H-FARM

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vi tror på unge mennesker og på fremtidige muligheder

Vi er en enestående førende platform, hvor innovation, iværksætterånd og uddannelse lever og vokser sammen

Vi er innovationsplatformen, der understøtter oprettelsen af nye forretningsmodeller og transformation og uddannelse af unge mennesker og virksomheder ved hjælp af en digital tilgang. Etableret i 2005 har vi været de første i verden til at vedtage en model, der samler investeringer, forretningsrådgivning og digitalt udvidede uddannelsesprogrammer alt sammen ét sted, og nu er vi det vigtigste innovationscenter i Europa.

Vores mission er at lede den digitale transformation af virksomheder og producere kulturer gennem nye forretnings- og uddannelsesmodeller.

H i vores navn står for Human, fordi mennesker er kernen i alt hvad vi gør: tjenester, forhold, interaktion. Det er mennesker, der gør forskellen. Den fremtid, vi har drømt om, er lige i begyndelsen, bygget den sammen med os.130284_stud.jpg

Verden ændrer sig, skubbet frem af teknologisk innovation, der forvandler ethvert aspekt af samfundet

Vi tror, at studerende har brug for inspiration og kreativitet for at udvikle de færdigheder, de har brug for for at imødegå morgendagens udfordringer .

H-FARM uddannelsesprojekt er kendetegnet ved en innovativ tilgang, der revolutionerer undervisning og læring, der hjælper studerende med at udvikle deres potentiale gennem dynamiske programmer , udvikling af tværfaglige færdigheder og brug af nye uddannelsesværktøjer.

Alle vores kurser er baseret på en tværfaglig, samarbejdende, oplevelsesmæssig og konkret tilgang.

Holdorienteret

Samarbejde, inkludering og gennemsigtighed er grundlæggende i styringen af komplekse projekter. Teamwork-teknikker, udvikling af selvbevidsthed og bløde færdigheder er grundlaget for vores tilgang.

Interaktiv tilgang

Vi samarbejder med gæstelærere, ekspertmentorer og innovatører, der bruger deres førstehåndserfaringer til at give de studerende den mest opdaterede information.

Åben innovation

Vi er altid ajour med de nyeste trends og teknologiske innovationer, der reagerer på dagens udfordringer. Vi omfavner de muligheder, der er muliggjort af ændringen.

Praktisk erfaring

Vi omdanner inspiration til virkelighed. Vi lærer gennem førstehåndseksperimentering.

Livslang læring

Læring er en livslang proces til både professionel og personlig vækst.130285_people-2557396_1920.jpg

Placeringer

Roncade

Address
Tenuta Ca’ Tron, Via Sile 41
31056 Roncade (TV)

31056 Roncade, Veneto, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig