Scuola Politecnica di Design SPD

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Scuola Politecnica di Design SPD

Et kreativt værksted til at opdage, forstå og udveksle ideer og oplevelser.
Den allerførste skole i Italien til design og kommunikation, grundlagt i 1954.

Siden 1954 har denne skole arbejdet med italiensk design, set den vokse og udvikle sig til det, vi kender det som i dag. Kunstneren Nino di Salvatore oprettet SPD i 1954. Som maler og skulptør har han fængslet og bragt sammen kunstnere, designere, fagfolk og studerende fra hele fem forskellige kontinenter. Bruno Munari, Gio Ponti, Max Huber, Pino Tovaglia, Isao Hosoe har alle lært på SPD. Gæster på skolen inkluderer Achille Castiglioni, Rodolfo Bonetto, Roberto Sambonet, Donald Norman og Tomat. I dag arbejder vi sammen med vores unge designere, eksperimenterer med ægte projekter og design, træning af nye talenter, Piero Lissoni, Stefano Giovannoni, Denis Santachiara, Andrea Branzi.

Der er altid ting, du kan opdage, genoverveje, omdanne. I Milano, hovedstadens design, organiserer SPD årlige kandidatkurser. Med over 50 års erfaring inden for området spænder disse kurser fra produktdesign til interiørdesign, fra kommunikation til multimedier. Didaktik er personlig, i et menneskeskabt miljø, der giver nem kontakt med fakultetet og personalet.

Studierne har en stærk orientering mod virkelige projekter, idet de holder tæt kontakt med virksomheder og fagfolk.

Priser

En enestående fortid har været yderst givende med en ekstraordinær anerkendelse af skolen: Kan prale med udstillingen i Biennale di Venezia i 1986, ved Carrousel du Louvre og på Centre Georges Pompidou i Paris; 'Medaglia d'Oro' i den tiende Triennale i Milano og endda »Compasso d'Oro«, der blev tildelt af ADI -Associazione Disegno Industriale i 1994; for ikke at nævne æren af ​​at blive tildelt to gange SMAU-prisen for Industrial Design

Placeringer

Milano

Address
Scuola Politecnica di Design SPD Via Carlo Bo 7
20143 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig