Læs den officielle beskrivelse

Dyrkning af grøn økonomi i en industriel heartland.

Mere end blot en industriel hub, siden slutningen af ​​det nittende århundrede Torino har været et hjem for forskning og innovation på områder lige fra film og mode til kommunikation, visuel kunst og humaniora.

Dens kald for eklekticisme og eksperimentere har gjort det en af ​​verdens mest betydningsfulde bilindustrien hovedstæder og i de seneste årtier, en verdensklasse benchmark for en ny kultur af mad og til forskning i miljømæssig bæredygtighed.

IED Torino er anerkendt med nogle autoritet som en af ​​verdens vigtigste centre for uddannelse i transport design. På linje med den viden og forskning typisk for sin sammenhæng, denne campus udvikler og fokuserer sit design arbejde for begreberne fremtidig mobilitet og de mest avancerede og innovative fremstillings klynger.

Fagfolk, der er kompetent i miljømæssigt bæredygtigt design i stigende grad efterspurgt af private erhverv og den offentlige administration.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IED – Istituto Europeo di Design Torino

udgave - Arbejde inden for marketing og kommunikation betyder at skabe, udvikle, opretholde og optimere relationer mellem kunder og mærker, etablere en direkte og person ... [+]

Denne kursus er indeholdt i italiensk sprog.

17. udgave - Arbejde inden for marketing og kommunikation betyder at skabe, udvikle, opretholde og optimere relationer mellem kunder og mærker, etablere en direkte og personlig obligation.

Master i Marketing og Kommunikation blev født som et svar på behovet, udtrykt af virksomheder og agenturer, at erhverve kvalificeret personale inden for strategisk og operationel markedsføring og virksomhedskommunikation. For at reagere tilfredsstillende på markedets behov og modtagernes forventninger retter kandidatgraden parallelt de to fagområder - markedsføring og kommunikation - både ud fra virksomhedens og agenturets synsvinkel for at vise kontaktpunkter, synergier og dynamik i interaktion. Desuden indeholder træningsvejen parallelt med et marked, der har gennemgået en stadig hurtigere udvikling, store moduler, der specifikt refererer til webområdet: fra socialmediaforvaltning til SEO og SEM, fra webmarkedsføring til forvaltningen af ​​forholdet til bloggere og infunecers, omdømme og content management.... [-]

Italien Turin
November 2019
Italiensk
Fuldtid
11 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IED – Istituto Europeo di Design Torino

udgave - Kandidatuddannelsen i Transport Design giver folk med stor passion for biler chancen for at engagere sig stærkt i bildesignteknikker. Det tager eleverne i kerne ... [+]

Denne kursus er indeholdt i engelsksprog.

17. udgave - Kandidatuddannelsen i Transport Design giver folk med stor passion for biler chancen for at engagere sig stærkt i bildesignteknikker. Det tager eleverne i kernen i designverdenen, så de lærer om nyskabende tænkning og hvordan man nærmer sig, udvikler og afslutter designet af et biludvendigt og bilindretning.

Torino er den perfekte by til dette kursus, fordi det er verdens hovedstad for bildesign, og det var fødestedet for de vigtigste designhuse og bilvirksomheder i Italien. Byen giver chancen for at få hele netværket af Car Designers til at komme til IED ved at dele deres evner med vores elever til undervisning, foredrag, workshops eller til rekruttering af unge talenter.... [-]

Italien Turin
Marts 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

IED Transportation Design 2015: the making of

IED Transportation Design Presents: Massimo Dotti

HAPPY BIRTHDAY IED TORINO: I NOSTRI VENTICINQUE ANNI!

Hoosier for Happiness

The Making of an interactive book - eng sub

IED TORINO - MASTER IN SUSTAINABLE ARCHITECTURE

IED - Istituto Europeo di Design
Address
IED Torino Via San Quintino 39
10121 Turin, Piedmont, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 011 541111