Læs den officielle beskrivelse

Det Amerikanske Universitet i Rom (AUR) er et af de ældste gradskompetente amerikanske universiteter i Italien. Studerende opnår en akkrediteret amerikansk bachelorgrad ved afslutningen af ​​det akademiske program (typisk fire år i varighed.) US bacheloruddannelsen er universelt anerkendt som en standard for succes for videregående uddannelse.


AUR bruger Rom som sit klasseværelse og Italien og Europa som uvurderlige ressourcer. Det amerikanske universitet i Rom forbereder eleverne til at leve og arbejde på tværs af kulturer gennem sine praktiske tværfaglige akademiske majors, muligheder for at lære gennem rejser og praktikophold og dets multikulturelle fakultet og personale. Studerende vælger fra otte bachelor-uddannelser:

Undervisningen er på engelsk . Studerende, hvis engelsksproglige færdigheder har brug for udvikling, kan ansøge om Intensive Academic English Language Course for at drage fordel af en fuld akademisk læseplan på The American University of Rome . Gennem dette program vil eleverne udvikle tal, lytte-, skrive- og skrivefærdigheder på engelsk, mens de deltager i udvalgte kreditbaserede General Education-kurser på AUR.

Entré er konkurrencedygtig. AUR tiltrækker studerende fra over 40 lande og tilbyder sine studerende at studere i udlandet, såsom: Kina, Ecuador, England, Grækenland, Spanien og de fineste universiteter i USA. Ansøgninger accepteres rullende og studerende vælges uden hensyn til alder, race, køn, trosretning, national eller etnisk oprindelse eller handicap.

Avanceret stående kan ydes til akademiske kreditter optjent på institutioner uden for USAs universitetssystem. Kandidater i besiddelse af legitimationsoplysninger som den italienske Maturità, International Baccalaureate, British GCSE A niveauer og andre tilsvarende programmer vil blive evalueret og avancerede kreditter ydet på grundlag af evaluering.

I de fleste tilfælde kan det første år på college (svarende til 30 semesterkreditter) gives. Hvis AUR- admissionskontoret bestemmer, at en studerende ellers fuldt ud er akademisk kvalificeret, men at engelsksproglige kvalifikationer kan hæmme starten på en vellykket akademisk oplevelse, kan der kræves et personlig akademisk semester eller år på AUR .

Det amerikanske universitet i Rom er forpligtet til at bistå elevernes økonomiske behov ved at tilbyde forskellige akademiske stipendier og stillingsstillinger til studerende til kvalificerede studerende.

Efter graduering er de fleste AUR- kandidater enten ved at fortsætte deres uddannelse eller vælger at gå ind på arbejdspladsen straks. Af de studerende, der vælger at komme ind på arbejdspladsen efter eksamen, var 86% beskæftiget på mindre end et år (fra september 2010 data formelt og offentligt rapporteret til Akkrediteringsrådet for Uafhængige Colleges and Schools (ACICS).

AUR er akkrediteret og / eller anerkendt af: Middle States Commission on Higher Education (USA), USA's Department of Education, Department of Education i delstaten Delaware, Rom Tribunal og Italian Ministry of Education.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


The American University of Rome

Dette program tilbyder en tværfaglig og metodisk mangfoldig undersøgelse af kultur og religion i deres politiske og sociale dimensioner. Forskningen og undersøgelse af be ... [+]

Dette program tilbyder en tværfaglig og metodisk mangfoldig undersøgelse af kultur og religion i deres politiske og sociale dimensioner. Forskningen og undersøgelse af bestemte religiøse traditioner, sociale og politiske kontekst, hvori de udviklet sig, og de politiske ideer, de påvirket, bidrage til at fremme fred, religiøse og kulturelle mangfoldighed, tværkulturel dialog, forståelse og samarbejde.

Den MA i Peace Studies udnytter den unikke beliggenhed af The American-universitetet i Rom for at give de studerende mulighed for at studere udviklingen af ​​religiøse institutioner, deres lære og praksis, i forbindelse med den stadigt skiftende sociale kontekst.

Gennem dette program, vil de studerende udvikle en forståelse af forskellige traditioner, der formede mange kulturer i dagens globaliserede verden. De vil lære om religiøse og politiske ideer, der er afgørende for at forstå og løse spændinger og konflikter over hele kloden.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The American University of Rome

Bevarelsen og beskyttelsen af, og den offentlige / turist adgang til, verdens kulturarv er blevet en af ​​de mest udfordrende og presserende spørgsmål for mange lande ove ... [+]

Den MA program i Sustainable Kulturarv uddanner kandidater til at stå over for den største udfordring i arv industrien i dag: dens levedygtighed på lang sigt.

Rom er i centrum for debatter om global arv. Med store internationale organisationer i byen, samt den største koncentration af arv monumenter og værker, ingen steder i verden giver en bedre base for at forberede en studerende til en karriere i dette felt.

, For at gøre kulturarven både bæredygtig og socialt nyttig er det i dag nødvendigt at anerkende behovet for en tværfaglig tilgang til arv spektrum. De, der ønsker at arbejde med arv bliver nødt til at foretage mange forskellige ansvarsområder på tværs af mange områder af ekspertise.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The American University of Rome

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og fo ... [+]

Den MA i Food Studies er et tværfagligt program, der sigter mod at give viden og færdigheder på den nuværende situation og udviklingen omkring bæredygtig produktion og forbrug mad, mere generelt om, hvordan vi påvirker jordens ressourcer med vores mad valg. Den vil fokusere på de internationale dimensioner, men også om, hvordan den tilhørende politiske og regulerende rammer er indrammet og gennemføres på regionalt, nationalt og subnationalt plan, som de offentlige og almennyttige sektor samt i fødevareindustrien.

Programmet giver de studerende mulighed for at fokusere på en mere professionel-baserede vej, efter deres karriereambitioner, eller en forskningsbaseret vej, hvis de ønsker at udøve forskning på Ph.D. niveau.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk