Ca' Foscari University of Venice

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Ca 'Foscari

Ca 'Foscari University of Venice blev oprindeligt etableret som Italiens første handelsskole i 1868 og er nu en tværfaglig institution, der tilbyder en bred vifte af uddannelser inden for økonomi og ledelse, fremmedsprog, humaniora og videnskab, og det er blevet et af landets toprangerede universiteter. Ca 'Foscari har en studerende på 20.000 bachelor- og 4.000 kandidatstuderende og er vært for over 1.000 udenlandske studerende hvert år.

Takket være sin placering i Venedigs ærefrygtige historiske centrum giver universitetet den unikke og givende mulighed for at studere og gennemføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer, der repræsenterer en sammenhæng, hvor kulturradition og intellektuel innovation kommer sammen.

Med et omdømme for ekspertise inden for forskning har det tjent flere af EUs eftertragtede Marie Curie-tilskud end nogen anden italiensk institution i de senere år, og i kategorien 201 QS-fag er Ca 'Foscari blandt verdens førende 150 universiteter for moderne sprog, i top 200 for økonomi

Universitetet fremmer også en velafbalanceret studieoplevelse ved at levere en række studerende og en bred vifte af sportsaktiviteter og studentforeninger.

Beliggenhed

Ca 'Foscari Universitet ligger i den verdensberømte by Venedig, et unikt bycenter beliggende i en lagune på Italiens nordøstlige kyst, der er direkte forbundet med Adriaterhavet.

Venedig er en by i det nordøstlige Italien og hovedstaden i Veneto-regionen. Det er bygget på en skærgård beliggende i en lavvandret lagune, der omfatter over 100 øer forbundet med footbridges. Da kanalerne tager plads til veje, bevæger folk sig rundt i byen til fods og med båd. Faktisk er Venedig Europas største moderne bybilfri by.

Byen er præget af et væld af fantastisk historisk arkitektur og kunst, fordi den historiske Republik Venedig var en blomstrende handelshavn og stor maritime magt i middelalderen og renæssancen, så nogle af byens steder er medtaget på UNESCOs liste over verdensarvsteder .

Udover en farverig fortid har Venedig en lige så levende gave, for det er fortsat et centrum for samtidskunst og kultur.

At bo i det historiske centrum af Venedig betyder at leve en miljøbevidst livsstil. På grund af behovet for at gå de fleste steder bliver byens offentlige rum sociale hubs. Faktisk er en af ​​de mest efterlengtede øjeblikke på en venetiansk studerendes dag den såkaldte aperitivo i campo eller udendørs aperitif: fra eftermiddag til sen aften bliver områder som Campo Santa Margherita og Erbarìa på Rialto til spillesteder hvor folk samles for at chatte og lytte til musik, mens de drikker spritz og spiser cicchetti - den traditionelle lokale aperitif og snacks, som Venedig er berømt for.

Studieoplevelse

Ca 'Foscari Universitet i Venedigs studieudbud er opdelt i 8 afdelinger med ansvar for forskning og undervisning på bachelor- og mastergrad, 3 skoler og den prestigefyldte Collegio Internazionale (International College). Der findes tre andre strukturer sammen med disse:

· Ca 'Foscari Graduate School, som koordinerer Research Doctorates (PhD'er);

· Ca 'Foscari Challenge School, som organiserer faglige kandidatuddannelser (1. og 2. niveau) og andre muligheder for lederuddannelse

· Ca 'Foscari School for International Education, som fremmer intensive sommer- og efterårskurser, orienteringsprogrammer, grundårsprogrammer og andre ekstracurricular aktiviteter for italienske og internationale studerende.

Ca 'Foscari har dedikeret til at give eleverne en stimulerende, konkurrencedygtig og avanceret uddannelse, og har skabt et omfattende akademisk netværk af partneruniversiteter, der spænder over kloden, og som følge heraf tilbyder den en bred vifte af fælles- og dobbeltbachelor- og kandidatgrad og har over 700 aktive internationale udvekslingsaftaler. Som følge af universitetets dedikation til at pleje et internationalt akademisk samfund tilbyder Ca 'Foscari også et betydeligt antal uddannelser på engelsk.

Bacheloruddannelser i:

· Digital styring

· Filosofi, internationale og økonomiske studier

· Erhvervsadministration (Business Administration og Management Curriculum)

· Økonomi og erhvervsliv (økonomi, markeder og økonomi læseplan)

Kandidatuddannelser i:

· Global udvikling og iværksætteri

· Bevaringsvidenskab og teknologi til kulturarv

· Sammenlignende internationale relationer (internationale og tværkulturelle relationer læseplan)

· Computer videnskab

· Økonomi og økonomi (økonomi-QEM Curriculum / Finance Curriculum)

· Miljøvidenskab (Global Environmental Change Curriculum)

· Europæisk, amerikansk og postkolonialt sprog og litteratur (amerikansk studier læseplan / engelsk studier læseplan)

· Ledelse

· Sprogvidenskab (Sprogvidenskabsplan)

· Videnskab og teknologi i bio- og nanomaterialer

· Bæredygtig kemi og teknologier (Miljø, bæredygtig kemi og teknologiplan)

For at få et overblik over alle uddannelser (både italiensk og engelsk-undervist), besøg denne side

Studenterfaciliteter og -tjenester

Ca 'Foscari's hovedcampus ligger i hjertet af Venedigs historiske centrum, men det har også flere campusser på fastlandet. Det giver eleverne brug af 6 biblioteker, Skolen for International Education, Postgraduate Udfordringskolen og et sprogstudiecenter. Det har også udstillingsområder, et teater, et sportscenter og kantiner.

Ca 'Foscari hjælper studerende i hele deres universitets karriere ved at tilbyde en række lån, stipendier og stipendier gennem sin finansielle støttekontor. Skræddersyet support er tilgængelig for internationale studerende, studerende, der arbejder og studerende med handicap.

Den internationale velkomstenhed tilbyder en bred vifte af ydelser til internationale støttemodtagere, såsom vejledning og assistance til tilmeldingsprocedurer, anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsproces, opholdstilladelse, studietjenester, sundhedsspørgsmål og transport.

Stipendier

For at styrke tilstedeværelsen af ​​internationale studerende og at berige sit globale samfund tilbyder Ca 'Foscari talentfulde internationale studerende økonomisk bistand i to former:

• Fritagelse for undervisningsgebyr - fuld fritagelse for betaling af universitetsundervisning og gebyrer

• Engangsbidrag på 5.000 EUR / hver

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Indkvartering:

Ca 'Foscari's Housing Office er en tjeneste for italienske og internationale studerende, forskere, professorer og administrativt personale, der kommer til at studere eller arbejde på Ca' Foscari. Det tilbyder nyttige oplysninger og kontakter til at finde passende og bekvemme indkvarteringsløsninger i Venedig og i det nærliggende område.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Velkommen enhed

Velkomstdelen tilbyder en bred vifte af tjenester dedikeret til internationale studerende og fakulteter, såsom vejledning / information om og bistand med anerkendelse af akademiske kvalifikationer, visumansøgningsprocessen og tilmeldingsprocedurer. Det giver også generel information om universitetets studietjenester, finansiel bistand, boliger, sundhedsydelser og transport.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Sprogcenter

Centret tilbyder sprogkurser på engelsk, fransk, russisk, spansk og tysk på forskellige niveauer.

kantiner

Universitetet har kantiner på mange steder, både i det historiske centrum af Venedig og på fastlandet campus i Mestre, Marghera og Treviso.

Udadrettede mobilitetsmuligheder

Takket være over 650 samarbejdsaftaler mellem internationale universiteter og Ca 'Foscari kan du bruge lidt tid på at studere i udlandet i over 70 lande over hele verden . Det Internationale Kontor fremmer den udadvendte mobilitet for Ca 'Foscari-studerende ved at deltage i de førende internationale mobilitetsprogrammer, udvikle relationer med udenlandske værtsuniversiteter og virksomheder og give incitamenter til deltagelse af alle medlemmer af universitetssamfundet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden

Karrierestøtte

Karrierekontoret arrangerer praktikophold og praktikophold både i Italien og i udlandet. Det udfører også karrieremesser, rekrutteringsture og workshops for at hjælpe nuværende studerende og nyuddannede til at erhverve de faglige færdigheder, de har brug for at være konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

For mere information, besøg venligst hjemmesiden .

Karriere Dag

Karriere dag er en heldag begivenhed dedikeret til rekruttering, hvorunder kandidater og nyuddannede kan møde lederne af de deltagende virksomheder og lære at kende arbejdslivet. Studerende kan besøge stande af virksomheder, distribuere deres CV'er, deltage i interviews og erhverve information om de faglige muligheder og karrieremuligheder der er åbne for dem. Karrieredagen omfatter også en række workshops, seminarer og virksomhedspræsentationer.

Studieliv

Få andre universiteter tilbyder mulighed for at studere og udføre forskning i en af ​​verdens smukkeste byer. I Ca 'Foscari er kultur tradition og intellektuel innovation i stand til at komme sammen.

At studere ved Ca 'Foscari giver mulighed for at studere og bo i en helt unik by, hvor du kan vandre i timevis og endda nyde at gå vild, få en Spritz i en af ​​Venedigs smukke pladser, besøg de verdensberømte museer og udstillinger, rejser med båd gennem de mindre øer i lagunen, nyd Lido strande og smag lækker mad.

Universitetet arrangerer også mange kulturelle arrangementer for at bringe elever og medarbejdere sammen i en by, der er som ingen anden, et sted hvor fortid møder innovation, og din tørste efter viden stimuleres af mange initiativer. At bo i Venedig er levende kunst, arkitektur, udvikling, forskning, opmærksomhed på miljøet og opdage gamle traditioner og forskellige kulturer.

Desuden garanterer Ca 'Foscari eleverne en velafrundet studieoplevelse ved at tilbyde et stort udvalg af sportsaktiviteter og studenterforeninger:

· Erasmus Student Network (ESN) - Erasmus Student Network understøtter og fremmer internationalt netværk med over 12.000 medlemmer fra 36 lande ved at give de studerende muligheder for kulturel forståelse og selvudvikling i henhold til princippet om elever, der hjælper studerende.

· Universitets Sportscenter (CUS) - CUS tilbyder eleverne mulighed for at deltage i en lang række sportsgrene takket være sine faciliteter i det historiske centrum af Venedig.

· Radio Ca 'Foscari - skabt af elever fra Ca' Foscari, universitetets online radiostation er et uhyre populært kommunikationsmiddel. Interessante studerende kan deltage i driften på baggrund af deres individuelle færdigheder og erfaring.

· University Choir and Orchestra - I mere end 25 år har Ca 'Foscari's kor og orkester tilbudt studerende mulighed for at udforske og fremme deres kærlighed til musik. Gruppernes repertoarer ændres fra år til år og spænder fra middelalder til moderne stykker.

· Shylock University Theatre Center (CUT) - Shylock er en kulturforening, der sigter mod at fremme teknisk-kunstnerisk innovation inden for teatralske præstationer. Det organiserer træning og eksperimentelle workshops, værter besøger produktioner og shows, og udfører forskning og produktion projekter.

Kontakter

· E-mail-adresse recruiting@unive.it

· Facebook

· Twitter

· Instagram - Studieliv i Venedig

· Instagram - Ca 'Foscari officielle side

· LinkedIn

· YouTube

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se Kursus » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Kandidatuddannelsen i datalogi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Denne engelskuddannede kandidatuddannelse tilbyder et bredt spektrum af viden og færdigheder inden for metoder, værktøjer og teknologier til styring og analyse af store mængder data gennem statistiske teknikker og maskinindlæring og design pålidelig software med fokus på sikkerhed, korrektion og ydeevne. Indholdet af de to specialiseringer aflyser hurtigt voksende industrisektorer inden for produktion og service, både på nationalt og internationalt plan. især store data [+]

Dette kandidatuddannelsesprogram er fuldt undervist på engelsk og tilbyder et bredt spektrum af viden og færdigheder om metodologi, værktøjer og teknologi til:

Administrer og analyser store mængder data ved hjælp af statistik og maskinindlæringDesign pålidelig software med fokus på sikkerhed, korrekthed og ydeevne.

De to læseplaner fokuserer på voksende sektorer i branchen og på italienske og internationale tjenester som Big Data

Læseplaner til rådighed:

Datastyring og AnalyticsSoftware Dependability og Cyber SecurityOm uddannelsenKrav og ansøgningKvalifikationsniveauKandidatuddannelseUndervisningssprog

engelsk... [-]


Kandidatuddannelsen i miljøvidenskab

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Kandidatuddannelsen giver en forhøjet kvalifikation og specialisering inden for følgende områder: anvendelse af undersøgelsesmetode og udformning af genopretningsoperationer og miljørehabilitering; vurdering af miljøressourcer regional forvaltning og planlægning og kystnære marine systemer evaluering og styring af klimaforandringer og dynamik i jordsystemet, teknologier for miljøinteresse og renere produkter og processer. Når du er færdiguddannet, har du fået de nødvendige færdigheder til at ansøge som højt kvalificeret specialist eller konsulent i brancher, internationale agenturer til beskyttelse af miljøet, offentlige institutioner, forskningsinstitutioner og universiteter. [+]

Kandidatuddannelsen giver en forhøjet kvalifikation og specialisering inden for følgende områder: anvendelse af undersøgelsesmetode og udformning af genopretningsoperationer og miljørehabilitering; vurdering af miljøressourcer regional forvaltning og planlægning og kystnære marine systemer evaluering og styring af klimaforandringer og dynamik i jordsystemet, teknologier for miljøinteresse og renere produkter og processer. Studerende opmuntres og støttes i udførelsen af disse kurser for at udvikle uddannelse inden for bestemte fagområder.

Fælles / Dobbelt grad disponible:

Fælles kandidatuddannelse i bæredygtig udvikling

Læseplaner til rådighed:

Kontrol og MiljørehabiliteringGlobal miljøændringEvaluering og styring af miljøsystemerOm uddannelsenKrav og ansøgningKvalifikationsniveau... [-]

Master

Corso di Laurea Magistrale i Interpretariato e Traduzione Editoriale, Settoriale

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

ITES er et unikt kursus i Italien, der tilbyder en sti, der integrerer oversættelsesfærdigheder, fortolkningsfærdigheder og en kombination af kinesisk til engelsk og kinesisk til italiensk i samme læreplan samt det supplerende aspekt af kantonesisk. Du vil erhverve teknikker og metoder, der anvendes i faglig fortolkning og specialiseret litterær oversættelse, samt at lære at bruge it-værktøjer til assisteret oversættelse. Du vil takle de mest forskelligartede sproglige-litterære og socio-kulturelle spørgsmål med en komparativ og interkulturel tilgang, viden, der er afgørende for at imødekomme efterspørgslen efter professionelle mediatorer som reaktion på den eksponentielle vækst i fjernøsten økonomier. At have specialiserede færdigheder inden for fortolkning og oversættelse øger mulighederne for integration på arbejdsmarkedet. I løbet af kurset lærer du at analysere og oversætte sektorspecifikke litterære og redaktionelle tekster til oversættelse af multimedietekster (hjemmesider, audiovisuelt, lokalisering osv.). Du vil også lære at gøre forbindelsestolkning, sammenhængende og chuchotage-tolkning og virksomhedsbesøg som samt at håndtere komplekse tekniske faglige projekter. Udover at give et væld af tekniske færdigheder, sigter disse aktiviteter på at uddybe forståelsen af interkulturel og interlinguistisk dynamik, hvor du vil finde dig selv at arbejde både professionelt og akademisk. [+]

ITES-kandidatuddannelsen har til formål at forme fagfolk med særlige sproglige færdigheder inden for tolkning og oversættelse, hvad enten de er specialiserede eller litterære, så de kan bruge informatiske teknikker og værktøjer til assisteret oversættelse. Studietalet er standard kinesisk, med kombinationer af kinesisk-engelsk og kinesisk-italiensk; Desuden er der behov for forståelse for kantonesisk på elementærniveau. Oversættelsesstudier, der forstås ikke kun som kommunikation, men også som hovedform for mægling, konfronterer de mest forskellige sproglige / litterære og sociokulturelle emner fra et interkulturelt og komparativt synspunkt.

I uddannelsen lærer eleverne at analysere og oversætte tekster af en sektoriel, litterær og redaktionel karakter i kinesisk / italiensk; oversætte multimedie tekster (hjemmeside, audiovisuelle undertekster, placering osv.); udføre aktiviteter relateret til forbindelsestolkning, fortløbende og hvisket fortolkning i forhandlinger, selskabsbesøg, foredrag mv.... [-]


Kandidatuddannelse i bæredygtig kemi og teknologier

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Kandidatuddannelsen træner professionelle kemikere, der er i stand til at udvikle originale ideer og designe nye processer på forskningsområdet eller i en applikativ / industriel kontekst. Programmet er tværfagligt og tilbyder mange praktiske muligheder, så du kan ansøge om tekniske eller intellektuelle holdninger, arbejde med en stor grad af autonomi og muligvis endda føre projekter eller strukturer. Du vil være i stand til at arbejde inden for forskning og udvikling, kvalitetssikringsprogrammer, produktionskontrol. Dette program har en unik tilgang til bæredygtig og grøn kemi, der giver dig et indgående kendskab til interaktioner mellem kemisk produktion og miljøet. [+]

Kandidatuddannelsen giver masterstudenterne en dybtgående videnskabelig træning og solid forståelse af forskningsmæssige aspekter, både eksperimentelle og teoretiske, af de grundlæggende kemiområder. Den faglige figur, som eleverne er formet til, er en højt kvalificeret kemiker, der er i stand til at udarbejde og anvende originale ideer, uanset om de er i en sammenhæng med forskning eller i et applikativt / industrielt miljø. Navnlig vil eleverne kunne projektere og studere nye reaktioner eller processer, udføre synteterne af nye forbindelser og følge analysen af kemiske produkter og materialer - hvad enten de er mest avancerede instrumentteknikker eller ved at udvikle innovative og komplekse analytiske metoder - og producerer resultater, der anvendes kritisk passende databehandlingsværktøjer indsamlet og dem, der findes i litteraturen, ved at anvende viden i forskellige arbejdsmiljøer med særlig opmærksomhed på processernes miljømæssige kompatibilitet.... [-]


Kandidatuddannelse i europæisk, amerikansk og postkolonialt sprog og litteratur

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Dette kursus giver dig færdigheder inden for sprog, litteratur og kultur i europæiske og amerikanske postkoloniale lande og er opdelt i forskellige læseplaner (amerikanske studier, franske studier, tyske studier, iberiske studier, slaviske studier og balkanstudier). I løbet af dine studier vil du udvikle avancerede færdigheder i det litterære sprogs historie og kulturen i de studerede civilisationer. Du vil erhverve en stærk kompetence på et af de studerede sprog. Internationalitet er et karakteristisk træk af kurset takket være samarbejder med udenlandske universiteter, der giver dig mulighed for at opnå fælles grader eller dobbelte eksamensbeviser. [+]

Denne kandidatuddannelse giver avanceret kendskab til sprog, litteraturer og kulturer i europæiske, amerikanske og postkoloniale lande, der fremmer tværkulturelle perspektiver inden for en solid baggrund i humaniora.

Sprog til rådighed: Albansk, engelsk-amerikansk, tjekkisk, engelsk, fransk, tysk, moderne græsk, polsk, portugisisk og brasiliansk, romansk, russisk, serbo-kroatisk, spansk.

Læseplaner til rådighed:

Litteraturer og kulturer. De tilgængelige underkurser er:Amerikanske studier;Engelske studier;Franske studier;Tyske studier;Iberiske studier;Slaviske og balkanstudier.Engelske og amerikanske litterære og kulturelle studier. De tilgængelige underkurser er:Litterære studier;Kulturstudier (fælles grad).Estudios Ibéricos og Iberoamericanos (Dobbeltgrad).Master européen en Etudes Françaises et Francophones (Dobbeltgrad).... [-]

Kandidatuddannelsen i Bevaringsvidenskab og Teknologi for Kulturarv

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Denne kandidatuddannelse træner eksperter i bevarelse af kulturarv med en stærk tværfaglig videnskabelig viden (kemi, fysik, biologi, datalogi, geologi) og praktisk erfaring med innovative bevaringsteknologier. Når du er færdiguddannet, bliver du en bevaringsforsker, en teknisk og videnskabelig ekspert i bevarelsen af kulturarven. Du vil vide, hvordan du designer og bruger nye restaurerings- og bevarelsesteknologier, udvikler og designer forebyggelses- og menneskeskabsprojekter og udfører undersøgelser af artefakter i bevaringssammenhæng. [+]

Kandidatuddannelsen træner bevaringsforskere, der arbejder med bevarelse af historisk-kunstnerisk arv, med en stærk videnskabelig tværfaglig uddannelse, herunder kemi, fysik, biologi, datalogi og geologi samt innovative teknologier til bevarelse af genstande, som vil kunne interagere med eksperter fra andre områder involveret i bevaringsprocessen.

Den studerende skal kunne designe og anvende nye teknologier til restaurering, udvikle forebyggelsesprojekter og udføre undersøgelser af artefakter.

Om uddannelsenKrav og ansøgningKvalifikationsniveau

Kandidatuddannelse

Undervisningssprog

engelsk

Erhvervs profiler

Mastergradsstudenter vil være i stand til at udføre professionelle aktiviteter hos professionelle virksomheder og organisationer, der opererer inden for restaurering, beskyttelse af kulturarven og miljømæssig rekreation samt hos lokale virksomheder og specifikke institutioner som offentlige og private superintendenser, biblioteker, arkiver og institutter for forskning.... [-]


Kandidatuddannelsen i krydsning af Middelhavet: mod investering og integration (MIM)

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Udbydes i samarbejde med Universitetet Paul-Valéry i Montpellier (UPVM) og i samarbejde med Université de Strasbourg, Sousse og Meknès, vil kandidatuddannelsen over Middelhavet: mod investering og integration (MIM) give dig mulighed for at erhverve en dyb viden om landene i Middelhavets sydlige del og deres samspil med nutidens Europa. I de to studieår, der finder sted mellem Italien, Frankrig, Tunesien eller Marokko, vil du erhverve tværfaglige færdigheder i forbindelse med studier om migration i Middelhavsområdet og om interkulturel mægling, historiske og sociale færdigheder, kvalitative og kvantitative analyseværktøjer, feltforskningsteknikker og analyse af indsamlede data og europæisk planlægningsfærdigheder. Der lægges særlig vægt på udviklingen af dine sproglige færdigheder, især i hebraisk, arabisk og marokkansk. Når du har afsluttet dine studier, uddeles et dobbelt eksamensbevis fra både UNIVE og UPVM. [+]

Kandidatuddannelsen Crossing the Mediterranean: mod investering og integration (MIM) giver en dybdegående viden om landene på Middelhavets sydlige bredder og deres samspil med nutidens Europa. I løbet af de to år vil kurset give teoretiske tværfaglige færdigheder, der er relevante for undersøgelsen af migration i Middelhavsområdet og om interkulturel mægling, histo-sociale færdigheder, kvalitative og kvantitative analyseværdier, forskningsteknikker inden for analyse og indsamlede data.

Kurset er organiseret sammen med l'Université Paul-Valéry 3 Montpellier (UPVM) og i samarbejde med Strasbourgs universitet, Sousse og Meknès.

Der lægges særlig vægt på sproglige færdigheder i undervisningen, enten for at forbedre kendskabet til det franske sprog, den franske variation i Middelhavet eller for at lære sprog fra Middelhavets sydlige bredder som arabisk og hebraisk.... [-]


Kandidatuddannelsen i ledelse

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Denne uddannelse i Management giver dig mulighed for at opnå en grad for at introducere dig til offentlige og private organisationer, der beskæftiger sig med uanset omstændigheder kan opstå i den internationale økonomiske scene. I overensstemmelse med den valgte pensum (Regnskab og Finans, International Management og Innovation og Marketing) vil kandidater fra kandidatuddannelsen i ledelsen kunne arbejde inden for brancher involveret i strategi, innovation, marketing, administration, corporate finance og management control. [+]

Kandidatuddannelsen i ledelse sigter mod at skabe eksperter i forvaltningen af offentlige og private organisationer, der konfronteres med de problemer og muligheder, der dikteres af de dybe transformationer på den økonomiske scene på nationalt og internationalt plan. Kurset udvikler specifik viden og færdigheder inden for ledelse gennem innovativ undervisning, som aktivt involverer eleven, sammenligner den med de vigtigste aktører i erhvervslivet og med lokale institutioner. Afhængigt af de studerendes valgte læseplaner giver kurset og uddyber strategiske planlægningsaspekter af virksomheder, der beskæftiger sig med processer for international åbning, administrativ styring, systemplanlægning og kontrolsystemer i internationale virksomheder eller forvaltningen af distributionspolitik, kommunikation og produktinnovation i stand til at udnytte mulighederne i det økonomiske scenario, hvor organisationer opfordres til at operere.... [-]


Kandidatuddannelsen i sammenlignende internationale relationer

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Kurset er unikt for Italien for sin slags studie af internationale relationer forbundet med sprog og udenlandske kulturer, lov og international økonomi. Du vil blive nedsænket i sproglige og kulturelle studier på Europa, Asien og Atlanterhavet, typisk for Ca 'Foscari-traditionen. Kurset vil give dig en solid sproglig uddannelse, juridisk og økonomi samt dybtgående komparative studier på det politiske, kulturelle, geografiske og sociologiske område gennem uddannelser på specifikke geopolitiske områder. De erhvervede færdigheder giver dig mulighed for at påtage sig funktioner og ansvar i internationale kontorer og organer, private virksomheder, der opererer på det internationale marked, offentlig administration og territoriale enheder, nationale og internationale organer i internationalt samarbejde i konsulære kontorer, institutioner, enheder, agenturer og fundamenter. [+]

Kandidatuddannelsen i sammenlignende internationale relationer beskæftiger sig med den sproglige og kulturelle undersøgelse af Europa, samt Østeuropa, Asien og Atlanterhavet verden typisk for Ca 'Foscari tradition og i den forstand repræsenterer et unikt tilbud i Italien til undersøgelse af internationale relationer forbundet med disse fremmedsprog og kulturer, af rettighederne og den internationale økonomi. Studerende vil være i stand til at studere virkelige spørgsmål ved at studere specifikke discipliner, der er relevante for forskellige kulturelle og geopolitiske områder med særligt fokus på Amerika, Middelhavet, Østeuropa, Asien og deres politik for den økonomiske udvikling svarende til de mange veje i undersøgelse.... [-]


Kandidatuddannelsen i sprogvidenskab

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Kurset giver eleverne en avanceret kommando af et fremmedsprog, der vælges blandt følgende: Albansk, Arabisk, Tjekkisk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk Skiltsprog (LIS, herunder taktile tegnsprog), moderne græsk, polsk, portugisisk og brasiliansk portugisisk , Rumænsk, russisk, serbo-kroatisk og spansk. Afhængigt af den valgte vej vil du også kunne analysere forskellige studieområder med en grundig komparativ tilgang: temaerne og undervisningsværktøjerne til at undervise italienere i udlændinge og fremmedsprog til italienere; avancerede forskningsværktøjer til analyse af sproglidelser og sproglig erhvervelse i tilfælde af døvhed og tosprogethed, den formelle sproganalyse, nye teknologier til sprog- og lingvistikstudier, kultur og litteratur i de forskellige faser af deres udvikling og de historisk-diakroniske evolution af det valgte sprog. [+]

Kandidatuddannelsen udvikler avanceret sproglig og kulturel forståelse af det valgte fremmedsprog og evnen til at interagere med tværfaglige og multikulturelle forskningsgrupper. I henhold til det valgte program vil eleverne være i stand til at undersøge dybtgående: den historiske diakroniske udvikling af det valgte sprog (filologiske / informative metoder til tolkning og redigering af tekster); temaerne og didaktiske værktøjer til at undervise italiensk som fremmedsprog og fremmedsprog til italienere; sproglige værktøjer til analyse af hindringer for sprog og sproglig erhvervelse i tilfælde af døvhed; den formelle analyse af sprog sprog, kultur og litteratur i forskellige faser af deres udvikling.... [-]


Kandidatuddannelsen i videnskab og teknologi af bio og nanomaterialer

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

Dette kandidatuddannelsesprogram giver de interesserede i nanoteknologi en stærk tværfaglig uddannelse inden for materialevidenskab, kemi og biologi og forbereder dem til at blive professionelle tal, der kan designe, syntetisere og skabe nye og innovative nano- og bio-materialer. Du vil deltage i klasser og laboratorier om, hvordan du forbereder nano- og biomaterialer, og især om de kemisk-fysiske egenskaber, deres egenskaber, deres metoder til forberedelse og deres anvendelser. [+]

Dette kandidatuddannelsesprogram har til formål at give kandidater en solid tværfaglig uddannelse inden for fysik, kemi og biologi og evnen til at holde positioner af højt ansvar i kompleks processtyring som planlægning, syntese og karakterisering af materialer af biologisk art. De uddannelsesmæssige aktiviteter omfatter teoretiske aktiviteter og laboratorier i forbindelse med forberedelse og karakterisering af bio- og nanomaterialer. Navnlig vil kemisk-fysiske egenskaber, egenskaber og præparationsmetoder for nanostrukturerede materialer samt deres anvendelser blive undersøgt.

Om uddannelsenKrav og anvendelseKvalifikationsniveau

Kandidatuddannelse

Undervisningssprog

engelsk... [-]


Kandidatuddannelsen i økonomi og finans

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Venice

Dette kursus tilbyder tre læseplaner for at skærpe din økonomiske og finansielle viden: Et kursus i kvantitativ økonomi, der helt undervises på engelsk, giver dig mulighed for at studere i udlandet med Erasmus Mundus-programmet eller lave kurser (en på italiensk og en på engelsk) med speciale i de vigtigste områder af ledelsen er bank, finans og forsikring (for eksempel lån, finanser, statskasser, værdipapirer, organisation, planlægning, interne kontroller) og i forvaltningen af finansielle investeringer. Takket være beherskelsen af de økonomiske og finansielle fortolkningsværktøjer, du har erhvervet, kan du stræbe efter at etablere dig selv med ansvarsområder i private virksomheder og nationale og internationale offentlige organer. [+]

Dette kandidatuddannelsesprogram har til formål at skabe fagfolk med ekspertise inden for de vigtigste områder inden for økonomi og finansiering og en solid teoretisk og kvantitativ juridisk grundlæggelse. Der er tre hovedområder af specialisering, to undervises helt på engelsk. Økonomisk pensum - QEM (engelsk undervist) fokuserer på økonomiske, kvantitative og juridiske temaer. Studerende, der vælger denne studieplan, kan deltage i Erasmus Mundus (QEM) -programmet. Læreplanerne specialiseret inden for økonomi (en italiensk på engelsk) sigter mod at udstyre elever med kompetencer på de finansielle markeder, inden for de vigtigste områder inden for finansiel formidling (kredit, finans, finans, værdipapirer, organisation, planlægning og kontrol ), styring af finansielle investeringer og måling og styring af finansielle risici, finansiel rådgivning og forsikring, supplerende beskyttelsesordninger og pensionsfondsforvaltning, intern processtyring og administration af banker og finansielle formidlere generelt.... [-]


Universitets forberedelsesår - Stiftelses- og broår

på universitet Fuldtid October 2019 Italien Venice

For de studerende, der har en skole baggrund på mindre end 12 år, eller ønsker at få kreditter i bestemte fag eller ønsker at forbedre deres evner på italiensk og / eller engelsk, tilbyder Ca 'Foscari skole for international uddannelse (SIE) to forberedelser programmer, der hjælper dem med at bygge bro over kløften: Stiftelsesår og Bridge Year [+]

Vi tilbyder tre år lange University Preparation Year-programmer (Foundation-programmer) med det formål at give de studerende en solid baggrund under forberedelsen af deres studier på et universitet i Italien. Hvert program tilbyder et tematisk studie spor kombineret med en sprogkomponent og er designet til studerende fra hele verden.

Stiftelsesår

Ca 'Foscari Foundation Year er designet til at give internationale studerende mulighed for at styrke deres akademiske baggrund inden de begynder en bacheloruddannelse på engelsk på et universitet i Italien. Programmet tilbyder kurser på engelsk, en introduktion til italiensk og generel europæisk historie samt en grundlæggende introduktion til de vigtigste discipliner for fremtidig undersøgelse. Ansøgninger til studieåret 2019/2020 åbnes i begyndelsen af 2019.... [-]


Kontakt

Adresse, linje 1 Dorsoduro 3246
30123 Venice, Veneto, Italien
Telefon false

Adresse, linje 1 Via Sile 41, 31056 Roncade (TV)
31056 Ca' Tron, Veneto, Italien
Telefon false