Læs den officielle beskrivelse

ACADEMY

Højere Academy of Fashion og Design (HFFA) - en innovativ uddannelsesinstitution, der uddanner specialister i det højeste niveau inden for Fashion Suite, haute couture og konceptdesign.

Akademiet blev grundlagt i Milano - en anerkendt verdens hovedstad for mode og design. Formålet med Academy - uddannelse en ny generation af kreative direktører (art director) og ledende medarbejdere på strategisk ledelse i Suite.

Avant-garde undervisningsform på Academy of ændringer tilgang til den fremtidige udvikling af tværfaglig uddannelse og er rettet mod en fortsættelse af traditionerne i overlegen håndværk «Made in Italy».

METODE HFFA

På grund af de konstant skiftende krav i processen med at skabe mode, overlegen håndværk og kunstneriske udtryk igen i dag på højde. HFFA metode giver eleverne den rette culturological bund og bæredygtige design færdigheder i den kreative proces, der vil helt sikkert komme ind i systemet af mode og opnå succes.

Integrerede innovativ akademisk pensum, og etablerede relationer med førende organisationer og mærker af modebranchen tillader HFFA blive et ekspertisecenter for studerende og et referencepunkt for virksomheder, der ønsker at investere i en modernisering af denne strategiske sektor.

CAMPUS

Campus HFFA beliggende i det historiske centrum af Milano, et par skridt fra Duomo og Via Montenapoleone (den berømte "Fashion Square"), der indtager en strategisk position blandt de kontorer modehuse og butikker. Akademiet er placeret i væggene i den berømte institut SIAM (Society of Arts and Crafts) - en af ​​de ældste pædagogiske centre i den italienske, som blev grundlagt i 1838, for den nationale foreningen af ​​Italien. SIAM har altid tilskyndet nye ideer og opfindelser, og gjorde et enormt bidrag til udviklingen af ​​både Milano og hele landet.

Ud over de gamle romerske mure, bygningen areal på over 5.000 m² er andre vigtige historiske og kulturelle værdier, herunder forbløffende Assembly Hall, der er vært foredrag HFFA, og den berømte bibliotek ved navn Carlo Cattaneo, som har mere end 6.500 bøger og manuskripter, siden det attende århundrede. Det er en reel kulturel oase i hjertet af byen med to store komfortable greened gårdhave og en terrasse med panoramaudsigt. Her er alt gennemtænkt for maksimal komfort af studerende.

Akademiet er åben fra 08.00 til 22.00 og byder på enorme muligheder for socialisering, ubegrænset adgang til klasseværelset, Mac-computere med den nødvendige software og high-speed internet Wi-Fi.

Undervisningslokaler og laboratorier

I klasseværelser, der er udstyret med Mac-computere og gratis trådløs internetadgang, takket være en vellykket kombination af design og teknologi til at skabe en hyggelig arbejdsklima.

Ud over foredrag værelser, og giver specialiserede laboratorieøvelser - Atelier, Parfume Laboratorium og studie lyddesign. Praktiske klasser foretaget af højt kvalificerede specialister til at hjælpe stifte bekendtskab med den teknologi og udstyr.

BIBLIOTEK mode og design

Ud over den gamle bibliotek for Institut for Samfund for design og kunsthåndværk (SIAM), Akademiet har sit eget rige bibliotek af mode og design. Mere end seks millioner bøger og publikationer fra gamle manuskripter til de nyeste publikationer er altid til rådighed for forskning eller nye oplysninger til både studerende og professionelle.

MOBILE TJENESTER TIL STUDERENDE

HFFA er den første Academy of Higher Education, som har en innovativ mobil information management-system. Faktisk gennem brug af applikationer til smartphones og tablets, de studerende altid har ved hånden de seneste nyheder om de kurser, planlægge klasser og klasseværelser. På ethvert tidspunkt, også efter endt uddannelse, kan du få fjernadgang til de materialer vores Virtual Library: bøger, tekst, lærebøger, tidsskrifter og andre oplysninger ..

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Haute Future Fashion Academy

Den Indretningsarkitekt er den kreative sind, der er ansvarlig for at designe de indvendige rum i et utal af forskellige miljøer: prestigefyldte butikker, skal du vælge k ... [+]

mester i indretning for luksus ture (yacht, privat jet og helikopter)

Den Indretningsarkitekt er den kreative sind, der er ansvarlig for at designe de indvendige rum i et utal af forskellige miljøer: prestigefyldte butikker, skal du vælge klubber, eksklusive feriesteder, private boliger eller luksusyachter. Det anses for at alle effekter en designer af interiører og hans ekspertise må nødvendigvis omfatte en bred vifte af områder som arkitektur, design, mode og kunst. Det er et erhverv, der kræver design færdigheder, æstetisk sans og evne til at innovere, for at foreslå fremragende kvalitet ideer, der er i stand til at tiltrække og tilfredsstille de mest krævende eliter.

Den mest berømte indretningsarkitekter, som en kendsgerning, der ofte sammenlignes med virkelige kunstnere og deres navne optræder i magasiner og dagblade i hele verden. De er meget eftertragtede personligheder og beskæftige sig med mennesker, der er meget fremtrædende og af høj social status på daglig basis.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Haute Future Fashion Academy

The Fashion Arrangøren er den person, der er hovedansvarlig for Fashion Brand kommunikationsstrategier og forfremmelse. Formålet med Master kurset er at uddanne fagfolk p ... [+]

FASHION PROMOTION & COMMUNICATION STRATEGIES

The Fashion Arrangøren er den person, der er hovedansvarlig for Fashion Brand kommunikationsstrategier og forfremmelse. Hans opgave er at formidle brandets vision, stil og værdier, fremme af mode og luksus-produkter, ved at organisere begivenheder, udstillinger, modeshows, præsentationer og reklamekampagner med det mål at dreje et produkt i et objekt for begær, en forstærker af ens personlighed , som er i stand til at forføre og fascinere.

Lederen af ​​Pressetjenesten ofte styrer virksomhedens eksterne relationer, håndtering relationer til journalister, annoncører, stil studios og alle de mest relevante interessenter.

... [-]
Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Haute Future Fashion Academy

De Art Directors er Fashion System vigtigste berømtheder: wooed af de store modehuse og kendt verden over, de er berømte for deres uforglemmelige samlinger og geniale ide ... [+]

ART DIRECTION FOR MODE DESIGN & HAUTE COUTURE

De Art Directors er Fashion System vigtigste berømtheder: wooed af de store modehuse og kendt verden over, de er berømte for deres uforglemmelige samlinger og geniale ideer, eller for at have genoplivet, med til tider dristige valg, skæbner mærker i tilbagegang.

The Fashion husets Creative Director er det kreative team leder og har til opgave at skabe kollektioner, der respekterer mærkets tradition og er samtidig bærere af en innovativ og konkurrencedygtig ånd på markedet. Det er en vigtig rolle, og en af ​​stort ansvar, som kræver kunstnerisk og ledelsesmæssig ekspertise.

Masteruddannelsen i Art Direction for Fashion Design og Haute Couture sigter mod at yde en fremragende træning for fremtidige kreative direktører for Fashion and Luxury Brands. Sin innovative tilgang kombinerer traditioner høj kvalitet italiensk skræddersy med de seneste design teknikker.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Haute Future Fashion Academy

The Luxury Indretningsarkitekt er den kreative sind, der er ansvarlig for at designe de indvendige rum i et utal af forskellige miljøer: prestigefyldte butikker, skal du ... [+]

LUKSUS INTERIOR DESIGN

The Luxury Indretningsarkitekt er den kreative sind, der er ansvarlig for at designe de indvendige rum i et utal af forskellige miljøer: prestigefyldte butikker, skal du vælge klubber, eksklusive feriesteder, private boliger eller luksusyachter.

Han anses for at alle effekter en designer af interiører og hans ekspertise må nødvendigvis omfatte en bred vifte af områder som arkitektur, design, mode og kunst.

Det er et erhverv, der kræver design færdigheder, æstetisk sans og evne til at innovere, for at foreslå fremragende kvalitet ideer, der er i stand til at tiltrække og tilfredsstille de mest krævende eliter.

Den mest berømte indretningsarkitekter, som en kendsgerning, der ofte sammenlignes med virkelige kunstnere og deres navne optræder i magasiner og dagblade i hele verden. De er meget eftertragtede personligheder og beskæftige sig med mennesker, der er meget fremtrædende og af høj social status på daglig basis.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Haute Future Fashion Academy

Creative Director for Tilbehør og Luxury Products er en meget vigtig figur, hvis opgave er en meget delikat én: at kombinere essensen og entydighed af et brand med kreati ... [+]

Master i Tilbehør Design, Luksus Gadgets og Digital Fabrication

Creative Director for Tilbehør og Luxury Products er en meget vigtig figur, hvis opgave er en meget delikat én: at kombinere essensen og entydighed af et brand med kreativitet og funktionalitet luksus tilbehør ophøje kvaliteten og magt forførelse. Ved hjælp af digital modellering og fabrikation kan alle eleverne producere nogle stykker med den højeste teknologi og maskiner til fremstilling som laserskæring, 3D-printer og bærbar teknologi Arduino. Under kurset vil eleverne udvikle deres færdigheder inden for 3D modellering takket være Opensource programmet Blender under tilsyn af højtuddannede mastere og fagfolk. Den Creative Director er ansvarlig for at lede kreative medarbejdere i skabelsen af ​​tilbehør linjer, der opfylder definitionen på Luksusvarer, der kombinerer kreative evner, design færdigheder og håndværkere ekspertise.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk