsesfaciliteter.

Universitetscentret tilbyder et internationalt orienteret tværfagligt kandidatuddannelse i kyst- og havforvaltning, som undervises på engelsk. Programmet forbereder eleverne til at engagere sig med et af de mest overbevisende og vigtige emner i dag: forvaltning af naturressourcer og udnyttelse. Programmet er undervist i tre ugers moduler, og hvert modul tilbydes også som en kortsigtet kursus.

Centret hjælper også universitetsstuderende og lærere fra uden for området med at etablere kontakter på Vestfjordene. Centret giver information om regionen som en interessant mulighed og område for forskning og bistår studerende og lærde i deres arbejde med forskningsprojekter på Vestfjordene.

Placeringer

Ísafjörður

University Centre Of The Westfjords

Address
Sudurgotu 12,

400 Ísafjörður, Island
Telefonnummer
+354 450 3040

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig