Læs den officielle beskrivelse

Historie og mission

"Know, ved, hvordan man kan være, hvordan man gør". Det er på disse tre hjørnesten, som IULM Universitet har baseret sin undervisning mission, med inspiration fra principperne i UNESCO. Tager styrke fra sin kald at integrere kulturel viden og faglige kompetencer, universitetet har fra sin begyndelse over 40 år siden, altid præsenteret sig som et mødested mellem den akademiske verden og arbejdsmarkedet.

Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) blev grundlagt i 1968 af Fondazione Scuola Superiore pr Interpreti e Traduttori, under inspiration af senator Carlo Bo og professor Silvio Baridon. Fra begyndelsen idéen bag projektet var at opfylde kravene fra arbejdsmarkedet baseret på analyser af aktuelle tendenser.

70'erne

IULM, da det så blev kendt, koncentreret sin opmærksomhed på studiet af sprog, et ufravigeligt krav for at komme ind i stigende grad internationale markeder og sammenhænge fokuseret på at styrke kunst og kultur markeder.

De 80'erne

Universitetet var den første i Italien til at opfatte, hvordan verden af ​​kommunikation og forbrugersamfundet var under udvikling, og derfor er det så nødvendigt at opdatere sine kurser ved at give en specifik række værktøjer. Det er i denne periode, at det grundlægger Scuola Speciale di Relazioni pubbliche.

90'erne

Årtiet, der markerer den endelige styrkelse af positionen af ​​universitetet inden for kommunikation: fakultetet for kommunikation og underholdning Studies er sat op ved siden af ​​universitetets første Fakultet Fremmedsprog og litteratur. I 1998 Universitetet tager på sit nuværende navn: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Fra 2000 til i dag

Samtidig med at være meget opmærksomme på dynamikken i arbejdslivet, IULM Universitet er også fast besluttet på sit mål at give sine studerende med kulturel uddannelse gennem innovative studier. Grundlagt som et referencepunkt for undervisning i de sektorer af sprog og kommunikation, er det nu også blevet et videncenter inden for turisme og udnyttelse af kulturarven. Med sine 4 Fakulteter, First Cycle Degree Kurser, Second Cycle Degree Kurser, talrige masteruddannelser Kurser og post-erfaring kurser, universitetet tilbyder et komplet udvalg af kurser på alle niveauer.

Mission

Mission IULM Universitet er at uddanne og undervise fagfolk i stand til at tage de udfordringer og gribe de muligheder, der følger de internationale markeder og scenarier, samtidig med at forme mænd og kvinder bevidste om deres eget væsen og værd.

IULM garanterer sine studerende dyb kulturel bevidsthed og en solid universitet uddannelse - en blanding af teori og praksis: den vedtager en integreret tilgang, der har vist sig at være særdeles nyttig, ikke kun i at hjælpe de studerende succesfuldt ind på arbejdsmarkedet, men også i at hjælpe dem finde personlig tilfredsstillelse i deres liv.

IULM Universitet har altid set sig selv som en pioner: gennem årene har det været i stand til at forudse trends og tilpasse sig forandringer, der opererer som en dynamisk samtalepartner i et konstant udvikling system. I dag er det en veletableret institution i de samfundsøkonomiske mekanismer for sit indflydelse: et privilegeret tilstand, der gør det muligt at nærme sig vigtige ikke-akademiske organer og institutioner med henblik på at foreslå fælles projekter, der kan producere merværdi for undervisning og forskning.

IULM i korte træk

Ikke kun ord. Værdien af ​​IULM University ligger også i sine tal.

internationale relationer

Kend verden til at bygge fremtiden. Dette er internationalisering politik IULM. Universitetet opfordrer udvekslinger med udenlandske universiteter og virksomheder til studerende, kandidater og lærere.

IULM hilser mange udenlandske studerende samt gæsteprofessorer og arrangerer aktiviteter i regi af EF-projekter eller i samarbejde med mellem universiteter netværk til at udvikle uddannelses- og forskningsinstitutioner projekter.

Dette udmønter sig i øgede muligheder for studerende at deltage i undervisningen og tage eksamen i udlandet, tilskynde dem til at prøve nye og udfordrende erfaringer og forfølge den berigelse, der kommer fra et møde med andre kulturer. Det giver også kandidater og bachelorer en chance for at høste fordelene af ædle og professionelt kvalificerer arbejde erfaringer. Til dette formål har IULM også deltaget i flere relevante projekter og yde stipendier til tre- eller seks måneders arbejde oplevelser i forskellige iværksættervirksomheder områder i hele Europa.

For at fremme de studerendes mobilitet og den akademiske anerkendelse af studier i udlandet, har IULM vedtaget European Credit Transfer System (ECTS). Oprindeligt udtænkt for merit, har ECTS udviklet sig til en ophobning, der skal anvendes på alle niveauer: institutionelle, regionale, nationale og europæiske.

Et andet resultat af disse aktiviteter er konsolideringen af ​​universitetets netværk af relationer med andre førende universiteter i Europa og med mange institutioner og virksomheder, der er involveret i at tilbyde arbejde oplevelser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

International University of Languages and Media

Kandidatuddannelsen i International Communication er en international kandidatuddannelse, som IULM University i samarbejde med tre prestigefyldte europæiske universiteter ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Communication er en international kandidatuddannelse, som IULM University i samarbejde med tre prestigefyldte europæiske universiteter specialiseret i public relations og kommunikation. MIC giver mulighed for at studere i forskellige universiteter og erhverve en specialisering rettet mod global kommunikation.

Kandidatuddannelsen i International Communication (MIC) er en postgraduate program udelukkende på engelsk varig 18 måneder og henvender sig til kandidater i kommunikation discipliner eller relaterede emner. Ved at deltage MIC kandidatuddannelse vil du være i stand til at studere i forskellige universiteter over hele Europa og dermed opnå dobbelt anerkendelse.... [-]

Italien Milano Det Forenede Kongerige Leeds Litauen Vilnius Holland Groningen  + 4 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Languages and Media

Kandidatuddannelsen i kommunikation for internationale forbindelser (MICRI) tog kommunikation fagfolk med særlig uddannelse, der fører til arbejde muligheder på det inter ... [+]

Kandidatuddannelsen i kommunikation for internationale forbindelser (MICRI) tog kommunikation fagfolk med særlig uddannelse, der fører til arbejde muligheder på det internationale område, i offentlige og private organisationer.

1. niveau University kandidatgrad i kommunikation for internationale forbindelser (MICRI)

Den MICRI kandidatgrad er en 1. niveau postgraduate kandidatuddannelse rettet mod unge kandidater og professionelle kommunikationsfolk, og tilbyder høj uddannelse kvalitet til jobmuligheder på det internationale område.

Undersøgelsen vej, med en meget høj profil lærerstab både fagligt og professionelt, finder sted over 12 måneder (årligt) og har en kombination af teoretisk uddannelse og praktisk erfaring: seks måneder af i-ugers formelle lektioner med mødepligt, på italiensk og engelsk, laboratorieaktiviteter og individuelle undersøgelse sessioner.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Languages and Media

The Master 's Degree i Tourism Management fortsætter med at opdatere og udvikle sig. For sin 13. udgave, er MTM blevet masteruddannelse i Hospitality og Turisme Managemen ... [+]

Hvorfor HTM

The Master 's Degree i Tourism Management fortsætter med at opdatere og udvikle sig. For sin 13. udgave, er MTM blevet den Kandidatgrad i Hospitality og Turisme Management (HTM), En engelsksproget vej til få mest ud af dit talent og starte en strålende karriere i turisme.

Kandidatuddannelsen i Hospitality og Turisme Management (HTM), med et begrænset antal og mødepligt, funktioner

kursets indhold udelukkende på engelsk internationale studerende mix lærere fra top internationale forskningscentre unik felt oplevelse at gennemføre innovative projekter hands-on tilgang med ledere fra førende turisme virksomheder 6-måneders skræddersyet praktik i Italien eller i udlandet 87% af kandidater, der arbejder som turisme fagfolk inden for 3 måneder takket være HTM placering support 50% af kandidaterne hyret af deres praktik host selskab ... [-]
Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
International University of Languages and Media

Vores Master Course har en unik tilgang til museologi i sine mest innovative tendenser især på europæisk plan. Det foregår på i regi af det europæiske Museum Akademi Foun ... [+]

Master mål

Vores Master Course har en unik tilgang til museologi i sine mest innovative tendenser især på europæisk plan. Det foregår på i regi af det europæiske Museum Akademi Foundation (NL), som bidrager med sine eksperter og med didaktiske ressourcer. Online moduler giver mulighed for at deltage i dette kursus også til studerende i udlandet under en opmærksom tutorship. Sommerskolen afholdes i IULM Campus i Milano, en verdensomspændende kapital af design og mode og det mest levende italienske by. Seminarer er planlagt i Milano såvel som i andre europæiske spillesteder.

Denne Master kursus er designet til dem interesseret i at overtage ekspertise i moderne museologi og sammenhængen mellem museum og kulturarv samt i nye medier og museum kommunikation. Kandidater fra kurset vil være klar til at forfølge en karriere i museer og kulturarvsinstitutioner, kulturelle organisationer, uddannelsesinstitutioner agenturer, der beskæftiger sig med arv spørgsmål.... [-]

Italien Milano
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 semester
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

LIBERA UNIVERSITÀ DI LINGUE E COMUNICAZIONE IULM