Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i Firenze i 2009 fra inspiration fra vores russiske direktør Molugova Nadezhda og akademikere, er akademiet strategisk placeret i den italienske by Firenze; et ideelt sted hvor man kan lære og udvikle kunst og leve et liv, hvor hver dag øjet er fanget af den historiske italienske kunsts historiske skønhed, et sted hvor man kan bo og opleve den sande " dolce vita ".

Stedet er en velkendt inspirationskilde, som helt sikkert gavner kunstneren. Firenze tilbyder et rigt og stimulerende miljø for kunst studier og levende, en stor livserfaring. Her er du i direkte kontakt med værker af mange store herrer - blandt dem Michelangelo , Leonardo da Vinci og Botticelli , som alle hed deres navn i denne by. Blandt de mange kunstgallerier og museer er der " Uffizi Gallery " og " Pitti Palace ", som er verdensberømte.

Byen byder på et livligt og sikkert natteliv og alle designers modebutikker, et stort antal barer og restauranter. Vores akademi ligger pænt omkring 20 minutters gåafstand fra centrum , i et meget godt betjent område.

Vores undervisningsmetode blev født for 300 år siden, da russiske kunstnere udviklede den, inspireret hovedsageligt af italienske og franske mestere fra renæssancen og senere perioder . Forskellige kendte kunstnere bidrog til denne metode og blandt dem: Repin , Surikov , Serov , Levitan , Vasnetsov og Kuindzhi .

Missionen i vores akademi er at bygge videre på så store traditioner og hjælpe eleverne til at udforske nye måder, ligesom de første " Avant-garde " -artister gjorde på deres tid. Det betyder at udtrykke sig på nye måder gennem en dyb forståelse af teknikker, der opnås gennem en integreret akademisk tilgang.

Vores Professorer er dygtige kunstnere uddannet fra top russiske akademier. Vi har et meget venligt miljø, hvor eleverne skal arbejde intensivt, men med vores professorer er de altid klar til at lytte, lede og opmuntre.

På grund af deres erfaring kan de hjælpe eleverne ved at hjælpe dem med at udtrykke deres potentiale og blive professionelle kunstnere, der arbejder med emner som maleri , tegning , anatomi , komposition , kromatik , perspektiv og kunsthistorie .

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Florence Classical Arts Academy

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at forbedre deres tekniske niveau yderligere og udvide deres e ... [+]

Master-fase i maleri og tegning

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at forbedre deres tekniske niveau yderligere og udvide deres ekspertise. Der er delvist og fuldt stipendier fordelt efter den årlige konkurrence.

Master-fase i kunstundervisning

Dette program er tilgængeligt for russisk professionel kunstner, der praktiserer på området, med det formål at berige deres CV og praktisere undervisnings kunstfag og hjælpe professorer under vejledning af gruppen af internationale studerende. Dette program giver den unge professionel mulighed for at modtage en oplevelse af uddannelsesprocessen inden for billedkunst. Der er delvist og fuldt stipendier fordelt efter den årlige konkurrence.... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelsk,Russisk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk