Læs den officielle beskrivelse

Inkubatoren af unge talenter.

IFDA er en af de få modeakademier, der historisk anerkendes af institutionerne.

IFDA italiensk mode

Fra 2001 i centrum af Milano har IFDA et enkelt mål: At skabe et Avantgarde-akademi, der bevarer traditionen og uddanner sine studerende på en meget konkret og professionel måde, fordi de vil være modersystemets fremtid.

I dag er IFDA en inkubator af nye talenter involveret i ægte modeprojekt.

Det italienske mode- og designakademi (IFDA) blev grundlagt i 2001 af Daniele CM Fittole, en anerkendt industriel designer fra 1989, der har arbejdet med bl.a. Katharine Hamnet, JP Gaultier, G. Venturi, L. Soprani og mange flere. Hans vision var at skabe et afsluttende Avantgarde-akademi, som ville bevare den stærke identitet af ægte italiensk mode.


Mission

Gennem sin kvalificerede industrielle medarbejdere tilbyder IFDA deres ekspertviden til et udvalgt antal dedikerede studerende. Akademiet er en inkubator mellem tradition og avantgarde.

Hvorfor IFDA er speciel?

IFDA'en er speciel, fordi den tilbyder træningsprogrammer i overensstemmelse med modedesystemets behov. Der er mange samarbejder med nationale og internationale mærker og modefolk, der udvikler ægte modekapsler. Alle elever er direkte involveret i inter-company praktikophold.

Beliggenhed

Milano - Fashion City

Beliggende det prestigefyldte hovedkvarter i Via Tortona 35 , tilbyder IFDA adgang til de nyeste modeteknologier og fagfolk i hjertet af Milanos mode- og designdistrikt , der er hjemsted for nogle af de mest berømte italienske modehuse, herunder Armani, Zegna, Fendi, Diesel, Stone Island, Moncler for at nævne nogle få.

Hvert år tilbyder IFDA en praktisk læringserfaring for at uddanne eleverne til at blive det bedste inden for et område af utrolige fagfolk og forberede dem til at nå det højeste industrielle niveau.

Metode

IFDA italiensk mode

Ingen to dage er de samme på IFDA - hver dag er anderledes!

107218_rsz_adobestock_101678451.jpg

Scene og Workshop

I løbet af hvert akademisk år tilbyder IFDA praktikophold og workshop muligheder med vores partnerfirmaer , at lære og arbejde direkte med fagfolk. Her hos IFDA mener vi stærkt, at praktisk erfaring er en af de bedste måder til fuldt ud at forstå behovet for et virkeligt arbejdende, hurtigt tempo-miljø. Gennem workshoppen er vores eksklusive gættalere til rådighed for at tale med eleverne og tilbyde deres egne personlige erfaringer og rådgivning på en-til-en-basis.

IFDA Alumni, der arbejder i Fashion System: Elisa L. da Herno, Valentina S., Lara V. Greta S. da Armani, Lisa B. da Estee Lauder, Nathalie G. da Gucci, Daniela C. da Jil Sander, Veronica P. da gætte.

IFDA tilbyder til vores studerende: Konkurrence, Seminarer, Workshops, Messer.

Modeshows og præsentationer: Milano Moda Donna (Fashion Week Milano), Milano Moda Uomo (Giorgio Armani, etc.), IFDA Fashion Show, Tortona Pressedag, SI Sposaitalia.

Messer: TheOne Milano, White, Lineapelle, The MICAM, Mipel, MilanoUnica, SuperPitti.

Udstilling: Triennale, Mudec, Armani Siloer, Fondazione Prada, Palazzo Reale, Palazzo della Ragione, Palazzo Morando.

Konkurrence: Onward Kashiyama, hvem er på næste, Moda Italia CNA.

Officielle partnere

 • Ente Fiera Milano
 • Confcommercio
 • Federmoda Italia
 • The One Milano
 • Parah
 • MyPlant
 • Camera Italiana Køber Moda
 • Confartigianato Biella

Nogle af vores professionelle lærere

 • Armando Pollini (Pollini Design)
 • Emiliano Rinaldi (kunstdirektør La Perla)
 • Simona Polli (direktør WHITE magasin)
 • Flaminio Soncini (Grundlægger af "Køberforeningen")
 • Elena Salvaneschi (General Manager of TheOne Milano, ejer af IAFIL Spa)
 • Luca Zacco (Fashion koordinator Versace)
 • Giovanni Cavagna (Modedesigner Max Mara, Les Copains, Loro Piana, YEdition)
 • Stefano Anselmo (grundlægger af akademiet Stefano Anselmo)
 • Maurizio Cinà (medstifter af "Køberforeningen", ex AD af Frankie Morello)
 • Lino Spina (Senior Pattern Maker Prada, Genny, Celine)
 • Emidio Summonte (Modedesigner Versace tilbehør)
 • Eugenio Gallavotti (vicedirektør for ELLE)
 • Elisa Pestrichella (Vicedirektør IFDA, medstifter af Fashion Creative Lab)
 • Alice Lissoni (Senior designer Luciano Soprani, Allegri)
 • Ornella Rigoletti (Senior Mønsterproducent Valentino, Armani, Ungaro, Richmond, Montana)
 • og mange andre.

Programmer undervist i:
 • Italiensk
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


IFDA Italian Fashion & Design Academy

Designeren er modersystemets hjerte, men det er ikke kun den kreative, der tegner og tegner det. Det rene og simple talent er ikke længere nok i dag, da designeren ikke k ... [+]

Design en kapsel samling

En Capsule Collection er en lille samling af begrænsede og let udskiftelige beklædningsgenstande.

Designeren er modersystemets hjerte, men det er ikke kun den kreative, der tegner og tegner det. Det rene og simple talent er ikke længere nok i dag, da designeren ikke kun skaber tøj, men også livsstil.

Nogle af de involverede modefagfolk:

Luca Zacco (Fashion koordinator Versace)Emiliano Rinaldi (kunstdirektør La Perla)Simona Polli (direktør WHITE magasin)Maurizio Cinà (medstifter af "Køberforeningen", ex AD af Frankie Morello)Ornella Rigoletti (Senior Mønsterproducent Valentino, Armani, Ungaro, Richmond, Montana)

Kursmål

Master i Fashion Design Evolution sigter mod at uddanne unge fagfolk, der er i stand til at designe og implementere deres egne ideer og samlinger og samarbejde med andre designere som modekonsulenter.... [-]

Italien Milano
Oktober 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Det årlige skoedesignprogram har til formål at uddanne unge fagfolk, der kan producere enhver form for fodtøj, og udvikle forskellige baser til den perfekte realisering. ... [+]

Det årlige sko designprogram har til formål at uddanne unge fagfolk, som kan producere enhver form for fodtøj og udvikle forskellige baser til den perfekte realisering.

En skodesigner lærer, hvordan man designer og skaber enhver form for fodtøj i forhold til tendenser, ved dybtgående at kende de materialer, der skal anvendes og deres komponenter, at kunne arbejde som skaber af en original linje som en stylistens samarbejdspartner eller inden for erhvervslivet som kreativ konsulent eller direkte i laboratorie prototyper.

Det direkte forhold, som IFDA har med førende kvalitetsvirksomheder i sektoren (fra stilkontorer til store mærker, fra laboratorier til virksomheder, der leverer materialer og komponenter), garanterer et konkret og håndgribeligt forberedelse.... [-]

Italien Milano
Januar 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Fashion Stylist-kurset sigter mod at introducere Stylist's professionelle figur, analysere sine færdigheder og forskellige aktiviteter. ... [+]

Fashion Stylist-kurset sigter mod at introducere Stylist 's professionelle figur, analysere sine færdigheder og forskellige aktiviteter.

Kurset vil være baseret på teoretiske lektioner, hvor de uskrevne regler, der formulerer relationer med pressekontorer, fotoagenturer mv. Vil blive uddybet.

En ekstremt vigtig del af kurset er et af seminarerne med fagfolk, som gør det muligt for eleverne at få direkte kontakt med internationale arbejdsliv.

Et særligt forhold, som IFDA har med magasiner som ELLE, Glamour, Marie Claire, Cosmopolitan, Vogue osv. ... giver både besøg og seminarer direkte med store eksponenter for mode og kommunikation.

Kursmål

Fashion Stylist-kurset er en kort kursus, der sigter mod at kommunikere og udvikle en stilis profession på alle områder: mode, fotografering, reklame, stilleben, personlig stylist, tv.... [-]

Italien Milano
Januar 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Fashion System er ikke kun sammensat af kreative mennesker, men frem for alt ekspertledere, der omdanner andres kreativitet til en reel forretning. ... [+]

Fashion System er ikke kun sammensat af kreative mennesker, men frem for alt ekspertledere, der omdanner andres kreativitet til en reel forretning.

Markedsføring og styring af produktvariabler, priser, distribution og kommunikation gør det muligt for virksomhederne i modebranchen at opnå en konkurrencedygtig position, styre den og vide, hvordan man optimerer det.

Kurset er dedikeret til alle, der ønsker at erhverve specifikke færdigheder som leder af Fashion System med bevidsthed og kompetence inden for bestemte fagområder gennem praktiske guidede erfaringer og studier af tekniske discipliner. Der lægges særlig vægt på udviklingen af markeder og sprog for at skabe passende forberedelse til integration i ethvert selskab i modebranchen.... [-]

Italien Milano
September 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
8 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
IFDA Italian Fashion & Design Academy

Fashion Buyer Course, kureret af fashion eksperter og mode købere, giver direkte interaktion med mode verden og dens distribution. ... [+]

Fashion Buyer Course , kureret af modeeksperter og modekøbere, giver direkte interaktion med modeverdenen og dens distribution.

Nogle af de involverede modefagfolk:

Flaminio Soncini (Grundlægger af "Køberforeningen")Maurizio Cinà (medstifter af "Køberforeningen", ex AD af Frankie Morello)Showroom ZappieriRinascente MilanoLuisa ViaRoma

Kursmål

Fashion Buyer kursus har til formål at uddanne unge fagfolk på mode og forberede købere og sælgere, der kan arbejde med at købe kontorer, stormagasiner og showrooms generelt.

Kursusprogram

Fashion Buyer kursusprogrammet giver specifik træning på:... [-]

Italien Milano
Januar 2020
Engelsk,Italiensk
Deltid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Flow

John Richmond meets IFDA students

Welcome to IFDA

IFDA Italian Fashion & Design Academy