Læs den officielle beskrivelse

Skolen, der ikke var der.

Den, som markedet havde krævet i så lang tid. Den der bryder vægge mellem mode og design, mellem lærer og studerende, mellem fortid og fremtid. Den der tænker og taler på sproget i de 14 lande, hvor den opererer. Den ene for at hente de bedste studerende har valgt de bedste maestros.

Skolen, som nu er her.

Den, hvor de lærer dig at møde op til udfordringer, som ingen nogensinde har tænkt på endnu. Den ene hvor du tester dig selv til dine grænser og lærer at spille din side af spillet ... med grænsenes følelse. Den ene hvor de taler dit sprog ... og en anden 13 også! Den du vil aldrig en til at forlade.

RM Istituto Moda e Design Milano

En ny mode- og designskole i Milano? Ja, og det hedder RM Istituto Moda e Design Milano . En skole med en ukonventionel ånd og metode. En skole designet til studerende, der har til hensigt at se fremtiden lige i øjet. Og frem for alt en skole, der har samlet et formidabelt hold af forelæsere, i mange tilfælde førende navne på den internationale stil og design scene.

På startblokken er der vores treårige kurser inden for produktdesign, visuelt design og mode design på italiensk og engelsk og en række master at lære af lederne.

Styrken af ​​et netværk uden grænser

RM Milano kommer til at styrke det eksisterende internationale Raffles Group-netværk, der blev etableret for mere end 25 år siden i Singapore og nu udvidende energisk med 26 gymnasier i 14 lande.

Beslutningen om at inkludere "Milano" i navnet afspejler vores stræben efter excellence og vores dybe affinitet med en by, der længe er blevet anerkendt som verdens hovedstad for designkultur.

En skole der giver meget mere

Uddannelsesmetoden anvendt af Raffles Milano trækker sin inspiration fra renæssancens værksted og har til formål at gøre ægte arbejde med virkelige projekter til virkelige kunder.

Fra dag 1 er forelæsere og elever involveret i et forhold uden adskilte vægge.

Foredragsholder-dialog, en konstant søgen efter nye veje og sikre fundament for en proces med individuel og teamvækst, der træner eleverne til i morgen ved at forberede dem til at opleve det som en naturlig udvikling i dag. Studerende lærer at måle op til fremtidens drømme og forventninger.

En skole, der allerede er et job

RM Milano er den skole, der ikke var der, men at virksomheder har været krævende i så lang tid, lige så stærke inden for praksis som inden for teoriområdet.

Alle vores projekter har et formål, en sammenhæng, en bestand af ressourcer, en baggrund for tidligere erfaringer, en række grunde til, at de sker, og selvfølgelig en række vægge til at bryde igennem. Det er, hvad vores elever indånder med hvert skridt, de tager.

Grundstenen for vores didaktiske stier er arbejdsmarkedet. I vores treårige kurser lærer eleverne ved at gøre det, der opnår den nærmeste bånd mellem teori og praksis mellem idé og eksekvering. På vores kandidats kurser mødes eleverne direkte med de førende navne på markedet i foredragsrummet og har mulighed for at arbejde sammen med dem side om side.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

RM Milan - International Fashion and Design School

Hvorfor? Kreativitet betyder at eksperimentere med vores kendskab til tradition og uddybe det. Tradition, som igen filtreres gennem moderne bevidsthed og nyder godt af ny ... [+]

Ti fantastiske måneder. Ti top-level lærere i foredragsteateret, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.Hvorfor?

Kreativitet betyder at eksperimentere med vores kendskab til tradition og uddybe det. Tradition, som igen filtreres gennem moderne bevidsthed og nyder godt af nye teknologier, er omdannet til innovation. Modedesystemet fungerer som en afspejling af nutidens verden og som en forudsigelse af den nærmeste fremtid, men også som en drøm som følelser. Vores følelser er altid den største drivkraft i skabelsens handling.

Professionelle muligheder

Denne masteruddannelse er designet til at holde et meget tæt forhold til den virkelige arbejdsmarked, udnytte muligheden for at dialoge med og lære direkte fra folk, der besidder ledende roller i modebranchen. Kurset tager sigte på at udvikle elevernes evne til at forme deres ideer som en kraft til generering af produkter, der går ud over overfladisk kreativitet. Det er en avanceret form for uddannelse, der skaber kontakter mellem studerende og alle aspekter af designprocessen, fra den up-front tænkning til udførelsen og fra præsentation til kommunikation. I slutningen af ​​kurset vil eleverne være klar til at spille en effektiv rolle i modefirmaer.... [-]

Italien Milano
Februar 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
RM Milan - International Fashion and Design School

Hvorfor? Mode er uddannelse om skønhed, evnen til at udtrykke tanker og følelser, det mest direkte udtryk for nutidens verden: farver, former og materialer i perfekt harm ... [+]

Ti fantastiske måneder. Ti top-level lærere i foredragsteateret, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.Hvorfor?

Mode er uddannelse om skønhed, evnen til at udtrykke tanker og følelser, det mest direkte udtryk for nutidens verden: farver, former og materialer i perfekt harmoni. Det er den mest livlige af kunstformerne, der blomstrer på mennesker i det virkelige liv. Ligesom i et stort teater "pièce" er det helt afgørende i spillet forførelse at få scenescenen lige, men en del kan ikke stå for det hele. For at kunne fortsætte med at vinde over en stadig mere stimuleret og sandsynligvis forvirret forbruger, er at gå tilbage til fundamentale ved at anvende dybtgående teknisk træning.... [-]

Italien Milano
Februar 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
RM Milan - International Fashion and Design School

Hvorfor? Fotografi betyder at give en nyttig og interessant model af verden, en som hjælper os med at elske virkeligheden ved at tale om det. At være fotograf er ikke læn ... [+]

Ti fantastiske måneder. Ti top-niveau internationale fotografer eksperter i foredrag teater, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.Hvorfor?

Fotografi betyder at give en nyttig og interessant model af verden, en som hjælper os med at elske virkeligheden ved at tale om det. At være fotograf er ikke længere en håndværkshandel. Digital teknologi tvinger ham til at rykke af besættelsen af ​​teknikken til fordel for en tankegang, der i stigende grad er relateret til evnen til at se, fortolke og fortælle.

Professionelle muligheder

Fotografer skal være aktive, effektive og bevidste tolke af nutidens verden. Derfor er foredragene bygget op omkring en livslang uddannelse. Vores undervisere er erfarne, dygtige og gode på deres arbejde: dette sikrer, at vores studerende får en højtuddannet træning, der kulminerer i muligheden for at finde professionel placering på forskellige områder af visuel produktion, kommunikation og image både i Italien og internationalt , fra stadig... [-]

Italien Milano
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
RM Milan - International Fashion and Design School

Hvorfor? Hvorfor mangler nogle designprojekter, der tilsyneladende har krydset alle de rigtige kasser, simpelthen ikke at videregive testen af ​​markedet? Er der sådan en ... [+]

Ti fantastiske måneder. Ti internationale designere i foredragsteateret, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.Hvorfor?

Hvorfor mangler nogle designprojekter, der tilsyneladende har krydset alle de rigtige kasser, simpelthen ikke at videregive testen af ​​markedet? Er der sådan en ting som en opskrift på succes selv? Svaret er nej: Der er ingen idiotsikre opskrifter. Hvad der eksisterer er talent, energi og en seriøs tilgang til design, forståelse for verdens kompleksitet og evnen til at tilpasse modeller, der passer til den. Så er der vedholdenhed, analyse og læring: disse er de ting, der eksisterer.... [-]

Italien Milano
Februar 2020
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
RM Milan - International Fashion and Design School

Hvorfor? Monolitten er smuldrende. Reklame ser ud til nye måder at nå ud til folk, der er mere opmærksomme og streetwise end tidligere. Engang var der masser af penge og ... [+]

Ti fantastiske måneder. Ti topniveau bureauer i foredrag teater, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.Hvorfor?

Monolitten er smuldrende. Reklame ser ud til nye måder at nå ud til folk, der er mere opmærksomme og streetwise end tidligere. Engang var der masser af penge og et par medier. I dag er det nøjagtigt det modsatte, og fra den solide blokke af regler og metoder fra fortiden skal vi nu hurtigt gå videre til en annonce, som kan strømme som en væske ind i alle de rum, der stilles til rådighed af teknologien.

Professionelle muligheder

Vi ønsker ikke at hæve bøder af teoretiske stier, der er bygget andetsteds af andre, men aktive, effektive og ansvarlige annoncører, der er klar til at tage på byrden af ​​ethvert trin i at udvikle en idé, fra briefing til offentliggørelse og feedbackindsamling. I slutningen af ​​kurset vil eleverne kunne finde arbejde i større italienske og internationale koncerner, servicevirksomheder, konsulentbureauer og også ngo'er og forskningsinstitutter, samt acceptere udfordringen og etablere deres egen virksomhed.... [-]

Italien Milano
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
RM Milan - International Fashion and Design School

Hvorfor? Hvis verdens geografi består af intercommunicating vessels, hvilke værktøjer skal vi være sikre på, at vores meddelelser ikke falder ved vejen? Visual design er ... [+]

Ti fantastiske måneder. Ti topniveau bureauer i foredrag teater, en hver måned. Ti unikke muligheder for at lære ved at gøre, albue-til-albue med de bedste. Raffles Milano Masters: En person er endelig kommet med dem.Hvorfor?

Hvis verdens geografi består af intercommunicating vessels, hvilke værktøjer skal vi være sikre på, at vores meddelelser ikke falder ved vejen? Visual design er disciplinen praktiseret af dem, der udvikler store strømme af information og indhold. Hvert tegn efterfølges af en reaktion. Hvert trin fremad efterfølges af en handel eller bytte. Hvad der er vigtigt er, at de altid er konstruktive, retfærdige og interessante.

Professionelle muligheder

Visuelle designere finder beskæftigelse på områder, hvor virksomheder skal henholde sig til offentligheden, såsom i redaktionskontorer, produktionsselskaber og nystartede virksomheder. Og selvfølgelig i design- og kommunikationsbranchen, som frilansere eller i galaksen af ​​lokal og international grafisk design, branding, reklame, digitale og service design kontorer og agenturer. Fra en ATM-brugergrænseflade til tv-titelkreditter, fra kikspakker til hurtige bøder, fra de aviser, vi læser til de begivenheder, vi deltager i de sokker, vi bærer, er hele verden en stor mine af muligheder for design.... [-]

Italien Milano
November 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

RM istituto moda e design