STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Et nyt koncept af skolen

Om os

Skolens Unikke koncept stammer fra kombinationen af ​​akademiske foredrag i kurser og arbejde med autentiske projekter med fagfolk og leverandører

- site inspektioner og erfaring på stedet - sammen med besøg på workshops, laboratorier, fabrikker og butikker. Kurserne tager højde for resultaterne af den vigtigste internationale akademiske forskning med vidnesbyrd fra verdensberømte designere og arkitekter. Næsten alle nye ideer er inspireret af kunstværker og deres kunstnere. Udover videnskabelige og praktiske aktiviteter læser vi sammen og diskuterer tekster om filosofi, kunstnere, aktuelle affære og de nyeste tendenser inden for design og arkitektur.

Vores firma er en arkitektur og designstudio beliggende i Firenze. Vi valgte denne store by af mange grunde.

Først og fremmest, fordi Firenzes centrale beliggenhed tillader os at besøge, studere og arbejde i mange andre byer som Milano, Rom og Venedig, hvor vi har udviklet intense samarbejdsforhold. Faktisk giver Firenze's geografiske beliggenhed hurtig og nem adgang til alle dele af Italien.

For det andet, fordi italiensk international design stammer herfra, hvor den mest interessante historiske kontekst mødtes med en fremtidens vision.

For det tredje fordi det er den mest følelsesmæssige by i Italien.

Desuden er vores placering i "Via degli Artisti", den store kunstneristrikt i byen kendt for sin historie om kunstnerisk produktion.

Specifikationen af ​​vores kurser er, at de kombinerer undervisning og international erhvervserfaring med teoretiske foredrag.

Gennem en praktisk arbejdstilgang og bybesøg med design på stedet lærer vores professorer forskellige aspekter, der er involveret i udviklingen af ​​projekter inden for både design (møbler og interiør) og arkitektur.

LÆR DET, GØR DET

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Se Kandidatuddanninger » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Master i indenrigsministeriet

på universitet Fuldtid Deltid 1 år October 2019 Italien Florence + 1 mere

Et nyt koncept MASTER INTERIOR DESIGN Karakteristika for disse kurser er, at Akademisk teori kombineres med praksis på ægte jobsite. Fokuserer på de store spørgsmål om "Beauty" og dens identitet med avancerede metoder i design sammensætning. Efter en introduktion til lokalplanlægning udvides kurset på flere temaer som huse, grønne udstillingssteder, internationale showroom, bæredygtige kontorer og åndelige rum, der afgrænser udtryk for en dyb viden om rum, former og lys som værktøjer til udtrykket af vores indre selv og af klienten. [+]

Vågne op til skønhed. Et nyt koncept Interiørdesign MASTERKarakteristika for disse kurser er, at den akademiske teori kombineres med praksis på rigtige jobsite.

Mesteren fokuserer på de store spørgsmål om "Skønhed" og dens identitet med avancerede metoder i designkomposition. Efter en introduktion til lokalplanlægning udvides kurset på flere temaer som boliger, grønne udstillingsområder, internationalt showroom, bæredygtige kontorer og åndelige rum, der afgrænser udtryk for en dyb viden om rum, former, materialer og lysdesign som redskaber til Udtrykket af vores indre selv og af klienten.

Skitsering: Se dybt i din kreativitet

Dette kursus tager sigte på at hjælpe os med at forstå de centrale elementer i internationale møbelprojekter. Gennem hurtig tegning af de grundlæggende elementer i form, absorberer vi eller udtrykker essensen af ​​designideer.... [-]


Kontakt

Studium Architecturae Florence Design School

Hjemmeside https://www.studiumarchitecturae.com/florence-design-school
Telefon + 39 055 2692248