Raffles Milano Istituto Moda e Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En skole bestående af mennesker.

RM Istituto Moda e Design Milano har numrene til at tilbyde et højt profileret uddannelseskursus: det har erfaring inden for uddannelsessektoren, økonomisk og organisatorisk styrke, følsomhed overfor markedets krav, evnen til at generere avancerede ideer om hvordan man svejser uddannelse og arbejde, ideer og forretning, kreativitet og bæredygtighed. Men frem for alt har han de rigtige mennesker til at gøre det.

Den skole, der nu eksisterer.

Den, hvor du forbereder dig på at møde udfordringer, som du endnu ikke kender. Den ene, hvor du vil teste dig selv til det yderste, og du vil lære at spille på banken med grænsen. Den, hvor du taler dit sprog, og også andre 13. Den derfra du aldrig vil forlade.

RM Milan Fashion and Design Institute

En ny skole for mode og design i Milano? Ja, og hans navn er RM Istituto Moda e Design Milano. En skole med en ikke-traditionel ånd og metode. En skole designet til dem, der ønsker at se fremtiden lige i øjet. Og frem for alt en skole, der har samlet sig et formidabelt team af lærere, i mange tilfælde fremtrædende navne på den internationale scene med stil og design.

Ved startlinjen er der de treårige kurser inden for produktdesign, visuel design og mode design på italiensk og engelsk og en række master at lære af hovedpersonerne.

Styrken af ​​et netværk uden grænser

Raffles Milano vil styrke det internationale netværk af Raffles Group, der blev grundlagt mere end 25 år siden i Singapore og nu blomstre med 26 gymnasier i fjorten lande.

Valget til at inkludere Milano i navnet afspejler spændingen af ​​ekspertise og dyb affinitet med en by, der er anerkendt som en hovedstad i projektkulturen i verden.

En skole der giver mere

Uddannelsesmetoden for RM Milan er inspireret af "Renaissance-værkstedet" og sigter mod kompas om effektiviteten af ​​arbejdet med virkelige projekter til virkelige kunder.

Lærere og studerende er straks involveret i et forhold uden adskillelsesvægge. Dialog, søgen efter nye stier og master / pupil tillid er grundlaget for en individuel vækststi og et hold, der træner fremtiden. Det er, at forbereder sig på at leve det som en naturlig udvikling af nutiden. Studerende tager målinger af morgendagens smag og drømme.

En skole, der allerede er et job

RM er den skole, der ikke var der, men at virksomhederne har bedt om lang tid, stærk på området for at gøre ikke mindre end viden.

Projekterne har et mål, en sammenhæng, et lager af ressourcer, et væld af tidligere erfaringer, en række grunde til at blive født, og selvfølgelig en række vægge skal brydes. Dette er hvad eleverne trækker vejret med hvert trin.

Arbejdsverdenen ligger i bunden af ​​de uddannelsesmæssige stier. I de treårige kurser lærer eleverne ved at gøre med den maksimale forbindelse mellem teori og praksis mellem ide og eksekvering. I mesterens møde mødes hovedpersonerne på markedet i klasseværelset og har mulighed for at arbejde sammen med dem.

Placeringer

Milano

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig