Læs den officielle beskrivelse

RUFA, rigtige drømme og konkrete projekter.

RUFA, Rijksuniversitetet for Kunst, er et tværfagligt, internationalt uddannelsescenter - juridisk anerkendt af ministeriet for uddannelse, universitet og forskning (MIUR) - tilbyder autoritative innovative kurser inden for kunst, design og kommunikation. RUFA arbejder i samarbejde med kendte fagfolk og prestigefyldte virksomheder, der garanterer sine elevernes teoretiske forberedelse par excellence desuden løbende opdateret metodologisk operationel vejledning, samtidig med at man holder øje med arbejdspladsen og de aktuelle markedstendenser. Etableret i 1998 med det formål at opfylde, inden for et enkelt akademi, ambitionerne for italienske og oversøiske studerende og dets grundlægger, Maestro Alfio Mongelli, RUFA, tilbyder bachelor- og kandidatkandidatuddannelser, der svarer fuldt ud til nutidige kunstneriske og kulturelle sammenhænge , der yder en kunstnerisk træning af højeste kaliber og stærke, konkrete fremtidige beskæftigelsesudsigter.

Aktuelt og stimulerende træningsforslag.

RUFA tilbyder et stort sæt træningsforslag, som omfatter nogle af de mest spændende og højspurgte studieområder. Guided og rådgivet af cheferne for afdelingen for billedkunst og afdelingen for design og anvendte kunst / nye teknologier for kunst, kan studerende ved RUFA vælge deres fremtidige professionelle karriere blandt otte forskellige kandidatuddannelser:

Maleri / Skulptur / Indstil Design / Grafisk Design / Tegneserier og Illustration / Design / Biograf / Fotografi.

Og fra otte Master of Arts-uddannelser:

Multimedie Kunst og Design / Visual and Innovation Design / Computer Animation og Visual Effects / Film Arts / Set Design / Skulptur / Maleri / Grafisk Kunst.

For seniorer og alle elever, der kræver yderligere specialuddannelse, tilbyder RUFA også flere korte kurser, Masters og avancerede kurser.

I mange år har RUFA arbejdet intensivt i partnerskab med den prestigefyldte KDU University College i Malaysia, der i fællesskab etablerer en Master i Visual and Innovation Design program. Mellem de to universiteter har en høj dynamisk, kulturel udveksling og udveksling af ideer og design udviklet sig mod den uddannelsesmæssige berigelse af studerende indskrevet på begge institutioner. Interpenetrationen mellem gammel og moderne tradition er kun en kulturel dragt, som det romerske universitet deler med sin malaysiske modstykke. I de seneste år er forbindelserne mellem de to institutter blevet yderligere fremmet takket være stipendier. RUFA og KDU University College er fuldt ud enige om de enorme vækstmuligheder, som denne synergi giver, og i virkeligheden har Hon Wei Min, vicepræsident for det malaysiske universitet, sagt: "Vi er overbeviste om, at vores elever kan lære meget af stor værdi fra RUFA, som derefter kan overføres hjem. Begge vores lande har en ekstremt gammel kulturarv kombineret med en lige så stærk ånd for kunstnerisk udtryk, og mødet og fusionen mellem de to kan kun give anledning til mange nye positive ideer. Vi tror på dig, og du tror på os ".

Det underliggende mål er altid at gøre os modtagelige for forurening mellem forskellige sprog, tværgående, forskning og eksperimenter.

Skræddersyet metode

RUFA-uddannelsesmetoden er baseret på en fremtrædende og specialiseret undervisningsmetode, der har til formål at slutte sig til universitetsuddannelsen og faglig uddannelse.

I løbet af deres RUFA-studieår kan eleverne deltage i laboratorier, workshops, erfaringsundervisning, udstillinger, præsentationer og debatter. Disse er alle moderne og effektive værktøjer, der bringer eleverne tættere på den professionelle arbejdsstyrkes realitet. For at få mest muligt ud af deres studier opfordrer RUFA eleverne til at udnytte de mulige muligheder for at opbygge et solidt teoretisk og praktisk fundament. De kan så skabe inspireret kunst, der kombinerer tværfaglig forurening, tværgående berigelse og innovativt eksperiment.

Fordi RUFA er moderne, sigter det på at undervise og træne med sit hjerte sat på tradition og dets sind projiceret ind i fremtiden.

Studerende i Rom

Glancing tilbage i tiden, mod fremtiden

At studere kreativ kunst i en atmosfære forurenet med stimuli og fremkalder af højest mulig relevans giver uundgåelige fordele. Rom var renæssancens meget vugge og stadig i dag er byens historiske og kunstneriske arv et emblem af verdensomspændende berømmelse. Alligevel er Rom også en stadigt skiftende by, hvor dynamiske, spændende nye sprog gør det til en scene for nye, spændende moderne trends. Den store mangfoldighed, der tilbydes i byens museer og gallerier, er det mest oplagte testamente herfor. Faktisk har Rom ikke bare en strålende klassisk proffering, men også en stimulerende kalender med begivenheder og initiativer, der kommer under banner af nye trends og spænder fra kunst til musik og endda tegneseriearbejde.

Gå ikke ud på chancen for at studere midt i turbine-motoren af ​​kunstneriske stimuli, som er Rom. At studere her betyder at træde ind i fremtidens historie!

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:

MA

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil videreudvikle din teoretiske og praktiske træning med studier af specifikke fagområder som biograf, sæt design, fotografi, redigering, lydteknik, multimedieprodukt ... [+]

Om

Du vil videreudvikle din teoretiske og praktiske uddannelse med studier af specifikke fagområder som biograf, sæt design, fotografi, redigering, lydteknik, multimedieprodukter, computer animation, 3D, fænomenologi af billeder og sociologi af samtidskunst.

Film lavet af indhold og eksperimenter.

Film er en verden bestående af mange forskellige sprog, hver af dem født ud af nødvendigheden af ​​at kommunikere en vision. Ved hjælp af eksperimentering og forskning kan man give liv til nye historier, og for at fortælle dem, har RUFA skabt det toårige kandidatuddannelsesprogram i filmkunst, født for at sammenlægge talent og historiefortælling i et enkelt program og vision af studerende, der har afsluttet en grad i kunst eller design.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Kandidatuddannelsen inden for multimediekunst og design - det første program af sin art, der for nylig blev oprettet i Central- og Syditalien - lykkes fuldt ud at omfatte ... [+]

Områder og installationer skabt omkring multimedie ideen.

Kandidatuddannelsen inden for multimediekunst og design - det første program af sin art, der for nylig blev oprettet i Central- og Syditalien - lykkes fuldt ud at omfatte dette komplekse studieområde, idet den stadig mere centrale rolle spiller i digitale teknologier og teknikker i udformningen af multimedie rum og værker. Det repræsenterer et bredt område fra design af installationer og udformninger af kulturelle arrangementer til realisering af rum i offentlige og private omgivelser og endda virtuelt sæt design og video kortlægning på facader af offentlige bygninger og monumenter. Kurset giver et svar af uddannelsesmæssig ekspertise til den meget høje efterspørgsel efter designere og kunstnere, der er uddannet til at arbejde i disse sektorer, der er i stand til at kombinere designerens kreative kultur med ekspertviden i nye teknologier.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil være i stand til at etablere sig som computer animation og visuelle effekter designer i verdener af film, tv, lydeffekter og webproduktioner, træning mod at opnå s ... [+]

Om

Du vil være i stand til at etablere sig som computer animation og visuelle effekter designer i verdener af film, tv, lydeffekter og webproduktioner, træning mod at opnå styr på digitale teknikker og optimere din manuelle færdighed, kulturelle bevidsthed og kreative evner.

Kreativitet og teknologi til at skabe computer animation og Visual Effects.

MA-uddannelsen i Computer Animation og Visual Effects på RUFA er et kunstnerisk specialisering kursus designet til at uddanne designere i digital animation og visuelle effekter til film, tv, audiovisuelle produktioner og internettet til at blande digital teknologi, manuel reproduktion, kulturel knowhow, og kreativ kapacitet.

Computer animation og visuelle effekter er en del af de kreative og operative ressourcer, der ofte bruges til oprettelse af bevægelse, handling og fortælling.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil gå i gang med en innovativ, mixed media, cutting-edge, tværgående pædagogiske Pathway , som vil forme dig ind i en komplet kunstner stand til at udtrykke dine egne ... [+]

Om

Du vil gå i gang med en innovativ, mixed media, cutting-edge, tværgående pædagogiske Pathway , som vil forme dig ind i en komplet kunstner stand til at udtrykke dine egne kreative sprog i enhver kunstnerisk disciplin.

Malere, komplette og tværfaglige kunstnere.

Maleri er en kunstnerisk disciplin, der gør det muligt at kombinere lidenskab og erhverv til et unikt karriere- og livvalg. Studerende Maleri på RUFA modtager den studerende på tværs af tværfaglig akademisk træning og en fuld forståelse af teknikker og kvaliteter i forhold til Fine Arts verden.

Maleri som led i et netværk af viden.

Det toårige kandidatuddannelsesprogram i RUFA er en grad, der giver et solidt fundament i teori og praksis, der er designet til at placere eleverne i centrum for et omfattende netværk af viden og multimedieoplevelse, der vil danne en komplet kunstner, kunne anvende kreativt udtryk i nogen af ​​de kunstneriske discipliner.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil lære at mestre sagen og bevægelsen, opbygge din egen vej mod kunstnerisk udtryk, skabe et unikt kommunikations sprog, der giver dig fuld adgang til samtidskunstsce ... [+]

Om

Du vil lære at mestre sagen og bevægelsen, opbygge din egen vej mod kunstnerisk udtryk, skabe et unikt kommunikations sprog, der giver dig fuld adgang til samtidskunstscenen.

Skulpturen: materiale, bevægelse og plads til at udtrykke kunst.

RUFA er veletableret på den internationale arena som eksperter i undervisning skulptur takket sin præsident Alfio Mongelli, en verdenskendt billedhugger, fejret for sin lineære æstetik, som både er elegant og kraftfuld.

Gennem skulptur, der undervises i MA-uddannelsen på RUFA, lærer eleverne at dominere materiel og bevægelse og finde deres evne til at udtrykke sig kunstnerisk, skabe et personligt sprog og gøre deres karakter i samtidskunstscenen.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil yderligere forbedre din uddannelse til en høj grad af teknisk og design specialisering. I hele dit studieforløb vil du blive støttet af en velstruktureret, konstan ... [+]

Om

Du vil yderligere forbedre din uddannelse til en høj grad af teknisk og design specialisering. I hele dit studieforløb vil du blive støttet af en velstruktureret, konstant opdateret cyklus af fælles indsats, praktikophold og praktikophold med ledende fortalere i italiensk design.

Et kursus at styre rum, dybde og bevægelse.

MA-uddannelsen i Set Design er en mulighed for studerende med en kunstnerisk og kreativ personlighed, på jagt efter et professionelt miljø, at udtrykke deres vision og design talent og at modtage højt specialiseret træning.

At kunne forestille sig det rum, der bruges til at fortælle som et tredimensionelt rum, betyder at have et sind, som er fleksibelt og praktisk, i stand til at komponere og genskabe dybde og skønhed.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil perfektere din vidensbase og placere dig selv i hjertet af kommunikationsdesign, lære at mestre tematiske områder af visuelt design, reklame og den stærkt struktur ... [+]

Om

Du vil perfektere din vidensbase og placere dig selv i hjertet af kommunikationsdesign, lære at mestre tematiske områder af visuelt design, reklame og den stærkt strukturerede verden af ​​multimediekommunikation, der samler designteknikker og digital innovation på disse områder.

Visual Design, en ny grænse i projektdesign og koordinering.

Kandidatuddannelsen i Visual and Innovation Design er en toårig kunstnerisk specialisering designet til at lancere designere ud over grænserne for traditionelle grafiske designbegrænsninger.

Kurset giver træning og forberedelse til, at eleverne kompetent skaber visuel kommunikation ved hjælp af en blanding af multimedie design, visuelt design og reklame færdigheder.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Du vil lære at reagere på alle former for anmodninger inden for rammerne af kunst og grafik, afhængig af din evne til at forstå og genkende skønhed og derefter genskabe d ... [+]

Om

Du vil lære at reagere på alle former for anmodninger inden for rammerne af kunst og grafik, afhængig af din evne til at forstå og genkende skønhed og derefter genskabe det ved hjælp af en række specifikke teknikker og teknologier.

En verden med mulighed for at udtrykke kunst og kreativitet.

Inden for RUFAs akademiske struktur er den toårige Graduate Arts-grad en del af den visuelle kunstafdeling, filialen af ​​akademiske studier i RUFA, der huser samspillet mellem Fine Arts-disciplinerne og skaber nye synergier mellem dem.

På RUFA er den nye samtidskunstner født, der kan udtrykke sig gennem flere kunstudtryk, uanset om de er grafiske, maleriske, transformerende eller teknologiske.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

RUFA Open Time

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Rome, Lazio, Italien
Address
Via Taro, 14
Rome, Lazio, Italien
Address
Via Degli Ausoni, 7
Rome, Lazio, Italien
Address
Via Benaco, 12
Rome, Lazio, Italien
Address
Via Benaco, 1b
Rome, Lazio, Italien
Address
Via Lariana, 14
Rome, Lazio, Italien
Address
Via Lariana, 8
Rome, Lazio, Italien