Læs den officielle beskrivelse

Ben-Gurion University of the Negev har en unik mission, der har formet sin karakter

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) blev oprettet i 1969 og realiserede visionen om Israels første premierminister, David Ben-Gurion, som troede, at Israels fremtid lå i Negev-regionen, et ørkenområde omfattende mere end 60 procent af landet. Visionen kom med en mission: At være katalysator for udviklingen af ​​Negev.

I dag, næsten 50 år senere, er BGU en verdenskendt forskningsinstitution og højere uddannelse, der overskrider akademiens grænser for at skabe en ny model for uddannelse og forskning, der påvirker folks liv i Negev, i hele Israel og rundt om i verden.

Med campus i Beer-Sheva, Sede Boqer og Eilat er BGU virkelig en oase af innovation, der udfører avanceret forskning inden for cyber- og hjemlandssikkerhed; robotteknologi; store data- og informationssystemer; alternativ energi; ørkenstudier vand afsaltning, israelsk studier, kultur og jødisk tænkning; medicinsk og bioteknologi global sundhed og meget mere.

Vær forskellig. Vær dig. BGU.

Som Israels hurtigst voksende forskningsuniversitet tiltrækker BGU fremragende studerende fra hele Israel og rundt om i verden. Universitetets mangfoldige fakulteter og 51 afdelinger tilbyder udbud af avancerede faciliteter og en dynamisk befolkning på næsten 20.000 studerende. Studerende kommer til BGU for både de ekstraordinære akademiske muligheder og for den pulserende campus atmosfære.

På BGU er et omfattende universitet, tværfaglig forskning mere reglen end undtagelsen, hvor studerende og forskere i forskellige fakulteter, afdelinger og forskningscentre arbejder sammen for at finde de bedste løsninger til verdens mest presserende problemer. Forskere og studerende på BGU er lidenskabelige med deres arbejde: ikke underligt, at de har opnået hidtil usete præstationer inden for avancerede områder inden for videnskab og teknologi.

BGU international

Internationale studerende fra over 40 lande nyder en komplet kalender med aktiviteter og arrangementer og en række forskellige klubber og organisationer. At bo i campus-boliger med israelske studerende som værelseskammerater, internationale studerende får til at opleve israelsk kultur på den ene side ved at smede venskaber og bygge minder. Vores beliggenhed i Beer-Sheva, en multikulturel by, er et ideelt sted for internationale studerende at opleve den kommunale mangfoldighed i Israel.

Øl-Sheva tjener også som et praktisk springbræt for at udforske resten af ​​Israel, med flere transportmuligheder for at nå alle områder af landet.

Ethvert kursus med mindst en internationalt indskrevet studerende gennemføres på engelsk.

Gør det til at ske: At realisere David Ben-Gurions vision.

BGU er kernen i, hvad der er blevet kaldt en "Oasis of Innovation", et unikt økosystem, hvor højere uddannelse, højteknologi, industri, erhvervsliv, medicin og regering kommer sammen for at udvikle banebrydende forskning og bringe nye applikationer til markedet.

Beer-Shevas Advanced Technologies Park (ATP), der støder op til BGUs hovedcampus, er et udtryk for denne synergi, der er hjemsted for multinationale højteknologiske virksomheder, som Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM og Deutsche Telekom. De udnytter BGU's forskning og udvikling, sammen med startups og acceleratorer fulde af BGU-studerende og kandidater.

Med den planlagte flytning af IDF's teknologienheder til en campus skridt væk fra ATP og BGU campus, er Negev midt i en transformativ periode.

Ønsket om at gøre en forskel er involveret i BGUs DNA

Siden starten har et af universitetets primære missioner været at realisere potentialet i Negev-regionen og etablere et mere retfærdigt samfund for dets forskellige beboere. I dag har BGU lykkedes sig ud over forventningerne, idet den har opbygget en akademisk institution, der er dybt forankret i samfundet og anerkendt internationalt for sine mange og varierede opsøgende programmer.

BGU-studerende og -fakultet bruger regelmæssigt kløften fra akademiet til sociale tiltag og bidrager deres tid og energi til samfundene omkring dem som en del af deres uddannelse.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Ben-Gurion University of the Negev

Dette innovative tværfaglige program i ørkenstudier er struktureret for at give en integreret tilgang, der giver eleverne ekstraordinære muligheder for at forfølge en kom ... [+]

Kursusindhold

Dette innovative tværfaglige program i ørkenstudier er struktureret for at give en integreret tilgang, der giver eleverne ekstraordinære muligheder for at forfølge en kombination af grundlæggende og anvendt forskning. Studerende er udsat for en bred vifte af discipliner, der supplerer deres studie.

Programmet tilbyder følgende spor af studie:

✔ Landbrug og bioteknologi af Drylands

✔ Vanding og plantemiljø

✔ Økologi af tørlandsområder (Relevant for studerende, der har startet deres kandidatuddannelser inden oktober 2016)

✔ Solenergi og Miljøfysik

✔ Miljø og akvatisk mikrobiologi

✔ Miljøundersøgelser

Studerende er forpligtet til at gennemføre 42 studiepoeng inklusive 12 forskningsprojekter.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Drylands indtager mere end en tredjedel af jordens jordoverflade, herunder det meste af Mellemøsten og Israel. Dwindling vandforsyninger og forringende vandkvalitet hindr ... [+]

Kursusindhold

Drylands indtager mere end en tredjedel af jordens jordoverflade, herunder det meste af Mellemøsten og Israel. Dwindling vandforsyninger og forringende vandkvalitet hindrer bæredygtig udvikling af tørland og trivsel af deres voksende befolkning. Formålet med dette program er at introducere studerende til banebrydende forskning og graduere uddannelse inden for vandvidenskab med det formål at forbedre menneskelivet i tørland gennem teknologier og politikker til bæredygtig udnyttelse af vandressourcer. Læs mere om kandidatuddannelsen i hydrologi og vandkvalitet

Pensum målAt uddanne faglærte fagfolk inden for hydrologi, vandbehandling og afsaltning (herunder: vandproduktion, estimering af overflade- og underjordisk vand og opløselighed, kemisk og biokemisk vurdering af underjordisk vand og forurenende stoffer, operationsforskning, optimering af vandsystemer og mere) .At give eleverne en stærk baggrund i grundlæggende og anvendte aspekter af fysiske, kemiske og mikrobiologiske processer i vandmiljøer. At tilbyde viden om emner af strømnings- og transportprocesser af vand, opløste stoffer og faste stoffer og separate faser i jordvand, i grundvand og i overfladevand.At give viden om emnerne vand- og spildevandsbehandling, herunder biologiske behandlinger, fysisk-kemiske behandlinger og afsaltningsprocesser.Især at intensivere og udvide undersøgelsen af ​​membranteknologier relateret til afsaltning og spildevandsbehandling.At forberede eleverne til ph.d.-studier i vandrelaterede programmer.At udnytte ZIWRs styrker både inden for teknik og hydrologisk... [-]
Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Et fælles program fra Institut for Biovidenskab og Albert Katz International School of Desert Studies ... [+]

Kursusindhold

I lyset af biodiversitetskrisen og truslen mod økologiske systemer og de ydelser, de yder, har vores nye program inden for økologi, bevarelse og forvaltning til formål at skabe en ny generation af videnskabsfolk, eksperter og fagfolk med bred viden på området for applikativ økologi, bevaringsbiologi og evolutionær økologi.

Programmet giver eleverne en teoretisk baggrund i økologi og evolution med vægt på biodiversitet, samfundsdynamik og organismeniveauprocesser kombineret med metodisk viden, herunder statistik, matematik, modeludvikling og vurderingsprocedurer, der er specifikke for naturbevarelse og ledelse.

Programmet tilbyder en magister i Science (M.Sc.) grad baseret på forskningsprojekt i et af to studie spor, der overlapper i deres tematiske baggrund, men understreger forskellige aspekter af økologi:... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Institut for Elektroteknologi og Computer Engineering tilbyder et kandidatuddannelse til kandidatuddannelsen i elektroteknologi og computerteknik. Målet med M.Sc. Program ... [+]

Institut for Elektroteknologi og Computer Engineering (ECE)

Institut for Elektroteknik og Computer Engineering ved Ben-Gurion University of the Negev blev grundlagt i 1971. Instituttet tilbyder både bachelor- og kandidatuddannelser inden for en bred vifte af emner, der omfatter både praktiske og teoretiske aspekter af el- og computerteknik. Afdelingen har en studerende tilmelding af over 1000 studerende, der forfølger B.Sc., M.Sc. og Ph.D. grader. ECE-afdelingen har 35 fakultetsledere, hvis undervisnings- og forskningsområder omfatter: Kommunikation, styring og robotik, signal- og billedbehandling, computerteknik, elektromagnetik og bølgeudbredelse, elektrooptik, instrumentering og ikke-lineær elektronik, VLSI og nanoteknologi, biomedicinsk ingeniørvirksomhed og strømelektronik.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Ben-Gurion University of the Negev

Woodman-Scheller Israels studier internationale program (WSISIP) giver eleverne en omfattende state-of-the-art baggrund i nøglefag og forskningsmetoder i israelsk studier ... [+]

KursusindholdUdforsk Israels historie, politik og kultur

Woodman-Scheller Israels studier internationale program (WSISIP) giver eleverne en omfattende state-of-the-art baggrund i nøglefag og forskningsmetoder i israelsk studier. De viden og færdigheder, som eleverne erhverver, giver et solidt fundament for dem, der har til hensigt at forfølge doktorgrader i beslægtede områder.

En grad i israelsk studier er af værdi for kandidater, der søger at komme ind i det administrative, diplomatiske, civile samfund eller undervisningsstillinger i relation til Israel, Mellemøsten og den jødiske verden.

Program Ekstra:Arkiver workshops og besøg i Israels store arkiverMøder med israelere: længerevarende beboere, nye indvandrere, soldater, kibbutz medlemmer, beboere i udviklingsbyer, intellektuelle, offentlige figurer, journalister og den næste generation af ledereFelture til steder af særlig historisk og sociologisk interesseSpeciale eller Non-Thesis Options... [-]
Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

MA-programmet i lingvistik tilbyder enten et speciale (forskning) spor eller et ikke-specialiseret (generelt) spor. Begge spor har tre målsætninger: (1) At udsætte studer ... [+]

Kursusindhold

MA-programmet i lingvistik tilbyder enten et speciale (forskning) spor eller et ikke-specialiseret (generelt) spor. Begge spor har tre målsætninger: (1) At udsætte studerende for aktuelle forskningsemner på området (2) for at engagere studerende i videnskabelig diskurs, forskningsmetoder og kritisk argumentation; (3) at træne elever i akademisk skrivning og brug af faglig litteratur. Målet med afhandlingens spor er desuden, at de studerende skal gennemføre original forskning, der bidrager til feltet.

Begge spor er toårige programmer.

1. Afhandling spor

Studerende kan vælge mellem de forskellige kurser, der tilbydes. Alle elever i dette spor skal dog tage metodikforløbet i deres første år. Desuden skal de valgte kurser omfatte mindst ét ​​kursus i syntaks og mindst et kursus i semantik. Alle MA kurser køres som seminarer og kræver et afsluttende papir.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Ben-Gurion University of the Negev

Instituttet tilbyder graduate studier mod både cand.sc. og ph.d. grader. Varigheden af ​​M.Sc. Programmet er to år (fire semestre). Programmet er højt forskningsorientere ... [+]

Avram og Stella Goldstein-Goren Institut for Bioteknologi

Som en af ​​de yngste afdelinger, der blev etableret ved Ben-Gurion University of the Negev , tilbyder Avram og Stella Goldstein-Goren Institut for Bioteknologi (BTE) en levende banebrydende forskningsatmosfære ledet af 15 fakultetets medlemmer. Afdelingen er strategisk beliggende i den moderne Guzik bygning, mellem Ilse Katz Institut for Nanoscale Science

M.Sc. grad i bioteknologi

Instituttet tilbyder graduate studier mod både cand.sc. og ph.d. grader. Varigheden af ​​M.Sc. Programmet er to år (fire semestre). Programmet er højt forskningsorienteret og gennemføres i BTE laboratorierne under ledelse af vores fakultetets medlemmer. M.Sc. undersøgelser afsluttes med en afhandling, der opsummerer den studerendes unikke videnskabelige resultater og en mundtlig præsentation, som evalueres af et videnskabeligt udvalg.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Enheden for elektrooptisk og fotonikteknik (EOPE) blev oprettet i 2000 med visionen om, at det 21. århundrede afhænger så meget af fotonik som det 20. århundrede afhængig ... [+]

Den Elektro-Optiske og Photonics Engineering Unit

Enheden for elektrooptisk og fotonikteknik (EOPE) blev oprettet i 2000 med visionen om, at det 21. århundrede afhænger så meget af fotonik som det 20. århundrede afhængig af elektronik. Det er dedikeret til forskning og uddannelse inden for elektrooptisk og fotonikteknik og er i øjeblikket den eneste afdeling i Israel, der har tilladelse til at give kandidatuddannelser i elektrooptisk teknik. Enhedens tværfaglige forskning placerer det i forkant af optik- og fotoniksamfundet, både nationalt og internationalt. Forskningsforskning udføres inden for områderne teledetektion; atmosfærisk optik; fiberoptiske biosensorer; nano-plasmonik; integreret nano-fotonik; superopløsningsmikroskopi; billedbehandling computer vision; displaysystemer; 3D billeddannelse og display; beregningsoptisk sensing og billeddannelse; komprimerende billeddannelse, biomedicinsk optik; flydende krystalindretninger til sensing og billeddannelse; hyperspektral billeddannelse; THz og MMW billeddannelse; optisk glas / fibre; opto-elektroniske enheder; solceller og meget mere.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Enheden for Nuclear Engineering (UNE) er den eneste akademiske afdeling i Israel, der tilbyder kandidatuddannelser mod M.Sc. og ph.d. grader i marken. ... [+]

Enheden for Kernteknologi

Enheden for Nuclear Engineering (UNE) er den eneste akademiske afdeling i Israel, der tilbyder kandidatuddannelser mod M.Sc. og ph.d. grader i marken. En bred vifte af forskningsemner er omfattet af UNE, herunder: Kernenergi-teknik, kernekernfysik, neutrontransport, atombrændstofcyklus, nonproliferation-strategier, anvendelser inden for stråling til medicin, nukleare instrumenter til strålebehandling, strålingsberegninger og Monte Carlo-simuleringer til stråling, aspekter af strålingsafskærmning design og beregninger, patientbeskyttelse mod stråling, atomteori og udvikling af partikeltransport. Mange UNE-kandidater tjener som højtstående ledere og har nøglepositioner i førende forskningsinstitutioner og i prestigefyldte lægecentre i Israel og rundt om i verden.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Institut for Maskinteknik tilbyder et kandidatuddannelsesprogram i maskinteknik. Formålet med programmet er at give eleverne ekspertise og avanceret viden inden for et ud ... [+]

Institut for Mekanisk Teknologi

Mekanik er et blomstrende tværfagligt område med stor indflydelse på industri og samfund over hele verden. Institut for maskinteknik ved Ben-Gurion University of the Negev , der blev oprettet for 50 år siden, har siden været hjemsted for mange videnskabelige gennembrud og teknologiske resultater. Afdelingen tilbyder både bachelor- og kandidatuddannelser i en bred vifte af emner, der omfatter både praktiske og teoretiske aspekter af maskinteknik.

Instituttet har en studerende tilmelding af over 800 studerende, der forfølger B.Sc., M.Sc. og ph.d. grader.

På nuværende tidspunkt beskæftiger instituttet 25 fuldtidsansatte ledende fakultetsledere, der underviser og udfører avanceret forskning inden for alle hovedområder inden for maskinteknik, herunder robotik, kontrol og autonome systemer, fast mekanik, bio-inspirerede materialer og systemer, væskemekanik, mikro- og nanoelektromekaniske systemer, varmeoverførsel, systemdesign og overvågning, termodynamik, energiteknologi og partikelmaterialeteknologi.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ben-Gurion University of the Negev

Målet med M.Sc. Programmet i Materialeteknik er at give eleverne ekspertise og avanceret viden inden for deres udvalgte specialisering. ... [+]

Institut for Materialeteknologi

Institut for Materialteknik ved Ben-Gurion University of the Negev blev grundlagt i 1971. Det var den første afdeling på området i Israel. Institut for Materialteknik giver en ung og levende atmosfære for innovativ forskning og er dybt dedikeret til exceptionel uddannelse på alle niveauer.

Vores forskning ledes af et fremragende team af fakultetets medlemmer; alle er førende forskere inden for deres ekspertiseområder. Afdelingen giver adgang til ekstraordinære faciliteter og state-of-the-art udstyr.

Forskningsområder omfatter både praktiske og teoretiske aspekter af materialeteknik, herunder metaller, keramiske metalkompositter, polymerer, elektroniske materialer, termoelektriske materialer, halvledermaterialer og -anordninger, biomaterialer, nanomaterialer, magnetiske materialer og moderne metoder til materialkarakterisering.... [-]

Israel Be'er Sheva
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Ben-Gurion University of the Negev - Pushing Your Limits

BGU International - students capturing thier journey