Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Ca 'Foscari

Ca 'Foscari University of Venice blev oprindeligt etableret som Italiens første handelsskole i 1868 og er nu en tværfaglig institution, der tilbyder en bred vifte af uddannelser inden for økonomi og ledelse, fremmedsprog, humaniora og videnskab, og det er blevet et af landets toprangerede universiteter. Ca 'Foscari har en studerende på 20.000 bachelor- og 4.000 kandidatstuderende og er vært for over 1.000 udenlandske studerende hvert år.

Takket være sin placering i Venedigs ærefrygtige historiske centrum giver universitetet den unikke og givende mulighed for at studere og gennemføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer, der repræsenterer en sammenhæng, hvor kulturradition og intellektuel innovation kommer sammen.

Med et omdømme for ekspertise inden for forskning har det tjent flere af EUs eftertragtede Marie Curie-tilskud end nogen anden italiensk institution i de senere år, og i kategorien 201 QS-fag er Ca 'Foscari blandt verdens førende 150 universiteter for moderne sprog, i top 200 for økonomi

Universitetet fremmer også en velafbalanceret studieoplevelse ved at levere en række studerende og en bred vifte af sportsaktiviteter og studentforeninger.

Beliggenhed

Ca 'Foscari Universitet ligger i den verdensberømte by Venedig, et unikt bycenter beliggende i en lagune på Italiens nordøstlige kyst, der er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en skærgård beliggende i en lavvandret lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med footbridges. Da kanalerne tager plads til veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne bybilfri by.

Byen er præget af et væld af fantastisk historisk arkitektur og kunst, fordi den historiske Republik Venedig var en blomstrende handelshavn og stor maritime magt i middelalderen og renæssancen, så nogle af byens steder er medtaget på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

Udover en farverig fortid har Venedig en lige så levende gave, for det er fortsat et centrum for samtidskunst og kultur.

At bo i det historiske centrum af Venedig betyder at leve en miljøbevidst livsstil. På grund af behovet for at gå de fleste steder bliver byens offentlige rum sociale hubs. Faktisk er en af ​​de mest efterlengtede øjeblikke på en venetiansk studerendes dag den såkaldte aperitivo i campo eller udendørs aperitif: fra eftermiddag til sen aften bliver områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa på Rialto til spillesteder hvor folk samles for at chatte og lytte til musik, mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den traditionelle lokale aperitif og snacks, som Venedig er berømt for.

Studieoplevelse

Ca 'Foscari Universitet i Venedigs studieudbud er opdelt i 8 afdelinger med ansvar for forskning og undervisning på bachelor- og mastergrad, 3 skoler og den prestigefyldte Collegio Internazionale (International College). Der findes tre andre strukturer sammen med disse:

· Ca 'Foscari Graduate School, som koordinerer Research Doctorates (PhD'er);

· Ca 'Foscari Challenge School, som organiserer faglige kandidatuddannelser (1. og 2. niveau) og andre muligheder for lederuddannelse

· Ca 'Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og efterårskurser, orienteringsprogrammer, grundårsprogrammer og andre ekstracurricular aktiviteter for italienske og internationale studerende.

Ca 'Foscari har dedikeret til at give eleverne en stimulerende, konkurrencedygtig og avanceret uddannelse, og har skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over kloden, og som følge heraf tilbyder den en bred vifte af fælles- og dobbeltbachelor- og kandidatgrad og har over 700 aktive internationale udvekslingsaftaler. Som følge af universitetets dedikation til at pleje et internationalt akademisk samfund tilbyder Ca 'Foscari også et betydeligt antal uddannelser på engelsk.

Bacheloruddannelser i:

· Digital styring

· Filosofi, internationale og økonomiske studier

· Erhvervsadministration (Business Administration og Management Curriculum)

· Økonomi og erhvervsliv (økonomi, markeder og økonomi læseplan)

Kandidatuddannelser i:

· Global udvikling og iværksætteri (Entrepeneurship Curriculum og Global Development Curriculum)

· Bevaringsvidenskab og teknologi til kulturarv

· Sammenlignende internationale relationer (studieplaner for globale studier)

· Computer Science (Curriculum Data Analytics og Cyber Security Curriculum)

· Økonomi og økonomi (økonomi-QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Miljøvidenskab (Global Environmental Change Curriculum)

· Europæisk, amerikansk og postkolonialt sprog og litteratur (amerikansk studier læseplan / engelsk studier læseplan)

· Management (Innovation og Marketing Curriculum, International Management Curriculum and Accounting and Finance Curriculum)

· Sprogvidenskab (Sprogvidenskabsplan)

· Videnskab og teknologi i bio- og nanomaterialer

For at få et overblik over alle uddannelser (både italiensk og engelsk-undervist), besøg denne side

Studenterfaciliteter og -tjenester

Ca 'Foscari's hovedcampus ligger i hjertet af Venedigs historiske centrum, men det har også flere campusser på fastlandet. Det giver eleverne brug af 6 biblioteker, Skolen for International Education, Postgraduate Udfordringskolen og et sprogstudiecenter. Det har også udstillingsområder, et teater, et sportscenter og kantiner.

Ca 'Foscari hjælper studerende i hele deres universitets karriere ved at tilbyde en række lån, stipendier og stipendier gennem sin finansielle støttekontor. Skræddersyet support er tilgængelig for internationale studerende, studerende, der arbejder og studerende med handicap.

Den internationale velkomstenhed tilbyder en bred vifte af ydelser til internationale støttemodtagere, såsom vejledning og assistance til tilmeldingsprocedurer, anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsproces, opholdstilladelse, studietjenester, sundhedsspørgsmål og transport.

Stipendier

For at styrke tilstedeværelsen af ​​internationale studerende og at berige sit globale samfund tilbyder Ca 'Foscari talentfulde internationale studerende økonomisk bistand i to former:

• Fritagelse for undervisningsgebyr - fuld fritagelse for betaling af universitetsundervisning og gebyrer

• Engangsbidrag på 5.000 EUR / hver

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Indkvartering:

Ca 'Foscari's Housing Office er en tjeneste for italienske og internationale studerende, forskere, professorer og administrativt personale, der kommer til at studere eller arbejde på Ca' Foscari. Det tilbyder nyttige oplysninger og kontakter til at finde passende og bekvemme indkvarteringsløsninger i Venedig og i det nærliggende område.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Velkommen enhed

Velkomstdelen tilbyder en bred vifte af tjenester dedikeret til internationale studerende og fakulteter, såsom vejledning / information om og bistand med anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsprocessen og tilmeldingsprocedurer. Det giver også generel information om universitetets studietjenester, finansiel bistand, boliger, sundhedsydelser og transport.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Sprogcenter

Centret tilbyder sprogkurser på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskellige niveauer.

kantiner

Universitetet har kantiner på mange steder, både i det historiske centrum af Venedig og på fastlandet campus i Mestre, Marghera og Treviso.

Udadrettede mobilitetsmuligheder

Takket være over 650 samarbejdsaftaler mellem internationale universiteter og Ca 'Foscari kan du bruge lidt tid på at studere i udlandet i over 70 lande over hele verden . Det Internationale Kontor fremmer den udadvendte mobilitet for Ca 'Foscari-studerende ved at deltage i de førende internationale mobilitetsprogrammer, udvikle relationer med udenlandske værtsuniversiteter og virksomheder og give incitamenter til deltagelse af alle medlemmer af universitetssamfundet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Karrierestøtte

Karrierekontoret arrangerer praktikophold og praktikophold både i Italien og i udlandet. Det udfører også karrieremesser, rekrutteringsture og workshops for at hjælpe nuværende studerende og nyuddannede til at erhverve de faglige færdigheder, de har brug for at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Karriere Dag

Karriere dag er en heldag begivenhed dedikeret til rekruttering, hvorunder kandidater og nyuddannede kan møde lederne af de deltagende virksomheder og lære at kende arbejdslivet. Studerende kan besøge stande af virksomheder, distribuere deres CV'er, deltage i interviews og erhverve information om de faglige muligheder og karrieremuligheder der er åbne for dem. Karrieredagen omfatter også en række workshops, seminarer og virksomhedspræsentationer.

Studieliv

Få andre universiteter tilbyder mulighed for at studere og udføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer. I Ca 'Foscari er kultur tradition og intellektuel innovation i stand til at komme sammen.

At studere ved Ca 'Foscari giver mulighed for at studere og bo i en helt unik by, hvor du kan vandre i timevis og endda nyde at gå vild, få en Spritz i en af ​​Venedigs smukke pladser, besøg de verdensberømte museer og udstillinger, rejser med båd gennem de mindre øer i lagunen, nyd Lido strande og smag lækker mad.

Universitetet arrangerer også mange kulturelle arrangementer for at bringe elever og medarbejdere sammen i en by, der er som ingen anden, et sted hvor fortid møder innovation, og din tørste efter viden stimuleres af mange initiativer. At bo i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og opdage gamle traditioner og forskellige kulturer.

Desuden garanterer Ca 'Foscari eleverne en velafrundet studieoplevelse ved at tilbyde et stort udvalg af sportsaktiviteter og studenterforeninger:

· Erasmus Student Network (ESN) - Erasmus Student Network understøtter og fremmer internationalt netværk med over 12.000 medlemmer fra 36 lande ved at give de studerende muligheder for kulturel forståelse og selvudvikling i henhold til princippet om elever, der hjælper studerende.

· Universitets Sportscenter (CUS) - CUS tilbyder eleverne mulighed for at deltage i en lang række sportsgrene takket være sine faciliteter i det historiske centrum af Venedig.

· Radio Ca 'Foscari - skabt af elever fra Ca' Foscari, universitetets online radiostation er et uhyre populært kommunikationsmiddel. Interessante studerende kan deltage i driften på baggrund af deres individuelle færdigheder og erfaring.

· University Choir and Orchestra - I mere end 25 år har Ca 'Foscari's kor og orkester tilbudt studerende mulighed for at udforske og fremme deres kærlighed til musik. Gruppernes repertoarer ændres fra år til år og spænder fra middelalder til moderne stykker.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturforening, der sigter mod at fremme teknisk-kunstnerisk innovation inden for teatralske præstationer. Det organiserer træning og eksperimentelle workshops, værter besøger produktioner og shows, og udfører forskning og produktion projekter.

Kontakter

· E-mail-adresse prospective.students@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - @studentlifeinvenice

· Instagram - Ca 'Foscari officielle side

· LinkedIn

· YouTube

Placeringer

Metropolitan City of Venice

Address
Dorsoduro,3246
30123 Metropolitan City of Venice, Veneto, Italien