European University of Rome

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

59386_panorama-2154463_640.jpg

Universitetet

Et internationalt universitet baseret på en stor tradition for menneskelige værdier, engageret i førende generationer og fagfolk. Et godt valg til både etisk og kulturel uddannelse.

Mission

Det Europæiske Universitet i Rom (EUR) er et privat juridisk anerkendt universitet, der i 10 år har frigivet akademiske kvalifikationer med juridisk værdi: Bacheloruddannelse, kandidatuddannelse, enkeltkursuskursus, I- og II-niveau Skole for Juridiske Professioner og Aktivt Studerende Praktik.

Akademisk ekspertise, uddannelsesaktiviteter rettet mod individen og i udlandet, der studerer erfaringer, skaber fagfolk og fremtidige ledere med høje menneskelige værdier, der er i stand til at have en positiv indvirkning på samfundet.

Vores motto "Vi træner folk, vi forbereder fagfolk" udfører hele meningen med Roms Europæiske Universitets uddannelsesprojekt: Fremme den fulde udvikling af den person, der kombinerer teknisk og menneskelig vækst. Derudover er vejledningen om den uddannelse, som EUR tilbyder sine studerende, den viden om, at den studerende er den virkelige hovedperson i universitetets liv.

Undervisnings- og administrativt personale er altid til rådighed for at give hurtige svar og undgå unødvendig venter. Det europæiske universitetsuddannelsesprojekt giver 8 ud af 10 elever mulighed for at finde arbejde inden for 3 år fra eksamen, takket være en intens aktivitet i organisering af praktikophold inden eksamen samt praktikophold i virksomheder og institutioner, der skal følges.

fundament

Den 12. januar 2007 oprettede Det Europæiske Universitet i Rom Det Europæiske Universitetsfond, en privat non-profit lov institution, for at støtte og fremme Det Europæiske Universitet i Rom. Den 5. november 2008 har European University Foundation fået anerkendelse af status som juridisk person og blev optaget i præfektets register.

Det Europæiske Universitetsfond har til formål at sikre autonomi, uafhængighed og økonomisk balance mellem Det Europæiske Universitet i Rom. Det finansierer uddannelsesinfrastruktur; fremmer uddannelses- og forskningsaktiviteter, bygger og driver uddannelses- og forskningsområder fremmer retten til uddannelse gennem oprettelse af forskningsbevillinger.

Det Europæiske Universitetsfond anvender bidrag til at opmuntre og støtte unge værdige mennesker, der giver mulighed for at forpligte og bidrage til innovation, fornyelse og kulturelle og økonomiske liv i vores land.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i forvaltning af turisme organisationer (mot)

på universitet Fuldtid Deltid 8 måneder October 2019 Italien Rome + 1 mere

Det Europæiske Universitet i Rom etablerede ved rektors dekret Master of Management of Tourism Organisations (MOT). Takket være samarbejdet mellem Fiavet Lazio, kombinerer MOTBERMERIHI, Confindustria Alberghi, Federturismo Confindustria, Federeventi Lazio, Dreamtour, Best Western, Seadam Serviz, Jeg Viaggi Del Perigeoi, MOT-teorien med operationelle færdigheder, der umiddelbart er medvirkende til arbejdsmarkedet. [+]

Generelle oplysninger

Det Europæiske Universitet i Rom etablerede ved rektors dekret Master of Management of Tourism Organisations (MOT). Takket være samarbejdet mellem Fiavet Lazio, kombinerer MOTBERMERIHI, Confindustria Alberghi, Federturismo Confindustria, Federeventi Lazio, Dreamtour, Best Western, Seadam Serviz, Jeg Viaggi Del Perigeoi, MOT-teorien med operationelle færdigheder, der umiddelbart er medvirkende til arbejdsmarkedet. Klasselærere er universitetsprofessorer, forretnings- og professionelle eksperter i området. En lang uddannelsesperiode (fase) giver mulighed for at anvende den erhvervede viden og lette adgangen til arbejdsmarkedet. Ca. 80% af vores studerende har allerede fundet et job enten under scenen eller kort tid efter.... [-]


Videoer

9i9dqj5_khk