Læs den officielle beskrivelse

Om Ca 'Foscari

Ca 'Foscari University of Venice blev oprindeligt etableret som Italiens første handelsskole i 1868 og er nu en tværfaglig institution, der tilbyder en bred vifte af uddannelser inden for økonomi og ledelse, fremmedsprog, humaniora og videnskab, og det er blevet et af landets toprangerede universiteter. Ca 'Foscari har en studerende på 20.000 bachelor- og 4.000 kandidatstuderende og er vært for over 1.000 udenlandske studerende hvert år.

Takket være sin placering i Venedigs ærefrygtige historiske centrum giver universitetet den unikke og givende mulighed for at studere og gennemføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer, der repræsenterer en sammenhæng, hvor kulturradition og intellektuel innovation kommer sammen.

Med et omdømme for ekspertise inden for forskning har det tjent flere af EUs eftertragtede Marie Curie-tilskud end nogen anden italiensk institution i de senere år, og i kategorien 201 QS-fag er Ca 'Foscari blandt verdens førende 150 universiteter for moderne sprog, i top 200 for økonomi

Universitetet fremmer også en velafbalanceret studieoplevelse ved at levere en række studerende og en bred vifte af sportsaktiviteter og studentforeninger.

Beliggenhed

Ca 'Foscari Universitet ligger i den verdensberømte by Venedig, et unikt bycenter beliggende i en lagune på Italiens nordøstlige kyst, der er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en skærgård beliggende i en lavvandret lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med footbridges. Da kanalerne tager plads til veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne bybilfri by.

Byen er præget af et væld af fantastisk historisk arkitektur og kunst, fordi den historiske Republik Venedig var en blomstrende handelshavn og stor maritime magt i middelalderen og renæssancen, så nogle af byens steder er medtaget på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

Udover en farverig fortid har Venedig en lige så levende gave, for det er fortsat et centrum for samtidskunst og kultur.

At bo i det historiske centrum af Venedig betyder at leve en miljøbevidst livsstil. På grund af behovet for at gå de fleste steder bliver byens offentlige rum sociale hubs. Faktisk er en af ​​de mest efterlengtede øjeblikke på en venetiansk studerendes dag den såkaldte aperitivo i campo eller udendørs aperitif: fra eftermiddag til sen aften bliver områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa på Rialto til spillesteder hvor folk samles for at chatte og lytte til musik, mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den traditionelle lokale aperitif og snacks, som Venedig er berømt for.

Studieoplevelse

Ca 'Foscari Universitet i Venedigs studieudbud er opdelt i 8 afdelinger med ansvar for forskning og undervisning på bachelor- og mastergrad, 3 skoler og den prestigefyldte Collegio Internazionale (International College). Der findes tre andre strukturer sammen med disse:

· Ca 'Foscari Graduate School, som koordinerer Research Doctorates (PhD'er);

· Ca 'Foscari Challenge School, som organiserer faglige kandidatuddannelser (1. og 2. niveau) og andre muligheder for lederuddannelse

· Ca 'Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og efterårskurser, orienteringsprogrammer, grundårsprogrammer og andre ekstracurricular aktiviteter for italienske og internationale studerende.

Ca 'Foscari har dedikeret til at give eleverne en stimulerende, konkurrencedygtig og avanceret uddannelse, og har skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over kloden, og som følge heraf tilbyder den en bred vifte af fælles- og dobbeltbachelor- og kandidatgrad og har over 700 aktive internationale udvekslingsaftaler. Som følge af universitetets dedikation til at pleje et internationalt akademisk samfund tilbyder Ca 'Foscari også et betydeligt antal uddannelser på engelsk.

Bacheloruddannelser i:

· Digital styring

· Filosofi, internationale og økonomiske studier

· Erhvervsadministration (Business Administration og Management Curriculum)

· Økonomi og erhvervsliv (økonomi, markeder og økonomi læseplan)

Kandidatuddannelser i:

· Global udvikling og iværksætteri (Entrepeneurship Curriculum og Global Development Curriculum)

· Bevaringsvidenskab og teknologi til kulturarv

· Sammenlignende internationale relationer (studieplaner for globale studier)

· Computer Science (Curriculum Data Analytics og Cyber Security Curriculum)

· Økonomi og økonomi (økonomi-QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Miljøvidenskab (Global Environmental Change Curriculum)

· Europæisk, amerikansk og postkolonialt sprog og litteratur (amerikansk studier læseplan / engelsk studier læseplan)

· Management (Innovation og Marketing Curriculum, International Management Curriculum and Accounting and Finance Curriculum)

· Sprogvidenskab (Sprogvidenskabsplan)

· Videnskab og teknologi i bio- og nanomaterialer

For at få et overblik over alle uddannelser (både italiensk og engelsk-undervist), besøg denne side

Studenterfaciliteter og -tjenester

Ca 'Foscari's hovedcampus ligger i hjertet af Venedigs historiske centrum, men det har også flere campusser på fastlandet. Det giver eleverne brug af 6 biblioteker, Skolen for International Education, Postgraduate Udfordringskolen og et sprogstudiecenter. Det har også udstillingsområder, et teater, et sportscenter og kantiner.

Ca 'Foscari hjælper studerende i hele deres universitets karriere ved at tilbyde en række lån, stipendier og stipendier gennem sin finansielle støttekontor. Skræddersyet support er tilgængelig for internationale studerende, studerende, der arbejder og studerende med handicap.

Den internationale velkomstenhed tilbyder en bred vifte af ydelser til internationale støttemodtagere, såsom vejledning og assistance til tilmeldingsprocedurer, anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsproces, opholdstilladelse, studietjenester, sundhedsspørgsmål og transport.

Stipendier

For at styrke tilstedeværelsen af ​​internationale studerende og at berige sit globale samfund tilbyder Ca 'Foscari talentfulde internationale studerende økonomisk bistand i to former:

• Fritagelse for undervisningsgebyr - fuld fritagelse for betaling af universitetsundervisning og gebyrer

• Engangsbidrag på 5.000 EUR / hver

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Indkvartering:

Ca 'Foscari's Housing Office er en tjeneste for italienske og internationale studerende, forskere, professorer og administrativt personale, der kommer til at studere eller arbejde på Ca' Foscari. Det tilbyder nyttige oplysninger og kontakter til at finde passende og bekvemme indkvarteringsløsninger i Venedig og i det nærliggende område.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Velkommen enhed

Velkomstdelen tilbyder en bred vifte af tjenester dedikeret til internationale studerende og fakulteter, såsom vejledning / information om og bistand med anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsprocessen og tilmeldingsprocedurer. Det giver også generel information om universitetets studietjenester, finansiel bistand, boliger, sundhedsydelser og transport.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Sprogcenter

Centret tilbyder sprogkurser på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskellige niveauer.

kantiner

Universitetet har kantiner på mange steder, både i det historiske centrum af Venedig og på fastlandet campus i Mestre, Marghera og Treviso.

Udadrettede mobilitetsmuligheder

Takket være over 650 samarbejdsaftaler mellem internationale universiteter og Ca 'Foscari kan du bruge lidt tid på at studere i udlandet i over 70 lande over hele verden . Det Internationale Kontor fremmer den udadvendte mobilitet for Ca 'Foscari-studerende ved at deltage i de førende internationale mobilitetsprogrammer, udvikle relationer med udenlandske værtsuniversiteter og virksomheder og give incitamenter til deltagelse af alle medlemmer af universitetssamfundet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Karrierestøtte

Karrierekontoret arrangerer praktikophold og praktikophold både i Italien og i udlandet. Det udfører også karrieremesser, rekrutteringsture og workshops for at hjælpe nuværende studerende og nyuddannede til at erhverve de faglige færdigheder, de har brug for at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Karriere Dag

Karriere dag er en heldag begivenhed dedikeret til rekruttering, hvorunder kandidater og nyuddannede kan møde lederne af de deltagende virksomheder og lære at kende arbejdslivet. Studerende kan besøge stande af virksomheder, distribuere deres CV'er, deltage i interviews og erhverve information om de faglige muligheder og karrieremuligheder der er åbne for dem. Karrieredagen omfatter også en række workshops, seminarer og virksomhedspræsentationer.

Studieliv

Få andre universiteter tilbyder mulighed for at studere og udføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer. I Ca 'Foscari er kultur tradition og intellektuel innovation i stand til at komme sammen.

At studere ved Ca 'Foscari giver mulighed for at studere og bo i en helt unik by, hvor du kan vandre i timevis og endda nyde at gå vild, få en Spritz i en af ​​Venedigs smukke pladser, besøg de verdensberømte museer og udstillinger, rejser med båd gennem de mindre øer i lagunen, nyd Lido strande og smag lækker mad.

Universitetet arrangerer også mange kulturelle arrangementer for at bringe elever og medarbejdere sammen i en by, der er som ingen anden, et sted hvor fortid møder innovation, og din tørste efter viden stimuleres af mange initiativer. At bo i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og opdage gamle traditioner og forskellige kulturer.

Desuden garanterer Ca 'Foscari eleverne en velafrundet studieoplevelse ved at tilbyde et stort udvalg af sportsaktiviteter og studenterforeninger:

· Erasmus Student Network (ESN) - Erasmus Student Network understøtter og fremmer internationalt netværk med over 12.000 medlemmer fra 36 lande ved at give de studerende muligheder for kulturel forståelse og selvudvikling i henhold til princippet om elever, der hjælper studerende.

· Universitets Sportscenter (CUS) - CUS tilbyder eleverne mulighed for at deltage i en lang række sportsgrene takket være sine faciliteter i det historiske centrum af Venedig.

· Radio Ca 'Foscari - skabt af elever fra Ca' Foscari, universitetets online radiostation er et uhyre populært kommunikationsmiddel. Interessante studerende kan deltage i driften på baggrund af deres individuelle færdigheder og erfaring.

· University Choir and Orchestra - I mere end 25 år har Ca 'Foscari's kor og orkester tilbudt studerende mulighed for at udforske og fremme deres kærlighed til musik. Gruppernes repertoarer ændres fra år til år og spænder fra middelalder til moderne stykker.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturforening, der sigter mod at fremme teknisk-kunstnerisk innovation inden for teatralske præstationer. Det organiserer træning og eksperimentelle workshops, værter besøger produktioner og shows, og udfører forskning og produktion projekter.

Kontakter

· E-mail-adresse prospective.students@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - @studentlifeinvenice

· Instagram - Ca 'Foscari officielle side

· LinkedIn

· YouTube

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Ca' Foscari University of Venice

Vil du arbejde inden for kunstnerisk arv og kulturel ledelse? Dette program lærer dig at forstå arten og processerne i kulturproduktion og sammenkæde de professionelle ve ... [+]

LÆSEPLANER

• Økonomi og styring af kunst og kulturelle aktiviteter (undervises på italiensk)

• Arts Management (undervises på engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater kan forfølge karrierer som ledere, der er ansvarlige for planlægning og organisering af kulturelle aktiviteter og begivenheder med virksomheder, kulturinstitutioner og myndigheder.

Mulige karrieremuligheder findes i følgende felter:

• Ledelse af kulturelle projekter

• Bevaring og forbedring af kunsten

• Kommunikation

• Kunstledelse

• Økonomisk rådgivning

BEGRUNDELSE OG INDTAGELSE

• Kandidater skal vurderes for at bekræfte, at de er i besiddelse af de minimale læseplaner og erfaringskrav.... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette program er unikt i Italien og integrerer oversættelsesevner, fortolkningsevner og en kombination af kinesisk- eller spansk-til-engelsk med kinesisk- eller spansk-ti ... [+]

LÆSEPLANER

• Kinesisk-engelsk (undervises på italiensk og kinesisk)

• Spansk-engelsk (undervises på italiensk og spansk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater kan søge beskæftigelse hos internationale virksomheder og organisationer eller oversættelsesbureauer i forskellige kapaciteter. Karrieremuligheder findes på forskellige områder, herunder:

• Tolkning

• Oversættelse

• Tværsproglig kommunikation og reklame

• Sproglig eller filologisk rådgivning

• Teknisk tekstredigering... [-]

Engelsk,Kinesisk,Italiensk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Denne grad er det eneste internationale relationsprogram i Italien, der kombinerer studiet af sprog og fremmede kulturer, jura og international økonomi. Det fordyber dig ... [+]

LÆSEPLANER

• Amerika (undervises både på italiensk og engelsk)

• Østasien (undervises både på italiensk og engelsk)

• Østeuropa (undervises både på italiensk og engelsk)

• Middelhavet (undervises både på italiensk og engelsk)

• Globale studier (undervises på engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater vil være i stand til at finde beskæftigelse med virksomheder og organisationer, der opererer på internationale markeder, med lokale myndigheder og regionale organer og med nationale og internationale institutter, agenturer, stiftelser og studiecentre. Karrieremuligheder findes blandt andet i følgende felter:... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette engelsksprogede program tilbyder dig et bredt spektrum af viden og færdigheder med hensyn til metoder, værktøjer og aktiverende teknologier, der er anvendt til styr ... [+]

LÆSEPLANER

• Datastyring og analyse (undervises på engelsk)

• Software-pålidelighed og cybersikkerhed (undervises på engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater har de nødvendige færdigheder til at arbejde inden for software-konstruktion og dataanalyse og kan søge beskæftigelse hos produktionsvirksomheder, der beskæftiger sig med informationssystemer og processor-netværk, og med virksomheder, lokale myndigheder og laboratorier, der anvender komplekse informationssystemer og analysemetoder på både de nationale og internationale niveauer. Mulige karrieremuligheder inkluderer:... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette program undervises udelukkende på engelsk og træner eksperter inden for bevarelse af kulturarv med en stærk tværfaglig tilgang (kemi, fysik, biologi, datalogi, geol ... [+]

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater kan finde beskæftigelse hos offentlige og private organisationer samt virksomheder og laboratorier, der specialiserer sig i restaurering og konservering. De kan også fortsætte med deres studier på doktorgradsniveau i kemisk videnskab. Mulige karrieremuligheder inkluderer:

• Museetekniker

• Gendannelse

• Kulturkonsulent

• Udvikling af restaureringsteknologi

ADGANG

• Kandidater skal vurderes for at bekræfte, at de er i besiddelse af de minimale læseplaner og erfaringskrav.

• Et certificeret B2-niveau viden om engelsk er påkrævet.

KURSER INKLUDERER:

KompetencelaboratoriumAnalytiske metoder og applikationer med labComputer Science Applications To Culture HeritageGeologi anvendt til kulturarvInnovative materialer til bevarelseKemiske metoder og teknologier til materialer fra kulturarv... [-]
Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Ønsker du at blive en økonom, arbejde i institutioner, der støtter markedsregulatorer, blive en risikostyring eller specialisere sig i økonomisk økonomisk rådgivning? Det ... [+]

LÆSEPLANER

• Økonomi - QEM (undervises på engelsk)

• Økonomi og finans (undervises på italiensk)

• Finansiering (undervises på engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater vil erhverve den nødvendige viden til at finde beskæftigelse hos finansielle institutioner og for at fungere som professionelle ledere, analytikere, konsulenter og mæglere. Mulige karrieremuligheder inkluderer:

• Økonomisk systems specialist

• Erhvervsøkonomisk specialist

• Corporate Finance analytiker

• Markedsreguleringsspecialist

• International forretnings- og finansieringskonsulent

• Banking

• Forsikringsekspert

• Business analytiker... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette program giver dig en forhøjet kvalifikation og specialisering inden for følgende felter: anvendelse af efterforskningsmetoder og design af genopretningsoperationer ... [+]

LÆSEPLANER

• Kontrol og miljørehabilitering (undervises på italiensk)

• Global miljøændring (undervises på engelsk)

• Evaluering og styring af miljøsystemer (undervises på italiensk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater er højt kvalificerede specialister, der er i stand til at tackle forebyggelse, diagnose og løsning af miljøspørgsmål takket være deres tværfaglige kvalifikationssæt. De er udstyret til at påtage sig ansvarsstillinger inden for projekt- og facilitetsstyring. Mulige karrieremuligheder inkluderer:

• Miljøændringsekspert

• Ekspert inden for landbrug og skovbrug

• Geolog

• Biolog

• Botaniker... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette program giver dig en avanceret kommando af et af en række fremmedsprog, herunder albansk, arabisk, tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, italiensk tegnsprog (LIS, inklus ... [+]

SPROG

Albansk, arabisk, tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, moderne græsk, hebraisk, italiensk tegnsprog (LIS), polsk, portugisisk / brasiliansk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, spansk.

LÆSEPLANER

• Engelsk lingvistik (dobbelt grad) (undervises på italiensk og engelsk)

• Sprogvidenskaber (undervises på italiensk ELLER engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater er forberedt på arbejde inden for sproglig uddannelse, internationalt samarbejde og internationale institutioner og offentlige tjenester relateret til tværkulturel kommunikation. Mulige karrieremuligheder inkluderer:... [-]

Engelsk,Italiensk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Vil du arbejde i en virksomhed eller en organisation, der hver dag handler med globale markeder? Vil du blive ekspert inden for marketing og innovation eller inden for fi ... [+]

LÆSEPLANER

• Regnskab og økonomi (undervises på engelsk)

• Innovation og marketing (undervises på engelsk)

• International ledelse (undervises på engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Afhængig af pensum er der mange forskellige karriereveje, som en kandidat kan vælge. Nogle af de mest populære erhverv inkluderer:

• Professionel finansieringsspecialist

• Revisor

• Skattefaglig

• International projekter / driftsleder

• Ny markedsudvikler

• Markedsanalytiker

• Billed- og PR-konsulent

BEGRUNDELSE OG INDTAGELSE

• Alle kandidater skal vurderes for at bekræfte, at de er i besiddelse af mindsteprogrammer og erfaringer.... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Hvis du er interesseret i nanoteknologi, giver dette program dig en stærk tværfaglig uddannelse i materialevidenskab, kemi og biologi, der giver dig mulighed for at blive ... [+]

Undervisningssprog: Engelsk

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater er parate til at arbejde inden for alle de tekniske områder hos virksomheder, der beskæftiger sig med fremstilling, forarbejdning og udvikling af både strukturerede og funktionelle bio / nanomaterialer. Mulige karrieremuligheder inkluderer:

• Kemiker

• Kemisk informationsadministrationsspecialist

• Industriel og kommerciel konsulent

• Specialistkonsulentvirksomhed

• Forsker

BEGRUNDELSE OG INDTAGELSE

• Kandidater skal vurderes for at bekræfte, at de er i besiddelse af de minimale læseplaner og erfaringskrav.

• Et certificeret B2-niveau viden om engelsk er påkrævet.... [-]

Engelsk,Arabic,Kinesisk,Japansk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Hvis du brænder for de komplekse mekanismer på det globale marked, eller hvis du har en iværksætterånd, vil dette program sætte dig på den rigtige vej. Uddannet udelukken ... [+]

LÆSEPLANER

• Globale markeder (undervises på engelsk)

• Iværksætteri (undervises på engelsk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater kan forfølge karrierer som eksperter på internationale markeder, udenlandske salgschefer, eksportledere, ledere med ansvar for finansiering, kontrol og forretningsregnskab, venturekapitalister og iværksættere. Beskæftigelsesmuligheder findes i følgende felter:

• Kommercialisering og promovering af varer og tjenester

• Kommercialisering af informationsteknologi og kommunikation

• Indkøb af varer og tjenester... [-]

Engelsk,Italiensk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette program giver dig mulighed for at opnå færdigheder i et asiatisk eller nordafrikansk sprog og hjælper dig med at tilegne dig en indgående viden om de økonomiske, ju ... [+]

SPROG

Arabisk, kinesisk / engelsk, kinesisk, japansk.

LÆSEPLANER

• Sprog, politik og økonomi i arabiske lande (undervises på italiensk)

• Sprog og ledelse til Kina (undervises på engelsk og italiensk)

• Sprog, samfund og institutioner i det moderne Kina (undervises på italiensk)

• Japans sprog, økonomi og institutioner (undervises på italiensk)

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater kan finde beskæftigelse hos virksomheder og finansielle institutioner, der opererer på asiatiske og nordafrikanske markeder, med nationale og internationale offentlige organisationer, med frivillige faciliteter og institutioner, der opererer i samarbejde med disse og i udviklingssektorer. Mulige karrieremuligheder inkluderer:... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette program giver dig mulighed for at uddybe din viden og forståelse af sprog, litteraturer og kulturer i europæiske og amerikanske postkoloniale lande i henhold til de ... [+]

SPROG

Albansk, anglo-amerikansk, tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, moderne græsk, polsk, portugisisk og brasiliansk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, spansk.

LÆSEPLANER

Litteraturer og kulturer Koncentrationer:

• Amerikanske studier (undervises på engelsk)

• Engelsk studier (undervises på engelsk)

• Franske studier (undervises på italiensk)

• Tyskundersøgelser (undervises på italiensk)

• Iberiske studier (undervises på italiensk)

• Slaviske studier og balkanstudier (undervises på italiensk)... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Dette kandidatuddannelse, der tilbydes i samarbejde med Université Paul-Valéry Montpellier 3 (UPVM) og i samarbejde med Université de Strasbourg, Sousse og Meknès, giver ... [+]

LÆSEPLANER

Der er ingen læseplaner. Undersøgelsesstien består af tre moduler, der er organiseret ved de involverede partneruniversiteter (Ca 'Foscari, UPVM), et fjerde modul, der er organiseret enten på et universitet i Maghreb (Sousse / Meknès) eller på University of Strasbourg og et tre-måneders praktik.

Instrusionssprog: italiensk, engelsk og fransk

KARRIEREMULIGHEDER

Kandidater er uddannet til at være kommunikationsspecialister (presse, tv, biograf, sociale netværk, redaktionel konsulentvirksomhed), transkulturelle formidlingseksperter, der arbejder for kulturelle foreninger og organisationer, socio-politiske eksperter, der arbejder for tænketanke, der håndterer Middelhavsspørgsmål. Karrieremuligheder kan derfor findes i følgende sammenhænge:... [-]

Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ca' Foscari University of Venice

Ca 'Foscari tilbyder to universitetsforberedende årsprogrammer gennem Skolen for International Uddannelse, der er rettet mod internationale studerende: Stiftelsesåret, de ... [+]

BRUGEÅR

Undervisningssprog: italiensk

Ca 'Foscari Bridge-året sigter mod at forbedre studieoplevelsen for internationale studerende ved italienske universiteter ved at hjælpe dem med at opnå en tilstrækkelig mestring af det italienske sprog og tilegne sig en solid baggrundskendskab til de vigtigste discipliner for fremtidig undersøgelse.

Programmet kører i 10 måneder fra november 2019 indtil august 2020.

Bridge Year tilbyder dig to blokke kurser:

Blok 1: Italiensk sprogkursus; 10 måneder (oktober – august);

Denne blok består af 800 timers intensiv italiensk sprogundersøgelse. Ved afslutningen af programmet skal du opnå en øvre mellemkendskab til italiensk (B2 i henhold til den fælles europæiske referenceramme for sprog).... [-]

Engelsk
Fuldtid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Dorsoduro,3246
30123 Metropolitan City of Venice, Veneto, Italien
Telefonnummer
false