Læs den officielle beskrivelse

I mere end 35 år har GEMA Business School udviklet uddannelseskurser på højt niveau til folk og organisationer på nationalt og internationalt plan. Med sin bred vifte af postgraduate master-grader, også Executive-programmer for iværksættere og ledere, Corporate programmer for offentlige og private virksomheder og internationale certificering kurser i menneskelige ressourcer, marketing og projektledelse. Forbindelser med erhvervslivet og erhvervslivet, fremragende uddannelsesprogrammer, et fakultet med international status, et kendt og strategisk mærke:

Dette er blot nogle af de elementer, der gør GEMA Business School et valg af excellence i det italienske landskab på lederskoler.

Hvorfor GEMA Business School ?

GEMA Business School har i over 30 år tilbudt ledelsestræning på vegne af nationale og internationale virksomheder.

Vores brede vifte af Postgraduate Courses, Executive Programmer for iværksættere og ledere, Corporate programmer for offentlige og private virksomheder, klassificerer vores Business School som en af de mest dynamiske og bemærkelsesværdige i det nationale landskab.

Vi er en kvalificeret og karakteristisk ting inden for uddannelse med det formål at forbedre talenter, udvikle færdigheder, fremme væksten af mennesker og virksomheder.

GEMA Business School har en stærk forbindelse med erhvervslivets verden med en række uddannelsesprogrammer for ekspertise, et internationalt fakultet og anerkendelse og certificering inden for ledelsestræning. Disse er blot nogle få af de elementer, der gør GEMA Business School et valg af excellence inde i det italienske landskab i erhvervsskoler.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

GEMA Business School

Den professionelle figur, der trænes af programmet, vil vide, hvordan man analyserer markedsføringer, forbereder og overvåger planer for markedsføring og kommunikation og ... [+]

Modtagere

Kandidatuddannelsen i International Business Management er designet og forfremmet af GEMA Business School og er et modulært postgraduate program designet til at uddanne en ny generation af eksportledere og internationale marketing og business managers, der kan drive virksomheder og virksomheder til at udvide deres markedsandele i internationale markeder af:

øge antallet af lande, hvor produkter / tjenester sælges, især på hurtigt voksende markederøge antallet af produkt / servicelinjer solgt på internationale markeder i overensstemmelse med strukturen i lokal efterspørgsel;vedtage nye distributionsstrategier for at komme tættere på kunden på internationale markeder (fx kommercielle filialer, joint venture, lokal produktion).... [-]
Italien Rome
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
GEMA Business School

Masterprogrammet er skræddersyet til dem, der har en stor interesse for internationale aspekter af Human Resource Management enten gennem tidligere studie eller gennem nu ... [+]

Hvorfor en kandidatgrad i International Human Resources Management?

Informeret af nuværende forskning, avanceret stipendium og professionel praksis giver programmet mulighed for at udvide og udvikle færdigheder, viden og kritiske evner på Masters Level inden for International Human Resource Management.

Gennem programkurserne kan eleverne udvide og udvide deres personlige færdigheder i kommunikation, præsentation, forskning, kritisk analyse og problemløsning.

Takket være partnerskabet med University of Greenwich (London - UK), en af ​​de mest repræsentative akademiske institutioner i Storbritannien, vil alle uddannelsesaktiviteter (forelæsninger, undersøgelser, opgaver, projektværker mv.) Afholdes af engelsk Medlemmer, Besøgende Professorer og Gæstens Højttalere fra engelsk og international erhvervskontekst.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
GEMA Business School

Masterprogrammet er skræddersyet til dem, der ønsker at opnå en international marketing specialisering, der starter fra Marketing Fundamentals til International Marketing ... [+]

Hvorfor en kandidatgrad i International Marketing Management?

Masterprogrammet er skræddersyet til dem, der ønsker at opnå en international marketing specialisering, der starter fra Marketing Fundamentals til International Marketing, Digital Business og Social Media Communication.

Programmets mål vil berøre forskellige former for læring: fremme af holdninger og værdier, udvikling af kompetence i præstationer og erhvervelse af information og koncepter.

Deltagerne udvikler færdigheder og kompetencer i kritiske elementer af strategien: business (marketing, marketing research, bæredygtighed og social mediekommunikation mv.) Planlægning og design tænkning, lederskab og følelsesmæssig intelligens og etik. Takket være partnerskabet med Saint Joseph's University of Philadelphia (USA), en af ​​de mest repræsentative akademiske institutioner i USA, vil alle uddannelsesaktiviteter (forelæsninger, undersøgelser, opgaver, projektværker osv.) Holdes på engelsk af fakultetet Medlemmer, Besøgende Professorer og Gæstens Højttalere fra American og International Business Kontekst.... [-]

Italien Rome
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
4 - 10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk