Politecnico di Milano - Master School F.lli Pesenti

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Politecnico di Milano er et italiensk statsuniversitet af videnskabelig-teknologisk karakter, der blev grundlagt 29. november 1863 i Milano under navnet "Royal High Technical Institute". Hans fagområder og videnskabelig forskning omfatter teknik, arkitektur og design. Politecnico frigiver de akademiske titler af grad, specialgrad og forskningsdoktorat og er stedet for flere forskningsdoktorkurser og universitetsmestere. På nuværende tidspunkt har universitetet ca. 36.000 studerende indskrevet.

2015-udgaven af QS World University Rankings, en af de mest citerede og anerkendte placeringer på internationale universiteter, placerer Politecnico di Milano blandt de fem hundrede bedste universiteter i verden og især dekreter, der for området Civil-Construction Engineering og for Designområdet er Politecnico di Milano placeret henholdsvis som følger:

- ITALIEN: 1. plads (Civil-Construction Engineering) 1. plads (Design)
- EUROPA: 4. plads (Civil-Construction Engineering) 4. plads (Design)
- WORLD: 13. plads (Civil-Construction Engineering) 11. plads (Design)

Fernando Meloni / Unsplash

tradition

Kulturel baggrund:
Italien har omkring to tredjedele af verdens kunstneriske arv, det følgende to tusind års lederskab i historien og kulturen i moderne europæiske civilisationer. Det er et land, der omfatter historiske og nuværende excellence inden for arkitektonisk og ingeniørdesign. Arkitektskolen og Arkitekturskolen i Milano har bevaret og videregivet disse excellenser siden 1863 indtil i dag uden afbrydelse.


Økonomisk baggrund:
Milano er hovedstaden i Lombardiet, en af Europas mest økonomisk vigtige regioner; i disse år taler vi om den "nye renæssance til Milano". I over et århundrede har den stabiliseret sin økonomiske og produktive rolle og bliver det største italienske finansielle marked samt et af verdenshovedstæderne til mode og design og hjem for Expo 2015. Produktionskvalitet, der er blevet endnu mere fundamental for hele Italien ved da den globale finanskrise i 2008 havde stærkt negative konsekvenser for vores lands økonomi og på arbejdsmarkedet. I dag søger virksomhederne for mere end nogensinde specialiseret personale, der umiddelbart giver en reel og konkret fordel for organisationen: vi taler om "beskæftigelsesegnethed" og "beskæftigelsesegnethed".


Geografisk baggrund:
Italiens centralitet i Middelhavet sammen med sin aflange form med forskellige klimatiske, miljømæssige og seismiske forhold er udfordringer for differentierede og innovative tekniske og arkitektoniske løsninger.
Matteo Raimondi / Unsplash

innovation

De tidligere opsummerede forhold og skoleledelsens vilje giver mulighed for at placere F.lli Pesenti Master School som et træningsredskab, der er i stand til at overbygge kløften mellem universitetsuddannelse og erhvervslivets innovation, især i verden af byggeri og Infrastruktur.

Internationaliseringen af ingeniør- og arkitektfirmaet foreslår konstant udviklende udfordringer på grund af designvalg, hvor et ingeniør- og arkitektonisk arbejde skal være optimalt blandt de forskellige mulige muligheder, nogle gange i gensidig konflikt mellem dem.

Skolen, takket være det løbende samarbejde mellem figurer fra den akademiske verden, kendte producenter og fagfolk, gør det muligt for kandidatstuderne at møde alle aspekter af de store italienske og internationale projekter, fra den foreløbige gennemførlighedsundersøgelse af ejendomsinvesteringer til byggepladsen, rørende alle projektfaser, der nåer forvaltningen af det bygget.

Den innovation, der karakteriserer skolen, kan læses i tilbuddet om de 8 master kurser (alle åbne også til treårige kandidater og til udenlandske studerende), aktiveret til næste udgave 2016 - 2017 også ONLINE. Dette gør det muligt for skolens pædagogiske tradition at nå elever over hele verden, så de kan holde sig ajour og deltage i en mastergrad i Politecnico di Milano uden at skulle flytte og uden at afbryde deres arbejdsaktiviteter. Fra og med AY 2014-2015 har F.lli Pesenti Master School udvidet sit træningstilbud og også adresseret dem, der ønsker at holde sig opdateret professionelt uden at ønske at begå et helt år. Derfor foreslår skolen på de forskellige områder, der tilhører den, 4-måneders specialiseringskurser og CFP-kurser, der anerkender faglig uddannelse til ingeniører og arkitekter. Desuden er den MOOC-orienterede ASP (Advanced Study Program) også relevant, som til en meget lav pris giver dig mulighed for at følge alle lektioner fra en kandidatgrad helt online og uden at skulle bruge meget tid på at skrive den afsluttende afhandling. Samt kurser arrangeret med førende virksomheder som Autodesk, Oracle og Siemens. Og partnerskaberne med Adecco og Manpower.Fernando Meloni / Unsplash

Sammenfattende

Formålet med F.lli Pesenti Master School er at skabe "beskæftigelsesegnethed", der giver specialister og innovative færdigheder til ingeniører og arkitekter inden for projektledelse, energiledelse, BIM-styring, seismisk teknik, retsmedicinsk teknik og bæredygtighed.

Alle de involverede i F.lli Pesenti Master School arbejder med det formål at gøre vores skole til et referencepunkt både nationalt og internationalt for at skabe beskæftigelsesegnethed inden for civil, byggeri og infrastruktur.

I dag har byggeselskaber, ingeniørvirksomheder og professionelle firmaer netop brug for disse: specialiserede fagfolk, der er i stand til at skabe værdi straks, effektivt og konkret.

Berømmelsen og tilstedeværelsen på de forskellige måder af de mange samarbejdspartnere i de store italienske og internationale arbejder er vores herres livsnerven; eleverne er aktivt indsat og styret i disse projekter, hvis mange problemer er en unik træningsplads for træning fagfolk, der er opmærksomme på foreningen, grundlæggende for den kommende herskende klasse og uundværlig i dag mellem universitetsuddannelse og teknologisk-faglig innovation.

Skolens master er i stigende grad etableret og anerkendt i omverdenen på universitetet. Studerende modtager professionelle tilbud, inden de afslutter Mesterens erfaring; Tilbuddet om faglige stillinger for ingeniører og arkitekter i besiddelse af kandidatuddannelsen stiger konstant i skolens sekretariat.

Placeringer

Milano

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32
20133 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig