Free University of Bozen-Bolzano

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Free University of Bozen-Bolzano blev grundlagt i 1997. Vores universitet har et stærkt internationalt perspektiv, som vidnesbyrdet af sine flersprogede kurser (tysk, italiensk, engelsk og ladin) og det store antal studerende og lærere fra udlandet.

Universitetet har fem fakulteter, og en stor andel af forelæsere (35%) og studerende (17%) kommer fra udlandet, og de studerer, underviser og forsker inden for økonomi, naturvidenskab, ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab, uddannelse og design . Vi har 4.100 studerende registreret til mere end 30 bachelor og kandidatuddannelser .

I nationale rangeringer når vores universitet topstillinger hvert år. I 2018 har det italienske forskningscenter for samfundsstudier Censis for fjerde år i træk klassificeret vores universitet som nummer et blandt mindre private universiteter (mindre end 5.000 studerende). Vi står også højt på internationale placeringer, især under kategorierne 'internationalisering', 'studenttilfredshed' og 'praksisorienteret'.

De udbudte moduler og vores forskningsprojekter er knyttet til internationale og interregionale netværk. For eksempel er vi inden for Euregio-projektet partner med universiteterne i Innsbruck og Trento, og vi er forpligtet til at nå topkvalitetsstandarder.

Stil os et spørgsmål på WhatsApp

Placeringer

Bolzano

Address
Free University of Bozen-Bolzano
Universitätsplatz 1 Piazza Università 1

39100 Bolzano, Trentino-Sydtyrol, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig