Læs den officielle beskrivelse

Masterprogram i INTERIOR ARCHITECTURE - Nye former for moderne levende IAAD og Écoles de Condé annoncerer underskrivelsen af ​​et vigtigt strategisk partnerskab, hvilket vil resultere i integrationen af ​​disse to enheder inden for en bredere virkelighed. Blandt de fælles projekter vil nye kurser, nye undervisningsmodeller og nye lokationer blive overvejet for at øge mulighederne for studerende. Gennem dette partnerskab, der er unikt i sin art, vil de to institutioner give en ny dimension til deres uddannelsesprojekter, som vil give en virkelig europæisk værdi: i begyndelsen af ​​2013-2014 vil kurserne Frankrig-Italien og Italien-Frankrig være tilgængelige til elever fra begge skoler. Denne aftale giver straks IAAD-studerende mulighed for at få adgang til den strategiske master i Écoles de Condé - som kommunikation, arkitektur og kunstretning af luksushandel, indretning og fællesområder samt den overordnede forskning og innovation - og franske studerende til at få adgang til IAAD-specialiseringer - som f.eks. Transportdesign og industrielt design. Inde i Écoles de Condé, vil de nye kurser indarbejde kendskab til sprog og kultur i italiensk design, forbedre kurser tilbydes under de forskellige bachelor og master i design og grafisk kunst (design af rum, mode af mode og grafisk design) , og gradvist danne et ordentligt område af italiensk design.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IAAD + Écoles de Condé

Master undersøger den plads designet både i sine æstetiske og funktionelle aspekter og dem, mindre indlysende, anvendelsesmetoder og symbolsk ... [+]

Masteruddannelse i indretningsarkitektur - Nye former for moderne livsstil

Master undersøger rum designet både i sine æstetiske og funktionelle aspekter og dem, mindre indlysende, anvendelsesmetoder og symbolske værdier.

Det fremgår en dobbelt sti, startende fra instinkt mænd at gøre plads, placere sin egen levested, undersøger performative værdi bygget, depositar af de grundlæggende værdier i samfundet.

Forslag og teoretiske stimuli bliver det materiale, som det er muligt at udvikle projektet aktivitet fokuserer al opmærksomhed på at gøre beton hvad elektiv omfanget af en designer.

Mål og undervisningsmetoder

Design oplever en tid med stærkt momentum og spredning. Den hurtige udvikling af produktionsmetoder og livsstil i stigende grad kræver tilpasning og innovation. Foregribelse og stimulere forandring er blevet en af ​​de vigtigste drivkræfter for vækst og konkurrenceparameter af moderne økonomier. De traditionelle faggrænser er overvældet af behovet for større interaktion, evne til at arbejde i grupper og teknologioverførsel. Designere skal kende nye værktøjer for repræsentation og informationsdeling samt at forbedre færdigheder lytte til behovene. Men nye muligheder åbner for designere, der bliver bedt om at trække på den rigdom af traditionel viden uden betingelser eller forpligtelser formel stil.... [-]

Italien Turin
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk