Ben-Gurion University of the Negev

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ben-Gurion University of the Negev har en unik mission, der har formet sin karakter

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) blev oprettet i 1969 og realiserede visionen om Israels første premierminister, David Ben-Gurion, som troede, at Israels fremtid lå i Negev-regionen, et ørkenområde omfattende mere end 60 procent af landet. Visionen kom med en mission: At være katalysator for udviklingen af ​​Negev.

I dag, næsten 50 år senere, er BGU en verdenskendt forskningsinstitution og højere uddannelse, der overskrider akademiens grænser for at skabe en ny model for uddannelse og forskning, der påvirker folks liv i Negev, i hele Israel og rundt om i verden.

Med campus i Beer-Sheva, Sede Boqer og Eilat er BGU virkelig en oase af innovation, der udfører avanceret forskning inden for cyber- og hjemlandssikkerhed; robotteknologi; store data- og informationssystemer; alternativ energi; ørkenstudier vand afsaltning, israelsk studier, kultur og jødisk tænkning; medicinsk og bioteknologi global sundhed og meget mere.

Vær forskellig. Vær dig. BGU.

Som Israels hurtigst voksende forskningsuniversitet tiltrækker BGU fremragende studerende fra hele Israel og rundt om i verden. Universitetets mangfoldige fakulteter og 51 afdelinger tilbyder udbud af avancerede faciliteter og en dynamisk befolkning på næsten 20.000 studerende. Studerende kommer til BGU for både de ekstraordinære akademiske muligheder og for den pulserende campus atmosfære.

På BGU er et omfattende universitet, tværfaglig forskning mere reglen end undtagelsen, hvor studerende og forskere i forskellige fakulteter, afdelinger og forskningscentre arbejder sammen for at finde de bedste løsninger til verdens mest presserende problemer. Forskere og studerende på BGU er lidenskabelige med deres arbejde: ikke underligt, at de har opnået hidtil usete præstationer inden for avancerede områder inden for videnskab og teknologi.

BGU international

Internationale studerende fra over 40 lande nyder en komplet kalender med aktiviteter og arrangementer og en række forskellige klubber og organisationer. At bo i campus-boliger med israelske studerende som værelseskammerater, internationale studerende får til at opleve israelsk kultur på den ene side ved at smede venskaber og bygge minder. Vores beliggenhed i Beer-Sheva, en multikulturel by, er et ideelt sted for internationale studerende at opleve den kommunale mangfoldighed i Israel.

Øl-Sheva tjener også som et praktisk springbræt for at udforske resten af ​​Israel, med flere transportmuligheder for at nå alle områder af landet.

Ethvert kursus med mindst en internationalt indskrevet studerende gennemføres på engelsk.

Gør det til at ske: At realisere David Ben-Gurions vision.

BGU er kernen i, hvad der er blevet kaldt en "Oasis of Innovation", et unikt økosystem, hvor højere uddannelse, højteknologi, industri, erhvervsliv, medicin og regering kommer sammen for at udvikle banebrydende forskning og bringe nye applikationer til markedet.

Beer-Shevas Advanced Technologies Park (ATP), der støder op til BGUs hovedcampus, er et udtryk for denne synergi, der er hjemsted for multinationale højteknologiske virksomheder, som Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM og Deutsche Telekom. De udnytter BGU's forskning og udvikling, sammen med startups og acceleratorer fulde af BGU-studerende og kandidater.

Med den planlagte flytning af IDF's teknologienheder til en campus skridt væk fra ATP og BGU campus, er Negev midt i en transformativ periode.

Ønsket om at gøre en forskel er involveret i BGUs DNA

Siden starten har et af universitetets primære missioner været at realisere potentialet i Negev-regionen og etablere et mere retfærdigt samfund for dets forskellige beboere. I dag har BGU lykkedes sig ud over forventningerne, idet den har opbygget en akademisk institution, der er dybt forankret i samfundet og anerkendt internationalt for sine mange og varierede opsøgende programmer.

BGU-studerende og -fakultet bruger regelmæssigt kløften fra akademiet til sociale tiltag og bidrager deres tid og energi til samfundene omkring dem som en del af deres uddannelse.

Placeringer

Be'er Sheva

Address
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, South District, Israel

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig