Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM CA 'FOSCARI

Oprindeligt etableret som Italiens første handelshøjskole i 1868, Ca 'Foscari University of Venice er nu en tværfaglig institution, der tilbyder en bred vifte af studieprogrammer inden for økonomi og ledelse, moderne sprog, humaniora og videnskab.

Ca 'Foscari rangeres som nummer tre i Italien for den fremragende forskning , og det har tjent så mange af de eftertragtede EU-kommission Marie Curie-stipendier, at det er et af Europas ti mest succesrige universiteter i denne henseende. Globalt placerer QS World University Rankings Ca 'Foscari blandt de 100 bedste universiteter for moderne sprog, de top 150 for historie, de bedste 200 for lingvistik og geografi og de top 250 for økonomi & økonometri og regnskab og økonomi.

Ca' Foscari main building - grand CanalCa 'Foscari hovedbygning - Grand Canal

Ca 'Foscari er baseret i den imponerende by Venedig. Med kanaler og både i stedet for gader og biler har denne bys virkeligt enestående historiske centrum været et pulserende sted for kulturel og økonomisk udveksling i over et årtusinde, og skønheden i dens kunst og arkitektur har gjort det til et UNESCOs verdensarvssted. Takket være den stimulerende kulturelle arv fra dens dynamiske kosmopolitiske kontekst er Ca 'Foscari præget af det synergetiske skæringspunkt mellem tradition og intellektuel innovation og tilbyder sine studerende og professorer den enestående givende mulighed for at lære og arbejde i en af verdens mest bemærkelsesværdige byer.

138857_48705456207_608cf69535_h.jpgCa 'Foscari internationale studerende

Ca 'Foscari har cirka 23.000 studerende og er vært for over 1.300 internationale studerende hvert år . I den faste overbevisning om, at videregående uddannelse og banebrydende forskning skal være både innovativ og international, har universitetet skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over hele kloden , så det kan tilbyde en række fælles og dobbelt bachelor- og kandidatgrad og derover 700 aktive udvekslingsaftaler med institutioner over hele verden. Ca 'Foscari forbereder også sine studerende på den konkurrenceprægede globale arbejdsplads og fremmer et internationalt, inkluderende akademisk samfund ved at tilbyde studieprogrammer undervist på engelsk på både bachelor- og kandidatniveau.

138870_22296930645_980618ab36_h.jpgMød forelæsere fra hele verden - Aula Baratto, Ca 'Foscari hovedbygning

BELIGGENHED

Ca 'Foscari University ligger i den verdensberømte by Venedig, et unikt bymidte beliggende i en lagune på Italiens nordøstlige kyst, der er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en øhav, der ligger i en lav lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med gangbroer. Da kanaler finder sted på veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne byfri bilfri by.

Byen er præget af et væld af fantastisk historisk arkitektur og kunst, fordi den historiske republik Venedig var en blomstrende handelshavn og stor maritim magt i middelalderen og renæssancen, så nogle af byens steder er med på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

Ud over en farverig fortid har Venedig dog en lige så levende nutid, for det er fortsat et knudepunkt for samtidskunst og kultur .

At bo i det historiske centrum af Venedig betyder at leve en miljøbevidst livsstil. På grund af behovet for at gå de fleste steder bliver byens offentlige rum sociale knudepunkter. Faktisk er et af de mest længe ventede øjeblikke på en venetiansk studerendes dag den såkaldte aperitivo in campo eller udendørs aperitif: fra eftermiddag til sen aften bliver områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa ved Rialto til steder, hvor folk samles for at chatte og lytte til musik, mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den traditionelle lokale aperitif og snacks, som Venedig er berømt for.

138871_47432363912_d26055526d_o.jpg

STUDIEOPPLEVELSE

Ca 'Foscari University of Venice studietilbud er opdelt i 8 afdelinger, der er ansvarlige for forsknings- og undervisningsaktiviteter på bachelor- og kandidatuddannelser , 3 skoler og den prestigefyldte Collegio Internazionale (International College). Der findes tre andre strukturer ved siden af disse:

 • Ca 'Foscari Graduate School, der koordinerer forskningsdoktorater (ph.d.er).
 • Ca 'Foscari Challenge School, der organiserer professionelle kandidatuddannelser (1. og 2. niveau) og andre muligheder for lederuddannelse.
 • Ca 'Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og efterårskurser, orienteringsprogrammer, grundårsprogrammer og andre fritidsaktiviteter for italienske og internationale studerende.

Ca 'Foscari er dedikeret til at give studerende en stimulerende, konkurrencedygtig og banebrydende uddannelse og har skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over hele kloden, og som et resultat tilbyder det en række fælles og dobbelt bachelor- og kandidatgrad og har over 700 aktive internationale udvekslingsaftaler . Som en konsekvens af universitetets dedikation til at pleje et internationalt akademisk samfund tilbyder Ca 'Foscari også et betydeligt antal studieprogrammer undervist på engelsk.

UDGÅENDE MOBILITET

Takket være over 700 samarbejdsaftaler mellem internationale universiteter og Ca 'Foscari kan du bruge lidt tid på at studere i udlandet i over 70 lande over hele verden . Det Internationale Kontor fremmer Ca 'Foscari-studerendes udgående mobilitet ved at deltage i de førende internationale mobilitetsprogrammer, udvikle relationer med udenlandske værtsuniversiteter og -virksomheder og give incitamenter til deltagelse af alle medlemmer af universitetssamfundet.

For mere information, besøg venligst websiden .

138866_30277532680_7a333ff723_k.jpg

STUDENTLIV

Få andre universiteter giver mulighed for at studere og udføre forskning i en af verdens smukkeste byer, en meget unik by, hvor du kan vandre i timevis og endda nyde at gå vild, få en Spritz på et af Venedigs smukke pladser, besøg verdensberømte museer og udstillinger, rejse med båd gennem lagunens mindre øer, nyd Lido-strande og smag lækker mad.

På Ca 'Foscari er kulturel tradition og intellektuel innovation i stand til at komme sammen: At bo i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og at opdage gamle traditioner og forskellige kulturer.

Desuden garanterer Ca 'Foscari studerende en velafrundet studieoplevelse ved at tilbyde et stort udvalg af sportsaktiviteter og studenterforeninger :

 • Erasmus Student Network (ESN) - Med over 12.000 medlemmer fra 36 lande støtter og fremmer Erasmus Student Network det internationale netværk ved at give studerende muligheder for kulturel forståelse og selvudvikling i henhold til princippet om studerende, der hjælper studerende.
 • University Sports Center (CUS) - CUS giver studerende mulighed for at deltage i en bred vifte af sportsgrene takket være dets faciliteter i det historiske centrum af Venedig.
 • Radio Ca 'Foscari - Universitetets online radiostation er oprettet af studerende på Ca' Foscari og er et utroligt populært kommunikationsmiddel. Interessante studerende kan deltage i dens drift på grundlag af deres individuelle færdigheder og erfaring.
 • University Choir and Orchestra - I mere end femogtyve år har Ca 'Foscari's kor og orkester tilbudt studerende mulighed for at udforske og fremme deres kærlighed til musik. Gruppernes repertoirer ændrer sig fra år til år og spænder fra middelalder til moderne stykker.
 • Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturforening, der sigter mod at fremme teknisk-kunstnerisk innovation inden for teaterforestillinger. Det organiserer uddannelses- og eksperimentelle workshops, er vært for besøgende produktioner og shows og gennemfører forsknings- og produktionsprojekter.

Plus, hvis du vælger at bo i Venedigs historiske centrum, vil du helt sikkert nyde at bo lokalt og bæredygtigt takket være det faktum, at afstande er håndterbare, og der ikke er biler eller trafik at konkurrere med.

141168_Immagine1.jpg

STUDENTFACILITETER OG TJENESTER

Ca 'Foscaris hovedcampus ligger i hjertet af Venedigs historiske centrum, men det har også yderligere campusser på fastlandet .

Det giver eleverne brugen af:

 • 6 biblioteker,
 • skolen for international uddannelse,
 • post-graduate Challenge School,
 • et sprogstudiecenter: Centret tilbyder fremmedsprogskurser på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskellige niveauer.
 • udstillingsrum,
 • et teater,
 • et sportscenter,
 • kantiner: Universitetet har kantiner mange steder, både i Venedigs historiske centrum og på fastlandscampuserne i Mestre, Marghera og Treviso,
 • studenterforeninger
 • studenterkontorer: f.eks. Den internationale velkomstenhed tilbyder en bred vifte af tjenester til internationale støttemodtagere, såsom vejledning og hjælp til tilmeldingsprocedurer, anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsprocessen, opholdstilladelse, studenterydelser, sundhedsspørgsmål og transport. For mere information, besøg venligst websiden .

138868_48725319338_9bc415f3b1_h.jpg

Ca 'Foscari assisterer studerende gennem hele universitetets karriere ved at tilbyde en række lån, tilskud og stipendier gennem sit kontor for finansiel støtte. Skræddersyet support er tilgængelig for internationale studerende, studerende, der arbejder, og studerende med handicap.

STUDIESTIPENDIER

For at styrke tilstedeværelsen af internationale studerende og berige dets globale samfund tilbyder Ca 'Foscari talentfulde internationale studerende økonomisk bistand i to former:

 • fritagelse for studieafgift - fuld fritagelse for betaling af universitetsundervisning og gebyrer
 • engangsstipendier på 5.000 EUR / hver

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

138867_24540954405_f9914d3d19_h.jpg

En af de studerendes biblioteker

INDKVARTERING

Ca 'Foscaris boligkontor er en service til italienske og internationale studerende, forskere, professorer og administrativt personale, der kommer til at studere eller arbejde på Ca' Foscari. Det giver nyttig information og kontakter for at finde passende og bekvemme boligløsninger i Venedig og i nærheden.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

KARRIERESTØTTE & KARRIEREDAG

Karriere-kontoret arrangerer praktikophold og praktikophold både i Italien og i udlandet, det afholder også karriereudstillinger, rekrutteringsdrev og workshops for at hjælpe nuværende studerende og nyuddannede med at erhverve de faglige færdigheder, de har brug for for at være konkurrencedygtige på jobmarkedet.

For mere information, besøg venligst websiden .

Karrierdag er en heldagsbegivenhed dedikeret til rekruttering, hvor studerende og nyuddannede kan møde lederne for de deltagende virksomheder og lære arbejdslivet at kende. Studerende kan besøge virksomhedernes stativer, distribuere deres CV'er, deltage i interviews og tilegne sig information om de faglige muligheder og karrieremuligheder, de har. Karrieredag involverer også en række workshops, seminarer og virksomhedspræsentationer.

138869_47563963651_3ed3fde129_h.jpg

Placeringer

Venedig

Address
Linguistic Campus
Dorsoduro, 3246

30123 Venedig, Veneto, Italien

Venedig

Address
Linguistic Campus
Ca' Cappello San Polo 2035, Calle del Magazen

30125 Venedig, Veneto, Italien

Venedig

Address
Economic Campus
San Giobbe, Cannaregio 873

30121 Venedig, Veneto, Italien

Venedig

Address
Humanistic Campus
Malcanton Marcorà, Dorsoduro 3484/D

30123 Venedig, Veneto, Italien

Venedig

Address
Scientific Campus
Via Torino 155

30170 Venedig, Veneto, Italien

Treviso

Address
Treviso Campus
Palazzo San Paolo, Riviera Santa Margherita 76

31100 Treviso, Veneto, Italien

Roncade

Address
H-Campus
Via Sile 6

31056 Roncade, Veneto, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig