Sapienza University of Rome

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At vælge et universitet er ikke let.

Du vil have et sted, der kan gøre dine drømme til virkelighed, uddanne dig og give dig de livsfærdigheder og ressourcer, der vil give dig en fordel i verden. Sapienza University of Rome er netop det sted. Med over 700 års historie har vi plejet studerende i århundreder. Sapienza, som blev grundlagt i 1303 som Studium Urbis , er universitetet med den største studenterpopulation i Europa: over 112.000 studerende. Sapienza smelter sammen århundreders viden og tradition med banebrydende forskning og innovation og giver et unikt miljø, hvor studerende opfordres til at udveksle ideer og filosofier.
Og det hele finder sted i en af de mest betagende byer i verden: Rom.

Vi er et stort, offentligt og omfattende italiensk universitet, der specialiserer os i næsten alle vidensfelter på alle akademiske niveauer (bachelor, kandidat, ph.d., grundår og mange flere).

Som et offentligt universitet kommer det meste af vores finansiering fra den italienske regering, som gør det muligt for os at holde vores studieafgifter meget lave, samtidig med at vi opretholder akademisk frihed , fremragende akademiske og forskningsstandarder og imponerende internationale placeringer i en bred vifte af discipliner, såsom klassikere & Ancient History, Archaeology, Physics and Astronomy samt Environmental Studies, Nanotechnology, Cellular and Gene Therapy, Design and Aerospace Engineering og mange andre fag.

I løbet af året organiserer Sapienza også et utal af kulturelle, sociale og sportslige aktiviteter for at tilskynde studerende til at føre et godt afrundet socialt liv. Disse inkluderer: "MuSa" orkestre, kor og jazzensembler; Sapienza Theatron - Ancient Theatre Group, RadioSapienza webradiostation og en meget bred vifte af sportsfaciliteter.

I løbet af de sidste par måneder har Sapienza også gjort en enorm indsats for at imødekomme de mange udfordringer, som COVID-19-pandemien udgør, forbedret sin onlineindlæring og studerendes tjenester og infrastrukturer, samtidig med at de træffer alle de nødvendige foranstaltninger til at sikre -personundervisning for et voksende antal studerende.

Placeringer

Rom

Sapienza University of Rome

Address
Piazzale Aldo Moro,5
00185 Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39 06 49911

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MSc
Master