Læs den officielle beskrivelse

Iuav Masters (Postgraduate Specialization Programs) og Advanced Specialization Courses

Università Iuav di Venezia tilbyder avancerede kurser for kandidater og fagfolk.

De forskellige postgraduate programmer er opdelt i tre grene, der varierer alt efter den grad du opnår:

  • Niveau 1 Master Program
  • Niveau II Master Program
  • Avancerede specialiseringskurser

Masters (Postgraduate Specialization Programs) sigter mod at udvikle viden og færdigheder i innovative og strategiske sektorer af industri og industri verden, og er kendetegnet ved en tværfaglig og applikativ tilgang.

De er åbne for kandidater fra forskellige discipliner (kunst, arkitektur, byplanlægning, sociologi, teknik, økonomi, filosofi, litteratur osv.), Der er interesserede i at erhverve faglig uddannelse i iværksætteri, virksomhedsfunktioner og visse administrative og finansielle sektorer.

Alle Postgraduate Master Programs har styret adgang. Betingelserne for optagelse er angivet i hvert enkelt programmeddelelse.

Postgraduate Master Programs er åbne for dem, der besidder følgende titler (specifikke sektorer har yderligere oplysninger om deres eget programmeddelelse):

  • Niveau 1 Masterprogram - forudsætning: Bachelor of Arts eller Science
  • Niveau II Masterprogram - forudsætning: Master of Arts eller Science

En Postgraduate Master Program er længden på et akademisk år, med omkring 375/450 samlede timers lektionstid. Akademiske aktiviteter er kvantificeret i universitetsbevillinger (en kredit svarer til 25 timers elevarbejde). Den samlede studerendes arbejdsbyrde er derfor generelt inkluderet i 60 studiepoeng.

For at erhverve en Postgraduate Master Degree skal eleverne deltage i mindst 70% af den samlede varighed af studiet og bestå de nødvendige eksamener. Studieplanen indeholder en praktikplads, at eksperimentere og anvende den erhvervede viden og den endelige forskningsopgave.

Avancerede specialiseringskurser er faglige kurser af forskellig varighed. De er åbne for dem, der har en bachelorgrad eller en kandidatgrad. De er også åbne for dem, der har fået erhvervserfaring, der er anerkendt og anses for at være egnet til formålet med kurserne.

Alle kandidatprogrammer har kontrolleret adgang: det er derfor tilrådeligt at se den enkelte meddelelse om hvert program for at kende de nøjagtige adgangsbetingelser.

De kandidatuddannelser kan omfatte erhvervelse af universitetskreditter.

Tilstedeværelsesraten er obligatorisk til en vis procent af timer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IUAV University of Architecture in Venice, Italy

ReADs er et niveau 1 Postgraduate Specialization Program for nye kandidater og fagfolk, der ønsker at erhverve de grundlæggende færdigheder til at udtænke og designe RETA ... [+]

ReADs er et niveau 1 postgraduate specialiseringsprogram for nyuddannede og fagfolk, der ønsker at tilegne sig de grundlæggende færdigheder til at opfatte og designe detailrum, arkitekturer og oplevelser til kommercielle og sociale steder.

Afholdt på Arkitekturuniversitetet i Venedig –IUAV– ReADs er et højt niveau postgrad-specialiseringsprogram, der sigter mod at uddanne Retail Design-fagfolk gennem en ”learning by doing” -undervisning, der består af frontale lektioner integreret af workshops, praktikpladser, besøg på de vigtigste internationale virksomhedsledere inden for innovation og en indleveret tur til Sverige, detailhandelsens hjemland.

Lektioner afholdes af nogle af de bedste fagfolk inden for detailhandel, design og arkitektur over hele verden.... [-]
Italien Venice
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk