University of Haifa, International School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

118207_wnybrsytt-hyph.jpg

Her vil du være den, du vil være

Universitetet i Haifa er det førende universitet i Israel inden for humaniora, samfundsvidenskab, havforskning og uddannelse. Det er hjemsted for 7 fakulteter, 8 skoler og 72 forskningscentre .

Deltag i en af vores 18 internationale engelsksprogede kandidatuddannelser i en række discipliner . De en og to års programmer er designet til at udstyre dig med de værktøjer og færdigheder, du har brug for til at lykkes i et felt efter eget valg.

Vi tilstræber at give dig praktiske erfaringer, som vil føre dig til succes på et stærkt konkurrencepræget globalt marked . Du vil have mulighed for at studere med studerende fra Israel og fra hele verden og drage fordel af et støttende netværk af administration og medarbejdere.

Vælg et program:

Etårige Masterprogrammer
Udvidede Master programmer
 1. Børneudvikling
 2. Diplomacy Studies
 3. Moderne tyske og europæiske studier
 4. MBA i bæredygtighed
 5. Administration af sundhedssystemer
 6. Holocaust Studies
 7. Israel Studies
 8. Jødiske studier
 9. Maritime Civilisationer
 10. Mellemøstlige og islamiske studier (ny)
 11. National Security Studies
 12. Fred og konfliktstyring
 13. Arkæologi
 14. Offentlig forvaltning og politik (ny)
 15. Statistik
 1. Internationale relationer (Dual grad med Warszawa University)
 2. Marine Geosciences (MSc)
 3. International MBA (Fokus: Asien)

For detaljerede oplysninger om alle programmer og ansøgning, kontakt os venligst ved hjælp af forespørgselsformularen til højre.

Hurtige fakta

 • 18 engelsklærte kandidatuddannelser
 • Étårige kandidatuddannelser
 • Multikulturel Campus
 • Overkommelig undervisning
 • Personlig opmærksomhed
 • 18.000 studerende
 • 1.200 internationale studerende fra 50 forskellige lande

Adgangskrav

Vi gennemgår nu ansøgningerne for studieåret 2020-2021, der begynder i oktober. Den tidlige ansøgningsfrist er 15. marts.

 • Oprindelig dokumentation for bacheloruddannelse og transkript fra en akkrediteret institution for videregående uddannelse
 • Minimum 3,0 GPA, i gennemsnit 80% eller tilsvarende
 • To anbefalingsbreve
 • Personlig erklæring
 • Curriculum Vitae / Résumé
 • TOEFL score (hvis modersmål ikke er engelsk)

Bemærk: Yderligere dokumenter og / eller forudsætninger kan kræves, afhængigt af programmet.

Ansøgningsgebyret er $ 100

Stipendier

Stipendier er tilgængelige!

Den Internationale Skole for Haifa Universitet tilbyder behovsbaserede stipendier til internationale studerende. Der er også stipendier på fakultet niveau for de fleste af programmerne. Vi opfordrer eleverne til at undersøge yderligere muligheder for ekstern finansiering.

Fristen for indsendelse er 15. april.

118399_ScreenShot2019-07-15at1.55.12PM.png

Vores Campus

Universitetet i Haifa ligger på toppen af Mount Carmel med en betagende udsigt over Middelhavet og ligger ved siden af Carmel National Forest. Det er en ideel ramme for din International Graduate Studies oplevelse.

Byen Haifa er en af Israels største storbyer og et vigtigt center for den lokale højteknologiske industri. Der er hvert år omkring 40.000 studerende i byen, hvilket gør det til et venligt sted at forfølge videregående uddannelse.

Vores fakultet og studerende befolkning er unik i sin sammensætning. Vi er vært for en spændende og inspirerende kulturmosaik af sekulære og religiøse jøder, kristne og muslimske arabere, druze, bedouiner og cirkassere , nye indvandrere, indfødte israelere og et stigende antal internationale studerende og medarbejdere. Universitetet i Haifa er den mest pluralistiske institution for højere lære i Israel og tjener som et eksempel på, hvordan fremragende forskning og undervisning kan udføres i en atmosfære af gensidig respekt og integration.

Kom til International School ved Haifa Universitet og opdag nye interesser og mennesker, udvid din videnbase og udforske nye kulturer i en atmosfære af sameksistens, tolerance og gensidig respekt.

Placeringer

Haifa

Haifa University

Address
Mount Carmel, 199 Abba Hushi Blvd. Haifa
3498838 Haifa, Haifa-distriktet, Israel
Telefonnummer
+972-4-824-9417