Læs den officielle beskrivelse

Swiss School of Management, Rom, Italien

Magien sker i Rom!

Swiss School of Management er et fuldt akkrediteret privat institut for videregående uddannelser beliggende på University of Washingtons campus i Romas historiske centrum. Vi har en forskelligartet studerende, der kommer fra hele verden, og studerer vores akkrediterede kandidater og kandidater i forretningsadministration.

akkrediteringer:

SSM er en UNESCO / International Association of Universities-godkendte skole

SSM er akkrediteret af IACBE USA.

SSM er en kvalitetscertificeret institution for videregående uddannelser, certificeret af EduQua

SSM er en akkrediteret institution af det amerikanske departement for veterananliggender

På Swiss School of Management er vores mål at stimulere din tørst efter viden, opbygge din selvtillid og give dig innovative klasser og rettidigt materiale. Vi tilbyder et stort udvalg af akademiske og professionelle kurser og programmer. En vellykket karriere kræver et solidt fundament af forretningskendskab. Derfor underviser vi ikke kun effektivt i forretningsgrundlaget, men går et skridt videre for at sikre udviklingen af dine ledelsesevner.

Vores fokus er at give de studerende en virkelig oplevelse i klasseværelset. Hos SSM simulerer du de virkelige udfordringer, som forretningsførere står overfor, når du bliver bedt om at analysere data, udvikle alternativer, fremsætte og forsvare dine henstillinger og udføre. Vi lykkes med dette mål ved ikke kun at bruge casestudier, men også have ekstraordinære internationale fakultetsmedlemmer, der beriger vores kurser med virkelig erfaring, som forbereder dig til den virkelige verden af erhvervslivet bedre end noget foredragsbaseret program nogensinde har kunnet.

Vi væver virksomhedsbesøg, gæsteforelæsere og talere fra branchen eller studieretningen gennem hele vores kursustilbud. Derudover inkluderer hvert kursus sammenkobling af en ledelsesmæssig, etisk og iværksætterkomponent, der giver kandidater mulighed for at omdanne koncepter til beslutninger, viden til handling og ideer til forandring, der giver mulighed for at anvende det, du har lært i klassen, til det virkelige liv. I hver klasse åbner vi dit sind for, hvordan forretningsverden virkelig fungerer, vi vil bidrage til dit professionelle udseende og opførsel.

Vores omfattende læseplan understøttes yderligere ved at understrege praktiske færdigheder som præsentation og offentlig tale, kulturel følsomhed og teamwork. Efter eksamen med vores internationalt anerkendte grad vores studerende; kommandere over et bredt omfang af internationale ledelseskoncepter, tænke strategisk, forstå motivationen og have evnen til at foretage uafhængig forretningsanalyse og ramme løsninger på komplekse forretningsproblemer.

Vi byder dig velkommen til at se vores websted http: /ssm.swiss, da vi er overbeviste om, at du vil opdage, at en SSM-grad giver dig en unik og værdifuld uddannelsesmulighed til at hjælpe dig med at nå dine højeste karriereaspirationer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Swiss School of Management, Rome Italy

Dette unikke masterprogram er et af sin slags. Det adskiller sig fra andre luksusstyringsprogrammer og har en stærk komponent af praktiske problemer og omfatter ikke kun ... [+]

Master i luksusstyring, innovation og branding

På trods af den globale økonomiske krise vokser salget af luksusvarer over hele verden. Mere end et symbol angiver luksusvarer succes, fordel, privilegium, smag og drømme. Luksusmarkedet er afhængig af ledere til at forstå, steward og vokse denne unikke sektor.

Vores Master i Luksusstyring, Innovation og Branding blev designet specielt til studerende, der håber på en karriere inden for luksusstyringssektoren i dagens dynamiske, globale markedsplads.

Denne mestre fokuserer på at forstå dynamikken og særegenhederne i luksusledelsen, der lægger særlig vægt på fremtiden.

Programmet tildeler 60 ECTS inden for et helt akademisk år. Den indeholder firmabesøg af de største mærker og producenter af luksusvarer i Italien, gæstelektorer, videnskabelig forskning og feltrejser og lederuddannelse. Programmet køres på engelsk. Fakultetet består af internationale fagfolk med base i Rom eller tæt på den.... [-]

Italien Rom
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Swiss School of Management, Rome
Address
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Rom, Lazio, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 338 778 44 37