IUAV University of Architecture in Venice, Italy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Iuav Masters (Postgraduate Specialization Programs) og Advanced Specialization Courses

Università Iuav di Venezia tilbyder avancerede kurser for kandidater og fagfolk.

De forskellige postgraduate programmer er opdelt i tre grene, der varierer alt efter den grad du opnår:

  • Niveau 1 Master Program
  • Niveau II Master Program
  • Avancerede specialiseringskurser

Masters (Postgraduate Specialization Programs) sigter mod at udvikle viden og færdigheder i innovative og strategiske sektorer af industri og industri verden, og er kendetegnet ved en tværfaglig og applikativ tilgang.

De er åbne for kandidater fra forskellige discipliner (kunst, arkitektur, byplanlægning, sociologi, teknik, økonomi, filosofi, litteratur osv.), Der er interesserede i at erhverve faglig uddannelse i iværksætteri, virksomhedsfunktioner og visse administrative og finansielle sektorer.

Alle Postgraduate Master Programs har styret adgang. Betingelserne for optagelse er angivet i hvert enkelt programmeddelelse.

Postgraduate Master Programs er åbne for dem, der besidder følgende titler (specifikke sektorer har yderligere oplysninger om deres eget programmeddelelse):

  • Niveau 1 Masterprogram - forudsætning: Bachelor of Arts eller Science
  • Niveau II Masterprogram - forudsætning: Master of Arts eller Science

En Postgraduate Master Program er længden på et akademisk år, med omkring 375/450 samlede timers lektionstid. Akademiske aktiviteter er kvantificeret i universitetsbevillinger (en kredit svarer til 25 timers elevarbejde). Den samlede studerendes arbejdsbyrde er derfor generelt inkluderet i 60 studiepoeng.

For at erhverve en Postgraduate Master Degree skal eleverne deltage i mindst 70% af den samlede varighed af studiet og bestå de nødvendige eksamener. Studieplanen indeholder en praktikplads, at eksperimentere og anvende den erhvervede viden og den endelige forskningsopgave.

Avancerede specialiseringskurser er faglige kurser af forskellig varighed. De er åbne for dem, der har en bachelorgrad eller en kandidatgrad. De er også åbne for dem, der har fået erhvervserfaring, der er anerkendt og anses for at være egnet til formålet med kurserne.

Alle kandidatprogrammer har kontrolleret adgang: det er derfor tilrådeligt at se den enkelte meddelelse om hvert program for at kende de nøjagtige adgangsbetingelser.

De kandidatuddannelser kan omfatte erhvervelse af universitetskreditter.

Tilstedeværelsesraten er obligatorisk til en vis procent af timer.

Placeringer

Venedig

Address
Santa Croce, 191 30135 Venezia VE Italia
30135 Venedig, Veneto, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig