Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Ca 'Foscari

Ca 'Foscari University of Venice blev oprindeligt etableret som Italiens første handelsskole i 1868 og er nu en tværfaglig institution, der tilbyder en bred vifte af uddannelser inden for økonomi og ledelse, fremmedsprog, humaniora og videnskab, og det er blevet et af landets toprangerede universiteter. Ca 'Foscari har en studerende på 20.000 bachelor- og 4.000 kandidatstuderende og er vært for over 1.000 udenlandske studerende hvert år.

Takket være sin placering i Venedigs ærefrygtige historiske centrum giver universitetet den unikke og givende mulighed for at studere og gennemføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer, der repræsenterer en sammenhæng, hvor kulturradition og intellektuel innovation kommer sammen.

Med et omdømme for ekspertise inden for forskning har det tjent flere af EUs eftertragtede Marie Curie-tilskud end nogen anden italiensk institution i de senere år, og i kategorien 201 QS-fag er Ca 'Foscari blandt verdens førende 150 universiteter for moderne sprog, i top 200 for økonomi

Universitetet fremmer også en velafbalanceret studieoplevelse ved at levere en række studerende og en bred vifte af sportsaktiviteter og studentforeninger.

Beliggenhed

Ca 'Foscari Universitet ligger i den verdensberømte by Venedig, et unikt bycenter beliggende i en lagune på Italiens nordøstlige kyst, der er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en skærgård beliggende i en lavvandret lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med footbridges. Da kanalerne tager plads til veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne bybilfri by.

Byen er præget af et væld af fantastisk historisk arkitektur og kunst, fordi den historiske Republik Venedig var en blomstrende handelshavn og stor maritime magt i middelalderen og renæssancen, så nogle af byens steder er medtaget på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

Udover en farverig fortid har Venedig en lige så levende gave, for det er fortsat et centrum for samtidskunst og kultur.

At bo i det historiske centrum af Venedig betyder at leve en miljøbevidst livsstil. På grund af behovet for at gå de fleste steder bliver byens offentlige rum sociale hubs. Faktisk er en af ​​de mest efterlengtede øjeblikke på en venetiansk studerendes dag den såkaldte aperitivo i campo eller udendørs aperitif: fra eftermiddag til sen aften bliver områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa på Rialto til spillesteder hvor folk samles for at chatte og lytte til musik, mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den traditionelle lokale aperitif og snacks, som Venedig er berømt for.

Studieoplevelse

Ca 'Foscari Universitet i Venedigs studieudbud er opdelt i 8 afdelinger med ansvar for forskning og undervisning på bachelor- og mastergrad, 3 skoler og den prestigefyldte Collegio Internazionale (International College). Der findes tre andre strukturer sammen med disse:

· Ca 'Foscari Graduate School, som koordinerer Research Doctorates (PhD'er);

· Ca 'Foscari Challenge School, som organiserer faglige kandidatuddannelser (1. og 2. niveau) og andre muligheder for lederuddannelse

· Ca 'Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og efterårskurser, orienteringsprogrammer, grundårsprogrammer og andre ekstracurricular aktiviteter for italienske og internationale studerende.

Ca 'Foscari har dedikeret til at give eleverne en stimulerende, konkurrencedygtig og avanceret uddannelse, og har skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over kloden, og som følge heraf tilbyder den en bred vifte af fælles- og dobbeltbachelor- og kandidatgrad og har over 700 aktive internationale udvekslingsaftaler. Som følge af universitetets dedikation til at pleje et internationalt akademisk samfund tilbyder Ca 'Foscari også et betydeligt antal uddannelser på engelsk.

Bacheloruddannelser i:

· Digital styring

· Filosofi, internationale og økonomiske studier

· Erhvervsadministration (Business Administration og Management Curriculum)

· Økonomi og erhvervsliv (økonomi, markeder og økonomi læseplan)

Kandidatuddannelser i:

· Global udvikling og iværksætteri

· Bevaringsvidenskab og teknologi til kulturarv

· Sammenlignende internationale relationer (internationale og tværkulturelle relationer læseplan)

· Computer videnskab

· Økonomi og økonomi (økonomi-QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Miljøvidenskab (Global Environmental Change Curriculum)

· Europæisk, amerikansk og postkolonialt sprog og litteratur (amerikansk studier læseplan / engelsk studier læseplan)

· Ledelse

· Sprogvidenskab (Sprogvidenskabsplan)

· Videnskab og teknologi i bio- og nanomaterialer

· Bæredygtig kemi og teknologier (Miljø, bæredygtig kemi og teknologiplan)

For at få et overblik over alle uddannelser (både italiensk og engelsk-undervist), besøg denne side

Studenterfaciliteter og -tjenester

Ca 'Foscari's hovedcampus ligger i hjertet af Venedigs historiske centrum, men det har også flere campusser på fastlandet. Det giver eleverne brug af 6 biblioteker, Skolen for International Education, Postgraduate Udfordringskolen og et sprogstudiecenter. Det har også udstillingsområder, et teater, et sportscenter og kantiner.

Ca 'Foscari hjælper studerende i hele deres universitets karriere ved at tilbyde en række lån, stipendier og stipendier gennem sin finansielle støttekontor. Skræddersyet support er tilgængelig for internationale studerende, studerende, der arbejder og studerende med handicap.

Den internationale velkomstenhed tilbyder en bred vifte af ydelser til internationale støttemodtagere, såsom vejledning og assistance til tilmeldingsprocedurer, anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsproces, opholdstilladelse, studietjenester, sundhedsspørgsmål og transport.

Stipendier

For at styrke tilstedeværelsen af ​​internationale studerende og at berige sit globale samfund tilbyder Ca 'Foscari talentfulde internationale studerende økonomisk bistand i to former:

• Fritagelse for undervisningsgebyr - fuld fritagelse for betaling af universitetsundervisning og gebyrer

• Engangsbidrag på 5.000 EUR / hver

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Indkvartering:

Ca 'Foscari's Housing Office er en tjeneste for italienske og internationale studerende, forskere, professorer og administrativt personale, der kommer til at studere eller arbejde på Ca' Foscari. Det tilbyder nyttige oplysninger og kontakter til at finde passende og bekvemme indkvarteringsløsninger i Venedig og i det nærliggende område.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Velkommen enhed

Velkomstdelen tilbyder en bred vifte af tjenester dedikeret til internationale studerende og fakulteter, såsom vejledning / information om og bistand med anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsprocessen og tilmeldingsprocedurer. Det giver også generel information om universitetets studietjenester, finansiel bistand, boliger, sundhedsydelser og transport.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Sprogcenter

Centret tilbyder sprogkurser på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskellige niveauer.

kantiner

Universitetet har kantiner på mange steder, både i det historiske centrum af Venedig og på fastlandet campus i Mestre, Marghera og Treviso.

Udadrettede mobilitetsmuligheder

Takket være over 650 samarbejdsaftaler mellem internationale universiteter og Ca 'Foscari kan du bruge lidt tid på at studere i udlandet i over 70 lande over hele verden . Det Internationale Kontor fremmer den udadvendte mobilitet for Ca 'Foscari-studerende ved at deltage i de førende internationale mobilitetsprogrammer, udvikle relationer med udenlandske værtsuniversiteter og virksomheder og give incitamenter til deltagelse af alle medlemmer af universitetssamfundet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Karrierestøtte

Karrierekontoret arrangerer praktikophold og praktikophold både i Italien og i udlandet. Det udfører også karrieremesser, rekrutteringsture og workshops for at hjælpe nuværende studerende og nyuddannede til at erhverve de faglige færdigheder, de har brug for at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Karriere Dag

Karriere dag er en heldag begivenhed dedikeret til rekruttering, hvorunder kandidater og nyuddannede kan møde lederne af de deltagende virksomheder og lære at kende arbejdslivet. Studerende kan besøge stande af virksomheder, distribuere deres CV'er, deltage i interviews og erhverve information om de faglige muligheder og karrieremuligheder der er åbne for dem. Karrieredagen omfatter også en række workshops, seminarer og virksomhedspræsentationer.

Studieliv

Få andre universiteter tilbyder mulighed for at studere og udføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer. I Ca 'Foscari er kultur tradition og intellektuel innovation i stand til at komme sammen.

At studere ved Ca 'Foscari giver mulighed for at studere og bo i en helt unik by, hvor du kan vandre i timevis og endda nyde at gå vild, få en Spritz i en af ​​Venedigs smukke pladser, besøg de verdensberømte museer og udstillinger, rejser med båd gennem de mindre øer i lagunen, nyd Lido strande og smag lækker mad.

Universitetet arrangerer også mange kulturelle arrangementer for at bringe elever og medarbejdere sammen i en by, der er som ingen anden, et sted hvor fortid møder innovation, og din tørste efter viden stimuleres af mange initiativer. At bo i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og opdage gamle traditioner og forskellige kulturer.

Desuden garanterer Ca 'Foscari eleverne en velafrundet studieoplevelse ved at tilbyde et stort udvalg af sportsaktiviteter og studenterforeninger:

· Erasmus Student Network (ESN) - Erasmus Student Network understøtter og fremmer internationalt netværk med over 12.000 medlemmer fra 36 lande ved at give de studerende muligheder for kulturel forståelse og selvudvikling i henhold til princippet om elever, der hjælper studerende.

· Universitets Sportscenter (CUS) - CUS tilbyder eleverne mulighed for at deltage i en lang række sportsgrene takket være sine faciliteter i det historiske centrum af Venedig.

· Radio Ca 'Foscari - skabt af elever fra Ca' Foscari, universitetets online radiostation er et uhyre populært kommunikationsmiddel. Interessante studerende kan deltage i driften på baggrund af deres individuelle færdigheder og erfaring.

· University Choir and Orchestra - I mere end 25 år har Ca 'Foscari's kor og orkester tilbudt studerende mulighed for at udforske og fremme deres kærlighed til musik. Gruppernes repertoarer ændres fra år til år og spænder fra middelalder til moderne stykker.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturforening, der sigter mod at fremme teknisk-kunstnerisk innovation inden for teatralske præstationer. Det organiserer træning og eksperimentelle workshops, værter besøger produktioner og shows, og udfører forskning og produktion projekter.

Kontakter

· E-mail-adresse recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - Studieliv i Venedig

· Instagram - Ca 'Foscari officielle side

· LinkedIn

· YouTube

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Kursus » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Kandidatuddannelsen i datalogi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Dette MSc-program tager to års fuldtidsstudium, der dækker et bredt spektrum af felter inden for computervidenskab og informationsteknologi. [+]

Dette MSc- program tager to års fuldtidsstudium, der dækker et bredt spektrum af felter inden for computervidenskab og informationsteknologi. Det er velegnet til studerende med forskellig akademisk baggrund, såsom datalogi, ingeniørvidenskab, statistik, matematik og beslægtede discipliner. Programmet er blevet tildelt GRIN 2015 kvalitetsmærke. GRIN er en italiensk forening, der sigter mod at fremme forskning og uddannelse inden for datalogi.

Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveauKandidatuddannelseUndervisningssprog

engelsk

Adgang til programmet

Åben optagelse underlagt vurdering af minimumskrav.

Kvoter forbeholdt ikke-EU-studerende bosiddende i udlandet: 70 pladser, hvoraf 3 er forbeholdt kinesiske studerende, der bor i Kina under Marco Polo-projektet... [-]


Kandidatuddannelsen i miljøvidenskab (Global Environmental Change Curriculum)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

MSc-programmet i miljøvidenskab giver mulighed for at få en fælles masteruddannelse i bæredygtig udvikling. [+]

Universitetet i Venedig tilbyder en MSc (Master of Science / Laurea Magistrale ) grad i "Environmental Sciences", som omfatter tre tilgængelige læseplaner , hvoraf den ene er fuldt undervist på engelsk (Global Environmental Change program).

MSc-programmet i miljøvidenskab giver også mulighed for at få en fælles masteruddannelse i bæredygtig udvikling.

Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveau

Kandidatuddannelse

Undervisningssprog

engelsk

Adgang til programmet

Åben adgang, underlagt vurdering af minimumskrav.

Kvoter forbeholdt ikke-EU-studerende bosiddende i udlandet: 50 pladser, hvoraf 3 er forbeholdt kinesiske studerende, der bor i Kina under Marco Polo-projektet.... [-]


Master

Corso di Laurea Magistrale i Interpretariato e Traduzione Editoriale, Settoriale

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Dette andet studieprogram har til formål at uddanne fagfolk med specifikke sproglige færdigheder inden for fortolkning og (specialist og litterær) oversættelse, der er i stand til at bruge it og multimedieteknologi og -værktøjer. [+]

Dette graduate program tog fagfolk i forbindelse med en lang række sproglige, litterære og socio-kulturelle emner, i en sammenlignende og multikulturel måde. Kandidater er udstyret med specifikke sproglige færdigheder inden for fortolkning og (specialist og litterær) oversættelse og er i stand til at bruge it og multimedieteknologier og værktøjer. Kurserne er undervist i specialiseringssprog samt på engelsk. Kurserne omfatter italiensk-kinesisk og kinesisk-engelsk konsekutiv fortolkning, kinesisk og kantonesisk for erhvervslivet, kinesisk oversættelse for massemedier og computerassisterede oversættelsesværktøjer.

Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveau... [-]

Kandidatuddannelsen i Bevaringsvidenskab og Teknologi for Kulturarv

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Denne kandidatuddannelse er helt undervist på engelsk og uddanner eksperter i diagnostik og bevarelse af kulturarven med en stærk tværfaglig videnskabelig viden (kemi, fysik, biologi, datalogi, geologi) og praktisk erfaring med innovative bevaringsteknologier. [+]

Masters i Bevarelse Videnskab og Teknologi for Kulturarv

Kandidatuddannelsen forbereder eksperter (bevaringsforskere) i diagnostik og bevarelse af kulturarven, der giver en solid tværfaglig videnskabelig uddannelse, der kombinerer kemi, fysik, biologi, datalogi og geologi med innovative teknologier til opbevaring af genstande. Træningen er designet til at forberede en professionel figur, der er i stand til at interagere med eksperter i andre discipliner involveret i processen med beskyttelse og bevarelse af kulturelle aktiver, der fungerer som en teknisk og videnskabelig reference.

Den studerende skal kunne designe og afprøve ny teknologi til restaureringsarbejde, udvikle projekter til forebyggelse af skader og vedligeholdelse af kulturarven og at udføre diagnostiske tests til karakterisering af genstande.... [-]


Kandidatuddannelsen i Bæredygtig Kemi og Teknologi (Miljø Bæredygtig Kemi og Teknologi Curriculum)

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Dette andet studieprogram fokuserer på kemiske videnskaber, både teoretisk og eksperimentel. [+]

Uddannelsen giver mulighed for at få en dobbelt / fælles grad med andre europæiske universiteter.

Dobbeltgrad med Univerza mod Novi Gorici (Slovenien). Ved afslutningen af deres uddannelse, kan de studerende blive tildelt en dobbelt grad: Laurea Magistrale i Chimica e Tecnologie Sostenibili af Università Ca' Foscari Venezia og Okolje 2. Stopnje - Undersøgelse program Miljø Univerza mod Novi Gorici.Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsprocedurenKvalifikationsniveau

Kandidatuddannelse

Undervisningssprog

engelsk

Adgang til programmet

Åben optagelse underlagt vurdering af minimumskrav.

Kvoter forbeholdt studerende uden for EU, der er bosiddende i udlandet: 8 pladser, hvoraf 3 er forbeholdt kinesiske studerende, der bor i Kina under Marco Polo-projektet.... [-]


Kandidatuddannelsen i europæisk, amerikansk og postkolonialistisk sprog og litteratur (amerikansk studieplan, engelsk studieplan)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Dette andet studieprogram giver avanceret kendskab til sprog, litteratur og kulturer i europæiske, amerikanske og postkoloniale lande, der fremmer tværkulturelle perspektiver inden for en solid baggrund i humaniora. [+]

Dette andet studieprogram giver avanceret kendskab til sprog, litteratur og kulturer i europæiske, amerikanske og postkoloniale lande, der fremmer tværkulturelle perspektiver inden for en solid baggrund i humaniora. Uddannelsen giver mulighed for at få en dobbelt / fælles grad med andre europæiske universiteter.

European Joint Master's Degree i engelsk og amerikanske studier med Otto-Friedrich Universität - Bamberg (Tyskland), Karl-Franzens Universität - Graz (Østrig), Pécsi Tudományegyetem - Pécs (Ungarn), Université Paris Diderot - Paris 7 (Frankrig).Double Degree med Universidade do Espírito Santo (Brasilien), Universidad de Huelva (Spanien) eller med Universidad de Sevilla (Spanien).Dobbeltgrad med Université Sorbonne Nouvelle - Paris 3 (Frankrig), Humboldt-Universität - Berlin (Tyskland)Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveau... [-]

Kandidatuddannelsen i ledelse

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Dette MSc-program tager to år og kombinerer læseplaner inden for marketing og kommunikation, regnskab og finansiering og endelig International Management ved at dække en bred vifte af emner management-relaterede. [+]

Dette MSc-program tager to år og kombinerer læseplaner inden for marketing og kommunikation, regnskab og finansiering og endelig International Management ved at omfatte en bred vifte af emner management-relaterede. Kurserne (helt undervist på engelsk) vil dække mange emneområder som strategi, innovation, marketing, administration, corporate finance og management control.

Dette uddannelsesprogram giver også mulighed for at få en dobbelt / fælles grad med andre europæiske universiteter:

- Dobbeltgrad med École Supérieure de Commerce de Paris-Europe (Frankrig)

Studerende indskrevet i kandidatuddannelsen i ledelse kan opnå en dobbeltgrad: en kandidatgrad i ledelse på universitetet Ca 'Foscari Venedig og Master i Management fra ESCP-Europa.... [-]


Kandidatuddannelsen i sammenlignende internationale relationer (international og tværkulturel læseplan)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

MSc programmet indebærer to års fuldtidsstudium, der dækker et bredt spektrum af felter i internationale relationer. Den er designet til studerende med forskellig akademisk baggrund som historie, international ret, politiske videnskaber, sprog og beslægtede discipliner. [+]

MSc (Master of Science / Laurea Magistrale ) grad i " Relazioni Internazionali Comparate - International Relations", aktiv siden 2008, involverer to års fuldtidsstudium, der dækker et bredt spektrum af felter i internationale relationer. Den er designet til studerende med forskellig akademisk baggrund som historie, international ret, politiske videnskaber, sprog og beslægtede discipliner.

Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveauKandidatuddannelseUndervisningssprog

engelsk

Adgang til programmetUbegrænset indrejse underlagt vurdering af minimumskrav.Kvoter til ikke-EU-studerende bosiddende i udlandet: 11 steder, hvoraf 1 er forbeholdt kinesiske studerende bosiddende i Kina, ifølge Marco Polo-programmet.Adgangskraven ordentlig individuel uddannelsesmæssig baggrundminimumskrav til læseplanerEt certificeret kendskab til engelsk på minimumsniveau B2... [-]

Kandidatuddannelsen i sprog, økonomi og institutioner i Asien og Nordafrika

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Dette sekundæruddannelsesprogram giver fremragende færdighed i et af de asiatiske eller nordafrikanske sprog med særligt fokus på det økonomiske og juridiske jargon samt et indgående kendskab til de økonomiske, juridiske, historiske og politiske aspekter af den geografiske referenceområde. [+]

Denne grad program giver eleverne mulighed for at opnå færdigheder i et af de asiatiske eller nordafrikanske sprog, med særlig fokus på det økonomiske og juridiske jargon, og få en dybdegående viden om de økonomiske, juridiske, historiske og politiske aspekter af det geografiske område af reference. Studerende vil også få et godt kendskab til socio-lingvistiske og kommunikationsprocesser samt kendskab til it og elektroniske kommunikationsmidler, både generelt og med henvisning til deres sprog af specialisering.

Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveau

Kandidatuddannelse

Undervisningssprog

Italiensk og engelsk

Adgang til programmet... [-]

Kandidatuddannelsen i Sprogvidenskab (Sproguddannelse)

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Dette andet studieprogram giver avanceret sproglig og kulturel viden, analytiske færdigheder på det valgte fremmedsprog samt den nødvendige evne til at interagere med tværfaglige og multikulturelle forskningsgrupper. [+]

Dette uddannelsesprogram giver mulighed for at få en dobbelt / fælles grad med andre europæiske universiteter.

- Joint Master's Degree in Linguistics (Engelsk Sprog) i samarbejde med Otto-Friedrich University - Bamberg (Tyskland); Karl-Franzens Universität - Graz (Østrig); Pécsi Tudomànyegyetem - Pécs (Ungarn); Université Paris Diderot - Paris 7 (Frankrig.)- Dobbeltgrad med Goethe Universitet - Frankfurt I slutningen af ​​dette studieprogram kan eleverne få en dobbeltgrad: "Master of Science in Language" ( Ca' Foscari University of Venice ) og "

Master of Arts i Italienstudien "(Goethe University Frankfurt).

Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveau... [-]

Kandidatuddannelsen i økonomi og finans (økonomi-QEM Curriculum and Finance Curriculum)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Dette kandidatuddannelsesprogram producerer eksperter, der er i stand til at klare de vigtigste finansielle spørgsmål i forbindelse med de finansielle markeder. [+]

Uddannelsen giver mulighed for at få en dobbelt / fælles grad med andre europæiske universiteter.

Dobbeltgrad i økonomi, økonometri og finans (MEEF) med Aix-Marseille University (Frankrig) Ved afslutningen af denne undersøgelse program, vil de studerende blive tildelt en dobbelt grad: Laurea Magistrale i Economia e Finanza af Università Ca' Foscari og Master Sciences économiques (Parcours Econométrie Bancaire et Financière) af Université Aix-Marseille.Fælles grad i modeller og metoder inden for økonomi og ledelse - Erasmus Mundus (QEM) i samarbejde med Université Pantheon-Sorbonne - Paris 1 (Frankrig), Universität Bielefeld (Tyskland) og Universitat Autònoma - Barcelona (Spanien).Dobbeltgrad med Master Economie et Ingénierie Financière med Université Paris-Dauphine (Frankrig) Ved afslutningen af denne undersøgelse program, kan eleverne blive belønnet med en dobbelt grad: Laurea Magistrale i Economia e Finanza af Università Ca' Foscari og Master Economie et Ingénierie Financière af Université Paris-Dauphine.Link til uddannelsesprogrammetLink til ansøgningsproceduren sideKvalifikationsniveau... [-]

Professionel Master i Global Business Japan

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Italien Venice

Formålet med dette kandidatuddannelse er at udvikle kompetencer i kommunikation, samarbejde og oprettelse som professionelle lokaler til grænseoverskridende forretning og ledelse mod / i / med Japan. Studerende vil blive tilbudt muligheder for at erhverve færdigheder, evner og erfaringer, der er relevante for at udvikle forretningsmuligheder og professionelle karriere, mens de bruger og forbedrer deres kommando af japansk og engelsk. Dette vil ske gennem aktiv (projekt- og casestudier centreret) læring på japansk og engelsk under ledelse af erfarne forretningsfolk og akademikere. [+]

Formålet med dette kandidatuddannelse er at udvikle kompetencer i kommunikation, samarbejde og oprettelse som professionelle lokaler til grænseoverskridende forretning og ledelse mod / i / med Japan. Studerende vil blive tilbudt muligheder for at erhverve færdigheder, evner og erfaringer, der er relevante for at udvikle forretningsmuligheder og professionelle karriere, mens de bruger og forbedrer deres kommando af japansk og engelsk.

Dette vil ske gennem aktiv (projekt- og casestudier centreret) læring på japansk og engelsk under ledelse af erfarne forretningsfolk og akademikere.

Indholdet af dette kursus består af forretningssprog og manerer, virksomhedskultur, samfundsmæssige og regionale udfordringer, beskæftigelsespraksis, regnskab og finansiering, marketing, handel og logistik, juridisk ledelse, grænseoverskridende M... [-]


Professionel Master i Klimaændring og Ledelse

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Italien Venice

Klimaændringer er en af ​​de største udfordringer for verdens befolkning. Dets indvirkning påvirker de fleste af sine geografiske områder, alle dets vigtigste produktionssektorer og alle aspekter af den sociale organisation, der danner grundlag for borgerlig samliv inden for et land og mellem lande. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man kan forudsige ændringer i klimaet, vurdere deres indflydelse, håndtere deres konsekvenser og planlægge forebyggende foranstaltninger. Kandidatuddannelsen giver de videnskabelige kompetencer, der er nødvendige for at forstå de mekanismer, der styrer klimaet og de økonomiske ændringer, og vurderer vigtigheden og vigtigst af omkostninger og fordele ved de foranstaltninger, der skal træffes. [+]

Klimaændringer er en af ​​de største udfordringer for verdens befolkning. Dets indvirkning påvirker de fleste af sine geografiske områder, alle dets vigtigste produktionssektorer og alle aspekter af den sociale organisation, der danner grundlag for borgerlig samliv inden for et land og mellem lande. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan man kan forudsige ændringer i klimaet, vurdere deres indflydelse, håndtere deres konsekvenser og planlægge forebyggende foranstaltninger.

Kandidatuddannelsen giver de videnskabelige kompetencer, der er nødvendige for at forstå de mekanismer, der styrer klimaet og de økonomiske ændringer, og vurderer vigtigheden og vigtigst af omkostninger og fordele ved de foranstaltninger, der skal træffes.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Italien
Telefon false

Adresse, linje 1 Via Sile, 6
31056 Treviso, Veneto, Italien
Telefon false