Læs den officielle beskrivelse

Universitetscenteret på Vestfjordene er en nonprofitorganisation etableret i marts 2005. Den har 40 stiftende medlemmer, herunder alle landets højere læreanstalter. Centret startede driften i Vestrahus i Ísafjörður i januar 2006. I samme bygning er der blandt andet kontorer fra Havforskningsinstitutet, de Islandske Fiskeraboratorier og Det Iskanske Skovhvalforskningscenter. Vestfjords Regionaludviklingscenter ligger også her, og alle de organisationer, der er repræsenteret i bygningen, deler fælles modtagelsesfaciliteter.

Universitetscentret tilbyder et internationalt orienteret tværfagligt kandidatuddannelse i kyst- og havforvaltning, som undervises på engelsk. Programmet forbereder eleverne til at engagere sig med et af de mest overbevisende og vigtige emner i dag: forvaltning af naturressourcer og udnyttelse. Programmet er undervist i tre ugers moduler, og hvert modul tilbydes også som en kortsigtet kursus.

Centret hjælper også universitetsstuderende og lærere fra uden for området med at etablere kontakter på Vestfjordene. Centret giver information om regionen som en interessant mulighed og område for forskning og bistår studerende og lærde i deres arbejde med forskningsprojekter på Vestfjordene.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University Centre of the Westfjords

Master i Coastal and Marine Management er en tværfaglig ressource management program, der fokuserer på kyst- og marine spørgsmål og hovedsagelig trække ... ... [+]

Coastal og Marine Management er en international, tværfaglig kandidatuddannelse inden for ressourcestyring. Programmet lægger vægt ideer og metoder fra økologi, sociologi, økonomi og business undersøgelser. Studerende, der gennemfører programmet har viden om de forskellige og værdifulde ressourcer af kysten og havet, forstå deres nuværende tilstand, og har samlet værktøjer og ekspertise til at drive en bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer.

Kurset sprog, herunder alle undervisning, er engelsk. University Center for Vestfjordene tilbyder dette program i samarbejde med universitetet i Akureyri. Undervisningen foregår i Ísafjörður.

Adgangskrav Den væsentligste betingelse for accept er, at ansøgerne har gennemført en bacheloruddannelse; om en BA, BSc eller seng. Der lægges vægt på ansøgerens begrunder deres grunde, og forklarer, hvordan de håber at knytte programmet til deres tidligere uddannelse og erfaring. Et ansøgningsskema fås i både elektronisk og pdf-format, på Universitetscenter hjemmeside.... [-]

Island Ísafjörður
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University Centre of the Westfjords

Kystsamfund og Regionaludvikling er et internationalt tværfagligt kandidatuddannelsesprogram for udvikling af landdistrikter og fjerntliggende områder i fortiden og i fre ... [+]

Programmet er specielt bygget på princippet og praksis i sociologi, makroøkonomi og geografi / planlægning. Ved afslutningen af ​​programmet forstår de udviklingen og udfordringerne i kystsamfundets udvikling og har kendskab til metoder og færdigheder til at forudsige deres udvikling og styre den. Undervisningssprog og generel kommunikation er engelsk. Undervisningen foregår i Ísafjörður.

Programmet består af 120 ECTS på kandidatniveau; Dette omfatter 75 ECTS i form af kurser og 45 ECTS i form af en afhandling. Alle kurser er undervist i moduler. Programmet starter i efterårssemesteret, og det første år består af kerne- og valgfag fra undervisningsplanen.... [-]

Island Ísafjörður
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Coastal Management Masters in Iceland - Student Story

Coastal Management Masters in Iceland - Student Activities

University Centre Of The Westfjords
Address
Sudurgotu 12,
400 Ísafjörður, Island
Hjemmeside
Telefonnummer
+354 450 3040