Læs den officielle beskrivelse

LUISS Business School , akkrediteret af EQUIS, er School of Business and Management af LUISS Guido Carli University og er baseret i Rom (Italien). Skolen fører udviklingen og væksten af ​​enkeltpersoner og virksomheder. Det uddanner talenter, der vil kunne fremme social og erhvervsmæssig vækst inden for små og store institutioner, der kombinerer iværksætterånd til ukonventionelle kvaliteter: kreativitet, med evnen til at udfordre alle vanskeligheder.

Uanset om din ambition ligger i at starte en virksomhed eller ændre en stor organisation, transformere din verden eller ændre verden, har LUISS Business School forbindelserne til din fremtid.

LUISS Business School er brændt og omgivet af innovation , kreativitet og muligheder . Her vil du lære af og få adgang til førsteklasses fakultet, gæstens højttalere og branchens ledere.

En international campus i hjertet af Rom (Italien). Der er ikke noget sted som Rom! LUISS Business School er en LUISS Business School topklasse i verdens kulturby Rom (Italien), hvor skønhed, historie og kultur giver et fantastisk miljø. Skolen er beliggende i et af Roms mest bemærkelsesværdige, historiske og kunstneriske dele, og dets bygninger afspejler atmosfæren og skønheden i byen. Med byens rige historie og kultur og italienske virksomheders kreativitet er der alt, hvad du behøver for en transformationsoplevelse.

Oplev en Business School i Top 1% Worldwide

LUISS Business School opnåede guldstandarden EQUIS-akkreditering, hvilket sikrer, at du har en lærerig oplevelse af højeste kvalitet.

Etik, ansvar og bæredygtighed

Etik, ansvar og bæredygtighed Hub (ERShub) er skabt for at give værdi til etik, ansvar og bæredygtighed i ledelsesuddannelse og i økonomiske aktioner generelt. ERShub fremmer tanken om, at en etisk, ansvarlig og bæredygtig tilgang i forretningen er med til at opnå betydelige og vedvarende økonomiske resultater, samtidig med at det giver mulighed for korrekt at fortolke dagens verdensdynamik og de globale udfordringer der kendetegner den.

Planlægger at starte en virksomhed. Hvis det er forretningsstart der er fokuset på dit næste karrierestrin, giver skolen adgang til modellering, planlægning og finansieringsmuligheder for de studerende, at hvad de skal blive iværksættere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

LUISS Business School

Mesteren sigter mod at lære eleverne at arbejde effektivt med heterogene, virkelige data og skabe værdi fra det. ... [+]

Master i Big Data Management program forbereder eleverne til at arbejde effektivt med komplekse, virkelige data og skabe værdi fra det.

Big Data Management fokuserer på at forbedre forståelsen af ​​kundemønstre for at øge forretningen og forbedre rentabiliteten. At arbejde med stor datastyring kræver et hybrid sæt kompetencer: computer ekspertise med et godt kendskab til avancerede statistiske teknikker, en grundig forståelse af erhvervslivet og fremragende kommunikationsevner. At finde dette sæt kompetencer i en enkelt person er sjældent. De skal udvikles med den rigtige blanding af klasseværelse og feltindlæring.

MÅL

Master i Big Data Management læseplan er designet til at forberede eleverne til at skabe analytiske modeller og fortolke dem fra et forretningsmæssigt perspektiv. Det forbereder unge fagfolk til at forfølge en karriere som datavidenskabsmand eller forretningsanalytiker for virksomheder, herunder store industrier, konsulentfirmaer og marketingspecialister.... [-]

Italien Rom
December 2019
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUISS Business School

Mesteren har som mål at forme unge fagfolk, der er interesserede i at møde stadig mere komplekse økonomiske udfordringer. ... [+]

I dag er forvaltningen af ​​finansielle ressourcer og forholdet til finansmarkeder og investorer kritiske mål for virksomheder, finansielle institutioner og andre organisationer. Den strategiske rolle Corporate Finance er blevet stadig vigtigere på grund af den større opmærksomhed, som ledere dedikerer til at rejse kapital, finansiel planlægning, risikostyring og investeringsaktiviteter. Det nuværende finansielle miljø kræver nye kompetencer og kompetencer for at holde øje med kravene til vellykkede fagfolk i disse tider med hurtig forandring.

MÅL

Dette program forbereder dig til at håndtere stadig mere komplekse økonomiske udfordringer, der giver solid teknisk viden og færdigheder samt de tværgående kompetencer, der er nødvendige for at håndtere komplekse økonomiske situationer i et internationalt miljø. Du vil erhverve en grundig viden om de konceptuelle og empiriske værktøjer til at reagere på nye finansielle udfordringer og skabe nye muligheder.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUISS Business School

Et unikt træningsprogram rettet mod unge kandidater, der er motiveret til at blive globale ledere. t kombinerer teori med praksis, broer akademi og industri og integrerer ... [+]

Master i International Management (MIM) er et unikt program rettet mod unge kandidater motiveret til at blive globale ledere. Det kombinerer teori med praksis, broer akademi og industri og integrerer hårde og bløde færdigheder. MIM Programmet blander traditionelle kurser med Learning Labs for at fremme kritisk tænkning og skubbe studerende til systematisk at tænke på kulturelt og intellektuelt krævende opgaver.

MÅL

Dette program udsætter studerende til top akademikere og erfarne ledere til at udvikle de erhvervskompetencer, der kræves for at operere i internationale sammenhænge. LUISS Business School MIM Programmet bygger på din passion for excellence og tager dig ud af din komfort zone. Du vil lære ledelseskoncepter og -rammer og anvende dem til virkelige situationer. Ideelle kandidater er dynamiske og åbne, entusiastiske over internationale udfordringer og villige til at arbejde med en multikulturel og mangfoldig kohorte.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUISS Business School

Programmet er skræddersyet til studerende, der er villige til at lære mere om virksomhedens digitalisering, bæredygtighed og nye trends i risikostyringen. ... [+]

Mesteren tilbyder 3 spor :

Major i Digital Ecosystem

Det udvikler særprægede evner og værdifuld viden, der kræves for at slå sammen forretnings- og teknologidrevne strategier.

Major i Energibranchen

Det giver deltagerne et solidt kendskab til energikosystemet til udfordringer som: den globale opvarmning, udtømningen af ​​fossile brændstoffer, truslerne mod bæredygtighed.

Major i Risk Management og forsikring

Det giver et omfattende overblik over risikostyringsfeltet for at evaluere og samle forskellige risikotypologier og vurdere deres kumulative indvirkning på hele organisationen.

[-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUISS Business School

Mesteren sigter mod at give eleverne en 360 ° vision om funktionerne i luksusindustrien og modersystemet. ... [+]

Mesteren tilbyder to forskellige spor:

Stort i luksus

Det giver mulighed for at forstå driftsmekanismerne i de forskellige luksus segmenter og i luksusindustrien som helhed.

Major i Fashion

Det giver konkrete kompetencer til en meget fascinerende verden, præget af ekstremt komplekse mekanismer og kontinuerlige transformationer.

[-]
Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUISS Business School

Mesteren byder på en entusiastisk læringserfaring for at gøre din holdning til turistindustrien konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet. ... [+]

Master i Tourism Management på LUISS Business School tilbyder en entusiastisk læringserfaring for at gøre din holdning til turistindustrien konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet. Turistindustrien forventes at fortsætte med at vokse og øge den økonomiske relevans i de næste to årtier. Denne vækst vil resultere i industriændringer, mere intens konkurrence og nye former for samarbejde mellem offentlige og private aktører samt små virksomheder og store internationale koncerner.

I dette miljø vil kvaliteten af ​​menneskelige ressourcer være endnu vigtigere for virksomhedens succes. Det vil kræve en blanding af muligheder for at udnytte mulighederne ved teknologi, at opbygge netværk mellem forskellige aktører og aktiver og at skabe komplekse turistprodukter.... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUISS Business School
Address
Via Nomentana,216
00162 Rom, Lazio, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 06 85 225 689