Læs den officielle beskrivelse

Firenze prale af en af ​​verdens mest betydningsfulde kunstneriske og kulturelle arv, men det er også en by med en lang historie i italiensk design.

Det er beliggende i hjertet af en region hjem til store produktionsanlæg ekspertise, som har givet Firenze en misundelsesværdig internationalt ry inden for områder lige fra mode og kunstneriske håndværk til at designe og teknologisk innovation.

I sådanne uforlignelige sted for dem, der ønsker at forfølge moderne kunst og innovation, IED fokuserer på metoder til at forbedre fordelene ved sammenfletning lokal ekspertise med alle de forskellige kulturer stødt.

Den dydige forhold mellem høj kvalitet kunstnerisk håndværk og industri er en traditionel funktion af kvaliteten af ​​produktionen i Firenze og dens omgivende.

IED Firenze repræsenterer denne særlige forhold, der, når de anvendes til uddannelse, udmønter sig i at blande alle disse færdigheder-både gamle og contemporary- som er på baggrund af nye erhverv.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IED – Istituto Europeo di Design Florence

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle ... [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

Hvad betyder det at skabe og styre et brand i fødevareindustrien? Hvordan man markedsfører et vineselskab og arbejder på sin identitet? Hvordan integrerer man turismen i alt det?

Fra brandingsteknikker til service design er målet om masteruddannelsen i Brand Design og Management: mad, vin og turisme at hjælpe elever og unge fagfolk til at udvikle deres færdigheder som fremtidige ledere inden for gastronomiindustrien, integrere madvin og turisme i livsstil tilbud.

Kurset, der afholdes i Firenze og Barcelona, ​​giver tværgående færdigheder inden for serviceteknologi anvendt til gæstfrihed og turisme med et specifikt fokus på mad i Barcelona og en vertikal udforskning af vinsektoren i Firenze.... [-]

Italien Florence
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

udgave - Masteruddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår i tre ... [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

8. udgave - Masteruddannelsen i Arts Management er et 11-måneders fuld-immersion tværfagligt kursus, der virkelig er præget af en unik rejseplan. Studieplanen foregår i tre forskellige prestigefyldte lokationer, Firenze, Rom og Venedig, for at engagere eleverne i en stor omgang med samtidskunst med fokus på fremtidens job.

Kandidatuddannelsen bygger på en central figur for kulturinstitutionernes liv, der beskæftiger sig med kunstprojektledelse. Denne professionelle er i stand til at identificere innovativt indhold, strukturere en omfattende arrangementskalender, planlægge og udvikle fundraising events og ressourceforvaltning.

Karrieremuligheder... [-]
Italien Florence
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Florence

udgave - Master i Fashion Business er designet til fagfolk og kandidater, der ønsker at erhverve højt niveau færdigheder i nye teknologier anvendes til mode kommunikatio ... [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

8. udgave - Master i Fashion Business er designet til fagfolk og kandidater, der ønsker at erhverve højt niveau færdigheder i nye teknologier anvendes til mode kommunikation. Modedesignet takket være Pitti-begivenhederne, er Florence verdensomspændende anerkendt som centrum for den italienske modeindustri og dens produktionsproces som helhed, fra råmaterialet til det viste modeobjekt. Kurset integrerer avancerede teknologier, traditionelle teknikker og håndværk til fordel for innovative produkter og kommunikationstjenester. Desuden er Sara Maino (Vogue Italia Senior Editor) den videnskabelige koordinator for skolen.

Karrieremuligheder... [-]
Italien Florence
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

IED Florence campus

Unraveling fashion, a knitting experience_Workshop_day 1

Three Year Diploma_Fashion Communication and Digital Media

Istituto Europeo di Design
Address
Via M. Bufalini 6/r
50122 Florence, Tuscany, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 055 29821