Læs den officielle beskrivelse

Schweiziske School of Management, Rom, Italien The Magic sker i Rom! Den schweiziske School of Management er en fuldt akkrediteret privat højere læreanstalt placeret på University of Washington campus i Roms historiske centrum. Vi har en varieret studerende kommer fra hele verden, studere vores akkrediterede Masters og Bachelors of Business Administration grad programmer. Akkrediteringer: SSM er et UNESCO / International Association of Universities godkendt skole SSM er akkrediteret gennem IACBE SSM er en kvalitetscertificeret videregående eduation, certificeret af EduQua SSM er en akkrediteret institution ved US Department of Veterans Affairs På den schweiziske School of Management vores mål er at stimulere din tørst efter viden, opbygge din selvtillid og give dig innovative klasser og rettidig materiale. Vi tilbyder et stort udvalg af akademiske og faglige kurser og programmer. En succesfuld karriere kræver et solidt fundament af viden om erhvervslivet. Det er derfor, vi ikke kun effektivt at undervise erhvervslivet nøgletal, men gå et skridt videre for at sikre udviklingen af ​​dine lederevner. Vores fokus er at give de studerende en virkelige liv erfaring i klassen værelse. Hos SSM vil du simulere de reelle udfordringer, som virksomhedsledere står over for, som du opfordres til at analysere data, udvikle alternativer, gør og forsvare dine anbefalinger og udføre. Vi lykkes i dette mål ved ikke kun at bruge casestudier, men også have ekstraordinære internationale videnskabelige medarbejdere, der beriger vores kurser med real-life oplevelse forberede dig til den virkelige verden af ​​erhvervslivet bedre end nogen forelæsning-baseret program nogensinde kunne. Vi væver virksomhedsbesøg, gæstelærere og foredragsholdere fra industrien eller for uddannelsen i hele vores kursus tilbud. Derudover hvert kursus omfatter sammenkædning af en ledelse, etisk og iværksættersamfund komponent, der vil gøre det muligt kandidater til at slå begreber i beslutninger, viden til handling, og idéer til forandring giver mulighed for at anvende det, du har lært i klassen til det virkelige liv. I hver klasse, vil vi åbne dit sind til, hvordan erhvervslivet virkelig virker, vil vi bidrage til din professionelt udseende og adfærd. Vores omfattende pensum understøttes yderligere ved at fremhæve praktiske færdigheder såsom præsentation og offentlige taler, kulturelle følsomhed og teamwork. Efter eksamen med vores internationalt anerkendt grad vores elever; kommando en bred vifte af internationale forvaltning begreber, tænke strategisk, forstår kunsten at motivation og har evnen til at foretage selvstændig virksomhed analyse og frame løsninger på komplekse forretningsmæssige problemer. Vi byder dig velkommen til at se vores hjemmeside, som vi er overbeviste om du vil finde en SSM grad vil give dig en unik og værdifuld uddannelse til at hjælpe dig med at nå dine højeste karriereønsker.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Swiss School of Management, Rome Italy

Dette unikke masterprogram er et af sin slags. Det adskiller sig fra andre luksusstyringsprogrammer og har en stærk komponent af praktiske problemer og omfatter ikke kun ... [+]

Master i luksusstyring, innovation og branding

På trods af den globale økonomiske krise vokser salget af luksusvarer over hele verden. Mere end et symbol angiver luksusvarer succes, fordel, privilegium, smag og drømme. Luksusmarkedet er afhængig af ledere til at forstå, steward og vokse denne unikke sektor.

Vores Master i Luksusstyring, Innovation og Branding blev designet specielt til studerende, der håber på en karriere inden for luksusstyringssektoren i dagens dynamiske, globale markedsplads.

Denne mestre fokuserer på at forstå dynamikken og særegenhederne i luksusledelsen, der lægger særlig vægt på fremtiden.

Programmet tildeler 60 ECTS inden for et helt akademisk år. Den indeholder firmabesøg af de største mærker og producenter af luksusvarer i Italien, gæstelektorer, videnskabelig forskning og feltrejser og lederuddannelse. Programmet køres på engelsk. Fakultetet består af internationale fagfolk med base i Rom eller tæt på den.... [-]

Italien Rome
Oktober 2019
Engelsk
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Swiss School of Management - Commencement 2011

Swiss School of Management - Commencement 2012

Swiss School of Management - Adventure Day

Forensic Studies in Italy

Swiss School of Management, Rome
Address
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Rome, Lazio, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 338 778 44 37