Il Sole 24 ORE Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

24 ORE Business School har udviklet innovative og specialiserede business uddannelse og faglige udviklingsprogrammer til formål at hjælpe nyuddannede lige begyndt deres karriere til at tilegne sig ny viden og færdigheder, samt modne ledere og fagfolk, der har brug for at opdatere eksisterende færdigheder eller udvikle nye områder af ekspertise . Programmer er designet til personer, der arbejder i både den offentlige og den private sektor.

Fokus på de forskellige behov hos unge ledere og fagfolk, der læseplaner opdateres løbende for at tage hensyn til de nyeste business trends. Erfarne udgivere med baggrund i uddannelse identificere de vigtigste emner, indstilling gang i en rig dialog mellem eksperter, journalister og de mere end 6000 ledere, der deltager hvert år. Sole 24 ORE Uddannelser til formål at give et konkret forankring i områderne økonomi, finansiering og ledelse.

Sole 24 ORE Uddannelser inkluderer:

  • Årlige begivenheder - Specialized Master 's Degrees - Executive Master - Kurser og Konferencer - E-learning - In-house uddannelse - Professionel udvikling

Handelshøjskolen tilbyder:

En fuld tid kandidatuddannelse, som inkorporerer erhvervserfaring opnået gennem praktikophold, der giver unge studerende med en større konkurrencefordel at indtaste arbejdsstyrken på et højere kvalifikationsniveau og ekspertise.

Den Executive24 Master er designet til travle ledere og iværksættere, der skal balancere deres karriere forpligtelser med deres behov for fortsat læring i en dynamisk verden. Den lærende program suppleanter afstand med on-campus sessioner for at give mulighed for en mere fleksibel pædagogisk erfaring.

Den Master24 er designet til selv-lærende og er baseret på en innovativ formel for fjernundervisning, der udnytter en MMS klasseværelse som omfatter adgang og interaktion med eksperter.

Deltagere i uddannelserne har adgang til Sole 24 ORE enorme rigdom af høj kvalitet, multimedieressourcer.

Fakultetet omfatter højt kvalificerede italienske og internationale eksperter, der har erfaring både inden for deres områder, samt i klasseværelset. De udnytter en pragmatisk tilgang, der er orienteret mod de behov, som erhvervsfolk.

150 stipendier til rådighed for studerende.

Handelshøjskolen har altid lagt særlig vægt på at udvikle og vedligeholde stærke relationer med nogle af de vigtigste virksomheder og konsulentfirmaer i Italien og i hele verden. Samarbejder vi i øjeblikket med mere end 600 internationalt respekterede samarbejdspartnere. Dette netværk giver Sole 24 ORE at integrere business virkelighed i sine træningsprogrammer, hvilket giver solide og praktiske anvendelser for læring.

Sole 24 ORE e-læringsplatform giver eleverne mulighed for at dele dokumenter, beskeder og skabe et fællesskab.

Praktik er en integreret del af kandidatuddannelsen og udgør en vigtig mulighed for kandidater til at komme ind på arbejdsmarkedet. Den udvidede netværk af kontakter fra virksomhedens, faglige og finansielle sektor, kombineret med præparatet, som kandidatuddannelsen, give de studerende mulighed for at komme ind vigtige virksomheder i både Italien og udlandet.

Karriere placering følger efter en vellykket gennemførelse af kandidatuddannelsen og består af at indføre kvalificerede ansøgere til organisationer, der matcher elevernes CV'er (curriculum vitae) med behovene i virksomhederne. Målet er at sikre, at kandidater får relevant og meningsfuld oplevelse, som vil give dem mulighed for at fortsætte deres karriereudvikling.

Placeringer

Milano

Il Sole 24 ORE

Address
GRUPPO 24ORE Via Monte Rosa 91
20149 Milano, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 02 30221

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig