Accademia Costume & Moda

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1964 i Rom, Accademia Costume

Det tilbyder BA og master kurser lovligt anerkendt af det italienske ministerium for uddannelse, universiteter og forskning under det organ, der regulerer kunstnerisk videregående uddannelse.

Kultur, Design og Håndværk, der er knyttet til en laboratoriemetode, er hovedpunkterne i skolens uddannelsesmission. Formålet er at hjælpe eleverne med at starte deres karriere og støtte dem i at forme og konsolidere deres kreative identitet.

Kultur og eksperimenter fusioneret med Design og Håndværk er vores drivkraft i at tilbyde Fashion System og til Entertainment Industry, unge designere, der kan reagere på deres behov.

Alumni i dag omfatter den kreative direktør for Gucci, Alessandro Michele, hans forgænger Frida Giannini, Albino D'Amato, Maurizio Galante, Marco Mastroianni, Ansvarlig Création Matières Chez Louis Vuitton, Fendi-Dior, Aldo Maria Camillo og mange blandt de vigtigste fagfolk i Global Fashion Industry. Accademia har et placeringsforhold på godt over 85% af den samlede befolkning i de mest prestigefyldte internationale modehuse og underholdningsproduktioner

Accademia er kun startgitteret.

116872_BOF2019.jpg

Placeringer

Rom

Accademia di Costume e di Moda

Address
Via della Rondinella, 2
00186 Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39 06 686 8169

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig