Collegio Carlo Alberto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Collegio Carlo Alberto er et fundament skabt i 2004 på det fælles initiativ fra Compagnia di San Paolo og University of Torino. Dets opgave er at fremme forskning og uddannelse inden for samfundsvidenskab, i overensstemmelse med de værdier og praksis i det internationale akademiske samfund. Engelsk er det officielle drift sprog Collegio. som CollegioMission gør det klart, vi anser forskning og uddannelse som lige vigtige, fordi på et højt niveau, de ikke kan eksistere uden hinanden. Det Collegio forpligter begge med en udpræget udad perspektiv, overholde standarderne af det internationale akademiske samfund. Vores pædagogiske mål er at forberede bachelor-og kandidatstuderende, der enten kan indtaste den professionelle verden med anerkendte og værdsatte færdigheder og tilpasse hurtigt til et stadigt skiftende økonomiske miljø, eller forfølge en karriere inden for forskning i Verdens bedste ph.d.-programmer. Vores forskning mål er at bidrage til udformningen af ​​politikker for økonomien og for andre områder af den offentlige politik med forskning på et niveau svarende til verdens bedste og forskningscentre.

Vores fokus på fremragende forskning motiveret institutionen Carlo Alberto Medal, en anerkendelse tildeles en italiensk økonom under en alder af 40 (bosat i Italien eller i udlandet) for udestående forskningsbidrag til inden for økonomi (bredt defineret).

På bachelor-niveau, vi organiserer "Allievi" Honors Program, Åbne for studerende på UNIVERSITET og Politecnico Torino, Som har til formål i høj grad at uddybe deres viden og forståelse for Økonomi og dens efterforskningsmæssige værktøjer. På kandidatniveau, vi organiserer fire kandidatuddannelser: i økonomi, i Data Science for komplekse økonomiske Systems, i Finans, Forsikring og Risk Management og programmet i Public Policy og Social Forandring (De to sidstnævnte i samarbejde med University of Torino). Den Collegio også vært og understøtter to ph.d.-programmer fra University of Torino. Nogle begivenheder, især Collegio Aperto foredrag, er rettet mod den brede offentlighed. Andre, ligesom vores Distinguished videnskabelige Forelæsninger, Er henvendt til et bredt publikum af sociale forskere, studerende og praktikere. Endelig er vores seminarer og konferencer rettet mod et publikum af akademikere og studerende i specifikke fagområder. Siden 2006 Collegio har vært hundredvis af prominente talere, herunder Nobelprismodtagere, ledere af finansielle institutioner, forfattere og iværksættere.

Placeringer

Torino

Collegio Carlo Alberto

Address
Collegio Carlo Alberto,
Via Real Collegio, 30

10024 Torino, Piemonte, Italien
Telefonnummer
+39 011 670 5000