Læs den officielle beskrivelse

En skole med et nyt koncept: dykning i italiensk kultur og det italienske liv!

ET SPROG er resultatet af en kultur og dens historie, dens traditioner sit område

Siden 1992 har vi, Center for italienske Studies "Babilonia" i Taormina har lidenskabeligt dedikeret os til at fremme vores italienske og sicilianske arv og kultur sammen med studiet af det italienske sprog. Vi bestræber os på at ikke kun tilbyde en mulighed for at lære det italienske sprog og til direkte at opleve italiensk kultur og italienske liv.

Vores center er beliggende i hjertet af verdens berømte Taormina, den smukkeste by i Sicilien. Taormina, fra toppen af ​​Mount Tauro, ser ud over bugten Naxos, den første græske koloni på Sicilien, der blev grundlagt i 735 f.Kr. Den storslåede Middelhavet-blå bugt med aktive vulkan Etna i baggrunden tilbyder en fantastisk udsigt fra næsten overalt i byen. Taormina er berømt for sin skønhed, sin utrolige arv, historie, arkæologi og arkitektur, samt for sit omdømme i byde rejsende. Taormina er perfekt beliggende til at tilbyde de studerende nem adgang til den smukke og historisk vigtige skatte af Sicilien.

Vores kurser og programmer afholdes på "Casa Silva", en historisk villa, bygget i 1817 kun 200 meter væk fra det græske teater: et arkitektonisk, naturlig og historisk skat, Taormina mirakuløs vis har formået at bevare. Villaen stadig i dag kan prale af en luksuriøs botanisk have fyldt med citrustræer, Middelhavet planter, århundredgamle palmer, abe puslespil træer og magnolier, samt mange andre eksotiske træer og planter.

Ikke bare en SPROGSKOLE MEN EN VIRKELIG KULTURCENTER HVOR VORES INTERNATIONALE studerende møder LOKALSAMFUNDET

På Casa Silva, sammen med sine italienske sprogkurser og italiensk kultur kurser, vært Babilonia jævnligt bogpræsentationer af forfattere, en cine-forummet og i sommertiden, maleri og skulptur udstillinger i sine 1.000 kvadratmeter botaniske have. Derudover Teater forestillinger og koncerter (jazz og klassisk musik) tilbydes. I net-c @ fe placeret i WI-FI have de studerende kan nyde deres fritid under de frodige grønne træer til at studere, slappe af og opfylde deres klassekammerater Babilonia er ikke bare en sprogskole, men virkelig et kulturcenter, åbne både til lokalsamfundet og til vores internationale studerende, der får en bredere kulturel oplevelse og har chancen for at nemt at interagere og integrere med lokalsamfundet

Et sprog er ikke et resultat af en række grammatiske regler

Et sprog er et resultat af en kultur og dets traditioner, dets historie, dets livsstil og dens steder. Med dette i tankerne, hvis du ønsker en fyldigere kulturel oplevelse på Sicilien, og ikke bare for at være en simpel turist, men være en reel rejsende, kan du kombinere en gruppe italiensk sprogkursus eller private italienske lektioner med vores

ITALIENSKE Plus-programmer

• italiensk plus siciliansk madlavning • italiensk plus Wine & fødevarer af Sicilien • italiensk plus siciliansk keramik & keramik dekoration • italiensk plus Vandring & trekking i Sicilien • italiensk plus Dykning i Sicilien • italiensk plus golf på Sicilien • italiensk plus litteratur • italiensk plus Kunsthistorie • italiensk plus historie, og for dem, der ønsker et mere eksklusivt og intensiv pakke med 50 + stipendiater, en særlig invitation til at deltage i vores "Gyldne Sicilien" program.

Vores center for italienske Studies også vært for flere amerikanske universiteter programmer for både Graduate & studerende. Vi tilbyder kortsigtede programmer (vinter og sommer-programmer) og langsigtede programmer (programmer semester). Studerende kan direkte overføre akademiske kreditter eller tjene bachelor-eller kandidatniveau kreditter gennem Auburn University for alle vores kurser.

Vi håber at byde dig velkommen snart til Taormina og tilbyder mulighed for at opdage vores ø så fuld af historie, så fuld af kultur, så fuld af inspiration!

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina