University of Rome Tor Vergata Faculty of Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For at sikre den høje kvalitet af uddannelserne udbydes af Institut for Økonomi og den internationale standard forfølges i forskning, det har et sæt antal nye tilmeldinger hvert år. I øjeblikket cirka 4.000 studerende er indskrevet. De undervisning og forskning i School of Economics er struktureret til at stimulere aktiv og løbende deltagelse af de studerende, også gennem direkte og personlig rapport med universitetsforelæsninger. Forskning, sammen med kulturelle og videnskabelige udvekslinger, koordineres af fire afdelinger og en tværministerielle Centre.

De campus vært flere faciliteter såsom et fakultet bibliotek, et sprog laboratorium, et pressekontor, en studerende informationscenter, en Socrate-Erasmus kontor, en databehandling service, flere sandwich barer og kantiner. Desuden er en beskæftigelse helpdesk for studerende - har Desk Imprese- blevet oprettet for at hjælpe kandidat og ph.d.-studerende finde praktikophold og beskæftigelse.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Italienske byer er stadig fuld af mange små specialbutikker selv om der er et stigende antal supermarkeder og indkøbscentre vises i og omkring byerne.

Hvis du er shopping for mad, finde ud af hvilken dag er torvedag i din by og nyde en ægte italiensk oplevelse med at købe din friske frugter og grøntsager, kød, ost, dagligvarer samt en bred vifte af husholdningsprodukter til rimelige priser.

Du vil uden tvivl nyde at købe italiensk mad, men hvis du nogle gange tørster for mad hjemmefra, store supermarkeder nu bærer en række ikke italiensk mad og nogle specialiserede butikker findes i byerne. Hvis du er shopping for tøj, tilbehør og andre varer, vil de store byer har varehuse, men de fleste italienere stadig foretrækker at handle i små specialbutikker og butikker, hvor de modtager større opmærksomhed og en mere personlig service.

I betragtning af indkvartering, mad, telefon, lokale rejser og fritid omkostninger, skal eleverne overveje et månedligt budget på 700-900 Euro, afhængigt af placeringen.

Placeringer

Rom

Address
University of Tor Vergata | Via Orazio Raimondo,18
00173 Rom, Lazio, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig