Pixel

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Pixel er en international uddannelsesinstitution med en særlig ekspertise i det europæiske samarbejde og projektledelse.

Pixel blev etableret i Firenze (Italien) i januar 1999 og har derfor 14 års erfaring inden for følgende områder: - tilrettelæggelse af international uddannelse og uddannelsesinitiativer - direkte indsendelse og forvaltning af europæiske projekter - Organisering af internationale arrangementer og konferencer på området uddannelse - Organisering af internationale studieophold, mobilitet og udvekslinger siden 1999, Pixel organiserer og levere international efteruddannelseskurser på forskellige emner såsom: Europæisk samarbejde, ny teknologi til uddannelse, innovative pædagogiske metoder, sprogindlæring osv. Nogle af disse kurser er leveret i over 30 udgaver hidtil. Et gennemsnit på 300 deltagere, fra hele Europa, deltage Pixel internationale kurser hvert år. De internationale kurser, der afholdes er rettet til: skolelærere, leder af skoler, universitetslærere, undervisere, forskere, embedsmænd, ledere af undervisning og uddannelse organisationer mv Since 2011 Pixel arrangerer også internationale Master på European Project Planlægning og Ledelse.

På Europæisk planHar Pixel udviklet samarbejdsaftaler og partnerskaber med over 500 institutioner, der samarbejder med Pixel i organisationen og forvaltningen af ​​dens aktiviteter. Pixel europæiske partnere er: ministerier, universiteter, skoler, regioner, provinser, kommuner, uddannelsesinstitutioner, forskningscentre, kulturelle institutioner, skoler, hospitaler osv. i over 30 forskellige europæiske lande.

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i europæisk planlægning og projektstyring

på universitet Fuldtid 5 måneder October 2019 Italien Florence

Formålet med Master er at give deltagerne kompetencer til at arbejde inden for det europæiske samarbejde, gennem brug af midler i uddannelse, kultur, forskning, udvikling og eksternt samarbejde stilles til rådighed af Europa-provision. [+]

International Master i europæiske Projektering og Management metoder og teknikker til planlægning og styring Formålet med Master er at give deltagerne de kompetencer til at arbejde inden for det europæiske samarbejde, gennem brug af midler i uddannelse, erhvervsuddannelse, kultur, forskning, udvikling og eksternt samarbejde stilles til rådighed af Europa-Comission. Gruppen af ​​Master målet er kandidater i enhver disciplin. Forudsætningerne er universitetsgrad og et godt kendskab til engelsk. The Master Kurset 's program er organiseret i to moduler: - europæisk Projektering - European Project Management Ved tilrettelæggelse af den internationale Master, Pixel samarbejder med en række europæiske partnere, der er også stor erfaring i det europæiske samarbejde, og som er villige til at tilbyde en praktik til alle deltagere i Master. De tre måneder, praktik er en integreret del af Master. Det er organiseret under hensyntagen til den profil, behov og forventninger både hver enkelt deltager og hver værtsorganisation, således at praktikken oplevelse meget gavnligt for begge. Der er 7 gode grunde til, at denne Master bør vælges: - Den praktiske fokus af indholdet uddannelse - The kompetencer, erfaring og ekspertise i det internationale lærerkræfter. - De færdigheder, erfaring og ekspertise af promotoren for Mesteren. - De praktiske planlægning og forvaltning projekt aktiviteter organiseret i Mesterens rammer. - Den internationale Praktik med rollen som assisterende Europæiske Projektleder - Det internationale miljø Mesteren. - Muligheden for at forbedre sproglige kompetencer i europæisk engelsk.... [-]