STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Skønhed at udfordre verden. Tror du det?

Om os

Skolens Unikke koncept stammer fra kombinationen af akademiske foredrag i kurser og arbejde med autentiske projekter med fagfolk og leverandører. Alt for at undergrave verden hver dag, hver time.

- site inspektioner og erfaring på stedet - sammen med besøg på workshops, laboratorier, fabrikker og butikker. Kurserne tager højde for resultaterne af den vigtigste internationale akademiske forskning med vidnesbyrd fra verdensberømte designere og arkitekter. Næsten alle nye ideer er inspireret af kunstværker og deres kunstnere. Udover videnskabelige og praktiske aktiviteter læser vi sammen og diskuterer tekster om filosofi, kunstnere, aktuelle affære og de nyeste tendenser inden for design og arkitektur.

Vores firma er en arkitektur og designstudio beliggende i Firenze. Vi valgte denne store by af mange grunde.

Først og fremmest, fordi Firenzes centrale beliggenhed tillader os at besøge, studere og arbejde i mange andre byer som Milano, Rom og Venedig, hvor vi har udviklet intense samarbejdsforhold. Faktisk giver Firenze's geografiske beliggenhed hurtig og nem adgang til alle dele af Italien.

For det andet, fordi italiensk international design stammer herfra, hvor den mest interessante historiske kontekst mødtes med en fremtidens vision.

For det tredje fordi det er den mest følelsesmæssige by i Italien.

Desuden er vores placering i "Via degli Artisti", den store kunstneristrikt i byen kendt for sin historie om kunstnerisk produktion.

Specifikationen af ​​vores kurser er, at de kombinerer undervisning og international erhvervserfaring med teoretiske foredrag.

Gennem en praktisk arbejdstilgang og bybesøg med design på stedet lærer vores professorer forskellige aspekter, der er involveret i udviklingen af ​​projekter inden for både design (møbler og interiør) og arkitektur.

LÆR DET, GØR DET

Placeringer

Firenze

Studium Architecturae Florence Design School

Telefonnummer
+ 39 055 2692248

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig