Læs den officielle beskrivelse

Hvem vi er

UPO ( www.uniupo.it ) er et offentligt universitet med 15.000 studerende, 400 professorer / forskere og 300 administrativt personale. Det tilbyder 19 bachelor kurser (BA / BSc), 12 2-årige bachelor kurser (MA / MSc), 5 enkelt cyklus grader (MA / MSc), 3 Ph.D. programmer samt en overflod af videregående uddannelseskurser. På nuværende tidspunkt er der 9 aftaler om fælles programmer med europæiske universiteter, herunder de europæiske magister inden for narkotika- og alkoholstudier (EMDAS) finansieret af Europa-Kommissionen. Universitetet er for nylig blevet rangeret 5 th ud af 31 mellemstore universiteter i 2017 af det nationale agentur for evaluering af kvaliteten for sin forskning. UPO er for tiden involveret i 21 FP7-projekter (1 ERC-tilskud) og 9 H2020-projekter (2 som koordinator).

Institut for Farmaceutiske Videnskaber, DSF ( www.dsf.uniupo.it ) består af 35 medarbejdere og fokuserer sin forskning og uddannelse mål omkring narkotika, kosmetik og nutraceuticals, fra bænk til sengelinned. Det tilbyder en grad i farmaci, en grad i kemi og farmaceutiske teknologier og et kandidatuddannelse i lovgivningsmæssige videnskaber og markedsadgang. Dens forskere i de seneste 3 år har sikret to tilskud fra EU: TriforC (Prof. Appendino, i det naturlige produktområde) og Foodintegrity (i nutraceutical field). Det har over 100 aftaler med farmaceutiske og kosmetiske industrier til udstationering. På nuværende tidspunkt er der 5 spin-offs genereret af afdelingen.

UMH ( www.umh.es/ ) er et offentligt universitet dedikeret til uddannelse af bachelor- og postgraduate studerende. I den femte udgave af U-rangering spanske universiteter produceret af BBVA Foundation og Valencia Institut for Økonomisk Forskning (IVIE), Umh indtager den 5. position i rækkefølgen af de bedste spanske universiteter.

Institut for Molekylær og Cellulær Biologi , IBMC ( ibmc.umh.es/ ) driver et tværfagligt translationelt program af ekspertise på molekylært og cellulært niveau med det formål at identificere, validere og udvikle bioaktive molekyler med anvendelse inden for bioteknologi og sundhed. For at nå sit mål har IBMC al støtte til iværksætteraktiviteter gennem Quorum Foundation i Scientific Park. Desuden har Instituttet samlet flere teknologiske platforme: i) Biologisk High Throughput Screening Platform; ii) Molekylærmodelleringsplatform; iii) Skin Research Platform (SRP), et offentligt-privat initiativ, hvis mission er at udføre molekylær og cellulær forskning i alle aspekter relateret til hud til udvikling af teknologisk avancerede produkter og tjenester inden for det kosmetiske og dermatologiske område.

IBMC-forskergrupperne er internationalt konkurrencedygtige, med en fremragende produktivitet også hvad angår patentansøgninger og oprettelse af spin-off-virksomheder. I de sidste fem år har IBMC opnået ressourcer på gennemsnitligt 1,5 mio. EUR, hovedsagelig fra den nationale plan for R

UNAMUR (www.unamur.be) tilbyder over 40 forskellige programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau og byder velkommen til ca. 7000 studerende i seks fakulteter: kunst, juridik, økonomi, samfundsvidenskab og erhvervsøkonomi, datalogi, medicin og videnskab. Forskning er udviklet i 11 tværfaglige forskningsinstitutter, der beskæftiger sig med kunst, juridik, samfund og eksamensvidenskab, medicin og datalogi. Det udmærker sig især inden for sektorer som sundhedsvidenskab (senescens, trombose, økotoksikologi, kræft), videnskaber og teknologier ( nanoteknologi og nanotoksikologi, overfladebehandlinger, nye materialer og vedvarende energikilder, biophotonics, komplekse systemer, mobilitet, software engineering) og humaniora (udviklingsøkonomi, sprogsprog, information, lov og samfund). Forskningsaktiviteter lægger vægt på state-of-the-art videnskabeligt udstyr grupperet i 8 teknologiplatforme og forskere udvikler tværfaglige og tværfaglige projekter, der indebærer grundlæggende og anvendt forskning. UNAMUR er involveret i adskillige forskningsprojekter finansieret af EU, forbundsstaten, regioner og Wallonien Bruxelles-føderationen.

Institut for Biomedicinske Fag (www.unamur.be/en/med/mbi) består af 34 medarbejdere. Dens forskergrupper er en del af NARILIS, Namur Forskningsinstituttet for Biovidenskab og fokuserer på ikke-klinisk og translationel forskning inden for molekylær og cellulær biologi. Institut for Biomedicinsk Videnskab har følgende programmer: en kandidat siden 1997 (nr. 577), en master 60 siden 2014 (nr. 578), en master 120 siden 2012 (nr. 579) og et universitetscertifikat i lovgivningsmæssige spørgsmål om Sundhedsprodukter siden 2016 (nr. 1834). Kandidatuddannelserne er fuldt undervist på engelsk siden 2014.

Institut for Biomedicinsk Videnskab indgav ARES anmodningen om i 2019 at give tværfaglige programmer inden for ikke-klinisk og klinisk forskning og datastyring. Disse masterprogrammer vil også blive fuldt undervist på engelsk. I afventning af ARES-godkendelse skal vi i 2019 levere følgende nye programmer: en Master 120 i præklinisk forskning, klinisk forskning og datahåndtering.

HU ( www.hu-berlin.de/en/about/humboldt-universitaet-zu-berlin ) er et offentligt universitet med 32.553 studerende (ekskl. Charité) og 189 graders kurser, 424 professorer, 2.012 lærere / assistenter. I 2015 placerede Times Higher Education World Reputation Rankings Humboldt-Universität blandt de 50 bedste universiteter i verden (position 41). På konkurrencedygtighedsfronten i Tyskland har dets internationale tværfaglige forsknings- og undervisningsfokus sikret HU en ledende stilling i Excellence Initiative fra de tyske nationale og regionale regeringer.

Charité Universitätsmedizins historie ( www.charite.de/ ) går tilbage til 1710 med etablering af karantænefaciliteter for pestofre netop uden for Berlins bygrænser. I 1997/1998 fusionerede den med den medicinske fakultet for Humboldt Universität og Virchow-Klinikum fra Freie Universität for at danne Universitätsklinikum Charité, Medizinische Fakultät der Humboldt-Universität zu Berlin og dermed blive en af ​​Europas største klinikker . Charité er beliggende i 4 campusser og har mere end 100 klinikker. I øjeblikket er over 7.000 studerende (1.300 fra udlandet) indskrevet hos Charité. Charité tilbyder 7 master kurser: cerebrovaskulær medicin, molekylær medicin, forbruger sundhedspleje, toksikologi, international sundhed, sundhedsprofessioner uddannelse, medicinsk neurovidenskab.

Ved Dermatologisk Institut, Venerologi og Allergologi ( international-health-care.charite.de/en/treatment_spectrum/treatment_of_adults/dermatology/ ) dækker over 80 læger hele disciplinen. Det er et af de førende dermatologiske faciliteter verden over og er stærkt involveret i menneskelig forskning og i kliniske forsøg.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

EMOTION

EMOTION er en toårig 120 ECTS, engelsklærer mester tildele en dobbeltgrad fokuseret på farmaceutiske og kosmetiske R ... [+]

EMOTION er en fælles mastergrad i Erasmus Mundus sammen med Erasmus-programmet for Den Europæiske Union.

EMOTION er en to-årig 120 ECTS , engelskundervist master, der tildeler en dobbeltgrad med fokus på farmaceutisk og kosmetisk R

Det tilbydes af universitetet i Piemonte Orientale (UPO; Italien), universitetet Miguel Hernández (UMH; Spanien), Universitetet i Namur (UNAMUR; Belgien) og Humboldt universitet (HU; Tyskland) via et samarbejde med Charité Universitätsmedizin Berlin . Hvert af de fire universiteter bidrager til sit ekspertiseområde med komplementær ekspertise, der dækker hovedaspekterne på dette tværfaglige felt.

... [-]
Italien Novara Tyskland Berlin Spanien Elche Belgien Namur  + 4 Mere
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Largo Guido Donegani,2
28100 Novara, Piemonte, Italien
Address
Unter den Linden,6
10099 Berlin, Berlin, Tyskland
Address
Avinguda de la Universitat d'Elx,s/n
03202 Elche, Valencian Community, Spanien
Address
Rue de Bruxelles,61
5000 Namur, Vallonien, Belgien