Bologna Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BBS" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/38/38186_Screen_Shot_2017-01-19_at_5.30.49_PM.png" alt="BBS" />

alt = "BBS (estimeret i 2000) er handelshøjskolen ved universitetet i Bologna (est. AD 1088). alt =" BBS rangerer blandt de mest innovative handelshøjskoler i Europa og er en af de mest velrenommerede institutioner i Italien. Tværfaglige udsigter, industriintegration og internationalisering er nøglesøjlerne i skolens filosofi, der sigter mod at give eleverne de nødvendige færdigheder for at kunne møde et stadigt skiftende og komplekst økonomisk landskab med tillid, viden og motivation til at få succes.

Bologna Business School hovedkvarter ligger i Villa Guastavillani, en renæssancebygning fra det 16. århundrede beliggende i Bolognese bakkerne, mindre end ti minutter fra byens centrum. Her lever historie, teknologi og tradition sammen i en smuk og naturlig ramme. Bologna er en livlig by beliggende i hjertet af Italien - 30 minutter fra Firenze, en time fra Milano, to timer fra Rom og Venedig - i Emilia-Romagna, en af de rigeste regioner i Europa.

BBS

alt = "BBS tilbyder en 360 ° akademisk og" reel verden "uddannelsesmæssig oplevelse, inklusive kandidatuddannelser på fuld tid (på engelsk og italiensk) og deltidsuddannelser og kortsigtede programmer for ledere og fagfolk. Skolen samarbejder med industrien -ledende virksomheder, der giver dem fremragende ledere og skræddersyede programmer af høj kvalitet. Spørgsmål fra mellemstore virksomheder og "Made in Italy" -industrien får særlig opmærksomhed gennem forskning og fokuserede projekter.

BBS

Alt = "BBS-samfundet er en familie bestående af studerende, alumner, fakulteter, ledere og et omfattende forretningsnetværk med over 500 nationale og internationale virksomheder. Studerende, mere end 600 hvert år, kommer fra hele verden og fra forskellige akademiske og faglig baggrund. alt = "BBS-fakultetet involverer mere end 300 nationale og internationale undervisere, akademikere såvel som ledere og konsulenter.

Placeringer

Bologna

Bologna Business School BBS

Address
Villa Guastavillani - Via degli Scalini, 18
40136 Bologna, Emilia-Romagna, Italien
Telefonnummer
+39 051 209 0111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig