Læs den officielle beskrivelse

Sapienza-universitetet i Rom, der blev grundlagt i 1303 af pave Bonifacius VIII, er et af de ældste universiteter i verden og en høj performer blandt de største universiteter i internationale rankings.

Siden grundlæggelsen over 700 år siden, har Sapienza spillet en vigtig rolle i Italiens historie og har været direkte involveret i vigtige ændringer og udviklinger i samfundet, økonomi og politik. Det har bidraget til udviklingen af ​​italiensk og europæisk videnskab og kultur i alle områder af viden.

Fremtiden for Sapienza starter i dag takket være sin rige fortid og bidraget fra hele universitetet samfund, hvis vigtigste mål er forskning, undervisning og uddannelse. Fakultetet, studerende, tekniske og administrative personale er en del af dette fællesskab og takket være deres respektive kompetencer og ansvarsområder, de alle bidrager til dens omdømme og vækst.

Det vigtigste campus, designet af Marcello Piacentini, blev åbnet i 1935. Det er beliggende tæt på byens centrum, og er den største i Europa - en rigtig by i byen, hvor undervisningen er integreret med biblioteker, museer samt omfattende Studenterservice. Fakulteter og institutter også udøve deres aktiviteter i decentrale adresser i forskellige dele af byen. Der er to andre universiteter andre steder i Lazio.

Sapienza tilbyder en bred vifte af kurser, herunder uddannelser, ph.d.-kurser en til to år faglige kurser og specialisering Skoler i mange discipliner, der drives af 63 afdelinger og 11 fakulteter. Med 2011-2012 akademiske år, universitetet indviede School for Advanced Studies og vurderer kandidaterne på grundlag af uddannelsesmæssige kvalifikationer, der giver de studerende med kurser og aktiviteter, der skal fremme og udvikle deres evner gennem videnskabelig, kulturel og tværfaglig berigelse.

Det er i enhver henseende en forskning og undervisning universitet: Sapienza udfører fremragende videnskabelig forskning i de fleste discipliner, opnå imponerende resultater både på nationalt og internationalt niveau.

Sapienza øger også forskning ved at tilbyde muligheder for at den akademiske verden på globalt plan. Takket være et særligt program for gæsteprofessorer, mange udenlandske forskere og undervisere jævnligt besøge universitetet og i høj grad bidrage til kvaliteten af ​​uddannelses- og forskningsprogrammer.

Nogle 8.000 udenlandske studerende jævnligt indskrevet på Sapienza. Ud over dette, Sapienza fremmer international udveksling: der er over 1.100 indgående og udgående udvekslingsstuderende om året, takket være flere mobilitetsprogrammer.

Mission og Værdier

Sapienza-universitetet i Rom er et fællesskab, hvis vigtigste mål er forskning, undervisning og uddannelse. Fakultetet, studerende, tekniske og administrative personale er en del af fællesskabet og takket være deres respektive kompetencer og ansvarsområder, de alle bidrager til dens omdømme og vækst. Sapienza har til formål at bidrage væsentligt til udviklingen af ​​vidensamfundet gennem forskning, uddannelse af høj kvalitet og internationalt samarbejde. Sapienza er en selvstændig organisation, en vigtigste interessenter i det internationale videnskabelige samfund og en fundamental partner inden for uddannelse og forskning kvalitet. Desuden er det også en vigtig del af den lokale og nationale økonomi.

Grundlæggende værdier, der definerer Sapienza identitet er:

Tanke- og forskning, for at garantere pluralistisk kultur og ideer; Social ansvarlighed, således at forskning og uddannelse bidrager til den sociale og økonomiske udvikling i det italienske samfund, dets byer og nationen; Autonomi, inden for uddannelse, forskning og organisation; Konkurrence, i og uden for universitetet systemet; Deltagelse af alle fakultet, studerende, tekniske og administrative personale; Tæt samspil mellem undervisning og forskning for at fremme større integration; Innovation i forskning og uddannelse som en form for fremtidige investeringer; Gennemsigtighed, især mellem universitetet og de studerende; Løbende forbedring som et ledende princip i sin organisation og forvaltning; Udvikling af faglige evner gennem pædagogiske processer; Effektive tjenester for studerende og andre medlemmer af lokalsamfundet

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Sapienza University of Rome

ARCHMAT er et 2-årigt Erasmus Mundus Master Course (120 Euro Credit Transfer Scheme - ECTS) inden for et konsortium af 3 HEI (Evora-UE, Rom-UNIROMA1, Thessaloniki-AUTH) s ... [+]

ARCHMAT er et 2-årigt Erasmus Mundus Master Course (120 Euro Credit Transfer Scheme - ECTS) inden for et konsortium af 3 HEI (Evora-UE, Rom-UNIROMA1, Thessaloniki-AUTH) som fulde partnere, 7 HEI (Avignon-UA, Palermo -UNIPA, Zaragoza-UNIZAR-ICMA, Fez-UF, Rio de Janeiro-UERJ, Polytechnic University of Turin - POLITO og Universidad de Burgos - UBU) og 3 non-HEI forskningscentre (Laboratorio Jose Figueiredo / Instituto dos Museus e Conservacao- IMC, Videnskabeligt Laboratorium Musei Vaticani-MV, AIANI Arkeologiske Museum) som tilknyttede medlemmer, der giver eleverne specialiserede færdigheder inden for arkeologi og analytisk charaterisering af materialer fra præhistorie (megalithic) til klassiske tider (græsk og romersk)... [-]

Italien Rom
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masteruddannelsen i videnskab og teknologi til bevarelse af kulturarven uddanner eksperter inden for arkæometri og bevarelsesvidenskab. Programmet giver eleverne speciali ... [+]

Masteruddannelsen i videnskab og teknologi til bevarelse af kulturarven uddanner eksperter inden for arkæometri og bevarelsesvidenskab. Programmet giver eleverne specialiserede færdigheder i den multianalytiske karakterisering af en bred vifte af materialer relateret til arkæologi og kulturarv, videnskabelige metoder og avancerede teknologier i undersøgelsen af ​​bevaring.

6 ECTS i humaniora og økonomiske discipliner (fx museologi, restaurationshistorie og teknikker til kunstnerisk produktion og lovgivning om kulturarv)

Det mindste engelske sprogkrav er niveau B2 (IELTS).

[-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Den civilingeniør i kunstig intelligens og robotteknologi (LM-28224) har til formål at give de studerende den viden og evne til at designe og implementere kunstig intelli ... [+]

Masters of Science i teknik i kunstig intelligens og robotik (LM-28224) sigter mod at give de studerende viden og evne til at designe og implementere kunstig intelligens og robot systemer samt de tværfaglige færdigheder, der er nødvendige for at håndtere komplekse projekter og deres indvirkning på samfundet.

Computer Engineering er blandt de hurtigst voksende felter og præsenterer ubegrænsede muligheder på næsten alle områder. Studerende vil lære at:

Design og udvikle avancerede videnbaserede og multi-agent software systemer; Design og udvikling af robotsystemer til tjenester og industrielle applikationer, herunder sikkerhed, plads, hjem, ældrepleje, medicin; Design... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Programmet i datalogi (LM-28176) er et nyt program undervist fuldt ud på engelsk. ... [+]

Masters Programmet i datalogi (LM-28176) er et nyt program undervist fuldt ud på engelsk. Det er et fælles initiativ inden for fakultetet i3S, der kombinerer ekspertisen hos fire afdelinger:

Informatik (DI) Datalogi (DIAG) Information Engineering, Elektronik og Telekommunikation (KOST) Statistik (DSS)

Den bemærkelsesværdige stigning i mængden og kompleksiteten af ​​tilgængelige data - og den nye teknologi, der er udviklet til at behandle den - kræver en kombineret tværfaglig tilgang til at designe en overordnet strategi for at omdanne data til nyttig information.

Vigtigste ingredienser for at udvikle en vellykket strategi indeholde data manipulation og visualisering, storstilet computing, statistisk modellering, læring teknikker og algoritmiske tænkning.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Programmet i Transport Systems Engineering (LM-27592) giver de studerende de nødvendige viden og værktøjer til at styre en bred vifte af aktiviteter i forbindelse ... [+]

Masters Programmet i Transport Systems Engineering (LM-27592) giver de studerende de nødvendige viden og værktøjer til at styre en bred vifte af aktiviteter i forbindelse med planlægning, programmering, drift og overvågning af transportsystemer og deres individuelle komponenter.

Især vil de studerende tilegne sig viden og metoder til:

Optimere brugen af ​​infrastrukturer og tjenester til transport ad vej, jernbane, luft og hav; Design transportsystemer og deres komponenter, såsom: infrastrukturer, tjenester, køretøjer, terminaler og planter; Model kørebaner strømme af multimodale netværk til at forbedre mobiliteten for personer og varer, interaktion udbud og eft... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

The Masters-programmet i Europæiske Studier (LM-90) har til formål at uddanne højt profilerede fagfolk, der vil arbejde i den internationale ramme og stadig mere global ø ... [+]

Masters Programmet i europæiske studier (LM-90) sigter mod at uddanne højt profilerede fagfolk, som vil arbejde i den internationale ramme og i stigende grad global økonomisk og juridisk kontekst, der udvikler sig gennem processen med europæisk integration.

Programmet vil give eleverne avanceret viden og færdigheder om metoder, kulturelle aspekter og faglige krav, der gør det muligt for dem at udvikle originale løsninger på de juridiske, økonomiske, sociale og historiske spørgsmål, der opstår i de nye europæiske og internationale scenarier.

[-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masteruddannelsen i maskinteknik (LM-27596) omfatter et toårigt kandidatuddannelsesprogram i maskinteknisk design. ... [+]

Masteruddannelsen i maskinteknik (LM-27596) omfatter et toårigt kandidatuddannelsesprogram i maskinteknisk design.

Programmet er designet til at give unge ingeniører en avanceret universitetsuddannelse om F & U-designprocesser og udvikling af innovative tekniske løsninger gennem tværfaglig tilgang og problemløsning.

Studerende kan også deltage i avancerede kurser om kernefag som: turbomaskiner, energikraftværker og vedvarende energisystemer, CAD-CAE-metoder, produktionssystemer og driftsstyring samt styresystemer og dynamik.

Ansøgere forventes at have en stærk akademisk baggrund inden for maskinteknik (en bachelorgrad i maskinteknik foretrækkes) og avanceret viden om matematik og fysik.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

The Masters i økonomi og kommunikation Ledelses- og Innovation er et tværfagligt program specielt baseret på virksomhedernes behov og Confindustria, den vigtigste italien ... [+]

Den Masters i økonomi og kommunikation til ledelse og innovation er et tværfagligt program specielt baseret på virksomhedernes behov og Confindustria, den vigtigste italienske sammenslutning af iværksættere. Programmet er baseret på enterprise videnskab, digital kommunikation og anvendt datalogi.

Målet er at uddanne fagfolk, der vil være i stand til at opfylde de tværfaglige krav moderne virksomhed, udvidelse af den traditionelle læseplaner af single-fakultet programmer og støbning økonomi, datalogi og samfundsvidenskab. Programmet vil give de studerende færdigheder i virksomhedens kommunikation, innovation proces lederevner, og virksomhedens strategier og værktøjer til innovative og internationale sammenhænge.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Erasmus Mundus fælles kandidatgrad i bæredygtig transport og elektriske kraftsystemer (STEPS JMD) vil give avanceret uddannelse til forberedelse af højt kvalificerede ele ... [+]

UddannelsesprogramProgramkode: 29918Testkode:Fakultet: Ingegneria civile e industrialeAfdeling: INGEGNERIA ASTRONAUTICA, ELETTRICA ED ENERGETICAVarighed: 2 årGradskode: LM-28Grad: MastersAdgangsprocedure

Erasmus Mundus fælles kandidatgrad i bæredygtig transport og elektriske kraftsystemer (STEPS JMD) vil give avanceret uddannelse til forberedelse af højt kvalificerede elektriske og elektroniske ingeniører inden for to områder med det højeste teknologiske indhold og faglige krav i energisektoren: Elektrisk transport og kraftsystemer , med et stærkt fokus på energieffektivitet og på bæredygtighedsspørgsmål.

De to foreslåede mindreårige i Strømforsyningssystemstrengen giver mulighed for at imødekomme den store akademiske efterspørgsel efter den sektor, den ene af de mindreårige er orienteret mod kraftelektronik og deres anvendelse i elsystemapplikationer, mens den anden streng er fokuseret på designanalyse og drift af elsystemer. Den første er mere fokuseret på teknologierne, mens den anden giver en vision om elsystemerne som helhed. Der er også en bæredygtig transport mindre er fokuseret på kraftelektronik og energistyring i elektriske køretøjer og andre mobilitetsapplikationer.... [-]

Italien Rom
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Kandidatuddannelsen i Arkitektur-Bevarelse er et 2-årigt program undervist udelukkende på engelsk på Sapienza University of Rome . Det svarer til den italienske titel "La ... [+]

Masters Programmet i Arkitektur (Conservation), der primært fokuserer på italiensk arkitektonisk arv, sigter mod at uddanne studerende til at konsolidere og bevare eksisterende arkitektoniske og miljømæssige arv og udvikle projekter af høj kvalitet, der tager højde for sammenhængen mellem nye projekter, miljøet og de historiske aspekter.

Programmet samler en række forskellige discipliner, herunder humaniora og teknisk-videnskabelige emner, for at forberede eleverne til at arbejde som arkitekter med specifikke kompetencer i byggeprocesser og bevarelse af eksisterende strukturer. Navnlig vil det toårige program dykke dybere ind i de vigtigste kompetencer erhvervet med bachelorgrad og vil adressere:... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Kandidatuddannelsen i Nanoteknologi Engineering træner ingeniører i design, udvikling og kontrol af komplekse systemer baseret på nanoteknologi. ... [+]

Kandidatuddannelsen i Nanoteknologi Engineering træner ingeniører i design, udvikling og kontrol af komplekse systemer baseret på nanoteknologi. Med udgangspunkt i deres grundlæggende baggrund inden for ingeniørvidenskab, vil de studerende blive introduceret til de grundlæggende værktøjer, der er nødvendige for at mestre systemer, der opererer på nanoskala med det formål at udtænke, designe og karakterisere mikro- og nano-enheder.

Kurset er højt tværfagligt, der involverer nanoskala fysik, avanceret kemi og mikroskopi i kombination med kurser og laboratorier dedikeret til design af mikro- og nanoapparater til forskellige anvendelser inden for industri, bioteknologi og nanoelektronik.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Programmet behandler de elektriske problemer, der er relateret til energi konvertering, distribution og oplagring, og ledelse, design, sikkerhed og kontrol emner af relev ... [+]

Programmet behandler de elektriske problemer, der er relateret til energi konvertering, distribution og oplagring, og ledelse, design, sikkerhed og kontrol emner af relevans for energisystemer, for vedvarende energiteknologi, herunder vindmøller, solfangere, brændselsceller, marine turbiner, biomasser og geo-termisk energisystemer. Desuden vil de studerende også studere energisystem integration, specielt i relation til energieffektivitet og distribution i byområder og i begrebet smarte byer.

Specifikke moduler vedrører nukleare energisystemer. De grundlæggende vilkår for atom- og kernefysik er undersøgelser, samt teknologiske løsninger til reaktorer, atomkraftværker og nye generation konfigurationer. Der lægges særlig vægt på spørgsmål i forbindelse med risikovurdering og kontrol, sikkerhedsprocedurer og håndtering af affald.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Space og rumfartsteknik Masters Programme (LM 20) giver de studerende med specifikke færdigheder i forbindelse med rummission planlægning og analyse og design af løfterak ... [+]

[-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Program in Economics (LM-28676) giver eleverne de nødvendige værktøjer til at analysere økonomiske mekanismer, finansielle markeder og organisationer og prognose ... [+]

Masters Program in Economics (LM-28676) giver eleverne de nødvendige værktøjer til at analysere økonomiske mekanismer, finansielle markeder og organisationer og prognose individers og institutioners mikro- og makroøkonomiske adfærd.

Programmet begynder med kursus arbejde har til formål at konsolidere og forbedre elevernes forståelse af den økonomiske politik og den politiske økonomi. Efterfølgende er fokus vender sig til specifikke aspekter af økonomiske undersøgelser og spørgsmål vedrørende kvantitative metoder, sociologi, jura og virksomhedens studier.

Især Masters-programmet i Advanced Economics, har til formål at udvikle økonomiske forskere, der kan:

Identificere og analysere vigtige økonomiske aspekter; Design og udvikling af markedsundersøgelser og makroøkonomiske anmeldelser; Planlægge og styre virksomheder strategien (især inden for finans) og offentliggøre beslutninger om emner som velfærd og social sikring; Forny og udvikle redskaber Økonomisk analyse; Koordinere tværfaglige arbejdsgrupper til at vurdere virkningerne af den økonomiske politik på udviklingen af ​​specifikke produktionssektorer; Koordinere og administrere arbejdsgrupper for at arrangere nødvendige sektor og makroøkonomiske scenarier for de økonomiske valg af offentlige og private organisationer, både på nationalt og internationalt plan; Vurdere adfærd og resultater af strategier og objektivt orientere deres udfald. ... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

The Masters-programmet i datalogi (LM-28.225) giver de studerende en generel viden om datalogi samt indgående viden om en række specifikke nye anvendelsesområder. ... [+]

Masters Programmet i Computer Science (LM-28225) giver studerende en generel viden om datalogi samt dybdegående viden om en række specifikke nye applikationsområder.

Studerende på Masters-programmet kan vælge en af ​​fire læseplaner:

Information Science and Applications

"Information Science and Applications" pensum giver de studerende en komplet oversigt over datalogi som et fagområde og fokuserer på anvendelsen af ​​datalogi til praktiske spørgsmål.

Multimedia Computing og interaktion

"Multimedier Computing og interaktion" Kurset giver de studerende viden om de grundlæggende metoder og teknikker, der kræves til forarbejdning og interagere med multimedieindhold (dvs. grafik, tekst, lyd og video materiale). Studerende er uddannet som specialister og fagfolk, der er i stand til at designe, udvikle og vedligeholde multimediesystemer og software.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

The Masters-programmet i udvikling og internationalt samarbejde - Økonomi for Udvikling (LM-28209) giver de studerende en avanceret forståelse af en række områder (herund ... [+]

Masteruddannelsen i udvikling og internationalt samarbejde - økonomi for udvikling (LM-28209) giver eleverne en avanceret forståelse af en række områder (herunder sociologi, økonomi, statsvidenskab, historie og lov) og de værktøjer, der er nødvendige for at analysere og fortolke de sociale, økonomiske, juridiske og institutionelle sammenhænge, ​​der karakteriserer udviklingslandene.

Programmet omhandler evaluering og forvaltning af internationale samarbejdsprogrammer, hvad angår politik, økonomi, finans, sundhed og jura.

Politiske og økonomiske globalisering kræver nye professionelle tal, der er i stand til at forstå, vurdere og styre de sociale, kulturelle og økonomiske udfordringer, der venter os. De kompetencer og nødvendige redskaber til at analysere og fungere i denne forbindelse, kræver en stor multi-disciplinære forståelse af den internationale scenario.The Masters-programmet også fokuserer på de ansat af bi- og multilaterale samarbejdsorganisationer at udvikle programmer og fredsmissioner metoder.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Verdens universitetsrangeringer anerkender ekspertisen hos Sapienza Fysikafdelingen og den overlegne kvalitet af vores undervisning og laboratorieuddannelse. ... [+]

Verdens universitetsrangeringer anerkender ekspertisen hos Sapienza Fysikafdelingen og den overlegne kvalitet af vores undervisning og laboratorieuddannelse. [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

AtoSiM er en toårig fysik- eller kemi-masteruddannelse med fokus på computermodellering af fysiske, kemiske og biomolekylære systemer. ... [+]

AtoSiM er en toårig fysik- eller kemi-masteruddannelse med fokus på computermodellering af fysiske, kemiske og biomolekylære systemer. AtoSiM drives i fællesskab af:

Ecole normale supérieure de Lyon, Frankrig Universiteit van Amsterdam, Holland Vrije Universiteit Amsterdam, Holland Università degli studi di Roma, "La Sapienza", Italien

Denne toårige grad giver en højkvalificering i det hurtigt voksende felt af computermodellering i fysiske, kemiske og biomolekylære videnskaber. Dette højt integrerede kursus dækker et bredt spektrum af teknikker: fra kvantemekaniske atomistiske beskrivelser til grove kornede mesoskopiske modeller. Særlige anvendelsesområder omfatter kondenseret materiale og statistisk fysik, kemi, fysisk kemi, materialevidenskab og teoretisk biomolekylær videnskab. Studiet er opdelt i fire dele. ... [-]

Italien Rom Holland Amsterdam Frankrig Lyon  + 2 Mere
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Programmet i Produkt Design er et studie-baseret program for studerende, der ønsker at finpudse deres evne til at innovere. ... [+]

Masters Programmet i Produkt Design er et studie-baseret program for studerende, der ønsker at finpudse deres evne til at innovere.

Kandidater skal være interesseret i integrationen af ​​design, teknologi, kultur og erhvervsliv. Programmet tilskynder kreativ tænkning og kritisk refleksion som grundlæggende designværktøjer til udvikling af nye genstande og ideer til forbedring af folks liv.

Masters of Science i produktdesign opfordrer især og træner eleverne til at:

Udforsk nye kulturelle sprogEksperiment med ny teknologi og materialerUdvikle koncepter til innovationInteragere med forskellige former for videnSamarbejde med internationale virksomhederLev i et multikulturelt miljøMød kreative mennesker... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Programmet i Kontrol Engineering (LM-26651) giver eleverne en tværfaglig og metodologisk tilgang, der passer til en bred vifte af studerende med en kandidatgrad i ... [+]

Masters Programmet i Kontrol Engineering (LM-26651) giver eleverne en tværfaglig og metodologisk tilgang, der passer til en bred vifte af studerende med en kandidatgrad i informationsingeniør, industri, datalogi, matematik eller fysik.

Programmet introducerer eleverne til de grundlæggende metoder til automatisk kontrol, herunder:

Modellering og identifikation af dynamiske systemer; Måling behandling og online-filtrering af sensor data; Anvendelse af feedback til stabilisering proces adfærd og optimere sine præstationer; Integreret automatiske kontrolsystem design.

Disse begreber gælder for en bred vifte af tekniske områder og er ofte nødvendig for, at samspillet mellem andre teknologier med avancerede applikationer, både i industri og service automatisering.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters of Science Programme i Business Management (LM-28.234) har til formål at give de studerende viden, færdigheder og knowhow, der er nødvendig for ledelses- og iværk ... [+]

Masters of Science Program i Business Management (LM-28234) sigter mod at give de studerende den viden, færdigheder og know-how, der er nødvendige for ledelsesmæssige og iværksætter roller i virksomheder, samt erhvervskonsulenter.

Programmet integrerer grundlæggende og tværgående viden og giver de studerende en inter-funktionel og iværksættersamfund perspektiv at forberede dem til ledende roller.

Studerende kan også søge om en dobbelt grad program: første år på Regents University, i London, og andet år i Rom på Sapienza-universitetet.

Studerende vil erhverve:

Indgående kendskab til ledelse, økonomi, matematik, statistik og lovgivning Problemløsning færdigheder Specifikke kompetencer i ledelse, markedsføring og bæredygtighed ... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Programmet i Kognitiv Neurovidenskab (LM-51) giver en forståelse af de neurale korrelater af kognitive processer samt forholdet mellem udvikling af sind og hjerne ... [+]

Masters Programmet i Kognitiv Neurovidenskab (LM-51) giver en forståelse af de neurale korrelater af kognitive processer samt forholdet mellem udvikling af sind og hjerne. Dette program, der afholdes på engelsk, har til formål at uddanne psykologer til at identificere specifikke kognitive underskud, evaluere deres indflydelse på følelsesmæssige tilstande og kvaliteten af ​​patientlivet og vedtage passende rehabiliterende handlinger.

Studerende udfører overvåget forskning og andre uddannelsesprojekter inden for neuropsykologi, kognitiv psykologi, psykobiologi og fysiologisk psykologi og kan færdiggøre deres eksperimentelle afhandling ved institutforskningslaboratorier eller på partnerlaboratorier, herunder IRCCS Santa Lucia Foundation, CNR Institut for Videnskab og Kognitionsteknologi, og Institut for Cellulær Biologi og Neurobiologi.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Masters Programmet i Fashion (LM-65) forbereder eleverne på højt niveau ansvarsområder i mode verden, samt dets forbindelser med figurativ kunst, kommunikation og underho ... [+]

Værktøjer til at analysere de menneskelige, historiske og kulturelle påvirkninger, der spiller en rolle i produktion, brug og kommercialisering af tøj, både hvad angår historisk / antropologisk symbologi og iværksættermarkedsdynamik. Kommunikationsevner, sproglige og teknologiske medier, erhvervelse og transmission viden systemer; Fashion industri historie og tøj trends. [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Forståelse af genetiske og molekylære begreber, der anvendes til diagnosticering og helbredelse af genetiske sygdomme; ... [+]

Forståelse af genetiske og molekylære begreber, der anvendes til diagnosticering og helbredelse af genetiske sygdomme; [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

The Masters-programmet i Engineering i Datalogi (LM-28223) har til formål at udvikle software engineering specialister og forskere med både teoretisk og praktisk viden om ... [+]

Masterprogrammet i ingeniørvidenskab i computervidenskab (LM-28223) sigter mod at udvikle software engineering specialister og forskere med både teoretisk og praktisk viden om informationssystemer.

Programmet omhandler forskning, design og udvikling af computer hardware og software og giver projektledelse og lederskab færdigheder, der er nødvendige for en ansvarlig karriere inden for ingeniørfag

I mere detaljeret omfang vil masteruddannelsen i ingeniørvidenskab i datalogi give eleverne mulighed for at anvende deres viden til alle aspekter af edb-systemdesign. Dette omfatter:

Identificer det bedste design, administration og vedligeholdelse løsninger til it-systemer og applikationer; Brugerdefineret-skrædder og anvende innovative it-arkitektur og systemer baseret på avanceret teknologi; Udtænke og designe innovative IT-produkter; Designe, udvikle og overvåge IT-strategier for organisationer; Design, udvikling og overvåge, i samarbejde med andre fagfolk, udvikling af dedikerede applikationer (dvs. robotteknologi, telekommunikation, virksomhedsledelse). ... [-]
Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Sapienza University of Rome

Den særlige Degree i Aerospace Engineering (Code LM-28400) har til formål at udvikle eksperter, der kan anvendes i avanceret forskning og rumfart udviklingscentre. ... [+]

Specialgraden inden for luftfartsteknologi (kode LM-28400) sigter mod at udvikle eksperter, der kan ansættes i avancerede forsknings- og rumfartsudviklingscentre. Studerende oplever et system-orienteret tilgang til Aerospace Engineering, der ikke er almindeligt i branchen som kompleksiteten af ​​hvert delsystem driver ingeniører til at fokusere på enkelte aspekter.

Den Special Master of Aerospace Engineering er et toårigt program designet til studerende med en italiensk kandidatgrad (Laurea Magistrale) i enhver ingeniør disciplin, optjent efter 5 års studier eller en tilsvarende grad tjent i udlandet. Det kan dog reduceres til et år for studerende med en luftfarts-teknik grad opnået i slutningen af ​​5 års studier på universitetsniveau.... [-]

Italien Rom
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Presentation Sapienza University of Rome

Sapienza University of Rome
Address
Piazza Borghese 9
00186 Rom, Lazio, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 06 49911