POLI.design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

POLI.design Opererer inden for design, der fungerer som en grænseflade mellem universiteter, virksomheder og faglige organisationer, institutioner og organer.

Det udvikler uddannelsesprogrammer for unge akademikere og fagfolk, samt uddannelsesprogrammer for virksomheder, der er tæt fokuseret på innovation. Det fungerer fra perspektivet af internationalisering, etablering af partnerskaber af formålet med universiteter, skoler, organisationer, institutioner, virksomheder og virksomheder fra sag til sag.

Hjørnestenen i POLI.design ligger i disciplinerne design og de relaterede erhverv. Denne dimension af design er bredere og mere systematisk end nogensinde; det tager på strategisk betydning og kontraster ikke bare produktet dimension, men også den dimension af kommunikation, service, rum, mode, og begivenheder.

Det er en fleksibel struktur, der trækker på den dybe reservoir af interne kompetencer på Politecnico di Milano. Det sætter avancerede undervisnings- og forskningsmetoder på prøve, konsoliderer og forudser de faglige kompetencer, der er nødvendige for at tilpasse sig de nye krav fra et samfund undergår en radikal forandring, og bringer udbuddet af uddannelse og forskning er udviklet i et universitet sammenhæng i overensstemmelse med efterspørgslen for innovation til stede i verden af ​​produktionen og i samfundet.

POLI.design, Grundlagt af Politecnico di Milano, har adgang til det dybe reservoir af tværfaglige færdigheder i det første og vigtigste tekniske universitet i Italien. Sammen med Designskolen og Designafdelingen danner den Politecnico di Milano Design System, som er en pulje af ressourcer, færdigheder, faciliteter og laboratorier, der er blandt de vigtigste i verden.

POLI.design er baseret på Milan, Et universelt kendt og anerkendt internationalt ekspertcenter for design. De permanente strukturer, kulturelle institutioner, messer og showrooms, forlagsbranchen, skoler, displays, udstillinger og begivenheder, som byen har at tilbyde, er talrige og bidrage til at skabe et kulturelt livlig og dynamisk klima, der kan berige faglige og kurser, der giver en bredere erfaring af design i alle dets mest up-to-date former, fra perspektivet af konstant innovation.

Forbindelser med professionelle sfærer understøttes af tilstedeværelsen af ​​tre af de vigtigste sammenslutninger af design fagfolk i bestyrelsen POLI.design:

  • ADI Association for Industrial Design
  • AIPi Italian Association of Interior Designers
  • AIAP Italian Association of Visual Communication Design

Placeringer

Milano

Address
POLI.Design,
38/A, via Durando

20158 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig