The Buchmann Faculty of Law - Tel Aviv University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Beliggende i hjertet af Tel Aviv er TAU-fakultetets Israels førende lovskole. TAU Law er hjemsted for mere end 40 fuldtids fakultetsmedlemmer og over 25 berømte besøgsprofessorer, alle internationalt anerkendte inden for deres ekspertiseområder. Fakultetet består af dusinvis af adjungerende foredragsholdere, der underviser i en bred vifte af akademiske discipliner. Ca. 1.600 studerende fra Israel og fra mere end 20 lande over hele verden deltager fakultetet årligt.

Læreplanen på TAU Law indeholder et bredt udvalg af kurser og seminarer, der har til formål at forbedre elevernes evne til at løse lokale og globale juridiske og sociale spørgsmål. Ca. 45 af de tilbudte kurser undervises på engelsk. TAU Law giver en bred vifte af muligheder for teoretisk forskning og praktisk juridisk erfaring, da den stræber efter at skabe et stimulerende læringsmiljø for sine studerende og lærde. Blandt disse er fakultetets unikke juridiske workshops, der introducerer eleverne til avanceret forskning af ledende lærde fra Israel og i udlandet, som giver dem mulighed for at gennemgå og bidrage til endnu ikke offentliggjorte juridiske stipendier.

Blandt de mange muligheder, der gives af The Buchmann Faculty of Law, er Parasol Foundation International LL.M., der tiltrækker top jurister fra hele verden. Dette unikke program giver internationale studerende mulighed for at dykke ind i den varierede atmosfære og virkelig opleve de akademikere, innovation og forskning, som TAU Law har at tilbyde.

TAU Laws fakultetsmedlemmer har udgivet talrige bøger og publikationer i topretlige lovanmeldelser, peer-reviewed tidsskrifter og universitetspresser. Mange af vores fakultetets medlemmer er regelmæssige gæsteforelæsere på førende juridiske skoler i USA og Europa. TAU Law huser adskillige prestigefyldte forskningsinstitutter, der fremmer banebrydende konferencer, colloquia og forskningsaktiviteter. Et af disse institutter, Cegla Center for Tværfaglig Lovforskning, er vært for fakultetets flagskibslovgivning - Theoretical Inquiries in Law (TIL), som er nummer 1 for citation impact blandt alle ikke-amerikanske lovanmeldelser rundt om i verden .

Skolens aktivitetskreds og omdømme for ekspertise havde skabt topkandidater, herunder adskillige højesterets justitser, statsministre, medlemmer af parlamentet og administrerende direktører for større internationale virksomheder. Tusindvis af fakultetskandidater tjener i ledende stillinger i top amerikanske lovskoler, herunder Harvard og NYU. Gennem fakultetet, studerende og alumner, bidrager TAU-fakultetet med meningsfulde løsninger til verdens mest komplekse juridiske og sociale udfordringer.

Placeringer

Tel Aviv-Yafo

Address
Tel Aviv-Yafo, Tel Aviv-distriktet, Israel

Programmer

Denne skole tilbyder også: