POLI.design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

POLI.design Opererer inden for design, der fungerer som en grænseflade mellem universiteter, virksomheder og faglige organisationer, institutioner og organer.

Det udvikler uddannelsesprogrammer for unge akademikere og fagfolk, samt uddannelsesprogrammer for virksomheder, der er tæt fokuseret på innovation. Det fungerer fra perspektivet af internationalisering, etablering af partnerskaber af formålet med universiteter, skoler, organisationer, institutioner, virksomheder og virksomheder fra sag til sag.

Hjørnestenen i POLI.design ligger i disciplinerne design og de relaterede erhverv. Denne dimension af design er bredere og mere systematisk end nogensinde; det tager på strategisk betydning og kontraster ikke bare produktet dimension, men også den dimension af kommunikation, service, rum, mode, og begivenheder.

Det er en fleksibel struktur, der trækker på den dybe reservoir af interne kompetencer på Politecnico di Milano. Det sætter avancerede undervisnings- og forskningsmetoder på prøve, konsoliderer og forudser de faglige kompetencer, der er nødvendige for at tilpasse sig de nye krav fra et samfund undergår en radikal forandring, og bringer udbuddet af uddannelse og forskning er udviklet i et universitet sammenhæng i overensstemmelse med efterspørgslen for innovation til stede i verden af ​​produktionen og i samfundet.

POLI.design, Grundlagt af Politecnico di Milano, har adgang til det dybe reservoir af tværfaglige færdigheder i det første og vigtigste tekniske universitet i Italien. Sammen med Designskolen og Designafdelingen danner den Politecnico di Milano Design System, som er en pulje af ressourcer, færdigheder, faciliteter og laboratorier, der er blandt de vigtigste i verden.

POLI.design er baseret på Milan, Et universelt kendt og anerkendt internationalt ekspertcenter for design. De permanente strukturer, kulturelle institutioner, messer og showrooms, forlagsbranchen, skoler, displays, udstillinger og begivenheder, som byen har at tilbyde, er talrige og bidrage til at skabe et kulturelt livlig og dynamisk klima, der kan berige faglige og kurser, der giver en bredere erfaring af design i alle dets mest up-to-date former, fra perspektivet af konstant innovation.

Forbindelser med professionelle sfærer understøttes af tilstedeværelsen af ​​tre af de vigtigste sammenslutninger af design fagfolk i bestyrelsen POLI.design:

  • ADI Association for Industrial Design
  • AIPi Italian Association of Interior Designers
  • AIAP Italian Association of Visual Communication Design
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i Service Design

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Italien Milan

Specialiserende Master i Service Design blev specielt oprettet som reaktion på den voksende efterspørgsel efter fagfolk, der specifikt kunne håndtere kompleksiteten ved at designe en service. For at opnå dette formål integrerer Specialiseringen generel teori med metodologi og praktisk erfaring med henblik på at skabe systemiske, komplekse løsninger, der blander materiale og immaterielle komponenter. [+]

TIMING

Startdato: Oktober 2018

Klasser: fra oktober 2018 til april 2019

Praktik: fra april til september 2019

Slutdato: Oktober 2019

OVERSIGT

Politecnico di Milano bruger gennem POLI.design et specialuddannelsesprogram til Service Design.

Master in Service Design er et internationalt træningsprogram - undervist helt på engelsk - fokuseret på en brugercentreret tilgang og udvikling af serviceideer fra kontekstmæssig forskning til prototyping.

Den overordnede idé bag mesteren stammer fra bevidstheden om de betydelige ændringer, der er sket i udviklingen og leveringen af ​​tjenester og produkter af virksomheder og offentlige organisationer og den radikale indvirkning, som disse ændringer skaber på faglige færdigheder og virksomhedernes muligheder. Det er derfor vigtigt at uddanne fagfolk, som kan opbygge og styre nye fysiske og virtuelle mønstre af serviceoplevelse og interaktion.... [-]


Master i strategisk design

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Italien Milan

Den specialiserede master i strategisk design. Design af Value Offering er en specialuddannet master i Politecnico di Milano, designet og ledet af POLI.design , Politecnico di Milano Consortium i samarbejde med MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business. Masteruddannelsens mål er at opbygge en specifik kompetence og kvalificeret professionalisme i strategiske designproblemer og i produktets innovations og design. [+]

Den specialiserede master i strategisk design. Design af Value Offering er en specialuddannet master i Politecnico di Milano, designet og ledet af POLI.design , Politecnico di Milano Consortium i samarbejde med MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business.

Mesteren er helt på engelsk.

Strategisk Design er en designaktivitet, der vedrører produktservicesystemet, det vil sige den integrerede krop af produkter, tjenester og kommunikationsstrategier, som enten skuespilleren eller et netværk af aktører (virksomheder, institutioner, nonprofitorganisationer osv.) Genererer og udvikler sig til skabe værdi. Det hævdes ofte, at teknologisk innovation, kulturel og økonomisk globalisering og overgangen til miljømæssig bæredygtighed skaber problemer og muligheder. Det gentages også gentagne gange, at muligheden for at undgå den førstnævnte og udnytte sidstnævnte kræver udvikling af tre grundlæggende færdigheder: vision, sensation af innovation, skabelse af løsninger indlejret i nye forretningsmodeller. Det kræver evnen til at designe produkter og tjenester, hvis succes i dag forudser, hvad der skal eller må være, morgendagens norm. Den sociale efterspørgsel efter en ny generation af produkter og tjenester, som er i overensstemmelse med de nuværende sociokulturelle transformationer og deres bæredygtige udvikling, bliver en mulighed for virksomheder, der kan fungere i sammenhæng med dette nye designindhold. Dette unikke møde med design og virksomhedsstrategi: strategisk design.... [-]


Master i strategisk design

på universitet Fuldtid 16 måneder October 2019 Italien Milan

Den specialiserede master i strategisk design. At opbygge nye virksomheder og strategier gennem design er en specialiseringskandidat i Politecnico di Milano, designet og ledet af POLI.design i samarbejde med MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business. [+]

Beskrivelse

Den specialiserede master i strategisk design. At opbygge nye virksomheder og strategier gennem design er en specialiseringskandidat i Politecnico di Milano, designet og ledet af POLI.design i samarbejde med MIP, Politecnico di Milano Graduate School of Business.

Specialiserende Master er helt på engelsk.

Strategisk Design er en designaktivitet, der vedrører produktservicesystemet, det vil sige den integrerede krop af produkter, tjenester og kommunikationsstrategier, som enten skuespilleren eller et netværk af aktører (virksomheder, institutioner, nonprofitorganisationer osv.) Genererer og udvikler sig til skabe værdi. Det hævdes ofte, at teknologisk innovation, kulturel og økonomisk globalisering og overgangen til miljømæssig bæredygtighed skaber problemer og muligheder. Det gentages også gentagne gange, at muligheden for at undgå den førstnævnte og udnytte sidstnævnte kræver udvikling af tre grundlæggende færdigheder: visionering, sensation af innovation, skabelse af løsninger indlejret i nye forretningsmodeller. Det kræver evnen til at designe produkter og tjenester, hvis succes i dag forudser, hvad der skal eller må være, morgendagens norm. Den sociale efterspørgsel efter en ny generation af produkter og tjenester, som er i overensstemmelse med de nuværende sociokulturelle transformationer og deres bæredygtige udvikling, bliver en mulighed for virksomheder, der kan fungere i sammenhæng med dette nye designindhold. Dette unikke møde med design og virksomhedsstrategi: strategisk design.... [-]


Mester i farve design & teknologi

på universitet Fuldtid 1 år April 2019 Italien Milan

[+]

Den Eksempler på sådanne produktionsområder omfatter industrielt produktdesign, indretningsarkitektur, kommunikation, mode, underholdning og byplanlægning. Der vil blive lagt særlig vægt på at analysere og opsummere udnyttelse, styring, selvmordstanker, organisation og planlægning gennem brug af farver. Derfor er farven ikke behandles som en simpel egenskab af genstande eller overflader, men som et middel til udtryk og design underliggende opfattelse og samspil med virkeligheden.

Den Specialiseret Master består af to faser. Teorien og teknik baseret fase har til formål at træne de studerende i de tekniske aspekter af måling, kontrol, digital reproduktion og sammenligning vedrørende discipliner som fysik, optik, kolorimetri, kemi, psykologi og perception. ... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
POLI.Design,
38/A, via Durando

Milan, Lombardy, 20158 IT
Sociale medier