Good Tastes Of Tuscany

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores madlavningskole i Toscana arbejder siden 1999 i det smukke renæssance tårn Villa Pandolfini nær Firenze

Som noget vigtigt har vores kulinariske skole i Italien udviklet sig over tid ligesom den bedste toscanske Spezzatino, der skal sidde på ovnen, der bobler over en lav flamme og har Chianti Wine tilføjet nu og da.

Vi har et godt team af dedikerede mennesker omkring os, vores fantastiske kunder (selv om vi foretrækker at kalde dem venner, du kan tjekke vores side på Facebook) og en ægte passion for madlavning har virkelig gjort vores italienske kulinariske skole vellykket.

Vi tilføjer lidt Chianti igen og igen.

Vi tror på traditionel mad, autentisk toscansk køkken, originale opskrifter og tilbyder praktisk madlavningstimer. At lære gennem sjov og fordybe dig selv i en historisk indstilling er absolut den bedste måde at tage Taste of Tuscany hjem med dig. Alle vores kokke er indfødte italienere og taler engelsk, så forståelse ville ikke være et problem. Selvom de ikke gjorde det, er det forbløffende på, hvad du kan kommunikere ved blot at bruge håndbevægelser, en gryde, en kniv, nogle ingredienser, masser af griner og en god flaske vin.

En ting, som besøgende på vores kulinariske skole i Italien aldrig ville have problemer med at forstå er den lidenskab, italienerne lever for, og en stor del af dette vedrører direkte tiden i køkkenet. Madlavning med italienerne familiemedlemmer og gør de utallige krukker Salsa di pomodoro om sommeren, der involverer de unge og gamle med griner rundt om bordene i løbet af måltiden. Disse ting kan kun opleves i Italien. Restaurant ejere i november vil komme ud på bordet og tilbyde dig med et stolt smil en flaske lyse grønne Olio nuovo, den nye ekstra jomfru olivenolie til at prøve på dit brød.

Olivenolie og vin produceres på ejendommen. Alle andre ingredienser købes friske og kun hvad er i sæson. For 14 år siden startede kulinarisk skole, i starten for sjov og udviklet til at være den første af det venlige, der tilbyder fuld kursusmenukurser og professionelle kokke, vi er blevet imiteret, men aldrig matchet. En stor del af enhver italiensk oplevelse er naturligvis maden, vinen og de traditioner, der går hånd i hånd med det. Gennem årene er vi kommet for at virkelig elske og værdsætte den gastronomiske del af Toscana. At dele det vi kender med dig for os, er ærligt kirsebær på kagen. Fra en dagsundervisning udviklede vi flere dagers kurser og derefter 7-dages gastronomisk eventyr - vores ugentlige madlavningstur i Italien, der virkelig er den bedste måde for alle, der elsker mad og vin for at nyde det bedste, som Toscana har at byde på. At opleve ting, som hverdags turister bare ikke ville få den chance også. Ligesom trøffel jagten i efteråret efter Tartufaio og hans specialuddannede hunde ind i de tågete skove med håb om at finde de små nuggets, der er mere værdifulde end guld. Besøget på ostens gårde, hvor der lægges vandret Pecorino ost og ricotta eller til en olivenolie smag på selve fabrikken, hvor oliven knuses.

I dag er kulinarisk skole internationalt kendt og har modtaget anerkendelse og priser, professionelle programmer for håbende kokke og masterprogrammer for kokke og fagfolk, der ønsker at udvide deres kulinariske færdigheder.

Vores samarbejde er med Accademia Italiana di Cucina Pandolfini med deres forskellige toscanske kokke og de italienske familier, som vi er blevet kendt som vores. Vores team består af medarbejderne i organisationen i USA, ejere Darren

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Certificates »

Studier

Denne skole tilbyder også: