Politecnico di Milano

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Politecnico di Milano har altid været baseret på kvalitet og innovation i undervisning og forskning, hvilket resulterer i en frodig forhold til de økonomiske og fremstillingsprocesser verdener gennem eksperimentel forskning og overførsel af teknologi.

Videnskabelig undersøgelse

Politecnico di Milano Står for sit stærke engagement i Researchis, der hovedsagelig foregår inden for energi, transport, planlægning, ledelse, arkitektur, design, matematik, naturvidenskab og anvendt videnskab, IKT, miljø og kulturarv.

Forskning er et nøgleelement for sammenligning og konkurrence blandt de bedste universitetsinstitutter på internationalt plan, da avancerede og innovative uddannelsesprogrammer udformes, at skabe et sted, hvor universitet og verden virksomheder mødes, hvilket giver et stærkt bidrag til innovation og forandring af samfundet.

I Europa, Politecnico di Milano Deltager i mange forsknings- og uddannelsesprojekter med de bedst kvalificerede europæiske universiteter samt udvidelse til andre lande: fra Nordamerika til Sydøstasien. Universitetet er en del af IDEA League, En strategisk alliance blandt fem førende europæiske universiteter af teknologi, der sigter mod at uddanne en ny generation af ingeniører med ekstra-curricular aktiviteter for udvalgte, højt talentfulde studerende.

Campusser

Politecnico di Milano har syv campuser i byerne Milano (Leonardo og Bovisa campus) Como, Lecco, Cremona, Mantova og Piacenza. Denne multi-centreret struktur kaldes Politecnico Network. I Milano, og de nærliggende byer udgør et af de største økonomiske og kulturelle områder i Europa. Milan selv er verdensberømt inden for mode og design.

Velkommen til internationale studerende og sport hos PoliMi

Flere sportsfaciliteter er tilgængelige på Politecnico di Milano Og i andre centre er tilknyttet universitetet. Studerende kan øve atletik, fodbold, rugby, svømning, fitness, golf, volleyball, basketball, fodbold, judo, hegn, klatring, skiløb osv.

Placeringer

Milano

Politecnico di Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32

20133 Milano, Lombardiet, Italien
Telefonnummer
+39 02 2399 2008

Como

Address
Polo Territoriale di Como
Via Natta 12/14

22100 Como, Lombardiet, Italien

Lecco

Address
Polo Territoriale di Lecco
Via Gaetano Previati, 1/c

23900 Lecco, Lombardiet, Italien

Cremona

Address
Polo Territoriale di Cremona
Via Sesto 39/41

26100 Cremona, Lombardiet, Italien

Piacenza

Address
Polo Territoriale di Piacenza
Via Scalabrini 76

29121 Piacenza, Emilia-Romagna, Italien

Mantua

Address
Polo Territoriale di Mantova
Piazza d'Arco 3

46100 Mantua, Lombardiet, Italien

Milano

Address
Milano Bovisa Campus
Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MSc
Denne skole tilbyder også: