Rome University of Fine Arts (RUFA)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

RUFA, rigtige drømme og konkrete projekter.

RUFA, Rijksuniversitetet for Kunst, er et tværfagligt, internationalt uddannelsescenter - juridisk anerkendt af ministeriet for uddannelse, universitet og forskning (MIUR) - tilbyder autoritative innovative kurser inden for kunst, design og kommunikation. RUFA arbejder i samarbejde med kendte fagfolk og prestigefyldte virksomheder, der garanterer sine elevernes teoretiske forberedelse par excellence desuden løbende opdateret metodologisk operationel vejledning, samtidig med at man holder øje med arbejdspladsen og de aktuelle markedstendenser. Etableret i 1998 med det formål at opfylde, inden for et enkelt akademi, ambitionerne for italienske og oversøiske studerende og dets grundlægger, Maestro Alfio Mongelli, RUFA, tilbyder bachelor- og kandidatkandidatuddannelser, der svarer fuldt ud til nutidige kunstneriske og kulturelle sammenhænge , der yder en kunstnerisk træning af højeste kaliber og stærke, konkrete fremtidige beskæftigelsesudsigter.

Aktuelt og stimulerende træningsforslag.

RUFA tilbyder et stort sæt træningsforslag, som omfatter nogle af de mest spændende og højspurgte studieområder. Guided og rådgivet af cheferne for afdelingen for billedkunst og afdelingen for design og anvendte kunst / nye teknologier for kunst, kan studerende ved RUFA vælge deres fremtidige professionelle karriere blandt otte forskellige kandidatuddannelser:

Maleri / Skulptur / Indstil Design / Grafisk Design / Tegneserier og Illustration / Design / Biograf / Fotografi.

Og fra otte Master of Arts-uddannelser:

Multimedie Kunst og Design / Visual and Innovation Design / Computer Animation og Visual Effects / Film Arts / Set Design / Skulptur / Maleri / Grafisk Kunst.

For seniorer og alle elever, der kræver yderligere specialuddannelse, tilbyder RUFA også flere korte kurser, Masters og avancerede kurser.

I mange år har RUFA arbejdet intensivt i partnerskab med den prestigefyldte KDU University College i Malaysia, der i fællesskab etablerer en Master i Visual and Innovation Design program. Mellem de to universiteter har en høj dynamisk, kulturel udveksling og udveksling af ideer og design udviklet sig mod den uddannelsesmæssige berigelse af studerende indskrevet på begge institutioner. Interpenetrationen mellem gammel og moderne tradition er kun en kulturel dragt, som det romerske universitet deler med sin malaysiske modstykke. I de seneste år er forbindelserne mellem de to institutter blevet yderligere fremmet takket være stipendier. RUFA og KDU University College er fuldt ud enige om de enorme vækstmuligheder, som denne synergi giver, og i virkeligheden har Hon Wei Min, vicepræsident for det malaysiske universitet, sagt: "Vi er overbeviste om, at vores elever kan lære meget af stor værdi fra RUFA, som derefter kan overføres hjem. Begge vores lande har en ekstremt gammel kulturarv kombineret med en lige så stærk ånd for kunstnerisk udtryk, og mødet og fusionen mellem de to kan kun give anledning til mange nye positive ideer. Vi tror på dig, og du tror på os ".

Det underliggende mål er altid at gøre os modtagelige for forurening mellem forskellige sprog, tværgående, forskning og eksperimenter.

Skræddersyet metode

RUFA-uddannelsesmetoden er baseret på en fremtrædende og specialiseret undervisningsmetode, der har til formål at slutte sig til universitetsuddannelsen og faglig uddannelse.

I løbet af deres RUFA-studieår kan eleverne deltage i laboratorier, workshops, erfaringsundervisning, udstillinger, præsentationer og debatter. Disse er alle moderne og effektive værktøjer, der bringer eleverne tættere på den professionelle arbejdsstyrkes realitet. For at få mest muligt ud af deres studier opfordrer RUFA eleverne til at udnytte de mulige muligheder for at opbygge et solidt teoretisk og praktisk fundament. De kan så skabe inspireret kunst, der kombinerer tværfaglig forurening, tværgående berigelse og innovativt eksperiment.

Fordi RUFA er moderne, sigter det på at undervise og træne med sit hjerte sat på tradition og dets sind projiceret ind i fremtiden.

Studerende i Rom

Glancing tilbage i tiden, mod fremtiden

At studere kreativ kunst i en atmosfære forurenet med stimuli og fremkalder af højest mulig relevans giver uundgåelige fordele. Rom var renæssancens meget vugge og stadig i dag er byens historiske og kunstneriske arv et emblem af verdensomspændende berømmelse. Alligevel er Rom også en stadigt skiftende by, hvor dynamiske, spændende nye sprog gør det til en scene for nye, spændende moderne trends. Den store mangfoldighed, der tilbydes i byens museer og gallerier, er det mest oplagte testamente herfor. Faktisk har Rom ikke bare en strålende klassisk proffering, men også en stimulerende kalender med begivenheder og initiativer, der kommer under banner af nye trends og spænder fra kunst til musik og endda tegneseriearbejde.

Gå ikke ud på chancen for at studere midt i turbine-motoren af ​​kunstneriske stimuli, som er Rom. At studere her betyder at træde ind i fremtidens historie!

Placeringer

Rom

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Taro, 14
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Degli Ausoni, 7
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Benaco, 12
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Benaco, 1b
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Lariana, 14
Rom, Lazio, Italien

Rom

Address
Via Lariana, 8
Rom, Lazio, Italien