Læs den officielle beskrivelse

Skønhed at udfordre verden. Tror du det?

Om os

Skolens Unikke koncept stammer fra kombinationen af akademiske foredrag i kurser og arbejde med autentiske projekter med fagfolk og leverandører. Alt for at undergrave verden hver dag, hver time.

- site inspektioner og erfaring på stedet - sammen med besøg på workshops, laboratorier, fabrikker og butikker. Kurserne tager højde for resultaterne af den vigtigste internationale akademiske forskning med vidnesbyrd fra verdensberømte designere og arkitekter. Næsten alle nye ideer er inspireret af kunstværker og deres kunstnere. Udover videnskabelige og praktiske aktiviteter læser vi sammen og diskuterer tekster om filosofi, kunstnere, aktuelle affære og de nyeste tendenser inden for design og arkitektur.

Vores firma er en arkitektur og designstudio beliggende i Firenze. Vi valgte denne store by af mange grunde.

Først og fremmest, fordi Firenzes centrale beliggenhed tillader os at besøge, studere og arbejde i mange andre byer som Milano, Rom og Venedig, hvor vi har udviklet intense samarbejdsforhold. Faktisk giver Firenze's geografiske beliggenhed hurtig og nem adgang til alle dele af Italien.

For det andet, fordi italiensk international design stammer herfra, hvor den mest interessante historiske kontekst mødtes med en fremtidens vision.

For det tredje fordi det er den mest følelsesmæssige by i Italien.

Desuden er vores placering i "Via degli Artisti", den store kunstneristrikt i byen kendt for sin historie om kunstnerisk produktion.

Specifikationen af ​​vores kurser er, at de kombinerer undervisning og international erhvervserfaring med teoretiske foredrag.

Gennem en praktisk arbejdstilgang og bybesøg med design på stedet lærer vores professorer forskellige aspekter, der er involveret i udviklingen af ​​projekter inden for både design (møbler og interiør) og arkitektur.

LÆR DET, GØR DET

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Italiensk

Denne skole tilbyder også:


STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Et nyt koncept af mesterindretning. Karakteristika for disse kurser er, at Akademisk teori kombineres med praksis på rigtige jobsite. Fokuserer på de store spørgsmål om " ... [+]

Vågn op til skønhed. Et nyt koncept inden for indretningsdesign

Karakteristika for disse kurser er, at den akademiske teori kombineres med praksis på rigtige jobsite.

Mesteren fokuserer på de store spørgsmål om "Skønhed" og dens identitet med avancerede metoder i designkomposition. Efter en introduktion til lokalplanlægning udvides kurset på flere temaer som boliger, grønne udstillingsområder, internationalt showroom, bæredygtige kontorer og åndelige rum, der afgrænser udtryk for en dyb viden om rum, former, materialer og lysdesign som redskaber til Udtrykket af vores indre selv og af klienten.

Skitsering: Se dybt i din kreativitet

Dette kursus tager sigte på at hjælpe os med at forstå de centrale elementer i internationale møbelprojekter. Gennem hurtig tegning af de grundlæggende elementer i form, absorberer vi eller udtrykker essensen af ​​designideer.... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelsk,Italiensk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Arkitektur af høj kvalitet indeholder altid en henvisning til historisk og moderne global arkitektur. Italien er det bedste sted for udforskning af arkitekturens oprindel ... [+]

Skønhed at udfordre verden. Tror du det?

Et nyt koncept for designskolen

Karakteristika for disse kurser er, at teori kombineres med praksis i ægte jobmiljø hvor hver dag hver time vi undergraver dig selv og verden!

International Dual Master of Architecture med professionelt certifikat for praksis.

Arkitektur af høj kvalitet indeholder altid en henvisning til historisk og moderne global arkitektur. Italien er det bedste sted for udforskning af arkitekturens oprindelse og samtidig observation af avantgarde-design i de nye værker af fantastiske verdensklasse arkitekter.

Desuden udvikler skolens innovative koncept, kombinationen af teori med ægte internationalt arbejde, som vi har realiseret i fem spillesteder i verden, en ny tilgang til kurset "Studie på jobbet", hvor alle foredragene finder anvendelse direkte på eventyr af ægte arbejde med dets kompleksitet og dets fascinerende kombination af materialer, rum, lys, funktioner og konstruktion.... [-]

Italien Florence
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Studium Architecturae Florence Design School
Hjemmeside
Telefonnummer
+ 39 055 2692248