LUISS School of Government

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The School of Government er en del af Libera Università Internazionale degli Studi sociali (LUISS) Guido Carli, En tværfaglig universitet tilbyder grader på alle akademiske niveauer. Der er fokus på business studies, økonomi, politik og ret. Campus er beliggende i centrum af Rom og præsenterer et moderne studiemiljø for 7000 studerende. De nye lokaler, som ligger inde i en stor semi-park område på Viale Rumænien, er et moderne universitet kompleks udstyret med det nyeste inden for avanceret teknologi. Arkitekturen har åbne, dynamiske, gennemsigtige rum, der fuldt udtrykker følelse af fællesskab og intensiteten af ​​livet på universitetet.

LUISS Guido Carli er en University forpligtet til kvalitet i form af betydelige investeringer i uddannelse og forskning. Takket være sin tilknytning til Confindustria, den italienske arbejdsgiverforening, University har tætte bånd til landets industrivirksomheder, hvoraf de fleste opererer internationalt. Den forskning og undervisning excellence LUISS er for nylig blevet bekræftet gennem en uafhængig evaluering af Il Sole 24 Ore, en af ​​Europas førende dagblade, og Nationplacing institutionen blandt top i Italien. siden grundlæggelsen LUISS Guido Carli har spillet en central rolle i Italiens økonomiske og kulturelle udvikling. Ikke alene har det trænet verdensklasse ledere følsomme over værdierne af markedet kultur og reglerne for et moderne demokrati, men det har også gjort vigtige akademiske bidrag inden for økonomi og finans, jura og statskundskab.

Hør om LUISS School of Government direkte fra sin direktør Prof. Sergio Fabbrini

School of Government fra Andrea Giannone på Vimeo.

Hvorfor Luiss Guido Carli

LUISS Guido Carli er en tværfaglig universitet tilbyder grader på alle akademiske niveauer. Der er fokus på business studies, økonomi, politik og ret. Campus er beliggende i centrum af Rom og præsenterer et moderne studiemiljø for 7000 studerende. De nye lokaler, som ligger inde i en stor semi-park område på Viale Rumænien, er et moderne universitet kompleks udstyret med det nyeste inden for avanceret teknologi.

Arkitekturen har åbne, dynamiske, gennemsigtige rum, der fuldt udtrykker følelse af fællesskab og intensiteten af ​​livet på universitetet. LUISS Guido Carli er en University forpligtet til ekspertise, der tiltrækker de bedste talenter (i form af både studerende og professorer) gennem betydelige investeringer i uddannelse og forskning. Takket være sin tilknytning til Confindustria, den italienske arbejdsgiverforening, University har tætte bånd til landets industrivirksomheder, hvoraf de fleste opererer internationalt. I de mere end fyrre år siden sin grundlæggelse i 1966 har LUISS Guido Carli spillet en nøglerolle i Italiens økonomiske og kulturelle udvikling. Ikke alene har det trænet verdensklasse ledere følsomme over værdierne af markedet kultur og reglerne for et moderne demokrati, men det har også gjort vigtige akademiske bidrag inden for økonomi og finans, jura og statskundskab.

Beliggenhed og service

At studere ved School of Government betyder være en del af LUISS dynamiske og det internationale samfund, som deler akademiske bestræbelser, entusiasme og erfaring. Studerende holder en aktiv rolle i deres uddannelse og kan regne med et tæt forhold til fakultetets medlemmer. LUISS har mange muligheder for studerende at blive involveret i stoffet på universitetet og videre, herunder sin egen radio og web-tv, det vigtigste i den italienske studerende samfund.

Eating

Studerende har adgang til kantinen på Viale Rumænien campus, der har følgende åbningstider:

  • Frokost: fra mandag til fredag, fra 12,00 til 14,30
  • Middag: fra mandag til fredag, fra 19,00 til 20,45
  • Lørdag: 12.00-13.30

Cafeteriet tilbyder en take-away service er åben til middag og om lørdagen. Det er nødvendigt at reservere tjenesten ved 13.30. Ændringer i cafeteria åbningstider vil blive lagt ud på opslagstavlen og på LUISS hjemmeside. I august vil cafeterier blive lukket. Mere information kan findes her.

E-mails og IT

Universitetets IT-service enhed garanterer drift og opdatering af it-services på LUISS, at give de studerende, undervisere og medarbejdere med forbedrede programmer. Det garanterer også system og platform interoperabilitet anvendes i uddannelse, forskning og administrative tjenester. IT Services 'hovedaktiviteter er:

  • netværks- og sikkerhedstjenester
  • bistand til brugerne
  • indkøb af hardware og software
  • implementering af nye teknologier
  • vedligeholdelse og udvikling af applikationer

Som studerende i School of Government, vil du blive forsynet med en e-mail-konto og adgang til flere webbaserede tjenester. Luiss campusser giver også trådløs adgang.

Bibliotek

School of Government studerende kan frit få adgang LUISS bibliotek, der giver et stort sæt af offline og online forskning kilder, bøger og tidsskrifter. Mere information om biblioteket er tilgængelige her.

sport

Luiss Sports Activity til formål at gøre de studerende deltage og føle sig en del af en Fællesskabet gennem værdifulde budskab sport. Som en del af School of Government, kan du øve alle slags sportsgrene lige herunder basketball, fodbold, volleyball, rugby, atletik. Alle sportsaktiviteter foregår på universitetet sportscenter PALALUISS, på Acqua Acetosa felt, som er inden for 30 minutter fra Viale Rumænien campus med offentlig transport. For mere information se her.

Kulturelle aktiviteter

Vores studerende kan også deltage på de forskellige kulturelle aktiviteter arrangeret af Luiss studerende såsom fotografering og skriftligt konkurrencer, teater laboratorier. Universitetet har også aftaler med en række teatre i Rom, der tilbyder de studerende skære pris billetter eller rabat sæsonkort. Yderligere information vil blive givet, når du ankommer til universitetet.

On-campus sundhedspleje

Studerende kan få adgang til en gratis sundhedsvæsen, som LUISS og forvaltes af in-house læge hvis kontor timer er:

  • Mandag, onsdag, fredag: 15.30-16.30
  • Tirsdage og torsdage: 10.00-12.00

I august er det on-campus pleje tjeneste lukket. Lægen kan også kontaktes via e-mail og telefon.

Lægevagten

Der er en redningstjeneste for alle Luiss studerende, som er tilgængelig både på campus og på den studerendes hjem. Tjenesten udbydes af Medical Care, og du kan komme i kontakt med dem ved at kalde gratis nummer 800 94 94 89.

Rejsebureau

LUISS Guido Carli har indgået en aftale med CTS rejsebureau (Centro Turistico Studentesco e Giovanile), hvor de studerende kan drage fordel af en række ydelser. Studerende fra School of Government kan købe et CTS medlemskort til € 18 i stedet for 30 €. CTS medlemmer modtager CTS medlemskort og International Student Identity Card, som giver adgang til rabatter og sænke priserne på flyselskab, tog, færge, film og teater billetter i Italien og i udlandet. Du kan også købe pakkerejser til ethvert sted destination.Details oplysninger om disse serviceydelser bedes du kontakte Optagelse personale i School of Government på følgende adresse: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani 14 00197 Roma Italien Tlf: 0039 06 85225052 / 5065 Fax: 0039 06 85.225.056 Email: sog@luiss.it.More oplysninger om Luiss tjenester er tilgængelige LUISS International Brochure

Akkreditering

The School of Government er integreret del af LUISS Guido Carli. Universitetet er en fuldt anerkendt videninstitution af Italiens undervisningsministerium, universiteter og forskning.

Placeringer

Rom

LUISS School of Government

Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39 06 85225053

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig