IUAD Accademia della Moda

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

IUAD Accademia della Moda blev født i IUAD Accademia della Moda fra en idé om skræddersyet Domenico Lettieri, der grundlagde den første kerne af akademiet og patenterede en metode til industriel mønsterfremstilling med ønsket om at bringe nyt liv til traditionen for Napolitansk skræddersy. Denne nye metode var beregnet til at bringe skræddersyet nærmere behovene hos folks bredere valg og til tøjindustrien.

Selv i dag forbereder IUAD de studerende til at komme ind i arbejdsverdenen som fagfolk med samme inspiration takket være avancerede studieplaner, der er oprettet i samarbejde med virksomheder og ud fra markedets behov. I mere end 50 år har IUAD Accademia della Moda arbejdet inden for uddannelsesområdet ved at tilbyde en lang række uddannelseskurser inden for mode- og designdiscipliner.

IUAD Accademia della Moda er anerkendt af Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning blandt AFAM-institutionerne til alle bachelorgrader, kandidater og postgraduate MA-kurser.

Napoli

Napoli er byen for mænds skræddersyet tradition, en skole, der revolutionerede klassiske kanoner og skabte en afslappet og mindre stiv elegance.

I 50 års tradition har IUAD Accademia della Moda fulgt udviklingen af napolitansk kreativitet ved at bringe den ind på sine kurser. Ideen er at fortsætte historie og tradition og opdatere den med moderne kanoner: håndlavet design.

Milano

Det nye Milanese hovedkvarter, der blev indviet i 2017 i en historisk bygning nær Centralstationen, udgør mødet mellem tradition og innovativ design.

En udfordring, der stammer fra ønsket om at foreslå IUADs vision om mode og design, der kombinerer skræddersyet tradition og den napolitanske stil med forskningen og dynamikken i byen for mode par excellence.

Ekstra aktiviteter

IUAD kan stole på et tæt netværk af europæiske institutioner til at aktivere Erasmus + -programmet.

De mange partnerskaber tillader en aktiv deltagelse i vigtige nationale og internationale begivenheder, såsom World Footwear Congress , Fashion Graduate Italy , Graduate Fashion Week i London, Universiade , den internationale festival for kreativ kommunikation, IF! , og messerne Milano Unica , Micam og Lineapelle, til mode, og Arkeda i Napoli og Salone del Mobile i Milano, til interiørindustrien.

Placeringer

Milano

Address
Via Copernico 3
20125 Milano, Lombardiet, Italien

Napoli

Address
Via G. Pica 62
80142 Napoli, Campania, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig