Læs den officielle beskrivelse

Quasar Design University

Om os

Quasar Design University blev født i Rom i 1987, takket være en gruppe af fagfolk og universitetslærere, som forskning og uddannelse struktur med fokus på studiet og planlægning af miljø, produkter og nye former for kommunikation.

design University

I dag, med over tyve-fem års erfaring, fortsætter Quasar Design University på sin mission som en helt selvfinansierende og uafhængig privat anlæg. Den vælger sin lærerstab fra kendte fagfolk og eksperter. Det er den oprindelige forfatter af undervisningsprogrammer, som det anvender i uddannelse, der konstant opdateres til at reagere effektivt på den ændrede arbejdsliv. Det har en dedikeret personale til at vejlede og lede arbejdet i sine studerende.

Excellence

Det har sin base i centrum af Rom, der kommer med en effektiv og up-to-date udstyr, der hilser studerende fra hele verden. Ønsket altid at opretholde den høje kvalitet af uddannelsen har tilskyndet koncentrationen af ​​sine aktiviteter i et enkelt center for undervisning og udvikling, der integrerer kulturen i design i dens forskellige udtryk.

Kulturelle og forskningsaktiviteter

Sideløbende sine vigtigste uddannelsesaktiviteter, Quasar Design University linjer op en igangværende arbejde kulturforskning og markedsføring sigter mod at øge den offentlige bevidsthed om tværfaglige temaer. Fremme italiensk kultur og "Made in Italy" i udlandet, deltagelse i nationale og internationale design konkurrencer, organisere udstillinger, konferencer og workshops og forlagsvirksomhed; mere end tre hundrede arrangementer har haft Quasar Design Universitet som deres hovedperson siden 1987, og har bidraget til at udbrede viden og bevidsthed om temaerne i den virkelige og virtuelle miljø. Blot ved hjælp af et eksempel, vi husker de publikationer om byrum Alberate en roma og Lessico Cittadino; de foreløbige projekter for øko-bæredygtige boliger skabt i fuld skala prototyper La Casa New Age og La Casa Armonica, hele vejen op til QOS - Quasar ydre rum, en tværfaglig cyklus af foredrag, en periodisk møde, der er åben for offentligheden, men også en integreret del af uddannelsen, der ser som sine hovedpersoner vigtige kunstnere og visionære opdagelsesrejsende, hvad der ligger ud over det moderne. Fagfolk, kunstnere og aktører fra sektoren opfordres til at bidrage til uddannelsen af ​​de studerende, både gennem bidrag i klassen og deltage med elever og lærere i besøg eller vigtige begivenheder.

Operating felter

Inden for den makro-sfære "design og visuel kommunikation", forskning og uddannelse fokus på disse områder: interiør og haven design; omstrukturering og renovering af bygninger; produkt, møbler og udstille design; reklame, forlagsvirksomhed og multimedie grafik; digital fotografering og videomaking; web & interaktionsdesign; 3D computergrafik, visuelle effekter og animation; yacht design.

Typer af selvfølgelig

Træning foregår i programmer af forskellig intensitet og varighed:

Bachelorgrad (3 år) Professionel kvalifikation (15 måneder) Akademisk Master (12 måneder) Open (af forskellig varighed)

udstedt kvalifikationer

Quasar Design Universitet har været i drift i over tyve år som en officielt godkendt facilitet for faglig uddannelse. De kvalifikationer og specialiseringer der udstedes ved afslutningen af ​​den treårige og faglige kurser er juridisk gyldige med henblik på beskæftigelse. Desuden kurserne tilladelse til erhvervelse af universiteternes kreditter (ECTS) i overensstemmelse med de uddannelsesmæssige bestemmelser værten institutioner i Italien og i udlandet.

Certificeringer

Bacheloruddannelsen Kurser i Akademisk Degree frigive Akademisk Diplomer Level I. De faglige kvalifikationer kurser frigive Professional Kvalifikation Certificate i Europa.

Akademisk Masters frigivelse af Master'S Diploma Level I.

Sponsorer

Orden Landskab Planlægning Architects og Miljøbevarelse i Rom og dens provinsen Orden Architects i Rom og dens provinsen, i tillæg til kulturelle aktiviteter, sponsorer alle Masters: højt specialiserede kurser køre i Quasar Design University af førende eksperter på forskellige områder. Chaos Group Anbefalet center Skaberne af V-Ray, den velkendte rendering software, anbefaler Quasar Design Universitet som et uddannelsescenter af topkvalitet.

vejledning

Quasar Design University 's metode til vejledning har som det sigte at pege studerende mod at vælge den mest egnede kursus for udviklingen af ​​deres individuelle færdigheder. Dette opnås gennem en personlig møde, hvor den største opmærksomhed på kandidaternes holdninger. De Quasar Orienta dag - som finder sted i løbet af året - inddrage deltagerne at stimulere kreative workshops og tilbyde et detaljeret billede af de kurser til rådighed. Med Schools Project Quasar Design Universitetet har en tilstedeværelse i gymnasier med dedikerede vejledning dage. Gennem sin deltagelse i internationale vejledning udstillinger, alle har mulighed for at blive opmærksomme på kvaliteten af ​​uddannelse på Quasar Design University.

faciliteringer

Hvert år interessant lettelser er forbeholdt dem, der vælger kurser, Quasar Design University har til hensigt at fremme, overvejer dem for at være af særlig interesse for den fremtidige udvikling på arbejdsmarkedet, eller fordi de udgør lovende professionelle nicher inden for de nye medier, fast- voksende, men stadig ikke almindeligt kendt i den brede offentlighed. Takket være aftaler med offentlige og private organer, og virksomheder, kan studerende på Quasar Design Universitet drage fordel af særlige lettelser.

graduate karriere

Det allerede store antal kandidater fra Quasar Design University, med hvem kontakten opretholdes, udgør et netværk, ikke kun på nationalt plan, men i mange lande i verden. En række tidligere elever har opnået betydelige resultater, som bekræfter gyldigheden af ​​Quasar metoden. Instituttet ofte hilser dem tilbage til at dele deres erfaringer med deres yngre kolleger, der stadig uddannelse, viser dem deres arbejde og giver interessante casestudier.

Programmer undervist i:
Engelsk
Italiensk

Denne skole tilbyder også:

Master

Quasar Design University in Rome

Målet med dette kursus er at give de studerende en faglig viden om de filmiske og tv 3D felter gennem undervisning af teknikker, der anvendes i større produktioner til st ... [+]

Master i Hypergraphics

Målet med dette kursus er at give de studerende en faglig viden om de filmiske og tv 3D felter gennem undervisning af teknikker, der anvendes i større produktioner til stede i Italien og i udlandet.

Læreren personale er lavet af højt profilerede fagfolk med erfaring i nationale og internationale film og tv felt. Erfaringer og workshops vil finde sted under oprettelsen af ​​historien indtil færdiggørelsen af ​​projektet i alle detaljer, når realiseringen af ​​en kommerciel eller en tv-åbning sekvens eller en animation og en Demoreel eller Showreel herunder øvelserne foretaget under året. Undervisningen vil finde sted på samme tid med praktiske workshops med den konstante tilstedeværelse af lærere, der vil følge og føre de studerende, også at være langt gennem en online-vejledning, i skabelsen af ​​hvert trin, når ned til produktion af komplette biografen eller tv-projekter. Virksomheder af produktion, animation, post produktion og digitale visuelle effekter, i løbet af året, vil være vært studerende til læseplanerne etaper, for at fuldføre den pædagogiske værdi af kurset.... [-]

Italien Rome
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Quasar Design University in Rome

Gennem undervisning og workshops, vil de studerende blive fører fra begyndelsen koncept til prototypen, udvikle design modeller i forskellige digitale repræsentationer, a ... [+]

mester i produktdesign

Gennem undervisning og workshops, vil de studerende blive fører fra begyndelsen koncept til prototypen, udvikle design modeller i forskellige digitale repræsentationer, analysere brugen af ​​Nurbs og Mesh modellering software. Mens du arbejder, vil de behandler metoder og teknikker til Rapid Prototyping. Den endelige workshop, gennem realiseringen af ​​forskellige design temaer, vil gøre det muligt at indstille designprocessen af ​​det industrielle design, for den uafhængige design, og den interaktive design.

Hovedområder, at indholdet af de forskellige moduler hører til, er:

Marketing; Repræsentation / Modeling / Rapid prototyping; Teknologier af Materialer til Design; Workshops. ... [-]
Italien Rome
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Quasar Design University in Rome

Master i Virtual Architecture, der har kørt siden 1999, og er konstant opdateret i overensstemmelse med de metoder og software, der bedst reagere på de behov, visualiseri ... [+]

Master i Virtual Architecture

Master i Virtual Architecture, der har kørt siden 1999, og er konstant opdateret i overensstemmelse med de metoder og software, der bedst reagere på de behov, visualisering og kontrol, forbereder operatører på det arkitektoniske felt (arkitekter, designere, ingeniører, landinspektører og beslægtede fagfolk ) for at visualisere projekter i 3D-grafik, udarbejde den mest hensigtsmæssige metode for gennemførelsen af ​​hver type projekt og bruge CAD 2D og 3D-programmer og post-produktion og animation teknikker. Det endelige produkt er særlig sofistikerede og, afhængigt af den hensigt, opnår total fotorealisme.

Space og materialer udfolde og legemliggør den arkitektoniske idé. Lys bliver den væsentlige syntese, materialer tilpasses og udveksles, det virtuelle bliver et kraftfuldt værktøj til ren eksperimentering. Designeren forestiller sig og sikrer, analyser og udforsker, identificerer sig med og måler gyldigheden af ​​deres ideer, forudse deres virkeliggørelse. Resultatet former den mest avancerede måde statisk og dynamisk kommunikation af projektet ved hjælp af de mest up-to-date computer grafik teknologier.... [-]

Italien Rome
Marts 2020
Fuldtid
Deltid
1 - 1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Quasar Design University in Rome

Mesteren vil give de studerende: Kompetence i 3DRhino og 3D Orca software og reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray og Phoenix) Godt kendskab til indendørsbrug ... [+]

Master i Yacht Design

Mesteren vil give de studerende: Kompetence i 3DRhino og 3D Orca software og reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray og Phoenix) Godt kendskab til indendørsbrug og udendørsbrug design og styling generelle forståelse af strukturelle spørgsmål og byggematerialer og behandle Grundlæggende af Hydrodinamics og Hydrostatisk.

Pædagogiske mål

Udformningen af ​​en yacht helt udviklet af de studerende er det vigtigste mål og uniquess vor Mester.

Emner

Design: typolgies af motor- og sejlbåde, produktion lystbåde, brugerdefinerede lystbåde Hydrodinamics: grundlæggende begreber 3D Computer Aided Design (CAD): Rhino 3D-software, V-Ray, 3D Studio Max, Fast Flow og Phoenix software 3D Hull Design og Fairing: Orca 3D naval achitecture software, intakt hydrostatiske og stabilitet grundlæggende begreber udnytte Orca 3D ... [-]
Italien Rome
Januar 2020
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale