Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Ca 'Foscari

Sted

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en øhav, der ligger i en lav lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med gangbroer. Da kanaler finder sted på veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne byfri bilfri by.

· Ca ' Foscari Graduate School, der koordinerer forskningsdoktorater (ph.d.er);

Bacheloruddannelser i:

· Digital styring

· Filosofi, internationale og økonomiske studier

· Økonomi og finans (Økonomi - QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Management (Innovation og Marketing Curriculum, International Management Curriculum and Accounting and Finance Curriculum)

· Sprogvidenskab (sprogvidenskabsplan)

Studentliv

Universitetet organiserer også en masse kulturelle begivenheder for at samle studerende og personale i en by, der er som ingen anden, et sted, hvor fortiden møder innovation og din tørst efter viden stimuleres af adskillige initiativer. At leve i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og opdagelse af gamle traditioner og forskellige kulturer.

Ca 'Foscari garanterer endvidere studerende en velafviklet studieoplevelse gennem dens tilvejebringelse af en lang række sportsaktiviteter og studerende foreninger:

· E-mail-adresse prospective.students@unive.it

Placeringer

Veneto

Address
Dorsoduro,3246
30123 Veneto, Italien

Programmer