MIP Politecnico di Milano School of Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MIP Politecnico di Milano Graduate School of Business

Grundlagt i 1979 som et konsortium mellem Politecnico di Milano og mange italienske institutioner og flere førende offentlige og private industrigrupper, er MIP dag et non-profit-konsortium-aktieselskab . MIP og Institut for Ledelse, Økonomi og Industriel Engineering udgør i fællesskab ledelsen for Politecnico di Milano , som er involveret i alle de mange aspekter omkring forskning og uddannelse inden for ledelse, økonomi og industriel teknik.

I 2007 blev School of Management akkrediteret af EQUIS . Siden den første optagelse i Financial Times 'rangeringer af bedste europæiske erhvervskoler i 2009 blev administrationsskolen modtaget i dag på listen med:

  • Executive MBA
  • Heltids MBA
  • Master of Science i Management Engineering
  • Tilpassede Executive-programmer til erhvervslivet
  • Åbn Executive Programmer for ledere og fagfolk

Siden 2009 er skolen inkluderet i Executive Education Rankings blandt verdens bedste til "tilpassede" programmer, der er skræddersyet til erhvervskunder og designet til deres ledere og højt potentielle medarbejdere.

I 2013 modtog MBA og Executive MBA-programmer den prestigefyldte internationale akkreditering, AMBA ( Association of MBAs ).

Skolen er medlem af PRME (principper for ansvarlig ledelsesuddannelse), Cladea (Latinamerikansk råd for managementskoler) og QTEM (kvantitative teknikker til økonomi- og ledelsesuddannelsesnetværk).

Fra 2015 er skolen medlem af AACSB International-The Association til Advance Collegiate Schools of Business . AACSB International er en medlemskabsforening af uddannelsesinstitutioner, virksomheder, non-profit-organisationer og offentlige organisationer, der beskæftiger sig med fremme af videregående uddannelse i erhvervslivet. Medlemskab betyder ikke akkreditering.

Handelshøjskolen er også inkluderet i QS World University Rankings med sine globale MBA-programmer. Desuden er skolen for første gang i listen også i 2018 med International Master of Business Analytics og Big Data, Master of Financial Risk Management og Master of Management. Flex EMBA blev også rangeret blandt de bedste fjernundervisningsprogrammer på verdensplan af QS Distance Online MBA Rankings 2018.

Placeringer

Milano

Address
Politecnico di Milano School of Management
Via Lambruschini 4C - Building 26A

20156 Milano, Lombardiet, Italien

På nettet Italien

Address
20156 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer