Rome University of Fine Arts (RUFA)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

RUFA, virkelige drømme og konkrete projekter

RUFA, Rom University of Fine Arts, er et tværfagligt, internationalt uddannelsescenter - lovligt anerkendt af Ministeriet for Uddannelse, Universitet og Forskning (MIUR) - der tilbyder autoritative, innovative kurser inden for kunst, design og kommunikation. RUFA arbejder i samarbejde med anerkendte fagfolk og prestigefyldte virksomheder og garanterer sine studerendes teoretiske forberedelse par excellence, derudover til konstant opdateret metodologisk-operationel vejledning, samtidig med at man holder øje med arbejdspladsen og aktuelle markedstendenser. RUFA blev oprettet i 1998 med det formål at opfylde inden for et enkelt akademi ambitionerne fra italienske og oversøiske studerende og dem, der stifter, Maestro Alfio Mongelli, og tilbyder bachelor- og kandidatuddannelser, der fuldt ud svarer til moderne kunstneriske og kulturelle kontekster , der giver en kunstnerisk uddannelse af højeste kaliber og stærke, konkrete fremtidige beskæftigelsesmuligheder.

Opdateret og stimulerende uddannelsesforslag

RUFA tilbyder et stort sæt træningsforslag, som omfatter nogle af de mest spændende og højspurgte studieområder. Guided og rådgivet af cheferne for afdelingen for billedkunst og afdelingen for design og anvendte kunst / nye teknologier for kunst, kan studerende ved RUFA vælge deres fremtidige professionelle karriere blandt otte forskellige kandidatuddannelser:

Maleri / Skulptur / Indstil Design / Grafisk Design / Tegneserier og Illustration / Design / Biograf / Fotografi.

Og fra otte Master of Arts-uddannelser:

Multimedie Kunst og Design / Visual and Innovation Design / Computer Animation og Visual Effects / Film Arts / Set Design / Skulptur / Maleri / Grafisk Kunst.

For seniorer og alle elever, der kræver yderligere specialuddannelse, tilbyder RUFA også flere korte kurser, Masters og avancerede kurser.

I mange år nu har RUFA arbejdet intenst i partnerskab med det prestigefyldte KDU University College i Malaysia og sammen oprettet en kandidatuddannelse i Visual and Innovation Design-programmer. Mellem de to universiteter er der udviklet en meget dynamisk, kulturel udveksling og deling af ideer og design, der sigter mod uddannelsesberigelse af studerende, der er indskrevet på begge institutioner. Interpenetrationen mellem gammel og nutidig tradition er kun en kulturel dragt, som det romerske universitet deler med sin malaysiske modstykke. I de senere år er forbindelserne mellem de to institutter blevet fremmet yderligere takket være stipendipriser. RUFA og KDU University College er fuldt ud enige om de enorme vækstmuligheder, som denne synergi giver, faktisk Hon Wei Min, vicepræsident for det malaysiske universitet, har udtalt, at ”Vi er overbevist om, at vores studerende kan lære meget af stor værdi af RUFA, som derefter kan overføres hjem. Begge vores lande har en ekstremt gammel kulturarv kombineret med en lige så stærk ånd til kunstnerisk udtryk, og mødet og fusionen mellem de to kan kun give anledning til mange nye, positive ideer. Vi tror på dig, og du tror på os ”.

Det underliggende mål er altid at gøre os modtagelige for forurening mellem forskellige sprog, tværgående, forskning og eksperimenter.

Skræddersyet metode

RUFA-uddannelsesmetoden er baseret på en fremtrædende og specialiseret undervisningsmetode, der har til formål at slutte sig til universitetsuddannelsen og faglig uddannelse.

I løbet af deres RUFA-studieår kan eleverne deltage i laboratorier, workshops, erfaringsundervisning, udstillinger, præsentationer og debatter. Disse er alle moderne og effektive værktøjer, der bringer eleverne tættere på den professionelle arbejdsstyrkes realitet. For at få mest muligt ud af deres studier opfordrer RUFA eleverne til at udnytte de mulige muligheder for at opbygge et solidt teoretisk og praktisk fundament. De kan så skabe inspireret kunst, der kombinerer tværfaglig forurening, tværgående berigelse og innovativt eksperiment.

Fordi RUFA er moderne, sigter det på at undervise og træne med sit hjerte sat på tradition og dets sind projiceret ind i fremtiden.

Studerende i Rom

Glancing tilbage i tiden, mod fremtiden

At studere kreativ kunst i en atmosfære forurenet med stimuli og fremkalder af højest mulig relevans giver uundgåelige fordele. Rom var renæssancens meget vugge og stadig i dag er byens historiske og kunstneriske arv et emblem af verdensomspændende berømmelse. Alligevel er Rom også en stadigt skiftende by, hvor dynamiske, spændende nye sprog gør det til en scene for nye, spændende moderne trends. Den store mangfoldighed, der tilbydes i byens museer og gallerier, er det mest oplagte testamente herfor. Faktisk har Rom ikke bare en strålende klassisk proffering, men også en stimulerende kalender med begivenheder og initiativer, der kommer under banner af nye trends og spænder fra kunst til musik og endda tegneseriearbejde.

Gå ikke ud på chancen for at studere midt i turbine-motoren af ​​kunstneriske stimuli, som er Rom. At studere her betyder at træde ind i fremtidens historie!

Placeringer

Rom

Address
Sede Centrale
Via Benaco, 2

Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Taro, 14
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Degli Ausoni, 7
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Benaco, 12
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Benaco, 1b
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Lariana, 14
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Lariana, 8
Rom, Lazio, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig