LUISS Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LUISS Business School , akkrediteret af EQUIS, er School of Business and Management af LUISS Guido Carli University og er baseret i Rom (Italien). Skolen fører udviklingen og væksten af ​​enkeltpersoner og virksomheder. Det uddanner talenter, der vil kunne fremme social og erhvervsmæssig vækst inden for små og store institutioner, der kombinerer iværksætterånd til ukonventionelle kvaliteter: kreativitet, med evnen til at udfordre alle vanskeligheder.

Uanset om din ambition ligger i at starte en virksomhed eller ændre en stor organisation, transformere din verden eller ændre verden, har LUISS Business School forbindelserne til din fremtid.

LUISS Business School er brændt og omgivet af innovation , kreativitet og muligheder . Her vil du lære af og få adgang til førsteklasses fakultet, gæstens højttalere og branchens ledere.

En international campus i hjertet af Rom (Italien). Der er ikke noget sted som Rom! LUISS Business School er en LUISS Business School topklasse i verdens kulturby Rom (Italien), hvor skønhed, historie og kultur giver et fantastisk miljø. Skolen er beliggende i et af Roms mest bemærkelsesværdige, historiske og kunstneriske dele, og dets bygninger afspejler atmosfæren og skønheden i byen. Med byens rige historie og kultur og italienske virksomheders kreativitet er der alt, hvad du behøver for en transformationsoplevelse.

Oplev en Business School i Top 1% Worldwide

LUISS Business School opnåede guldstandarden EQUIS-akkreditering, hvilket sikrer, at du har en lærerig oplevelse af højeste kvalitet.

Etik, ansvar og bæredygtighed

Etik, ansvar og bæredygtighed Hub (ERShub) er skabt for at give værdi til etik, ansvar og bæredygtighed i ledelsesuddannelse og i økonomiske aktioner generelt. ERShub fremmer tanken om, at en etisk, ansvarlig og bæredygtig tilgang i forretningen er med til at opnå betydelige og vedvarende økonomiske resultater, samtidig med at det giver mulighed for korrekt at fortolke dagens verdensdynamik og de globale udfordringer der kendetegner den.

Planlægger at starte en virksomhed. Hvis det er forretningsstart der er fokuset på dit næste karrierestrin, giver skolen adgang til modellering, planlægning og finansieringsmuligheder for de studerende, at hvad de skal blive iværksættere.

Placeringer

Rom

LUISS Business School

Address
Via Nomentana,216
00162 Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39 06 85 225 689

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig